רשמים מהאינטגרה 80.2 כפרה-פרוססור והשוואה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
נעול
danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #21 

motilv

זו לא היתה הכוונה, כוונתי היתה להמשיך את הכיוון שסופגי החל ולדבר על הכיול הממושך.............

תיקנתי, יותר בסדר?

כוונתי לא היתה להתנגח ויותר לא אגיב בנידון.
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 23/01/2011 17:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17934
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #22 

motilv כתב:
danlior כתב:
istarmini כתב:
sufgi123 כתב:
istarmini כתב:
sufgi123 כתב:
itay123 כתב:לאחר ששיחקתי קצת עם הגראפים של הערוצים, איזון הקרוסים כ-שעתיים בלבד! התוצאה בהחלט מאלפת...וכן עדיפה בהרבה על ה-81...עם כיול שערך שבועיים!!
...
יש לי דז'ה וו ... 8)
...
הפעם לדעתי זה סופי :) ואני מקווה שלא אצטרך לאכול את הכובע :lol:
...
לא התכוונתי אליך :mrgreen:
...
לא חשבתי לרגע שהתכוונת אלי. :) הבעתי את דעתי לגבי איתי
...
אני מכיר את איתי יותר מחמש שנים, יש לי מאות אימיילים ממנו. התאור שלו לכל ציוד חדש שהוא רוכש זהה מילה במילה - תמיד הוא יאמר שפתאום יש לו במה, פירוט, שקיפות......התחלתי לחייך מהצליל שבוקע.......... ותמיד הוא יכתוב שמה יש לו טוב פי מאה ממה שהיה לו לפני כן - אף על פי שהוא השתמש באותן המילים בדיוק לתאר את אותו הציוד שהוא החליף. ואחרי כמה חודשים.....ניחשתם, הציוד הזה מוחלף כגרב ישנה והרפרטואר של המילים חוזר על עצמו.

אני לא אומר שזה רע, זו זכותו, זה הכסף שלו והעיקר שהוא נהנה.

מה שאני מנסה לומר זה שאין להתיחס לזה כביקורת אוביקטיבית בונה ולרוץ לקנות. ועוד דבר שיש להביא בחשבון לגבי הכיולים שאורכים שבועיים: טעמו של איתי כבודו אך הוא מעדיף את הסאונד של ציוד ישן, לפעמים ישן מאוד. המגבר שלו כמעט בן 40 והרמקולים שלו בני יותר מעשרים וחמש........הסאונד בתקופה ההיא היה שונה ולכן על מנת להתישר עם סאונד של ק"ב מודרני על איתי לכייל את הפרוססור באופן מאוד אגרסיבי. פעם אחרונה שהייתי אצלו גרף הכיולים היה פרוע והראה תיקונים של יותר מ-10DB לטווחים מסוימים. ציוד מודרני ידרוש כיול הרבה פחות אגרסיבי - אז לא להלחץ.

מה שכן, אני שמח עבור איתי ומאחל לו הנאה רבה מהרכש החדש.......
...
מקריאה מעמיקה של ההודעה שלך משתמע טון של זילזול בחבר איתי ובמקצועיות שלו
לא מכובד(לדעתי)
...
(Y) יפה אמרת עולם כמנהגו נוהג.

נראה איך יתפתח השרשור הנ"ל.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #23 

istarmini
שמע ,ענין הציוד ישן/חדש ,שאתה חוזר עליו כל פעם מחדש, איך אומרים מעלה בי גיחוך (ואני בטוח שבעוד הרבה חברים שנהנים מציוד "ישן") מהסיבה, שיש ציוד ישן שנותן בראש לחדש אפילו שהחדש מלא ביהלומים ובאבנים טובות ויקרות ,כי לא כל הנוצץ זהב.
...
זה לא המקום לדון בכך שזה לא יראה כניסיון לנגח. פתח שירשור בנושא ואשמח לדון איתך בנידון.........אתה טועה.....עברו כמה שינויים מהותיים בשנים האחרונות ויצרני הציוד נאלצו לשנות כמה פעמים את תכנון הציוד, התאמתו לציוד מודרני ושינוי חתימת הסאונד שלו. אשמח להרחיב במקום אחר.....

