לכל המתגוררים בביניינים עם מעלית ומשתמשים בעגלות כדי להעלות את הקניות (שאלה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לגבי כל הדיון שנפתח פה, אנחנו כולנו ישראלים. אף אחד מאיתנו לא טלית שכולה תכלת. זה שכתב פה על הנקמה בדיירי הביניין שלו, אתה תמיד נוסע 90 בדרכים מהירות? לא מוריד שום דבר לא חוקי מהאינטרנט? צדיק?
בביניינים עם מעליות יש עגלות. זה דבר ידוע ואני בטוח שהסופרמקטים יודעים על זה וכל עוד מדובר בעגלה שתיים, לא נראה לי שזה בראש מעייניהם. חוץ מזה, ממה שאני יודע, כל העגלות שהגיעו לביניין שלי היו עגלות עזובות ולא תמיד במצב טוב.
מה שבעצם רציתי להוציא מהשרשור הזה זה איפה לעזאזל אני קונה עגלה כזאת שתתאים לצרכים שלי.
תודה
בביניינים עם מעליות יש עגלות. זה דבר ידוע ואני בטוח שהסופרמקטים יודעים על זה וכל עוד מדובר בעגלה שתיים, לא נראה לי שזה בראש מעייניהם. חוץ מזה, ממה שאני יודע, כל העגלות שהגיעו לביניין שלי היו עגלות עזובות ולא תמיד במצב טוב.
מה שבעצם רציתי להוציא מהשרשור הזה זה איפה לעזאזל אני קונה עגלה כזאת שתתאים לצרכים שלי.
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בכל מקום שיש בו שוק פירות וירקות - בת"א שוק הכרמל ושוק התקווה, בפ"ת שוק פ"ת, וכו - יש תמיד מסביב כמה וכמה חנויות המוכרות את העגלות האלה, ואלה הם גם המקומות הזולים בד"כ לקנייה. מומלץ כמובן להיכנס לכמה חנויות ולהשוות מחירים ודגמים לפני הקנייה. יש גם בדרום ת"א באזור של שוק לוינסקי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אתה טועה. רשתות השיווק משלמות כסף רבע על העגלות, וכמות העגלות שנגנבות בשנה היא אדירה. אני אומר לך מידיעה - זה כואב להם מאוד בכיס, אבל הם חסרי אונים.kingikra כתב: בביניינים עם מעליות יש עגלות. זה דבר ידוע ואני בטוח שהסופרמקטים יודעים על זה וכל עוד מדובר בעגלה שתיים, לא נראה לי שזה בראש מעייניהם. חוץ מזה, ממה שאני יודע, כל העגלות שהגיעו לביניין שלי היו עגלות עזובות ולא תמיד במצב טוב.
תודה...
אני לא חושב שניתן להשוות את זה להורדות לא חוקיות מהרשת. בשניהם מישהו מפסיד כסף, אבל כשאתה מוריד סרט, אתה לא גורם לאף אחד לאבד את הרכוש שלו. כשאתה לוקח עגלה - יש מישהו שכבר אין לו אותה יותר. זאת גניבה.
בעבר הייתה בבנין בו גרתי עגלה כזו שכל הדיירים השתמשו בה. אני העדפתי שלא לעשות זאת.
אני לא מבין למה ועד בית לא יכול פשוט לרכוש עגלה כזו.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

פה לצערי אני לא מסכים איתך...nir11 כתב:
אני לא חושב שניתן להשוות את זה להורדות לא חוקיות מהרשת. בשניהם מישהו מפסיד כסף, אבל כשאתה מוריד סרט, אתה לא גורם לאף אחד לאבד את הרכוש שלו. כשאתה לוקח עגלה - יש מישהו שכבר אין לו אותה יותר. זאת גניבה....
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

קיוויתי למשהו יותר בסגנון של "קניתי באינטרנט" או "ברשת גדולה X"pixies כתב:בכל מקום שיש בו שוק פירות וירקות - בת"א שוק הכרמל ושוק התקווה, בפ"ת שוק פ"ת, וכו - יש תמיד מסביב כמה וכמה חנויות המוכרות את העגלות האלה, ואלה הם גם המקומות הזולים בד"כ לקנייה. מומלץ כמובן להיכנס לכמה חנויות ולהשוות מחירים ודגמים לפני הקנייה. יש גם בדרום ת"א באזור של שוק לוינסקי....
תודה בכל אופן
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
נדמה לי שראיתי באייס אבל המחיר היה יקר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אלו אותם אנשים שחושבים שזה בסדר להשתמש בלובי של הקומה כדי להשאיר שם את הנעליים שלהם, אופניים של הילד, מכונות כביסה ישנות וחושבים ששטח ציבורי בביניין אמור לשמש אותם כתוספת למחסן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
בחיים שלי לא נתקלתי בחבורת צבועים כמוכם..
כל יום אתם גונבים תכנים באלפי שקלים,
אבל שמישהו דופק חד פעמית עגלה מהסופר, אז כולכם הופכים לצדיקים ומספרים סיפורים ומעשיות...
יאללה, תתקדמו!!!
אבל שמישהו דופק חד פעמית עגלה מהסופר, אז כולכם הופכים לצדיקים ומספרים סיפורים ומעשיות...
יאללה, תתקדמו!!!
...
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
מיליון פעם הסבירו את ההבדל בין העתקת תכנים דיגיטליים לבין גניבה של משהו מוחשי...Giliboy כתב:בחיים שלי לא נתקלתי בחבורת צבועים כמוכם..
יאללה, תתקדמו!!!...
עגלה של סופר עולה מאות שקלים, שהסופר מפסיד באופן ישיר. לא מדובר בהכנסה עתידית שאולי חלק ממנה היה יכול ללכת לכיס של הסופר אלא לכאב מוחשי בכיס.
כשאתה לוקח עגלה מהסופר אתה גונב 300-400 ש"ח ישירות. עכשיו תעשה עם זה מה שאתה חושב לנכון.
מה ההבדל בין לגנוב עגלה מהסופר לבין לגנוב כותר בלוריי מספריית הוידאו?Giliboy כתב:בחיים שלי לא נתקלתי בחבורת צבועים כמוכם..
יאללה, תתקדמו!!!...
לפי דבריך, אם מישהו מסוגל לגנוב "חד פעמי" עגלה מהסופר, הוא מסוגל לגנוב כותר בלוריי.
לכן, ראה הודעה מעלי.
ו...תתקדם אתה..
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

