רסיבר Onkyo TX-SR875 משתגע בכל פעם שמכבים אותו בPOWER ולא STANDBY

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

istarmini כתב:
9000es כתב:
istarmini כתב:
epony כתב:
istarmini כתב: קיימת גם קיימת.
...
על סמך מה ולמה אתה אומר את זה? ראית איזה מאוור הם דחפו למארז??
...
אני אומר זאת על סמך עובדות מהשטח.לחבר יש 3008 חדש דנדש והוא בהחלט מתחמם ועוד עומד על המזנון ולא בתוכו :(
...
זה לא חדש ... זוהי צורת העבודה של הרסיברים של אונקיו . ולדעתי גם אין להם שום כוונה לשנות זאת .
...
אני יודע אבל הוא טוען שהם שינו אז אולי יש לו ליין מיוחד שלהם? לך תדע :lol:
...
חפש הודעה שלי בדיון אחר בפורום זה בעניין עם תמונות של המאוורר שיש ב-608.
אתה מוזמן גם לקרוא ביקורות על ה-608 במגזינים ופורומים מובילים ולראות שלא מעט מהם מתייחסים לעניין ההתחממות כמשהו שעבר מן העולם בכל הנוגע לרסיברים מדור ה-8** של אונקיו.

ברור לי שאתם מעדיפים להיצמד לדיעות הקדומות שלכם, אבל לא מזיק לאף-אחד לפתוח את הראש מדי פעם...

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

epony כתב:
istarmini כתב:
9000es כתב:
istarmini כתב:
epony כתב:
...
...
אני אומר זאת על סמך עובדות מהשטח.לחבר יש 3008 חדש דנדש והוא בהחלט מתחמם ועוד עומד על המזנון ולא בתוכו :(
...
זה לא חדש ... זוהי צורת העבודה של הרסיברים של אונקיו . ולדעתי גם אין להם שום כוונה לשנות זאת .
...
...
אתה מוזמן גם לקרוא ביקורות על ה-608 במגזינים ופורומים מובילים ולראות שלא מעט מהם מתייחסים לעניין ההתחממות כמשהו שעבר מן העולם בכל הנוגע לרסיברים מדור ה-8** של אונקיו.

ברור לי שאתם מעדיפים להיצמד לדיעות הקדומות שלכם, אבל לא מזיק לאף-אחד לפתוח את הראש מדי פעם...
...
יש גם חבר בפורום שיש ברשותו את ה 875 והוא טוען שהוא לא מתחמם כלל :oops: ....... כנראה שיש אנשים שאין להם מודעות לחום . :lol: :lol: :lol:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

epony כתב:
istarmini כתב:
9000es כתב:
istarmini כתב:
epony כתב:
...
...
...
...
...

...
למה אני צריך לחפש הודעות שלך לא הבנתי, במיוחד שהן קצת לא לענין?

אולי תחפש אתה הודעוה שלי קצת למעלה ,כתשובה להודעה שלך ותקרא מה כתבתי? כאמור ,אני מדבר מנסיון, אתה מדבר מתמונות וסיפורים יחי ההבדל הקטן :lol:

שוב פעם אני אומר לך ה 3008 של חבר שלי חדש דנדש יושב על המזנון ולא בתוכו מתחמם אז מה אתה מספר לי פה סיפורי אלף לילה ולילה? תמונות עם מאווררים עלק :lol:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

epony כתב:
istarmini כתב:
9000es כתב:
istarmini כתב:
epony כתב:
...
...
...
...
...

...
בוטל

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו

שליחה

יואב ,איציק
להרגע !

לא לגופו של אדם
דיברנו על זה לא פעם
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7446

שליחה

epony

למכר טוב שלי יש את ה-1008,
כשהייתי אצלו להדגמה לאחר שרכש את הרסיבר...
לאחר 40 דקות, במקרה הייתי ליד המסך סמוך לרסיבר..ובהחלט הרגשתי גל חום המגיע מכיוון הרסיבר...
וכשנגעתי בtop של הרסיבר, בהחלט הרגשתי חום לא קטן (40 דקות עבודה)...

זו בעיה מוכרת בכלל בחברת אונקיו...עוד מה-939 שהיה בזמנו ברשותי, כולל 989, כולל 875 שבדקתי בזמנו ומסתבר גם בסדרה הנוכחית...

פרט לכך השמע/גוון הסאונד כמובן היה מצוין...לאחר כיול ה-audyssey שעשיתי איתו...התוצאה הייתה מעלפת...

כאמור אני לא יודע מה חל ב-3008/5008 אולי אכן יש טיפול טוב יותר "בבעיית" החום...לא בדקתי...

אני זוכר שגם פיוניר היו מתחממים לא מעט, בעיקר ה-AX10 שהיה לי...
רמת החום שלו הגיע לרמות של כמעט טיגון... 8)
אמנם אכן סדרת ה-LX החדשה יותר מתנו זאת רבות במוחד עם הגברת ה-ICE...
ה-81 למשל לא התחמם כלל...גם אחרי חצי יום שהיה דלוק...

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”