מתלבט בין Shure se210m+ ל-etymotic hf3
- TMJ
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
הסאונד הראשוני היה מאכזב. אחרי כמה זמן הם די נפתחו. אני מבין את האנשים שמתאכזבים מהסאונד שלהם כי תמיד מחפשים שאוזניות יקרות ידהימו אותם, (אסור לשכוח שזה הדגם הזול ביותר של שור) אבל את הסאונד המאוזן והפרטני שלהם אף אוזניות inear במחיר הזה לא נתנו לי, דבר שמאוד חשוב לי. הן מחזיקות לי כבר המון זמן, הסאונד נשמר וככל שהזמן עובר אני יותר מעריך אותן.
-
maor_a
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
לצכרי se215 לט רלוונטי כי הוא דגם בלי מיקרופון ושלט.
אולי בכל זאת מישהו מכיר את הcx880i? חח אני מתחיל לחשוב שהן לא משהו כי אף אחד לא מכיר אותן פה...
אולי בכל זאת מישהו מכיר את הcx880i? חח אני מתחיל לחשוב שהן לא משהו כי אף אחד לא מכיר אותן פה...
- TMJ
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
שוב אני אגיד. אפשר לקנות כבל נוסף שהוא כן עם שלט (כבל נתיק, מה שאין כמעט בשום דגם בטווח המחירים הזה).
http://www.giveon.co.il/info.asp?id=152 ... 5_483_488_
הכבל מאוד איכותי זה אני יודע אבל לא חושב שהמחיר מצדיק את זה. אפשר לחפש בעוד חנויות.
את הse215 אפשר להשיג בksp ב470 ש"ח. אני אישית הולך להזמין אותם.
לא ברור לי למה סנהייזר מוציאים כל כך הרבה דגמים של אוזניות. זה יוצר בילבול גדול מאוד ומקשה על הבחירה. מזה נובע גם שלא קיימות ברשת הרבה דעות על דגם כזה או אחר שלהם ואין התלהבות כשאר יוצאים דגמים חדשים. לעומת זאת עם שור המצב שונה, איך שיוצא דגם חדש אנשים הרבה יותר סקרנים, יש יותר באז סביבו וככה גם הרבה יותר קל להבין את התמונה הכללית , את סגנון הסאונד וכו', גם אם לא שמעת באותו דגם.
בלי קשר יש לי ניסון די גדול עם שתי החברות ככה שאני לא אומר סתם מביקורות וסקירות אלא מניסיון אישי. בinear לדעתי שור בכמה רמות מעל.
http://www.giveon.co.il/info.asp?id=152 ... 5_483_488_
הכבל מאוד איכותי זה אני יודע אבל לא חושב שהמחיר מצדיק את זה. אפשר לחפש בעוד חנויות.
את הse215 אפשר להשיג בksp ב470 ש"ח. אני אישית הולך להזמין אותם.
לא ברור לי למה סנהייזר מוציאים כל כך הרבה דגמים של אוזניות. זה יוצר בילבול גדול מאוד ומקשה על הבחירה. מזה נובע גם שלא קיימות ברשת הרבה דעות על דגם כזה או אחר שלהם ואין התלהבות כשאר יוצאים דגמים חדשים. לעומת זאת עם שור המצב שונה, איך שיוצא דגם חדש אנשים הרבה יותר סקרנים, יש יותר באז סביבו וככה גם הרבה יותר קל להבין את התמונה הכללית , את סגנון הסאונד וכו', גם אם לא שמעת באותו דגם.
בלי קשר יש לי ניסון די גדול עם שתי החברות ככה שאני לא אומר סתם מביקורות וסקירות אלא מניסיון אישי. בinear לדעתי שור בכמה רמות מעל.