אתם צוחקים עליי, נכון..?!?Nba כתב:מה ההבדל בין לגנוב עגלה מהסופר לבין לגנוב כותר בלוריי מספריית הוידאו?Giliboy כתב:בחיים שלי לא נתקלתי בחבורת צבועים כמוכם..
יאללה, תתקדמו!!!...
לפי דבריך, אם מישהו מסוגל לגנוב "חד פעמי" עגלה מהסופר, הוא מסוגל לגנוב כותר בלוריי.
לכן, ראה הודעה מעלי.
ו...תתקדם אתה.....
לפי ההגיון ההזוי הזה,
אני יכול להגיד שגנבתי עגלה אחת מתוך 500 כאלה, ושסטטיסטית,
תמיד תהיה עוד עגלה אחת פנויה לפחות, והסופר לא יצטרך לרכוש אחת במקומה, כך ששום הפסד בפועל לא נגרם.
מאיפה השטות הזו..?
עם כל הכבוד ל- sagyle, הוא פשוט טועה, ובלי קשר, כשהחוק אומר שלגנוב תוכן זו גניבה, אז זו גניבה כמו כל גניבה. ולהגיד שכשגונבים תוכן אין פגיעה מוחשית בכיס, זו החוצפה והצביעות הכי גדולה שנתקלתי בה.
עם הדיעה הזו, באמת אין לאן להתקדם.
אני חוזר בי, תישאר במקום...
...
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אין לי מה להגיד לך. לך תגנוב גם רכב ממגרש מכוניות. סטטיסטית תמיד יהיה רכב אחד פנוי למכור כך שלא נגרם נזק בפועל. אני לא הולך להגיב יותר בשרשור ואין לי מה להגיד יותר.
אם המצפון שלך שקט בלילה תמשיך לגנוב.
שלי נקי.
שלי נקי.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

תשאיר לי אם אני גונב, מה אני גונב, ואם הוא "מוחשי" או לא,sagyle כתב:אין לי מה להגיד לך. לך תגנוב גם רכב ממגרש מכוניות. סטטיסטית תמיד יהיה רכב אחד פנוי למכור כך שלא נגרם נזק בפועל. אני לא הולך להגיב יותר בשרשור ואין לי מה להגיד יותר.
שלי נקי....
לפני שאתה יוצא בהצהרות..
ובוא אני אוכיח לך בשניה אחת את הצביעות של העניין:
הסיבה היחידה שאתה מרשה לעצמך לגנוב תוכן, אבל לא עגלה מהסופר,
נגזרת מהעובדה שהכל נעשה בחדרי חדרים, ושנכון לעכשיו, אתה לא מסתכן בפן הפלילי.
ביום שמישהו פה יחליט ליישם ענישה בעניין, אתם גם תפסיק לגנוב תוכן "לא מוחשי", להגדרתך.
והכל "לכאורה", כמובן...
...
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
איש איש באמונתו יחיה . תוריד תכנים , רק אל תקשור את הדיסקים הצרובים מתחת לבניין שלי - שים אותם בסלון שלך .Giliboy כתב:בחיים שלי לא נתקלתי בחבורת צבועים כמוכם..
כל יום אתם גונבים תכנים באלפי שקלים...
ואל תכליל . אין לי דיסקים צרובים . אבבל לא בגלל הגניבה אלא בגלל האסתטיקה .
GO VEGAN
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

אין לי בעיה עם הורדת תכנים,
יש לי בעיה כאשר מישהו קובע על דעת עצמו שזו לא פגיעה מוחשית בכיסו של האומן.
רק לבעל הקניין יש את הזכות לקבוע האם הפגיעה היא מוחשית או לא.
וואלה יופי, גם להשתמש בחומר לא שלך, וגם לקבוע את מהות הנזק לבעליו.
אין דברים כאלה...
יש לי בעיה כאשר מישהו קובע על דעת עצמו שזו לא פגיעה מוחשית בכיסו של האומן.
רק לבעל הקניין יש את הזכות לקבוע האם הפגיעה היא מוחשית או לא.
וואלה יופי, גם להשתמש בחומר לא שלך, וגם לקבוע את מהות הנזק לבעליו.
אין דברים כאלה...
...