המלצות לשידרוג מערכת ק"ב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

תנסה להשאיל ממישהו שאתה מכיר כבל קואקס, אולי זה ישפר את המצב.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462

שליחה

ליקר כתב:סליחה שאני מתערב חחח כן..
לי יש אונקיו 807 וBose Acoustimass 10 הרסיבר הוחלף מDENON לאונקיו ופשוט שומעים מעולה..
...
אתה משווה את ה-6 ל-10? מדובר בכפליים מחיר.......

ועדיין, תחליף את מערכת הרמקולים שלך ל-KEF או קלפיש ותראה מה זה שיפור :lol:
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

zeev78 כתב:
snowgoose כתב:
לי יש אונקיו 807 וBose Acoustimass 10 הרסיבר הוחלף מDENON לאונקיו ופשוט שומעים מעולה..
...
מעניין..
אני הייתי בתחושה שלא משנה איזה "רסיבר על" אני אקנה מהרמקולים האלה לא יצא שום דבר טוב..
הצליל שלהם קר ומנוכר, חסר עומק ולעיתים אפילו צווחני עד כאב (לטעמי..)
...

הסאונד החד שאתה מדבר עליו נובע מאי התאמה בין הרסיבר לרמקולים, באיזה כבל דיגיטלי אתה משתמש?
...
על מה אתה מדבר? ישנה התאמה של 100%

למה סתם לכתוב דברים..............

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

snowgoose כתב:
...
מעניין..
אני הייתי בתחושה שלא משנה איזה "רסיבר על" אני אקנה מהרמקולים האלה לא יצא שום דבר טוב..
אולי הבעיה טמונה בשילוב הלא מוצלח ביו הרסיבר לרמקולים :מבולבל:
...
יש לך רמקולים גרועים. תעיף אותם לכל הרוחות.

בכל רמקול רכיב אחד ONE WAY של 3". הם לא מספיק טובים אפילו להיות רמקולים של סוראונד.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

danlior כתב:
zeev78 כתב:
snowgoose כתב:
...
מעניין..
...

הסאונד החד שאתה מדבר עליו נובע מאי התאמה בין הרסיבר לרמקולים, באיזה כבל דיגיטלי אתה משתמש?
...
על מה אתה מדבר? ישנה התאמה של 100%

למה סתם לכתוב דברים..............
...

דני, אני מוריד את הכובע בפניך על הידע שיש לך אבל עם כל הכבוד גם לי יש טיפה ניסיון ואני מוכן להסביר מדוע אני חושב כמו שאני חושב מבלי לכתוב על הדעות של אחרים "למה סתם לכתוב דברים". הרמקולים האלה בררנים לגבי סוג ההגברה. יש להם נטייה להיות בהירים ואם מחברים אותם לרסיבר בעל תכונה כזו אז התוצאה תיהיה לא טובה (ומכן כנראה הרושם המוטעה שנוצר על בוס שלרוב הודגם עם רסיברים הסופר בהירים של דנון).
חבר אותם עם הגברה שהסאונד שלה עם נפח כמו אונקיו או הארמן קארדון ואז אני בטוח שהדעה שלך תשתנה .
זוהי דעתי בנושא ואתה מוזמן לקבל אותה (או לא).

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

zeev78 יקירי,

אתה מדבר פה על נואנסים. חתימת הסאונד של ימאהה אכן יותר בהירה מזו של אונקיו אך ההבדלים ביניהם בטלים בשישים כשהם מושמעים דרך רמקולים נחותים כמו האקוסטמייט 3. זה כמו לקחת חולה שצריך לעבור ניתוח על מנת להתרפא ולהתווכח אם לתת לו אקמול או אופטלגין. כשכואב לך הראש יש הבדל עצום בין שתי התרופות אבל אם אתה צריך לעבור ניתוח, אז אתה יכול לבלוע חבילה מכל אחד מהם ושניהם לא יעזרו לך.

שוב, מדובר ברמקול בעל רכיב אחד של 3" ONE WAY

לבחור יש רסיבר חמוד של ימאהה שעם הרמקול הנכון יכול לתת לו יופי של סאונד אז מדוע לדחוף אותו בכיוון הלא נכון ולגרום לו להישאר עם רמקול נחות אבל עם רסיבר עם כל מיני פיצ'רים חדשים וסאונד אולי טיפה פחות בהיר?

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

מספר האלמנטים לא מעידים על איכות הרמקול. צריך לשמוע כדי להבין ולא להתבסס על הנתונים של הנייר. אני אישית שמעתי את הסט הזה שיש לו עם מספר רסיברים והגעתי למסקנה שאליה הגעתי. כמו כן אני חושב שהוא צריך לעבור לכבל קואקס בשביל לקבל את הנפח שחסר לו בסאונד. הכבל האופטי היחידי במחיר שפויי יחסית שאני ניתקלתי בו בהשוואה לכבלים הזולים שהיה שווה ערך לרמת ביצועים טובה של כבל קואקס היה האופטי של VDH.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ואני לא שמעתי? שמעתי גם שמעתי ועל סמך זה ביססתי את המלצתי וחוויתי את דעתי על איכותם של הרמקולים האילו.
...
:lol:

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

danlior כתב:ואני לא שמעתי? שמעתי גם שמעתי ועל סמך זה ביססתי את המלצתי וחוויתי את דעתי על איכותם של הרמקולים האילו.
...
:lol:
...

