למרות הבדיחות נראה לי שתתאכזב שיגיע הטמפר החדש ושאר האביזרים המשלימים, על הנוקבוקס אני עדיין בחיפושים ויש לי מועמד ...
[פוצל] דבוטאנט קולה במחבת
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קליתי אתמול 2 נגלות.
אחת של ברזיל ואחת של קולומביה עם גוואטמלה.
בקולומביה זה עוד היה בסדר כי הפולים יחסית עגולים... בברזיל מה שלא עשיתי הפולים נכוו בצד הישר שלהם.
בינתיים ניסיתי את ה PNG שקליתי לפני זה - קלייה יוצאת בסדר יחסית.
חסר משהו בטעם לעומת חביתוש.
אחרי 3 ניסיונות נראה לי שאני תולה את המחבת על הקיר...
אחת של ברזיל ואחת של קולומביה עם גוואטמלה.
בקולומביה זה עוד היה בסדר כי הפולים יחסית עגולים... בברזיל מה שלא עשיתי הפולים נכוו בצד הישר שלהם.
בינתיים ניסיתי את ה PNG שקליתי לפני זה - קלייה יוצאת בסדר יחסית.
חסר משהו בטעם לעומת חביתוש.
אחרי 3 ניסיונות נראה לי שאני תולה את המחבת על הקיר...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

יש הוטופ באיביי ב 800 דולר ועוד 150 משלוחה. שלחתי מייל לחברה של quest לגבי אפשרויות ולעלויות.
בסכומים האלה כבר לקחת מנמרוד מידות של ה quest, לשבת עם זילבר ולתכנן בנייה של אחד כזה מנירוסטה.
בסכומים האלה כבר לקחת מנמרוד מידות של ה quest, לשבת עם זילבר ולתכנן בנייה של אחד כזה מנירוסטה.
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
http://www.coffeeman.co.il/pl_product~104~34~0.htmכפיר_ש כתב:את ה QUEST צריך לבחון מקרוב, לגבי ההוטטופ אני פחות מתלהב ...
צריך למצוא איזה טורפטורה יד שניה בזול ולזרוק במרפסת...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat probat...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

יש מג'ולינו יד שנייה אבל זה קולה בלי אוסף מוץ ובלי מגירת קרור.
אין מה לבדוק ב quest - רק תסתכל עליו וזהו... יש שרשור ארוך עליו בקופיגיק. איך שהוא בנוי אין מקום לטעויות.
הוטופ נראה טוב ויש דגם עם תכנות מלא P אבל משהו בצג הזה נראה לי שלא יחזיק לאורך זמן.
אין מה לבדוק ב quest - רק תסתכל עליו וזהו... יש שרשור ארוך עליו בקופיגיק. איך שהוא בנוי אין מקום לטעויות.
הוטופ נראה טוב ויש דגם עם תכנות מלא P אבל משהו בצג הזה נראה לי שלא יחזיק לאורך זמן.
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אין probat קטן...רק הסמפל רוסטר שלהם קטן.
קח Solar של אבגי. 2 קילו לבאטש. יש לו גימור ממש גבוה.
קח Solar של אבגי. 2 קילו לבאטש. יש לו גימור ממש גבוה.
הquest
הquest אמור לעשות את העבודה מצויין, בתנאי שהחום לא בורח ממנו (זה תלוי בבידוד) כיוון שאז הוא יקבל יותר מידי קרני ir ביחס לחום האוויר ויקבל כוויות (הן מהקרני IR והן מהטוף עצמו). ולדעתי , הכי כדאי יהיה להוסיף מד חום לחביטוש, אגב אם יש כאן מישהו שצריך מד חום thermocouple k type או סתם מד חום דיגיטלי כלשהוא ,יש לי ספק שמביא לי אותם מאוד בזול (יותר זול מאשר באתרים האמריקאים)
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

טוב יש שני דגמים של quest. אחד עם מהירות משתנה ואחד עם מהירות קבועה.
הפשוט יותר עולה 960 דולר ומשלוחה עוד 80 דולר. זה אומר שיהיו עמלות מכס כי זאת עסקה של מעל 1000 דולר.
זה כנראה יהיה באזור ה 4K.
בינתיים אמרתי לאשתי שהמעמד של מנהל מחייב אותי לקנות... היא אמרה בשום פנים ואופן לא (וזהו) אז נראה לי שאני יתחיל ללכת לכיוון של quest ברצינות.
הפשוט יותר עולה 960 דולר ומשלוחה עוד 80 דולר. זה אומר שיהיו עמלות מכס כי זאת עסקה של מעל 1000 דולר.
בינתיים אמרתי לאשתי שהמעמד של מנהל מחייב אותי לקנות... היא אמרה בשום פנים ואופן לא (וזהו) אז נראה לי שאני יתחיל ללכת לכיוון של quest ברצינות.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
חכה לי, יש מצב שאני מצטרף ...דבוטאנט כתב:טוב יש שני דגמים של quest. אחד עם מהירות משתנה ואחד עם מהירות קבועה.
בינתיים אמרתי לאשתי שהמעמד של מנהל מחייב אותי לקנות... היא אמרה בשום פנים ואופן לא (וזהו) אז נראה לי שאני יתחיל ללכת לכיוון של quest ברצינות....
אתה לא רוצה לבחון מקרוב (בעזרתו האדיבה של נמרוד כמובן
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אין מה לבדוק...זה רק עניין של החלטה אם לשים את ה 4K האלה או לא....
ב 250 גרם האופציה השניה שיש זה רק הוטטופ.
ב 250 גרם האופציה השניה שיש זה רק הוטטופ.