עדכון:המלצה לרשת החברתית FIDDME (הישראלית!)
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
לי יש גלקסי אס טרי ואני יכול לומר שהמכשיר מצוין והמסך שלו מדהים.
האנדרויד 2.2 למרות העטיפה של סמסונג עובד היטב והטאץ מגיב טוב.
מעט הבעיות שיש נובעות מתאימות של האפליקציות אבל בסך הכל אני מרוצה.
לדעתי האייפון טוב יותר והכל תפור בו באופן מושלם אך יש לשלם מחיר בגלל המגבלות.
בקיצור כל בחירה היא פשרה מסוימת וכל אחד צריך לבחור את המכשיר שעונה הכי טוב לצרכיו. לדעתי איכות התוצר של אפל ברמה מאוד גבוהה וניכר שהשקיעו במוצר הרבה מחשבה וזמן qa
האנדרויד 2.2 למרות העטיפה של סמסונג עובד היטב והטאץ מגיב טוב.
מעט הבעיות שיש נובעות מתאימות של האפליקציות אבל בסך הכל אני מרוצה.
לדעתי האייפון טוב יותר והכל תפור בו באופן מושלם אך יש לשלם מחיר בגלל המגבלות.
בקיצור כל בחירה היא פשרה מסוימת וכל אחד צריך לבחור את המכשיר שעונה הכי טוב לצרכיו. לדעתי איכות התוצר של אפל ברמה מאוד גבוהה וניכר שהשקיעו במוצר הרבה מחשבה וזמן qa
בתור אחד מהראשונים שהחזיקו אנדרויד ביד (ביום בו הוכרזה ההשקה שמו אותי על מטוס לניויורק כדי לרכוש כמה לסטארטאפ בו עבדתי) אני זוכר שמאוד התרשמתי מהטבעיות המאפיינת את מוצרי גוגל - איכשהו החברה הזאת מצליחה כמעט תמיד לקלוע בול למה שבנאדם באמת רוצה. אבל אפל מצליחה לקלוע למה שיגרום לבנאדם להוציא סכומים שמעבר לכל היגיון... המוצרים שלה סקסיים, והגימור שלהם פנומנלי. אני אמשיך להסתפק במכשיר הכי טוב שחברת הסלולר תתן לי בחינם... (כרגע זה נוקיה 5800, ותכלס אין תלונות)
what's next?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
נוקיה 5800 ואין לך תלונות???
תשמע היה לי כזה במשך שנה ואני יכול לומר בפה מלא שהוא מכשיר גרוע, איטי להחריד עם טאץ לא רגיש ולא מדויק ומלא באגים מפה ועד אילת.
הטלפון הזה הרחיק אותי מנוקיה לשנים הקרובות...
אני זוכר שהייתי מקבל את הקריזה שאפילו אי אפשר היה לעבור לרמקול בשיחה נכנסת מבלי לשחרר את הנעילה וזה תמיד קרה כשנהגתי. שיחה נכנסת ואין רמקול
תאמין לי היום אם הייתי מקבל אותו במתנה הייתי מוותר...
תשמע היה לי כזה במשך שנה ואני יכול לומר בפה מלא שהוא מכשיר גרוע, איטי להחריד עם טאץ לא רגיש ולא מדויק ומלא באגים מפה ועד אילת.
הטלפון הזה הרחיק אותי מנוקיה לשנים הקרובות...
אני זוכר שהייתי מקבל את הקריזה שאפילו אי אפשר היה לעבור לרמקול בשיחה נכנסת מבלי לשחרר את הנעילה וזה תמיד קרה כשנהגתי. שיחה נכנסת ואין רמקול
תאמין לי היום אם הייתי מקבל אותו במתנה הייתי מוותר...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
נוקיה זה סוס מת
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
רוב הצרות של המכשיר נפתרו בעדכון גרסה של לפני שנה. אבל רוב זה לא כל, ואין ספק שהמכשיר הטוב האחרון של נוקיה היה 3100 . החברה הזו פשוט לא מצליחה להבין מה מפריע למשתמשים. ועדיין יחסית לתכונות(יש בו כל מה שאני רוצה - מצלמה סבבה ומקלדת מלאה לסמס), המחיר של המכשיר נמוך מאוד, והוא עדיף בכמה רמות על שאר ה Xרא שהם הצליחו להוציא. מגיע להם למות, זה דינה של חברה שמתעקשת לדבוק בטכנולוגיה גרועה (סימביאן) רק כי היא בטוחה במעמדה בשוק.
what's next?