אני מצטט אותך: זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

:)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

גם אני בדעה של החבר דני ליאור ....... שהחלפת הרמקולים תניב תוצאות טובות יותר מאשר החלפת הרסיבר .
ברסיברים ברמות כאלה רמת השיפור היא די לא מורגשת ........ החלפת רמקולים תניב תוצאות שניתן יהיה לזהות אותם מייד .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

9000es כתב:גם אני בדעה של החבר דני ליאור ....... שהחלפת הרמקולים תניב תוצאות טובות יותר מאשר החלפת הרסיבר .
ברסיברים ברמות כאלה רמת השיפור היא די לא מורגשת ........ החלפת רמקולים תניב תוצאות שניתן יהיה לזהות אותם מייד .
...
אני חושב שזה משהו שפותח השירשור צריך לגלות לבד, כל אחד והמסקנות והדעות שלו, חבל שסתם נבלבל את הבחור. לילה טוב (Y)

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

9000es כתב:גם אני בדעה של החבר דני ליאור ....... שהחלפת הרמקולים תניב תוצאות טובות יותר מאשר החלפת הרסיבר .
...
(Y) ובמיוחד כשמדובר ברמקולים כל כך נחותים.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

danlior כתב:
...
(Y) ובמיוחד כשמדובר ברמקולים כל כך נחותים.
...
אין ספק.

snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713

שליחה

9000es,danlior,zeev78 תודה על העזרה (Y)

כמו תמיד, כנראה שהאמת היא איפה שהוא באמצע..
רסיבר חדש\אחר יביא לשינוי בסאונד החד, אך גם אני בתחושה שזה לא ישנה מהותית את העובדה שהרמקולים האלה לא משהו ולכן הנטיה שלי היא לכיוון סט רמקולים (סאטליטים) חדש.
פרט לסט של KEF וקליפש שהוצעו קודם, האם יש אפשרויות נוספות בסכום של עד 5K ?
Natural Born Gamer

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

snowgoose כתב:9000es,danlior,zeev78 תודה על העזרה (Y)

כמו תמיד, כנראה שהאמת היא איפה שהוא באמצע..
רסיבר חדש\אחר יביא לשינוי בסאונד החד, אך גם אני בתחושה שזה לא ישנה מהותית את העובדה שהרמקולים האלה לא משהו ולכן הנטיה שלי היא לכיוון סט רמקולים (סאטליטים) חדש.
פרט לסט של KEF וקליפש שהוצעו קודם, האם יש אפשרויות נוספות בסכום של עד 5K ?
...
בוודאי אך לעניות טעמי הן פחות מוצלחות.............

לא יזיק כמובן שתעשה סיבוב בחנויות מתמחות ותבדוק אלטרנטיבות. תמיד כשאני ממליץ על משהו ההמלצה היא לשמוע ואז להחליט. מן הסתם אני בטוח שגם תתנסה במודלים אחרים.

במחיר היפה שהקצבת לסט אפשר ללכת גם על מורל שהם לא לטעמי ולדעתי לא מוצלחים למחירם וגם על פולק אודיו שלצערי מתומחרים בצורה מוגזמת ביותר מול מחירם בחו"ל, לכן אף על פי שהם איכותיים, הם לא אטרקטיבים לרכישה בארץ.........

snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ומה לגביי הסט הזה:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=679306
Natural Born Gamer

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

snowgoose כתב:ומה לגביי הסט הזה:
...
אחלה סט למחירו אבל לא למחירו כאן. בדוק את מחירו בארה"ב, השווה אותו למחירו בארץ ותראה מדוע לא המלצתי עליו.

snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

danlior כתב:
...
אחלה סט למחירו אבל לא למחירו כאן. בדוק את מחירו בארה"ב, השווה אותו למחירו בארץ ותראה מדוע לא המלצתי עליו.
...
אני מבין שזה יקר, ראיתי גם את המחיר בחו"ל (שליש מהארץ!) אבל השאלה האם הסט הזה יותר טוב מהסט של KEF שהצעת קודם. למרות שקראת שיש לו צליל "בהיר" שזה קצת מטריד...
Natural Born Gamer

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

snowgoose כתב:
danlior כתב:
...
...
אני מבין שזה יקר, ראיתי גם את המחיר בחו"ל (שליש מהארץ!) אבל השאלה האם הסט הזה יותר טוב מהסט של KEF שהצעת קודם. למרות שקראת שיש לו צליל "בהיר" שזה קצת מטריד...
...
מוצר צריך להיות מושווה למוצר אחר באותו טווח המחיר. נראה לך שחברה אחת תוכל להרים סט שישמע טוב יותר ממוצר מתחרה שעולה פי שלוש? (בהנחה שמדובר בשתי חברות מוצלחות)

לשאלתך, ה-KEF בהירים יחסית לוורפדייל אבל לא יותר מידי. אתה צריך קצת בהירות לסרטים ומשחקים. לך ושמע בעצמך, אם יהיה לך יותר מידי בהיר, אז לך ובדוק סט מקביל של וורפדייל - גם יופי של איכות וערך.

snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

danlior תודה (Y)

אני חושב שהגיע הזמן ללכת לאיזה חנות נורמלית לשמוע ולהחליט... :lol:
Natural Born Gamer

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”