כבלים לרמקולים וסאב
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
מעולה!JEXY כתב:אם אינך יושב במרכז בין הרמקולים אין חשיבות למיקום, בחדר הקטן הצליל מתפזר לכל עבר.
יש כבלים של ליברטי, טובים, עבים ומבודדים היטב.
עולה כ10 ש"ח למטר...
אז אני פשוט ימקם אחד על הקיר , אחד נמוך יותר על שולחן הטלוויזיה או שאני יתלה אותו על הארון שמאחורי הטלוויזיה...
פתרת לי את הבעיה...(בזה שאין חשיבות למיקום אם יושבים במרכז בין 2 הרמקולים)..
תודה!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הפוך, אם אתה יושב במרכז יש חשיבות למיקום הרמקולים, אם אתה שוכב על הספה והרמקולים לא בכיוון שלך אלא מפוזרים בחדר, אז אין חשיבות...
אם אתה יושב במרכז האזנה, תמקם אותם באותו גובה (נגיד 1 מטר מהרצפה)
אם אתה יושב במרכז האזנה, תמקם אותם באותו גובה (נגיד 1 מטר מהרצפה)
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אכן המקום היחיד בו אני מניח שיהיה לי שימוש ברמקולים זה שאני יושב מול הטלוויזיה או יושב מול המחשב שנמצא ממש צמוד לטלוויזיה...כלומר בכל מצב שימוש אני אהיה ממוקם באיזור שליד הרמקולים.
אם כך (לאחר שקראת זאת) המלצתך היא למקמם בא נאמר...בגובה הטלוויזיה? (הגובה בין הרצפה לקצה העליון של הטלוויזיה הינו 1.30 מ').
תודה!
אם כך (לאחר שקראת זאת) המלצתך היא למקמם בא נאמר...בגובה הטלוויזיה? (הגובה בין הרצפה לקצה העליון של הטלוויזיה הינו 1.30 מ').
תודה!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כעיקרון, הכי טוב למקם רמקולים בגובה האוזניים, כלומר בגובה של 80 ס"מ עד מטר, שזה בערך גובה הראש של כל אחד כשהוא יושב...shaby כתב:אכן המקום היחיד בו אני מניח שיהיה לי שימוש ברמקולים זה שאני יושב מול הטלוויזיה או יושב מול המחשב שנמצא ממש צמוד לטלוויזיה...כלומר בכל מצב שימוש אני אהיה ממוקם באיזור שליד הרמקולים.
תודה!...