יוני_א כתב:האמת היא שזה לא עבורי, אלא מתנת יומהולדת לאשתי (ליום שני הקרוב...) כך שכדאי מאוד שאקנה בקרוב
לא אכפת לי לשלם קצת יותר ולקנות אצל היבואן, אבל יש שתי בעיות - האחת, אני גר בחיפה כך ששבעת הכוכבים קצת רחוק לי ובאתר שלהם אני לא מצליח למצוא האם יש להם נציגות באיזור, והשניה - ההפרש די גדול במחיר (450 שקל)..
האם מספיק שאעדכן את גרסת התוכנה כדי שאקבל את העברית? ראיתי איפשהו שמישהו טען שזה לא יעבוד, מכיוון שהמכשירים ביבוא המקביל מזדהים כמכשירים מהמזרח, ולכן עדכון הגרסא לא יתקין עבורם את העברית. למישהו יש מושג?
...
תשמע, מתוך ניסיון, יש לי שני מכשירים שנרכשו באותה חנות באוקראינה. אחד המכשירים הגיע עם אנדרואיד מרקט, והמכשיר הזה עבר עידכון לאנדרואיד 2.1 וקיבל עברית ללא בעיה. המכשיר השני, הגיע עם אפליקציה אחרת (SliteMe) במקום אנדרואיד מרקט. במכשיר הזה עידכון לאנדרואיד 2.1 לא הוסיף עברית. ניתן לסדר את זה גם ע"י התקנת מערכת הפעלה גנרית.
בכל מקרה, לדעתי, אם תוודא שיש במכשיר אנדרואיד מרקט, תוכל לעדכן ל-2.1 ללא בעיה, וגם יהיה במכשיר עברית. אפילו אם אתה לא מעדכן, במכשיר תהיה מקלדת עברית וניתן לכתוב בו בעברית בכל מקרה.
תראה כאן:
http://www.pocket.co.il/community/showt ... p?t=276984
הבחור שמפרסם את ההודעה נראה כעובד בסוניאריקסון בארץ. לדעתי דבר איתו, ותוכל לראות איך ניתן לרכוש טלופן באזור הצפון