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #24 

danlior כתב:istarmini
שמע ,ענין הציוד ישן/חדש ,שאתה חוזר עליו כל פעם מחדש, איך אומרים מעלה בי גיחוך (ואני בטוח שבעוד הרבה חברים שנהנים מציוד "ישן") מהסיבה, שיש ציוד ישן שנותן בראש לחדש אפילו שהחדש מלא ביהלומים ובאבנים טובות ויקרות ,כי לא כל הנוצץ זהב.
...
זה לא המקום לדון בכך שזה לא יראה כניסיון לנגח. פתח שירשור בנושא ואשמח לדון איתך בנידון.........אתה טועה.....עברו כמה שינויים מהותיים בשנים האחרונות ויצרני הציוד נאלצו לשנות כמה פעמים את תכנון הציוד, התאמתו לציוד מודרני ושינוי חתימת הסאונד שלו. אשמח להרחיב במקום אחר.....
...
יצרני הציוד יכולים לשנות אותו עד מחר (אחרת איך יתפרנסו ?) אבל מאחר וכל אחד והאוזן שלו אין פה אמת אחת ולכן קצת מפריע לי שאתה מנסה שוב ושוב להציג את אלו שמשתמשים בציוד "ישן" כאיך אומרים? קצת לא רציניים או לא מבינים.
לאיתי ציוד ישן נשמע טוב יותר מחדש לאוזניו ולא ניתן להתוכח על זה וכמה שתפנים זאת מהר יותר נהנה כולנו במקום לסבול כל פעם נסיונות שלך להציג אותו או אחרים באור קצת בעייתי בגלל העדפות לציוד "ישן" שלהם.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #25 

istarmini

לא אענה לך כאן לנידון, פתח שירשור יעודי ואשמח להתיחס. אשמח להסביר לך על שינויים טכנולוגים מהותיים בארבעים השנים האחרונות שגרמו ליצרני הציוד להערך ולשנות את הציוד שלהם ואת האופן בו הוא עובד....

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #26 

לא אענה לך כאן לנידון, פתח שירשור יעודי ואשמח להתיחס. אשמח להסביר לך על שינויים טכנולוגים מהותיים בארבעים השנים האחרונות שגרמו ליצרני הציוד להערך ולשנות את הציוד שלהם ואת האופן בו הוא עובד....
...
מה אכפת לי מהם?????

במידה והציוד הישן נשמע לי טוב יותר הם יכולים לקחת את השיפורים שלהם ולדחוף.

כאילו מה לא ברור במה שאני אומר?

אילו לטעמך זה לא המקום לניהול דיון בנושא (ואני מסכים) יפה תעשה עם תערוך את הודעתך לאיתי ,שמתיחסת לגיל הציוד שלו ומה שמשתמע ממנה. :(

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #27 

istarmini כתב:

...
מה אכפת לי מהם?????

אילו לטעמך זה לא המקום לניהול דיון בנושא (ואני מסכים) יפה תעשה עם תערוך את הודעתך לאיתי ,שמתיחסת לגיל הציוד שלו ומה שמשתמע ממנה. :(
...
ערכתי, אנשים לא לקחו את זה נכון אז ערכתי - שכח ממה שכתבתי, כוונתי היתה לדבר על נושא הכיול שערך שבועיים ולומר שציוד אחר ידרוש כיול פחות אגרסיבי לא לנגח

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #28 

danlior כתב:
istarmini כתב:

...
מה אכפת לי מהם?????

...
ערכתי, אנשים לא לקחו את זה נכון אז ערכתי - שכח ממה שכתבתי, כוונתי היתה לדבר על נושא הכיול שערך שבועיים ולומר שציוד אחר ידרוש כיול פחות אגרסיבי לא לנגח
...
אנחנו מודים לך, בשם ההנהלה וצוות העובדים. :)

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #29 

ישן, ישן, אבל נשמע לא פי 10 ולא פי 100 אלא מעבר(for my taste) , הרבה יותר טוב ויותר מוזיקלי...מהרבה ציודים "מודרניים" שאני מכיר/יש למכרים/היה לי/התנסיתי בהם...

אמנם הכל גם שאלה של טעם/סינרגיה/העדפה/מוזיקה או ק"ב...מנורות/דגיטילי...חומוס, ציפס וסלטים...

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #30 

זה כל העניין, ברור שמגבר מלפני 40 שנה ישמע טוב עם רמקולים מלפני 25 שנה אבל עם ה-801D המודרני הוא לא היה מסתדר. מה גם שעם ה-801D לא היה צריך לכייל כל כך, הסאונד שלו עם הגברת היי-קורנט היה מתאים יותר לדרישות מודרניות....של סרטים מודרנים לדוגמה.......

כל הנושא של "היי-קורנט" לא היה פעם רלוונטי........

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #31 

אנונימי כתב:התאור שלו לכל ציוד חדש שהוא רוכש זהה מילה במילה - תמיד הוא יאמר שפתאום יש לו במה, פירוט, שקיפות......התחלתי לחייך מהצליל שבוקע.......... ותמיד הוא יכתוב שמה יש לו טוב פי מאה ממה שהיה לו לפני כן - אף על פי שהוא השתמש באותן המילים בדיוק לתאר את אותו הציוד שהוא החליף. ואחרי כמה חודשים.....ניחשתם, הציוד הזה מוחלף כגרב ישנה והרפרטואר של המילים חוזר על עצמו.
...
לזה בדיוק התכוונתי כשכתבתי דז'ה וו :D
סחתיין אנונימי על הבול-פגיעה :אחלה:
נערך לאחרונה על ידי sufgi123 ב 23/01/2011 18:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #32 

itay123 כתב:ישן, ישן, אבל נשמע לא פי 10 ולא פי 100 אלא מעבר(for my taste) , הרבה יותר טוב ויותר מוזיקלי...מהרבה ציודים "מודרניים" שאני מכיר/יש למכרים/היה לי/התנסיתי בהם...

