שאלה לבעלי x10 mini

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
יוני_א
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 848
שם מלא: יוני

שליחה

האמת היא שזה לא עבורי, אלא מתנת יומהולדת לאשתי (ליום שני הקרוב...) כך שכדאי מאוד שאקנה בקרוב :)
לא אכפת לי לשלם קצת יותר ולקנות אצל היבואן, אבל יש שתי בעיות - האחת, אני גר בחיפה כך ששבעת הכוכבים קצת רחוק לי ובאתר שלהם אני לא מצליח למצוא האם יש להם נציגות באיזור, והשניה - ההפרש די גדול במחיר (450 שקל)..
האם מספיק שאעדכן את גרסת התוכנה כדי שאקבל את העברית? ראיתי איפשהו שמישהו טען שזה לא יעבוד, מכיוון שהמכשירים ביבוא המקביל מזדהים כמכשירים מהמזרח, ולכן עדכון הגרסא לא יתקין עבורם את העברית. למישהו יש מושג?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5921

שליחה

יוני_א כתב:האמת היא שזה לא עבורי, אלא מתנת יומהולדת לאשתי (ליום שני הקרוב...) כך שכדאי מאוד שאקנה בקרוב :)
לא אכפת לי לשלם קצת יותר ולקנות אצל היבואן, אבל יש שתי בעיות - האחת, אני גר בחיפה כך ששבעת הכוכבים קצת רחוק לי ובאתר שלהם אני לא מצליח למצוא האם יש להם נציגות באיזור, והשניה - ההפרש די גדול במחיר (450 שקל)..
האם מספיק שאעדכן את גרסת התוכנה כדי שאקבל את העברית? ראיתי איפשהו שמישהו טען שזה לא יעבוד, מכיוון שהמכשירים ביבוא המקביל מזדהים כמכשירים מהמזרח, ולכן עדכון הגרסא לא יתקין עבורם את העברית. למישהו יש מושג?
...
תשמע, מתוך ניסיון, יש לי שני מכשירים שנרכשו באותה חנות באוקראינה. אחד המכשירים הגיע עם אנדרואיד מרקט, והמכשיר הזה עבר עידכון לאנדרואיד 2.1 וקיבל עברית ללא בעיה. המכשיר השני, הגיע עם אפליקציה אחרת (SliteMe) במקום אנדרואיד מרקט. במכשיר הזה עידכון לאנדרואיד 2.1 לא הוסיף עברית. ניתן לסדר את זה גם ע"י התקנת מערכת הפעלה גנרית.
בכל מקרה, לדעתי, אם תוודא שיש במכשיר אנדרואיד מרקט, תוכל לעדכן ל-2.1 ללא בעיה, וגם יהיה במכשיר עברית. אפילו אם אתה לא מעדכן, במכשיר תהיה מקלדת עברית וניתן לכתוב בו בעברית בכל מקרה.

תראה כאן:
http://www.pocket.co.il/community/showt ... p?t=276984
הבחור שמפרסם את ההודעה נראה כעובד בסוניאריקסון בארץ. לדעתי דבר איתו, ותוכל לראות איך ניתן לרכוש טלופן באזור הצפון

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759

שליחה

החנות היא ברמת.גן בקניון איילון, סניף שקם אלקטריק, היבואן הרשמי בארץ הוא ברס אלקטריה, נכון שעולי יקר יותר אבל אתם מקבלים שרות ואחריות בדיוק כמו בחברה, סלולרית, ועדיף לא לחסוך על זה. או לקנות מסלקים.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

denis29 כתב:החנות היא ברמת.גן בקניון איילון, סניף שקם אלקטריק, היבואן הרשמי בארץ הוא ברס אלקטריה, נכון שעולי יקר יותר אבל אתם מקבלים שרות ואחריות בדיוק כמו בחברה, סלולרית, ועדיף לא לחסוך על זה. או לקנות מסלקים.
...
בסלקום זה שוד לאור היום:)))

יוני_א
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

עדכון: קניתי את המכשיר המדובר היום. נסעתי עד לקניון איילון מחיפה כדי לרכוש אותו מהחנות של היבואן, בעיקר כי היתה חשובה לי האחריות. הבחור שמנהל את החנות באיילון מאוד נחמד, וגם ההפרש במחיר (ביחס ליבוא המקביל) קטן יותר ממה שחשבתי. בקיצור, מומלץ. המכשיר נראה ממש קומפקטי, והגיור שעשו לו בארץ עובד בצורה מושלמת.
תודה על העזרה והעצות!

