אני מעוניין בזונדה. אין לי כסף לאף אחת מהמכוניות, ולא התקדמתי במשחק בכלל...
yossigab כתב:זה נראה לי רעיון טוב להגיד לכולם לקנות רכב מסויים (בתנאי כמובן שהוא רכב נורמלי כמו במקרה הזה).
כמה עולה המרצדס 190E ? לא בטוח שלכולם יהיה מספיק כסף לקנות רכב שקרוב למיליון.
...
לא הרבה, בסביבות הכמה עשרות אלפים. העניין הוא שצריך למצוא אותה במשומשים קודם...
yossigab, הצעה למסלולים:
מיני רינג -קרטינג לונדון קרטינג? מעניין...
סוזוקה בחירה חופשית הגבלת PP
נורבורגרינג M3
DEEP FOREST איזה רכב?
Trial Mountain איזה רכב?
COTEDAZUR אם אפשר עם פורמולה GT
מה דעתכם?
אגב, אם יש לי פורמולה GT, כיצד גורמים לכך שכולם יוכלו לבחור בה או שלא ניתן?
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
1) גם אני רוצה זונדה - אבל לא באף
2) איתן - עד כמה שאני יודע לא ניתן לתת לחבר'ה לנהוג ברכב אם רק לך יש אותו. יש אפשרות לסמן רכב כ-shared online (או משהו בסגנון) אבל לא הבנתי מה זה עושה.
3) deep forest - אני אישית אהבתי מאוד את deep forest reverse עם המאקלרן
4) trial mountain - הולך חזק עם הסופרה+קלסוניק וגם עם המאקלרן
5) Cape Ring - לא עשינו פעם שעברה והוא אחלה מסלול לרכבים חזקים
6) מירוצי פורמולה GT - גם אני בעד אבל יקח זמן עד שלכולם יהיה (או שמישהו "יעמוד" ויחלק לכולם)
* לגבי מספר ההקפות - אני בעד להגדיל קצת, אמנם יהיו פחות מירוצים אבל יש יותר זמן לאקשן
מה נגיד לכם חבר'ה - זה רק משתפר ממפגש למפגש.
גביר פתח את החדר ומהר מאוד הצטרפנו אליו, ותוך כמה דקות היינו כבר 6-7. ללא שום בעיות תקשורת וכו'.
לחימום פתחנו כרגיל עם קארטינג על המיני רינג, 8 הקפות שעוברות מהר מאוד.
אח"כ עברנו להמון מסלולים - laguca seca, trial mountain, deep forest reverse, נורדשלייפה 2 הקפות עם ה-M3 !!! , cape ring, special stage 7 (בטח שכחתי משהו)
תוך כדי המירוצים נוספו עם חברים (פליטי ברצלונה) כך שהגענו אפילו ל-10 !!!
כול המירוצים עם שילובים של רכבים שונים: מאקלרן, קאל-סופר-סאן (הקלסוניק+טום סופרה+ניסן סקיילין), ועוד.
אנשים התחילו לנשור - כבר אחרי חצות, ופתאום מצטרף אריק כך שחזרנו להיות 8 עד אחרי 1 בלילה !!!
לקראת סיום עשינו מירוץ 3 הקפות עם המקלארן על ה"לה מאן" עם זמן משתנה כך שבערך 2/3 מהמירוץ היה בחושך, והשאר בשקיעה ובזריחה - מה אני אגיד לכם - פשוט מירוץ ענק.
קינחנו ב-3 הקפות ראלי על ה-K trail שהיה גדול כמו תמיד. סבסטיאן-"בני"-לוואב (goreshlv) נתן לכולם בראש ועוד אמר "שתי ההקפות הראשונות לא היו משהו"
לסיום (כן, אחרי הקינוח) עשינו מירוץ 2 שהיה הפכפך.
כמו שציינתי - היה חזק ביותר, מירוצים טובים.
הערות אישיות:
רינו - איפה נעלמת כל כך מוקדם?
איתי - כל הכבוד על המאמץ...
לכולם - לא לשכוח שאחרי קארטינג הרכב עובר למצב אוטומט.... ואחרי כל בחירת מכונית יש לבחור את הצמיגים מחדש - ברובהמקרים - Racing Soft
מבחינתי אני צריך לשחק יותר, כי לשחק רק ימי שלישי גורם לי לפנות בכיוון הלא נכון בשאמוניקס בדיוק לפני קו הסיום ולהפסיד צריך להתאמן יותר, אני לא כיתמול-שלשום.
יש כאן נהגים טובים מאוד וזה תמיד תענוג להפסיד לכם
עד שבוע הבא אני מקווה לקנות כמה מכוניות JGTC, ולשפר כמה מכוניות משל עצמי. אגב, ממליץ לכולם להסתכל כאן בשביל טיונים. יש שם שרשורים שלמים של אדם אחד או יותר שפשוט מביאים הרבה מדריכים מפורטים להרבה מכוניות.