כי בנתיים המערכת נשמעת גם הרבה יותר טוב,וגם אין זכר להפסקת שמיעה שהיו מקודם..
בכל אופן אני אשלח את הרסיבר לבדיקה,כי אני מעדיף שיתקנו לי אותו עכשיו כשיש לי אחריות,ולא עוד חצי שנה שהיא תגמר
{עכשיו אני גם מבין למה סיריוס נותנים שנה אחריות לכל הרסיבירים}...
בעיות במערכת קולנוע בייתית{נואש ועצבני :\}
נקודה מעניינת
האם זה מנומס להעיר לכותב בפורומים על שגיאות כתיב ?רדנקו כתב:התקלה מתרחשת. לא מתרכשת.
ואומרים: "אודה לכם" ולא "הודה לכם"....
אני נתקל בזה המון ומאוד רוצה לתקן - יחד עם זאת אני חושש לפגוע בכותב
שהרי אינו סופר או עיתונאי המחוייב לרמת כתיבה כלשהיא
המשותף לגולשי פורום הוא תחום עניין משותף , מסגרת כזו אינה יכולה לתקן כושר כתיבה
ולכן אני סבור שאין כלל לנסות
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
לפי דעתי אם מדובר בשגיאת כתיב שאינה פוגעת בהבנה של המילה או המשפט אז לא ממש הכרחי להעיר על השגיאה, (כמובן שכולנו בני אדם וכולנו עושים שגיאות כאלו או אחרות, דוגמא אישית על עצמי: כאשר אני רושם תגובה אני עובר עליה שוב ויש פעמים שאני מתקן שגיאות לעצמי שלא שמתי לב אליהם בזמן הכתיבה) למרות שאם כבר חבר בפורום החליט לתת תשובה או להגיב והוא רושם בצורה יפה את התיקון אני לא רואה בזה דבר פסול.
כמובן כאשר יש טעות בכתיבה שמקשה על ההבנה הכללית של המילה או המשפט אז יש צורך להעיר ולתקן וגם כאן
כמובן ברגע שמתקנים שגיאה של חבר אחר ושעושים זאת בצורה יפה ומעודנת אני חושב שזה לגיטימי ומתקבל בהבנה.
כמובן כאשר יש טעות בכתיבה שמקשה על ההבנה הכללית של המילה או המשפט אז יש צורך להעיר ולתקן וגם כאן
כמובן ברגע שמתקנים שגיאה של חבר אחר ושעושים זאת בצורה יפה ומעודנת אני חושב שזה לגיטימי ומתקבל בהבנה.
-golan-
למרות שזה לא נושא השרשור אני חייב להעיר שיצא לי להשתתף בפורום שכל ההתכתובת היתה באנגלית. אני מודע לכך שהאנגלית שלי לא משהו, ואני משוכנע שבפורום הנ"ל היו לי הרבה שגיעות תחביריות.
לא נרשמה לי כל הערה בנושא אפילו פעם אחת. לפעמים הצטערתי שלא מתקנים אותי, אבל כנראה שהנימוס מחייב.
כמו שגולן כתב, אם מבינים את המשפט הנכתב אז זה בסדר.
בכל מקרה, לדעתי, אם מישהו מעוניין להעיר לכותב משהו שלא קשור לשרשור עצמו, ויש חשש להעלבה, טוב יעשה אם ישלח לו את הערותיו בפרטי.
לא נרשמה לי כל הערה בנושא אפילו פעם אחת. לפעמים הצטערתי שלא מתקנים אותי, אבל כנראה שהנימוס מחייב.
כמו שגולן כתב, אם מבינים את המשפט הנכתב אז זה בסדר.
בכל מקרה, לדעתי, אם מישהו מעוניין להעיר לכותב משהו שלא קשור לשרשור עצמו, ויש חשש להעלבה, טוב יעשה אם ישלח לו את הערותיו בפרטי.
מוטי