טוב, ברור לחלוטין ש LX 83 מתקדם יותר טכנולוגית מה 73 וגם ברור לחלוטין שהקידמה הטכנולוגית תהפוך למיין סטרים בעתיד. עברנו ונעבור את זה בכל מגזר טכנולוגי.
אך זו לא הנקודה, אלא זו: נניח שיש לך מכונית על, בעלת יכולות תאוצה מדהימות, מהירות סופית של מעבורת החלל בהמראה, בקרות יציבות וכיוב' (אתה מבין את הנקודה) אך הקב"ה בירך אותך, ואתה מתגורר בחופים המערביים של קופנגן, תאילנד. תסכים איתי, שביצועי המכונית המדהימה יוכפפו לתנאים המגבילים של הסביבה.
כאשר אני מסתכל על המערכת שלי, אני רואה חיווט לא רע, רמקולים נחמדים, אקוסטיקה סבירה, וכן יכולת כיול בינונית. זו הכלה, ובמכלול, אנחנו לא מדברים על בר רפאלי
לכן, אין לי ציפיות, שאוכל למצות אפילו את הLX73 למקסימום שלו בסביבת המגורים שלי. מה שאני אומר, במילים אחרות הוא, שאין גבול להשקעה, אבל בסופו של דבר נהיה מוגבלים ע"י החוליה החלשה, ולפעמים השליטה שלנו עליה היא מינורית יחסית (אין לי כוונה לבנות חדר קולנוע),
כך - שכאשר אנחנו משקיעים במערכת, היא צריכה להיות ממש טובה, אבל אין שום סיבה לרכוש רק רכיב אחד שיהיה הטוב ביותר, כי הוא יוגבל ע"י האחרים.
מובן, שאם החלטת לקחת משכנתא כדי לממן את מערכת חייך, אז כל האמור לעיל אינו רלוונטי. אני בעד מצוינות, ככל שיש את המשאבים לממנה.
התהיה שלי, אם עשיתי נכון נולדה מפני שההבדל בין שני המגברים עומד על כ 500$, וזה לא סכום מהותי לרכישה שמבצעים פעם ב...עם זאת, בסך הכל אני מאד מאד מרוצה....הרי אין סוף להשקעה ולשדרוגים...