שרשור תיאוריות עבור LOST (ספויילרים!)
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78972
- שם מלא: עפר לאור
- Yaron_M
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
לגבי ליבי, עדיין יש סיכוי שהיא חיה - מייקל ירה בה לכיוון הבטן, והיא החזיקה את השמיכות ולא יודע מה עוד היה שם... אני מקווה שהיא שרדה - עוד לא יודעים על העבר שלה כלום, ובמיוחד על הקשר שלה להרלי.
לגבי זה שהמוות (או שלא?) של ליבי ואנה-לוסיה קשור למעצר שלהן, היוצרים של הסדרה כבר אמרו שזה היה מתוכנן מראש.
לגבי זה שהמוות (או שלא?) של ליבי ואנה-לוסיה קשור למעצר שלהן, היוצרים של הסדרה כבר אמרו שזה היה מתוכנן מראש.
!I do my own stunts
- RBA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
צודק, בגלל זה הופתעתי שהוא ירה בליבי, אני ממש חושב שלא מיצו את הדמות שלה במיוחד אחרי הפרק עם הארלי.Yaron_M כתב:לגבי ליבי, עדיין יש סיכוי שהיא חיה - מייקל ירה בה לכיוון הבטן, והיא החזיקה את השמיכות ולא יודע מה עוד היה שם... אני מקווה שהיא שרדה - עוד לא יודעים על העבר שלה כלום, ובמיוחד על הקשר שלה להרלי.
לגבי זה שהמוות (או שלא?) של ליבי ואנה-לוסיה קשור למעצר שלהן, היוצרים של הסדרה כבר אמרו שזה היה מתוכנן מראש....
להלן התאוריה שלי:
אבא של ג'ק הוא מנהל את פרויקט דארמה.
בעונה הראשונה הארון הוא לא שלו ולא נראה לי שהוא מת.
מדובר בניסויים גנטים ככל הנראה.
רב הנסתר על הגלוי אבל נשארו עוד 4 פרקים כדי שאולי נדע עוד כמה פרטים.
בכל מקרה עונה 3 כבר באוקטובר ובטח עם הרחבה של ה CAST...יהייה מעניין
-
oferlaor
-
- מנהל

מבאס שיש עוד עונות, אני כבר מת לגלות את הפיתרון...
עם ALIAS אברהמס מתח את הסיפור כמו מסטיק ועדיין אין פיתרון באופק...
עם ALIAS אברהמס מתח את הסיפור כמו מסטיק ועדיין אין פיתרון באופק...
- Yaron_M
-
- חבר ותיק

שכחתי עוד משהו
כשראו את אבא של ג'ק באוסטרליה מתווכח עם האישה שהוא רוצה לראות את הבת שלו.... שמתם לב את מי היא מזכירה?
נכון - את קלייר! יכול להיות (התאוריה שלי לפחות) שג'ק וקלייר אחים, או שלפחות יש להם אב משותף.
נכון - את קלייר! יכול להיות (התאוריה שלי לפחות) שג'ק וקלייר אחים, או שלפחות יש להם אב משותף.
!I do my own stunts
- sivilya
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 213
אפרופו ליבי... NBC הודיעו כי השחקנית שמשחקת את ליבי תשתתף בפילוט לסידרה קומית חדשה שהם מוציאים - מה שדיי גורם לכדורים לחדור את השמיכה ולחסל את הדמות...
אני בטוח שהמפיקים יכחישו כי הכל תוכנן מראש - כי אם לא הדבר אלול לפגוע ברייטינג של הסדרה (מה ? הסיפור לא כתובה מראש עד סוף הסדרה?!
)
ותחשבו על זה
אני בטוח שהמפיקים יכחישו כי הכל תוכנן מראש - כי אם לא הדבר אלול לפגוע ברייטינג של הסדרה (מה ? הסיפור לא כתובה מראש עד סוף הסדרה?!
ותחשבו על זה
- Yaron_M
-
- חבר ותיק

עוד יומיים נדע... (ואני עדיין מחזיק אצבעות שהיא חיה, חבל לי על הרלי)sivilya כתב:אפרופו ליבי... NBC הודיעו כי השחקנית שמשחקת את ליבי תשתתף בפילוט לסידרה קומית חדשה שהם מוציאים - מה שדיי גורם לכדורים לחדור את השמיכה ולחסל את הדמות......
-
oferlaor
-
- מנהל

אגב, בדיוק כשהוא דיבר על כל הסיפור הזה אמרתי לאשתי איך שרוב הסיכויים שקלייר היא אחות של ג'ק..
- Yaron_M
-
- חבר ותיק