אמנם הכל גם שאלה של טעם/סינרגיה/העדפה/מוזיקה או ק"ב...מנורות/דגיטילי...חומוס, ציפס וסלטים...
...
העיקר שאיתי מרוצה מהשדרוג ..... ובזאת באו לסיום כל ההשוואות בין רסיבר לבין פרוססור יעודי .
אני מאמין שהפרוססור ישאר שנים רבות וארוכות אצל איתי . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #33 

sufgi123

עשית סיאנס? מחקתי את ההודעה הזאת....לא רוצה ליצור ריבים. בוא נדבר על ענינים טכנים בלבד....

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #34 

ערכתי את התגובה :מת מצחוק:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #35 

danlior כתב:sufgi123

עשית סיאנס? מחקתי את ההודעה הזאת....לא רוצה ליצור ריבים. בוא נדבר על ענינים טכנים בלבד....
...
יאללה על אילו עינינים טכניים אתה רוצה לדבר שקשורים לאינטגרה או ל 70,71,80,81,82,83,84,85,86 כמובן?

לא מאמין שהם יתקדמו יותר מ 86 :lol:
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 23/01/2011 18:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #36 

sufgi123 כתב:ערכתי את התגובה :מת מצחוק:
...
אתם חמודים חבל"ז :@

motilv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #37 

9000es כתב:
itay123 כתב:ישן, ישן, אבל נשמע לא פי 10 ולא פי 100 אלא מעבר(for my taste) , הרבה יותר טוב ויותר מוזיקלי...מהרבה ציודים "מודרניים" שאני מכיר/יש למכרים/היה לי/התנסיתי בהם...

...
העיקר שאיתי מרוצה מהשדרוג ..... ובזאת באו לסיום כל ההשוואות בין רסיבר לבין פרוססור יעודי .
אני מאמין שהפרוססור ישאר שנים רבות וארוכות אצל איתי . (Y)
...
למה באו לסיום?
מחכים להשוואה/מיבחן מול ה-83
יש כאן מישהו שמוכן להרים את הכפפה לביצוע המיבחן הנ"ל ?
איתי-יש מצב שאתה משנע את הפרוססור לבעליו של 83 ומבצע איתו את המיבחן?

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #38 

המבחן הוכרע עוד לפני שהחל :לארואהשומעמדבר:
itay123 כתב:יהיה מעניין להשוות בין השניים...אמנם אני בטוח (לדעתי האישית) בתוצאות המבחן..שהאינטגרה בהחלט יהיה עדיף (בכל פרמטר קיים)..ובעיקר בשל גוון וטונאליות הסאונד הכ"כ נעים שהוא מוציא כך שהמבחן יהיה לא יהיה בר השוואה...
כך שיתכן וזה יהיה "בזבוז" של זמן...אבל ביתי תמיד פתוח להשוואות ומי שירצה להביא עימו את ה-83...בהחלט מוזמן...
...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #39 

sufgi123 כתב:המבחן הוכרע עוד לפני שהחל :לארואהשומעמדבר:
itay123 כתב:יהיה מעניין להשוות בין השניים...אמנם אני בטוח (לדעתי האישית) בתוצאות המבחן..שהאינטגרה בהחלט יהיה עדיף (בכל פרמטר קיים)..ובעיקר בשל גוון וטונאליות הסאונד הכ"כ נעים שהוא מוציא כך שהמבחן יהיה לא יהיה בר השוואה...
כך שיתכן וזה יהיה "בזבוז" של זמן...אבל ביתי תמיד פתוח להשוואות ומי שירצה להביא עימו את ה-83...בהחלט מוזמן...
...
...

בשורה האחרונה הוא בפרוש מזמין אותך או כל אחד אחר אליו עם ה 83 לביצוע מבחן. ברור שהוא חושב שה 83 נחות אחרת היה רוכש אותו . אני בטוח שהוא יסכים לארח עוד חבר או שניים לבדיקת הנושא ואז לא יהיה צורך בכלל לבחון אותו ובכך אתה מנטרל את הדעות הקדומות, כביכול.

יאללה אתה או מי מהחברים כאן מרים את הכפפה שאיתי זרק ?

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #40 

קדימה מבחן עיוור לכולם, נראה מי ישרוד :D

נעול

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”