רשמים מהאינטגרה 80.2 כפרה-פרוססור והשוואה
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
motilv
זו לא היתה הכוונה, כוונתי היתה להמשיך את הכיוון שסופגי החל ולדבר על הכיול הממושך.............
תיקנתי, יותר בסדר?
כוונתי לא היתה להתנגח ויותר לא אגיב בנידון.
זו לא היתה הכוונה, כוונתי היתה להמשיך את הכיוון שסופגי החל ולדבר על הכיול הממושך.............
תיקנתי, יותר בסדר?
כוונתי לא היתה להתנגח ויותר לא אגיב בנידון.
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 23/01/2011 17:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17934
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
motilv כתב:מקריאה מעמיקה של ההודעה שלך משתמע טון של זילזול בחבר איתי ובמקצועיות שלוdanlior כתב:אני מכיר את איתי יותר מחמש שנים, יש לי מאות אימיילים ממנו. התאור שלו לכל ציוד חדש שהוא רוכש זהה מילה במילה - תמיד הוא יאמר שפתאום יש לו במה, פירוט, שקיפות......התחלתי לחייך מהצליל שבוקע.......... ותמיד הוא יכתוב שמה יש לו טוב פי מאה ממה שהיה לו לפני כן - אף על פי שהוא השתמש באותן המילים בדיוק לתאר את אותו הציוד שהוא החליף. ואחרי כמה חודשים.....ניחשתם, הציוד הזה מוחלף כגרב ישנה והרפרטואר של המילים חוזר על עצמו.istarmini כתב:לא חשבתי לרגע שהתכוונת אלי.sufgi123 כתב:לא התכוונתי אליךistarmini כתב:הפעם לדעתי זה סופיsufgi123 כתב:יש לי דז'ה וו ...itay123 כתב:לאחר ששיחקתי קצת עם הגראפים של הערוצים, איזון הקרוסים כ-שעתיים בלבד! התוצאה בהחלט מאלפת...וכן עדיפה בהרבה על ה-81...עם כיול שערך שבועיים!!......ואני מקווה שלא אצטרך לאכול את הכובע
......הבעתי את דעתי לגבי איתי
...
אני לא אומר שזה רע, זו זכותו, זה הכסף שלו והעיקר שהוא נהנה.
מה שאני מנסה לומר זה שאין להתיחס לזה כביקורת אוביקטיבית בונה ולרוץ לקנות. ועוד דבר שיש להביא בחשבון לגבי הכיולים שאורכים שבועיים: טעמו של איתי כבודו אך הוא מעדיף את הסאונד של ציוד ישן, לפעמים ישן מאוד. המגבר שלו כמעט בן 40 והרמקולים שלו בני יותר מעשרים וחמש........הסאונד בתקופה ההיא היה שונה ולכן על מנת להתישר עם סאונד של ק"ב מודרני על איתי לכייל את הפרוססור באופן מאוד אגרסיבי. פעם אחרונה שהייתי אצלו גרף הכיולים היה פרוע והראה תיקונים של יותר מ-10DB לטווחים מסוימים. ציוד מודרני ידרוש כיול הרבה פחות אגרסיבי - אז לא להלחץ.
מה שכן, אני שמח עבור איתי ומאחל לו הנאה רבה מהרכש החדש..........
לא מכובד(לדעתי)...
נראה איך יתפתח השרשור הנ"ל.
- danlior
- חבר מכור קשה

istarmini
זה לא המקום לדון בכך שזה לא יראה כניסיון לנגח. פתח שירשור בנושא ואשמח לדון איתך בנידון.........אתה טועה.....עברו כמה שינויים מהותיים בשנים האחרונות ויצרני הציוד נאלצו לשנות כמה פעמים את תכנון הציוד, התאמתו לציוד מודרני ושינוי חתימת הסאונד שלו. אשמח להרחיב במקום אחר.....שמע ,ענין הציוד ישן/חדש ,שאתה חוזר עליו כל פעם מחדש, איך אומרים מעלה בי גיחוך (ואני בטוח שבעוד הרבה חברים שנהנים מציוד "ישן") מהסיבה, שיש ציוד ישן שנותן בראש לחדש אפילו שהחדש מלא ביהלומים ובאבנים טובות ויקרות ,כי לא כל הנוצץ זהב....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

