אם הסימון על 4.7 אז אם אני אטעה אני אדע לחזור ל4.7 ויהיה לי נקודת יחס. זה חשוב מאוד לדעתי.moti_r כתב:אין שום סימון גם בלליט. תעצור לרגע ותסביר לעצמך ולי למה אתה צריך בכלל סימון.
בוא נניח שיש לך סימון והוא עכשיו על 4.7
מה הלאה? מה תעשה?
אם אתה צריך להקטין את הטחינה, אתה תרד ל-4.6 נכון?
אבל 4.6 זה מספיק או לא? אולי צריך 4.5?
איך יודעים? טוחנים ומנסים!
זו הסיבה שלא צריך סימון. כמו ש-udi610 כתב כאן מעלי - פשוט מסובבים, וזה משפיע על הטחינה.
(נכון מאוד שצריך לסובב כשהמטחנה עובדת, אבל רק כשמסובבים לכיוון של טחינה דקה יותר. אם הטחינה גסה יותר, אז זה לא באמת משנה)....
חוץ מזה נגיד שחזרתי ל4.7 ואז שוב ירדתי ל3.2 אז נגיד שאני אמצא שבנקודה מסויימת הזאת זה הגודל שחיפשתי אני אוכל לרשום לידה את האות פ נגיד - פילטר או א - אספרסו או או מ - מקינטה וכל שאר סוגי הטחינות הנפוצות.
במטחנה הזאת אין לי שום דרך לסמן איפה נמצא הבורג, אני מסובב את הבורג X סיבובים וגם אז אין לי שום דרך לדעת כי אין לו שום סימון וגם אם אני אעשה לו סימון על הבורג זה אומר שעכשיו הסימון יהיה נקודת היחס שלי ואני אצטרך לסובב נגיד 4 פעמים אז איפה הקצה? אני מסובב ומסובב וזה לא נגמר....
חיברתי לחשמל וניסיתי לסובב עם כיוון השעון תוך כדי טחינה ואין לזה סוף סובבתי את הבורג עשר פעמים לכל כיוון ואני יכולתי להמשיך גם עוד מאה.. אין נקודת קצה אז אין לי שום דרך לדעת איפה אני נמצא