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

תתחדש:)
אישתך תהנה ממנו:)

יוני_א
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

מכיוון שהמכשיר התחיל להיות קצת איטי, ניצלתי יום מחלה אתמול והחלפתי לו רום ל minicm7 - ההבדל די ניכר, הוא מגיב ממש מהר, ויש לו את כל הפונקציונאליות של 2.3. העדכון אמנם היה די מתיש וכמעט גרמתי לו להיות בריק פעמיים, אבל התוכנה של סוני אריקסון יודעת לעשות יפה ריקברי.
המסקנה שלי: אם הולכים לפי ההוראות הרשמיות של המפתחים של minicm7 ב xda - הכל עובד כמו שצריך. וגם אם לא, מסתבר שדי קשה להרוס את המכשיר הזה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

אוסיף טיפ למנויי סלקום:
אם לאחר התקנת CM7 על X10 Mini יש לכם כל הזמן קריסות של com.android.phone, הפתרון הוא ללכת לאחד ממרכזי השירות של סלקום ולהחליף SIM (הם עושים את זה בחינם).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

בגרסה הזאת עובד מילון t9 בעברית?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

לא יודע, מעולם לא השתמשתי ב-T9.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

pixies כתב:לא יודע, מעולם לא השתמשתי ב-T9.
...
חבל, זה נראה לי הרבה יותר נוח מכל מקלדת אחרת :)
ועוד שאלה, שאני לא מוצא לה תשובה ב-xda-developrs בינתיים: האם יש גרסה של xperia mini שניתן להתקין אותה על xperia x10 mini?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

לא הבנתי את השאלה.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

יש מכשיר xperia mini, המגיע עם אנדרואיד 2.3. אז השאלה שלי היא האם אפשר להתקין את הגרסה הזאת על מכשיר xperia x10 mini, שזה המכשיר שלי :)
פשוט בסוני-אריקסון יש כמה דברים שהייתי רוצה לשמור אותם, והם לא קיימים ב-cmw7. אני מאוד אוהב את התוכנת המייל של סוניאריקסון, timescape ו-TrackID כמובן :)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

לא. אין גירסה רשמית של 2.3 לסוני אריקסון עבור ה-X10 Mini. לגבי האפליקציות של סוני אריקסון, בדוק אם אפשר להתקין אותן בנפרד כ-stand alone.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

לא התכוונתי לגרסה רשמית של אנדרואיד 2.3, אלא ל-port של גרסה של xperia mini ל-xperia x10 mini. הרי שני הטלפונים שונים, אבל לא בהרבה.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

טוב, היום עשיתי שידרוג לגרסה miniCM7, עם ממשק של xperia mini. ממש יפה!!! חבר'ה ב-xda-developers פשוט שיחקו אותה :)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

תיהנה!! (Y) 8)

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

pixies כתב:תיהנה!! (Y) 8)
...
תודה, תודה, נשאר רק לארגן Timescape מתאים, כי מה שהתקנתי כרגע לא נראה לי טוב:(

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

בקרוב ICS, מבית xda-developers :)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

כן. ברגע שסוף סוף החבר'ה מ-XDA הצליחו לכתוב קרנל חלופי ופתוח ל-X10 Mini (מה שבכלל לא היה עד לפני חודשים מעטים), אין שום בעייה לארגן ICS במהירות יחסית עבור המכשיר. (Y)

חזור אל “סלולר”