פרק 21
כמה נק' למחשבה על הפרק
* אז מה אתם אומרים, הכפתור באמת חשוב, או שהוא רק ניסוי פסיכולוגי?
* האיש בסרט ההדרכה של "הפנינה" קרא לעצמו בשם שונה מזה שהיה ב"הברבור", מעניין אם לוק שם לב לזה...
* לוק שם את הציור שלו בצינור הדואר, שנאמר בסרט ההדרכה שמגיע ישירות ל"דארמה". האם זה אומר שהם נמצאים איפשהו על האי, או שזה מוביל למקום אחר?
* אח.. ליבי, ליבי.. לא יכלת להגיד עוד שתי מילים? אוף! רציתי לדעת מה עשית בבית משוגעים עם הרלי.. ומסכן הרלי.
* אני אוהב את הדמות של מיסטר אקו. רק חבל שהוא לא לקח איתו את ה-beany מ"אוז" (הכובע-גרב הקטן שהיה תלוי לו בזווית).
* בסרטון ההדרכה נאמר שהתחלופה ב"פנינה" היא כל שלושה שבועות.. איך הם אמורים להגיע ולצאת מהאי בלי שמישהו ישים לב? (ב"ברבור" הם אמורים להיות שלושה חודשים אם אני לא טועה)
* אז מה אתם אומרים, הכפתור באמת חשוב, או שהוא רק ניסוי פסיכולוגי?
* האיש בסרט ההדרכה של "הפנינה" קרא לעצמו בשם שונה מזה שהיה ב"הברבור", מעניין אם לוק שם לב לזה...
* לוק שם את הציור שלו בצינור הדואר, שנאמר בסרט ההדרכה שמגיע ישירות ל"דארמה". האם זה אומר שהם נמצאים איפשהו על האי, או שזה מוביל למקום אחר?
* אח.. ליבי, ליבי.. לא יכלת להגיד עוד שתי מילים? אוף! רציתי לדעת מה עשית בבית משוגעים עם הרלי.. ומסכן הרלי.
* אני אוהב את הדמות של מיסטר אקו. רק חבל שהוא לא לקח איתו את ה-beany מ"אוז" (הכובע-גרב הקטן שהיה תלוי לו בזווית).
* בסרטון ההדרכה נאמר שהתחלופה ב"פנינה" היא כל שלושה שבועות.. איך הם אמורים להגיע ולצאת מהאי בלי שמישהו ישים לב? (ב"ברבור" הם אמורים להיות שלושה חודשים אם אני לא טועה)
-
oferlaor
-
- מנהל

ירון,
אצלי זה נחתך אחרי 44 דקות, כמה זמן היה הפרק שלך?
לגבי הכפתור, הם אמרו בפירוש שזה ניסוי פסיכולוגי. ככל שהזמן עובר, זה נראה יותר כאילו שכל האי הזה זה סוג של ניסוי פסיכולוגי.
אצלי זה נחתך אחרי 44 דקות, כמה זמן היה הפרק שלך?
לגבי הכפתור, הם אמרו בפירוש שזה ניסוי פסיכולוגי. ככל שהזמן עובר, זה נראה יותר כאילו שכל האי הזה זה סוג של ניסוי פסיכולוגי.
- Yaron_M
-
- חבר ותיק

אורך הפרק הוא 45:03, אבל בדקה האחרונה רק רואים את כולם עצובים בזמן שיש מוזיקה ברקע (אין דיאלוג). הפרק נגמר עם קלוז-אפ על מייקל (מוזיקת מתח) ואז על המחשב. אם אתה רוצה אני אשלח לך את החלק שחסר לך.
לגבי הכפתור - יש תיאוריה שאומרת שדווקא הפנינה היא הניסוי הפסיכולוגי (יש הרי גם מצלמה שמצלמת את הפנינה), והניסוי בברבור קשור לאלקטרומגנטיות (אם אתה זוכר את המפתח של ג'ק שנמשך לקיר...).
יצא לך להיות באתר של Hanso Foundation? ובכלל להשתתף ב-Lost Experience?
לגבי הכפתור - יש תיאוריה שאומרת שדווקא הפנינה היא הניסוי הפסיכולוגי (יש הרי גם מצלמה שמצלמת את הפנינה), והניסוי בברבור קשור לאלקטרומגנטיות (אם אתה זוכר את המפתח של ג'ק שנמשך לקיר...).
יצא לך להיות באתר של Hanso Foundation? ובכלל להשתתף ב-Lost Experience?
!I do my own stunts
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
ספוילר ל22!!!
בפרומו לפרק 22!!!
רואים שהם מגלים שמייקל עובד עליהם, רואים את האחרים תפסו אותו והזריקו לו משהו, רואים את אלכס (הבת של הצרפתיה) מחזיקה את מייקל עם עוד מישהו במחנה שלהם.
רואים אצת האיש עם הזקן\בלי הזקן מכה את אקו עם מן ברזל.
איזה פרק 21 תותח. אז זה כנראה פרויקט פסיכולוגי הא...
רואים שהם מגלים שמייקל עובד עליהם, רואים את האחרים תפסו אותו והזריקו לו משהו, רואים את אלכס (הבת של הצרפתיה) מחזיקה את מייקל עם עוד מישהו במחנה שלהם.
רואים אצת האיש עם הזקן\בלי הזקן מכה את אקו עם מן ברזל.
איזה פרק 21 תותח. אז זה כנראה פרויקט פסיכולוגי הא...
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
-
oferlaor
-
- מנהל

- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

-
oferlaor
-
- מנהל

- iTM
-
- חבר פעיל

- תגובות: 72
אז, פרק 22 ...אחחח גאוני ![חיוך ענק :]](./images/smilies/happy02.gif)
סיום מפתיע, סוף סוף וולט - הילד עם הכוחות הנתסרים.
מיסיס קלו, שואלת וחוקרת את מייקל האם באמת הוא האבא של וולט.
כניראה כחלק מהחקר שהם עושים שם.
אם ראיתם אפשר לראות את דזמונד - כן כן, אותו בחור מפרק ראשון אני חושב, ושמייקל פגש
בעונה 2 במגרש הבייסבול שהוא רץ במורד המדרגות - אם אני לא טועה זה הוא.
בקיצור, אפשר לראות עוד "תחנה" של הדאהרמה, שזו כניראה התחנה הראשית - כי לפי פרק 21, כאשר לוק מגלה
יחד עם אקו את התחנה שבא מצלמים ומסתכלים על הכל, אפשר לראות שגם יש מצלמות בתחנה הזאת, זה כאילו נשלט
גם ע"י "האחרים".
כניראה במקום הזה - עשו את הניסווים על קלייר עם התינוק והכל, באחד הפרקים הראו פלאשבקים על זה.
אגב, זה ממש מתוח עכשיו כל הסדרה, למרות שהפרקים האחרונים נהיו חמודים לאללה - מה גם שסוף 22 הוא ממש נהדר![חיוך ענק :]](./images/smilies/happy02.gif)
כשרואים את הסירה, אחחח פשוט תענוג...נקווה שיתפתח משהו ולא כמו הרפסודה שנחשבה אז לכישלון מוחץ.
סיום מפתיע, סוף סוף וולט - הילד עם הכוחות הנתסרים.
מיסיס קלו, שואלת וחוקרת את מייקל האם באמת הוא האבא של וולט.
כניראה כחלק מהחקר שהם עושים שם.
אם ראיתם אפשר לראות את דזמונד - כן כן, אותו בחור מפרק ראשון אני חושב, ושמייקל פגש
בעונה 2 במגרש הבייסבול שהוא רץ במורד המדרגות - אם אני לא טועה זה הוא.
בקיצור, אפשר לראות עוד "תחנה" של הדאהרמה, שזו כניראה התחנה הראשית - כי לפי פרק 21, כאשר לוק מגלה
יחד עם אקו את התחנה שבא מצלמים ומסתכלים על הכל, אפשר לראות שגם יש מצלמות בתחנה הזאת, זה כאילו נשלט
גם ע"י "האחרים".
כניראה במקום הזה - עשו את הניסווים על קלייר עם התינוק והכל, באחד הפרקים הראו פלאשבקים על זה.
אגב, זה ממש מתוח עכשיו כל הסדרה, למרות שהפרקים האחרונים נהיו חמודים לאללה - מה גם שסוף 22 הוא ממש נהדר
כשרואים את הסירה, אחחח פשוט תענוג...נקווה שיתפתח משהו ולא כמו הרפסודה שנחשבה אז לכישלון מוחץ.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

פרומו לפרק סיום העונה, פרק כפול באורך שעתיים:
http://rapidshare.de/files/20733032/Los ... 3promo.zip
http://rapidshare.de/files/20733032/Los ... 3promo.zip
-
oferlaor
-
- מנהל

מעניין...
לא ראיתי את דזמונד.
היה פרק טיפה מאכזב, חוץ מהסוף.
לדעתכם יש עונה שלישית, או שזהו?
לא ראיתי את דזמונד.
היה פרק טיפה מאכזב, חוץ מהסוף.
לדעתכם יש עונה שלישית, או שזהו?
- Yaron_M
-
- חבר ותיק

כבר ידוע שתהיה עונה שלישית. היא תתחיל בסוף ספטמבר או תחילת אוקטובר.
!I do my own stunts