התחדשתי עם הדיזייר אייץ' די

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #21 

Pavelz כתב:
mp3lll כתב:אין מצלמה קדמית? מאכזב...
...
כמה פעמים בחייך הגעת למסקנה שאתה ממש צריך להשתמש בשירות של שיחת ווידאו?
...
ניסיתי OOVOO - היה מאכזב.
וגם אחרי כמה דקות של הגימיק זה עבר - כנראה שאני לא ישתמש במצלמה הקידמית שוב.
אני מוכן למכור אותה למי שמעוניין.

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #22 

IamEzio כתב:Desire Z לא מכשיר חלש ,אולי המעבד שלו חלש יותר מזה שנימצא בDesire המיושן ,אבל המאיץ הגראפי שלו יורק על הAdreno 200 הישן וגם משאיר לו אבק בדרך :lol:
...
אתה מדבר על כך שadreno 200 מיושן ושהחדשים אוכלים אותו בלי מלח. לי יש hd2 עם המאיץ הנ"ל, ליתר דיוק amd z240 החלטתי לבדוק האם המאיץ הנ"ל באמת מיושן כמו שאתה אומר.
נמנעתי מלהשתמש במבחני בנצ'מרק למיניהם והחלטתי לבדוק את העניין "בשטח".
עד כמה שאני יודע, המשחק הכי דורש גרפית הוא dungeon defender אשר מבוסס על מנוע unreal 3 ומשלב בתוכו אלמנטים עמוסים גרפית ואפקטים מורכבים של תאורה. המשחק אפילו מכיל סרטון פתיחה של אנווידייה המציג את יכולותיו של הטגרה 2. מרשים, ללא ספק, אבל לא נרתעתי והחלטתי להמשיך הלאה וראו איזה פלא! המשחק רץ חלק על ה-hd2 המזדקן (המכשיר בשוק יותר משנה) ללא לאגים ובלי בעיות.
אז נכון, יש מאיצים יותר מתקדמים אבל צריך לזכור שנכון לעכשיו, אין להם יתרון משמעותי מבחינה מעשית. נראה לי שרק בשנה הבאה נראה תוכנה שבאמת תנצל את היכולות של המאיצים הללו, עד אז הם כבר יהיו מספיק נפוצים כדי להצדיק פיתוח עבור אותם מאיצים.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”