בדיוק היום הייתי שם בצהריים, ואני ממש מסכים. פעם שניה לצערי שאני הולך לשם והאוכל שלהם לא שווה את המחיר (הזול) שמשלמים עליו.HazooM כתב:"בר גוריון" בהרצליה. בר מסעדה עם מבחר מנות גדול ומחירים זולים. השירות היה אחלה אבל האוכל חובבני ברמות....
באיזה מסעדה לא תאכלו יותר?
מאוד לא מסכים... מסעדה מצוינת. המחירים לא בטווח הזול, אבל לדעתי מקבלים מה שמשלמים עליו, ובהקשר של המסעדה הזו - אתה משלם גם על החוויה, ועבור זה הרבה אנשים לא מוכנים לשלם.Kosh כתב:"שגב אקספרס".מסעדה פלו*ית שיוצאים ממנה רעבים בגלל קוטן המנות ועם אוברדראפט בכיס מהמחירים..טוב,ככה
זה שיש שם שף "קוקי ולוקי"..![]()
...
קשה לי להסכים שהמנות קטנות. בפעמיים שהייתי שם (וכל פעם אכלנו משהו אחר) המנות שהוזמנו היו מספקות לחלוטין מבחינת הגודל והאיכות.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
דווקא אני אוהב את השלושה האלה...sufgi123 כתב:המקומות שזכורים לי ממש לרעה הם:
מסעדת אווזי בנתניה
שיפודי התקוה בהרצליה
חומוס אבו אדהם בקרליבך
...
במיוחד חומוס אבו אדהם - החומוס הכי טעים שיש! כמעט כל שישי בצהריים תראה אותי שם קונה הביתה....
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
דיקסי - מקום פלצני ומתדרדר אשר ממשיך לפעול מכוח האנרציה בתקופה שהיה טוב
מחירים מופרכים לסוג אוכל כזה.
TOTO המגדל המוזיאון
אוכל מצוין אבל האווירה פלצנית ולא נעימה
כנראה בעיקר בשל כמה פרסונות שפשוט הרעישו מהשולחנות הסמוכים
מנהלי המסעדה פחדו העיר להם
ויום לאחר מכן, כאשר טילפנתי להתלונן, אמרו לי שאני צודק והפנו אותי ליחצ"ן של אותם אנשים
כי הם רוצים לפצות אותנו
אם הלכתי למסעדה ומישהו הרעיש אני מצפה מהמסעדה (המאוד יקרה הזו) לדאוג לפצות אותי ולא לשלוח אותי לגורם שלישי
מחירים מופרכים לסוג אוכל כזה.
TOTO המגדל המוזיאון
אוכל מצוין אבל האווירה פלצנית ולא נעימה
כנראה בעיקר בשל כמה פרסונות שפשוט הרעישו מהשולחנות הסמוכים
מנהלי המסעדה פחדו העיר להם
ויום לאחר מכן, כאשר טילפנתי להתלונן, אמרו לי שאני צודק והפנו אותי ליחצ"ן של אותם אנשים
כי הם רוצים לפצות אותנו
אם הלכתי למסעדה ומישהו הרעיש אני מצפה מהמסעדה (המאוד יקרה הזו) לדאוג לפצות אותי ולא לשלוח אותי לגורם שלישי
העם דורש..... כל מיני דברים
- m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
מסעדת MUNDO בפינת הירקון - בוגרשוב בת"א.. שרות איטי להחריד .
הגענו לשם לארוחת בוקר (זו מסעדה של ארוחות בוקר) ובגלל האיטיות יצאנו בצהריים כבר..
האוכל עצמו היה סביר (לא עפנו)
הגענו לשם לארוחת בוקר (זו מסעדה של ארוחות בוקר) ובגלל האיטיות יצאנו בצהריים כבר..
האוכל עצמו היה סביר (לא עפנו)
It's Five O'Clock Somewhere
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
אוהב את הדיקסי מאוד, ההמבורגר שלהם הוא גם היחידי ששורד משלוח ונשאר טעים 
אבל זה שרשור הפוך, אז התרומה שלי היא מסעדת כתית, ביום ההולדת לאישה הלכנו לשם, עזבו את המחירים שהם בכלל מפלנטה אחרת, 240 ש"ח לסטייק פילה הכי פשוט שיש ומרק ב 120 ש"ח ! אין לנו בעיה לשלם כדי לקבל אוכל טוב, מסעדות שף אחרות כמו הרברט סמואל והסלון אפילו לא רואות את האוכל בכתית ממטר והשירות שם טוב באלף מונים, קיצר להתרחק.