יצרני הציוד יכולים לשנות אותו עד מחר (אחרת איך יתפרנסו ?) אבל מאחר וכל אחד והאוזן שלו אין פה אמת אחת ולכן קצת מפריע לי שאתה מנסה שוב ושוב להציג את אלו שמשתמשים בציוד "ישן" כאיך אומרים? קצת לא רציניים או לא מבינים.danlior כתב:istarminiזה לא המקום לדון בכך שזה לא יראה כניסיון לנגח. פתח שירשור בנושא ואשמח לדון איתך בנידון.........אתה טועה.....עברו כמה שינויים מהותיים בשנים האחרונות ויצרני הציוד נאלצו לשנות כמה פעמים את תכנון הציוד, התאמתו לציוד מודרני ושינוי חתימת הסאונד שלו. אשמח להרחיב במקום אחר.....שמע ,ענין הציוד ישן/חדש ,שאתה חוזר עליו כל פעם מחדש, איך אומרים מעלה בי גיחוך (ואני בטוח שבעוד הרבה חברים שנהנים מציוד "ישן") מהסיבה, שיש ציוד ישן שנותן בראש לחדש אפילו שהחדש מלא ביהלומים ובאבנים טובות ויקרות ,כי לא כל הנוצץ זהב.......
לאיתי ציוד ישן נשמע טוב יותר מחדש לאוזניו ולא ניתן להתוכח על זה וכמה שתפנים זאת מהר יותר נהנה כולנו במקום לסבול כל פעם נסיונות שלך להציג אותו או אחרים באור קצת בעייתי בגלל העדפות לציוד "ישן" שלהם.
- danlior
- חבר מכור קשה

istarmini
לא אענה לך כאן לנידון, פתח שירשור יעודי ואשמח להתיחס. אשמח להסביר לך על שינויים טכנולוגים מהותיים בארבעים השנים האחרונות שגרמו ליצרני הציוד להערך ולשנות את הציוד שלהם ואת האופן בו הוא עובד....
לא אענה לך כאן לנידון, פתח שירשור יעודי ואשמח להתיחס. אשמח להסביר לך על שינויים טכנולוגים מהותיים בארבעים השנים האחרונות שגרמו ליצרני הציוד להערך ולשנות את הציוד שלהם ואת האופן בו הוא עובד....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מה אכפת לי מהם?????danlior כתב:istarmini
לא אענה לך כאן לנידון, פתח שירשור יעודי ואשמח להתיחס. אשמח להסביר לך על שינויים טכנולוגים מהותיים בארבעים השנים האחרונות שגרמו ליצרני הציוד להערך ולשנות את הציוד שלהם ואת האופן בו הוא עובד.......
במידה והציוד הישן נשמע לי טוב יותר הם יכולים לקחת את השיפורים שלהם ולדחוף.
כאילו מה לא ברור במה שאני אומר?
אילו לטעמך זה לא המקום לניהול דיון בנושא (ואני מסכים) יפה תעשה עם תערוך את הודעתך לאיתי ,שמתיחסת לגיל הציוד שלו ומה שמשתמע ממנה.
- danlior
- חבר מכור קשה

ערכתי, אנשים לא לקחו את זה נכון אז ערכתי - שכח ממה שכתבתי, כוונתי היתה לדבר על נושא הכיול שערך שבועיים ולומר שציוד אחר ידרוש כיול פחות אגרסיבי לא לנגחistarmini כתב:מה אכפת לי מהם?????danlior כתב:istarmini
לא אענה לך כאן לנידון, פתח שירשור יעודי ואשמח להתיחס. אשמח להסביר לך על שינויים טכנולוגים מהותיים בארבעים השנים האחרונות שגרמו ליצרני הציוד להערך ולשנות את הציוד שלהם ואת האופן בו הוא עובד.......
אילו לטעמך זה לא המקום לניהול דיון בנושא (ואני מסכים) יפה תעשה עם תערוך את הודעתך לאיתי ,שמתיחסת לגיל הציוד שלו ומה שמשתמע ממנה....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אנחנו מודים לך, בשם ההנהלה וצוות העובדים.danlior כתב:ערכתי, אנשים לא לקחו את זה נכון אז ערכתי - שכח ממה שכתבתי, כוונתי היתה לדבר על נושא הכיול שערך שבועיים ולומר שציוד אחר ידרוש כיול פחות אגרסיבי לא לנגחistarmini כתב:מה אכפת לי מהם?????danlior כתב:istarmini
אילו לטעמך זה לא המקום לניהול דיון בנושא (ואני מסכים) יפה תעשה עם תערוך את הודעתך לאיתי ,שמתיחסת לגיל הציוד שלו ומה שמשתמע ממנה.......
ישן, ישן, אבל נשמע לא פי 10 ולא פי 100 אלא מעבר(for my taste) , הרבה יותר טוב ויותר מוזיקלי...מהרבה ציודים "מודרניים" שאני מכיר/יש למכרים/היה לי/התנסיתי בהם...
אמנם הכל גם שאלה של טעם/סינרגיה/העדפה/מוזיקה או ק"ב...מנורות/דגיטילי...חומוס, ציפס וסלטים...
אמנם הכל גם שאלה של טעם/סינרגיה/העדפה/מוזיקה או ק"ב...מנורות/דגיטילי...חומוס, ציפס וסלטים...
- danlior
- חבר מכור קשה

