התחדשתי!! השתדרגתי בפרוססור + מגבר (Y)
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17934
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מנהלי בנקים כבר מזמן לא זורמים כמו פעם. אולי מנהלות כן אבל לא מנהליםavilior כתב:תתחדש ותהנה! תן לנו את המספר של מנהל הבנק שלך, נשמע לי בחור זורם...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14363
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
איתי תתחדש...תן תמונה של כל הסט-אפ 
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
תתחדש ותיהנה
תענוג לשמוע כמה אתה אוהב את התחום ונהנה ממנו
תתחדש ותיהנה!
מהרגע שראיתי את ה81 שלך בלוחות כבר הסתקרנתי.
על המוצרים של טאג מקלרן קראתי לא מעט כשהייתי מנוי על WHAT HI FI ואני זוכר שמדובר במוצרים חלומיים.
ולגבי הפרוססור גם נשמע שעשית עסקה מעולה
אבל ליתר בטחון...אני חושב שאנצל את ההזמנה שלך הפעם ואבוא לשמוע במו אוזניי
על המוצרים של טאג מקלרן קראתי לא מעט כשהייתי מנוי על WHAT HI FI ואני זוכר שמדובר במוצרים חלומיים.
ולגבי הפרוססור גם נשמע שעשית עסקה מעולה
אבל ליתר בטחון...אני חושב שאנצל את ההזמנה שלך הפעם ואבוא לשמוע במו אוזניי
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
תודה ג-ד-ו-ל-ה לכווווולם, באמת מחמם את הלב...
וכמובן כולם מוזמנים, אנחנו אוהבים לארח...
בינתיים רשמים: יצא לי קצת להאזין יותר לעומק למס' תכנים - בהמשך גם אפרט מה...
ראשית אני חייב לציין -
שכמכשיר out of the box מבחינת שמע נטו...ללא שום התערבות whats oever...הוא פשוט ללא תחרות בטח ובטח במסגרת תמכורו גם בחול וגם בארץ...
איזנתי delays, איזנתי עוצמות ו-crossים, והתוצאה עוד לפני טיפול של ממש היא פשוט מדהימה, אתם לא מודעים לכמה חמימות וצליל מתוק אנ מקבל מהשילוב של ה-TAG והאינטגרה (ללא שום התערבות)...בהשוואה ל-81 (עוד כשהיה מכויל) עם ה-TAG..
זה באמת "חיה אחרת"...
היו לי הרבה פרוססורים...היחיד שהתקרב לגוון הסאונד שאני חווה כיום עם האינטגרה (בשילוב הההגברה החדשה) זה היה ה-LEXICON MC-1. (לא DC2 שגם כן היה מצויין אך היה נחות בהרבה לאח הגדול)..שהיה משודח לפאוואר 5 ערוצים של sunfire grand cinema, הליקסיקון היה פרוססור רפרנס בזמנו...(תומכר ב-6500$)...הליקסיקון היה נשמע פשוט פנומנאלי בעיקר בסטיראו...במה גדולה -מירכוז מדהים במה עשירה ועמוקה...עם צליל מידי וגבוהים רכים ומתוקים..הקולנוע - טוב זו לא השוואה...הקולנוע היה מיושן...ומאוד ניטראלי..אמנם ב-5.1 היה נשמע מציין, מאוד דינאמי..
אני לא מאמין שאני מקבל כזה גוון חלומי ועוד עם כל העדכונים האחרונים...ממש מחמם את הלב...
שיהיה לכולנו יום מקסים...
וכמובן כולם מוזמנים, אנחנו אוהבים לארח...
בינתיים רשמים: יצא לי קצת להאזין יותר לעומק למס' תכנים - בהמשך גם אפרט מה...
ראשית אני חייב לציין -
שכמכשיר out of the box מבחינת שמע נטו...ללא שום התערבות whats oever...הוא פשוט ללא תחרות בטח ובטח במסגרת תמכורו גם בחול וגם בארץ...
איזנתי delays, איזנתי עוצמות ו-crossים, והתוצאה עוד לפני טיפול של ממש היא פשוט מדהימה, אתם לא מודעים לכמה חמימות וצליל מתוק אנ מקבל מהשילוב של ה-TAG והאינטגרה (ללא שום התערבות)...בהשוואה ל-81 (עוד כשהיה מכויל) עם ה-TAG..
זה באמת "חיה אחרת"...
היו לי הרבה פרוססורים...היחיד שהתקרב לגוון הסאונד שאני חווה כיום עם האינטגרה (בשילוב הההגברה החדשה) זה היה ה-LEXICON MC-1. (לא DC2 שגם כן היה מצויין אך היה נחות בהרבה לאח הגדול)..שהיה משודח לפאוואר 5 ערוצים של sunfire grand cinema, הליקסיקון היה פרוססור רפרנס בזמנו...(תומכר ב-6500$)...הליקסיקון היה נשמע פשוט פנומנאלי בעיקר בסטיראו...במה גדולה -מירכוז מדהים במה עשירה ועמוקה...עם צליל מידי וגבוהים רכים ומתוקים..הקולנוע - טוב זו לא השוואה...הקולנוע היה מיושן...ומאוד ניטראלי..אמנם ב-5.1 היה נשמע מציין, מאוד דינאמי..
אני לא מאמין שאני מקבל כזה גוון חלומי ועוד עם כל העדכונים האחרונים...ממש מחמם את הלב...
שיהיה לכולנו יום מקסים...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תתחדש ואני מקווה שתזכה להמון הנאה מהמערכת
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17934
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
איתי שים לב
בברירת המחדל של הפרוססור מצב DIRECT לא מעביר כלום לסאב. יש לשנות זאת בהגדרות, במידה ואתה מעונין להעביר לסאב.
בהתחלה לא ידעתי והתחלתי לשחק עם הקרוסים ושמתי לב שאני לא מרגיש שינוי(שמעו פצצה והתברר לי שזה רק בזכות הקידמיים שלי שמייצרים תדרים נמוכים איכותיים חבל"ז). בדיקה מהירה של הסאב והבנתי שהוא בכלל לא עובד. יש מצב שאצלך הוא כבר מוגדר לעבוד, בגלל שהיה בשימוש ,אבל שווה בדיקה.

דבר נוסף הוא שבמצב DIRECT האודסי לא פעיל - לידיעה
בהתחלה לא ידעתי והתחלתי לשחק עם הקרוסים ושמתי לב שאני לא מרגיש שינוי(שמעו פצצה והתברר לי שזה רק בזכות הקידמיים שלי שמייצרים תדרים נמוכים איכותיים חבל"ז). בדיקה מהירה של הסאב והבנתי שהוא בכלל לא עובד. יש מצב שאצלך הוא כבר מוגדר לעבוד, בגלל שהיה בשימוש ,אבל שווה בדיקה.
דבר נוסף הוא שבמצב DIRECT האודסי לא פעיל - לידיעה
תתחדש, תתחדש תתחדש !!!
היי איתי, ממש כיף לקרוא את הרשמים שלך, זה כמעט כמו לשדרג בעצמי
תהנה מהשדרוג ואני מבטיח לך שכאשר תבצע כיול אוטומטי עם ה XT-32 צפויה לך הפתעה אמיתית...

istarmini, אל תדאג, אצל איתי ההגדרות במצב Direct הם עם הסאב פעילבברירת המחדל של הפרוססור מצב DIRECT לא מעביר כלום לסאב. יש לשנות זאת בהגדרות, במידה ואתה מעוניין להעביר לסאב....