מי רוצה להיות עוסק בתחום?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
יש לי רעיון... אולי נתארגן כולנו, נסדר חסות מארגון כלשהו ונפתח בית קפה (רק של קפה) איפשהו בת"א ליום אחד או יומיים?
(נשתמש בעגלות קפה). נארגן משמרות של שעה עד שעתיים ונתחלף כבריסטות.
כל ההכנסות יוקדשו לעמותה כלשהי. משהו שקשור לתחום שלנו.
(נשתמש בעגלות קפה). נארגן משמרות של שעה עד שעתיים ונתחלף כבריסטות.
כל ההכנסות יוקדשו לעמותה כלשהי. משהו שקשור לתחום שלנו.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
הרי שום רשת בית קפה לעולם לא תסכים לאשר את הידוע לנו, שהקפה שלנו הרבה הרבה יותר טוב משלהם, הרי הם תמיד רוצים להראות את עצמם כבתי קפה מה שאומר שההתמחות של החברה היא קפה מה שאומר שלעולם לא תפיקו בבית מה שהבית קפה מפיק! רק חבל שזה בידיוק ההפך
וברעיון שלך זה בידיוק מה שנוכיח, שאנחנו חבורת חובבים שנפגשים על גבי הרשת ועושים בית ספר לרוב בתי הקפה בסביבתנו..
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זה כמו לפתוח בר - כל היום תשב ותשתה עד שהכבד שלך יתפוצץ...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
לא חייבים לקבל חסות מבית קפה אפשר ממפעל תחתונים או מחבר כנסתeliel1010 כתב:איזה רעיון גדול, אבל אף חברה לא תרצה לתת לנו חסות מהסיבה העיקרית שהקפה שלנו יהיה הרבה יותר טוב...
הרי שום רשת בית קפה לעולם לא תסכים לאשר את הידוע לנו, שהקפה שלנו הרבה הרבה יותר טוב משלהם, הרי הם תמיד רוצים להראות את עצמם כבתי קפה מה שאומר שההתמחות של החברה היא קפה מה שאומר שלעולם לא תפיקו בבית מה שהבית קפה מפיק! רק חבל שזה בידיוק ההפך![]()
וברעיון שלך זה בידיוק מה שנוכיח, שאנחנו חבורת חובבים שנפגשים על גבי הרשת ועושים בית ספר לרוב בתי הקפה בסביבתנו.....
זה היה אחרי כמה חודשים עם הבריקה ובערך אותו זמן של עבודה כבריסטה. החלטתי שזו הדרך הכי טובה לשדרג לעצמי את הציוד...moti_r כתב:וואו, לא ידעתי את זה. קרמריקה, סחטיין.
זה היה מתוך אהבה לקפה או פשוט כי רצית לפתוח בית קפה?...
רציתי לפתוח עסק כלשהו, וקפה היתה הבחירה הטבעית. אז אני מניח שהתשובה היא חצי-חצי. היום אם הייתי פותח משהו, הסיבות הכלכליות כבר היו לגמרי שוליות. אני גם פחות הייתי חושב בכיוון של בית-קפה (שחייב להיות עסקי בכדי לשרוד), ויותר כמו מיקרו בית-קלייה.
אגב, הרעיון של פתיחת עגלת קפה ליום-יומיים - גאוני!