זה כל העניין, ברור שמגבר מלפני 40 שנה ישמע טוב עם רמקולים מלפני 25 שנה אבל עם ה-801D המודרני הוא לא היה מסתדר. מה גם שעם ה-801D לא היה צריך לכייל כל כך, הסאונד שלו עם הגברת היי-קורנט היה מתאים יותר לדרישות מודרניות....של סרטים מודרנים לדוגמה.......
כל הנושא של "היי-קורנט" לא היה פעם רלוונטי........
כל הנושא של "היי-קורנט" לא היה פעם רלוונטי........
לזה בדיוק התכוונתי כשכתבתי דז'ה וואנונימי כתב:התאור שלו לכל ציוד חדש שהוא רוכש זהה מילה במילה - תמיד הוא יאמר שפתאום יש לו במה, פירוט, שקיפות......התחלתי לחייך מהצליל שבוקע.......... ותמיד הוא יכתוב שמה יש לו טוב פי מאה ממה שהיה לו לפני כן - אף על פי שהוא השתמש באותן המילים בדיוק לתאר את אותו הציוד שהוא החליף. ואחרי כמה חודשים.....ניחשתם, הציוד הזה מוחלף כגרב ישנה והרפרטואר של המילים חוזר על עצמו....
סחתיין אנונימי על הבול-פגיעה
נערך לאחרונה על ידי sufgi123 ב 23/01/2011 18:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
העיקר שאיתי מרוצה מהשדרוג ..... ובזאת באו לסיום כל ההשוואות בין רסיבר לבין פרוססור יעודי .itay123 כתב:ישן, ישן, אבל נשמע לא פי 10 ולא פי 100 אלא מעבר(for my taste) , הרבה יותר טוב ויותר מוזיקלי...מהרבה ציודים "מודרניים" שאני מכיר/יש למכרים/היה לי/התנסיתי בהם...
אמנם הכל גם שאלה של טעם/סינרגיה/העדפה/מוזיקה או ק"ב...מנורות/דגיטילי...חומוס, ציפס וסלטים......
אני מאמין שהפרוססור ישאר שנים רבות וארוכות אצל איתי .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

יאללה על אילו עינינים טכניים אתה רוצה לדבר שקשורים לאינטגרה או ל 70,71,80,81,82,83,84,85,86 כמובן?danlior כתב:sufgi123
עשית סיאנס? מחקתי את ההודעה הזאת....לא רוצה ליצור ריבים. בוא נדבר על ענינים טכנים בלבד.......
לא מאמין שהם יתקדמו יותר מ 86
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 23/01/2011 18:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אתם חמודים חבל"זsufgi123 כתב:ערכתי את התגובה...
למה באו לסיום?9000es כתב:העיקר שאיתי מרוצה מהשדרוג ..... ובזאת באו לסיום כל ההשוואות בין רסיבר לבין פרוססור יעודי .itay123 כתב:ישן, ישן, אבל נשמע לא פי 10 ולא פי 100 אלא מעבר(for my taste) , הרבה יותר טוב ויותר מוזיקלי...מהרבה ציודים "מודרניים" שאני מכיר/יש למכרים/היה לי/התנסיתי בהם...
אמנם הכל גם שאלה של טעם/סינרגיה/העדפה/מוזיקה או ק"ב...מנורות/דגיטילי...חומוס, ציפס וסלטים......
אני מאמין שהפרוססור ישאר שנים רבות וארוכות אצל איתי ....
מחכים להשוואה/מיבחן מול ה-83
יש כאן מישהו שמוכן להרים את הכפפה לביצוע המיבחן הנ"ל ?
איתי-יש מצב שאתה משנע את הפרוססור לבעליו של 83 ומבצע איתו את המיבחן?
המבחן הוכרע עוד לפני שהחל
itay123 כתב:יהיה מעניין להשוות בין השניים...אמנם אני בטוח (לדעתי האישית) בתוצאות המבחן..שהאינטגרה בהחלט יהיה עדיף (בכל פרמטר קיים)..ובעיקר בשל גוון וטונאליות הסאונד הכ"כ נעים שהוא מוציא כך שהמבחן יהיה לא יהיה בר השוואה...
כך שיתכן וזה יהיה "בזבוז" של זמן...אבל ביתי תמיד פתוח להשוואות ומי שירצה להביא עימו את ה-83...בהחלט מוזמן......
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

sufgi123 כתב:המבחן הוכרע עוד לפני שהחל
itay123 כתב:יהיה מעניין להשוות בין השניים...אמנם אני בטוח (לדעתי האישית) בתוצאות המבחן..שהאינטגרה בהחלט יהיה עדיף (בכל פרמטר קיים)..ובעיקר בשל גוון וטונאליות הסאונד הכ"כ נעים שהוא מוציא כך שהמבחן יהיה לא יהיה בר השוואה...
כך שיתכן וזה יהיה "בזבוז" של זמן...אבל ביתי תמיד פתוח להשוואות ומי שירצה להביא עימו את ה-83...בהחלט מוזמן.........
בשורה האחרונה הוא בפרוש מזמין אותך או כל אחד אחר אליו עם ה 83 לביצוע מבחן. ברור שהוא חושב שה 83 נחות אחרת היה רוכש אותו . אני בטוח שהוא יסכים לארח עוד חבר או שניים לבדיקת הנושא ואז לא יהיה צורך בכלל לבחון אותו ובכך אתה מנטרל את הדעות הקדומות, כביכול.
יאללה אתה או מי מהחברים כאן מרים את הכפפה שאיתי זרק ?