אבל זה שרשור הפוך, אז התרומה שלי היא מסעדת כתית, ביום ההולדת לאישה הלכנו לשם, עזבו את המחירים שהם בכלל מפלנטה אחרת, 240 ש"ח לסטייק פילה הכי פשוט שיש ומרק ב 120 ש"ח ! אין לנו בעיה לשלם כדי לקבל אוכל טוב, מסעדות שף אחרות כמו הרברט סמואל והסלון אפילו לא רואות את האוכל בכתית ממטר והשירות שם טוב באלף מונים, קיצר להתרחק.
שי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
דיקסי היא המסעדה היחידה שלא חשוב מתי תגיע אליה השעה שם היא תמיד 8 בערב. אותה תאורה, אותו תפריט, הכל נשאר אותו הדבר בלי קשר ליום או לשעה. יש בזה קסם מסויים.
מסעדה שלעולם לא אחזור אליה היא מסעדת אום בהוד השרון. פעם הייתה מסעדה ממש טובה ונכללה בין 100 המסעדות הטובות בארץ. לצערי בביקורי האחרון לפני כשנה גילינו שהעסק פשוט הדרדר באופן מחפיר. האוכל לא היה טעים וללא שום יחוד, השירות נע בין טוב לאדיש+ וסך החוויה הייתה בינונית ומטה.
מסעדה שלעולם לא אחזור אליה היא מסעדת אום בהוד השרון. פעם הייתה מסעדה ממש טובה ונכללה בין 100 המסעדות הטובות בארץ. לצערי בביקורי האחרון לפני כשנה גילינו שהעסק פשוט הדרדר באופן מחפיר. האוכל לא היה טעים וללא שום יחוד, השירות נע בין טוב לאדיש+ וסך החוויה הייתה בינונית ומטה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
שוב מושמצת פה מסעדה שהייתי בה בשבועות האחרונים ומאוד נהנתי.Shayosef כתב:אוהב את הדיקסי מאוד, ההמבורגר שלהם הוא גם היחידי ששורד משלוח ונשאר טעים
אבל זה שרשור הפוך, אז התרומה שלי היא מסעדת כתית, ביום ההולדת לאישה הלכנו לשם, עזבו את המחירים שהם בכלל מפלנטה אחרת, 240 ש"ח לסטייק פילה הכי פשוט שיש ומרק ב 120 ש"ח ! אין לנו בעיה לשלם כדי לקבל אוכל טוב, מסעדות שף אחרות כמו הרברט סמואל והסלון אפילו לא רואות את האוכל בכתית ממטר והשירות שם טוב באלף מונים, קיצר להתרחק....
היה בכתית אוכל נפלא ומעניין מאוד (לא תאור שתמיד מתאים לאוכל).
מאוד יקרה (למרות שהמנה שציינת ב240 היא חריגה במחיר גם שם) אבל זה כמו שציוד אודיו היי אנד הוא יקר. זה בילוי של כמה שעות טובות.
אגב, לאחרונה היא צועדת בראש כל מיני טבלאות.
מה שאתה אומר על השירות גם מוזר, אבל כל אחד נתקל במישהו אחר כמלצר. הדבר היחידי שמפריע לי בשירות במסעדות מסוג זה, הוא שהמלצרים נותנים הרצאות ארוכות על מקורו של כל עלה במנה, ולא תמיד יש לי סבלנות או עיניין.
אני חייב למצוא מסעדה לשרשור
טוב, אז לא אוכל עם המשפחה בג'יראף למרות שיש שם דברים טובים וזה בגלל שאין שום דבר שמתאים לילדים שמרנים.
נערך לאחרונה על ידי moco ב 19/01/2011 15:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה
השרשור הזה לא אמור לעורר וויכוח של טעם וריח, אני חושב שלכל מסעדה צריך להיות סטנדרט שירות מסויים וזה קשור גם למחירי המנה.
אישית לא הייתי בכתית וכל אחד ודעתו, ברמה הזו, אני מצפה מכל מלצר שיהיה טוב, במחירים שנכתבו פה מגולם גם שירות שהוא לפחות טוב.
בלי קשר כל מיני טבלאות ומצעדי מסעדות כבר מזמן הפכו לנחלת משרדי היח"ץ ככה שאני לא הייתי בוחר מסעדה לפי טבלאות...
אישית לא הייתי בכתית וכל אחד ודעתו, ברמה הזו, אני מצפה מכל מלצר שיהיה טוב, במחירים שנכתבו פה מגולם גם שירות שהוא לפחות טוב.
בלי קשר כל מיני טבלאות ומצעדי מסעדות כבר מזמן הפכו לנחלת משרדי היח"ץ ככה שאני לא הייתי בוחר מסעדה לפי טבלאות...