מבצע אמיגו - חוויה טובה ורשמים

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
shtik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 188
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #21 

מדחום לחלב עולה בחנות 69 שקל אך מחיר המחירון הוא 99

מקציף חלב של בודום או טוטוקרמה של ביאלטי עולים בחנות 99 אך מחיר המחירון הוא 179.

אז בעצם המבצע משתלם רק למי שמעוניין לרכוש כמויות גדולות של קפה ירוק.
...
בגלל זה היה צריך לעשות בדיקה של המחיר של מה שאתה רוצה לקנות לפני.. היו המון מוצרים שהמחיר הרגיל שלהם היה כמו שמוכרים בכל מקום אחר פלוס מינוס 10 שקלים, ולא היה מחיר מבצע - דברים כאלה היו שווים כי באמת עלו חצי ממה שהיית קונה במקום אחר.

אני קניתי I MINI ונוקבוקס גריינדנסטיין (אמנם הייתי שם 3 פעמים כי כל פעם משהו אחר לא היה במלאי.. מה שכן ייאמר לזכותם אמרו שתוך יומיים יהיה ובאמת תוך יומיים היה) ב615 ש"ח מה שהיה עולה באיזור ה 1200 במקומות אחרים.

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1474
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #22 

אני מוסיף חוויה חיובית נוספת.

בצמוד לרכישה עם הקופונים ביום המבצע הראשון כאשר הייתי בחיפה, הזמנתי קפה ירוק שלא היה אז במלאי. ביקשתי שהוא יועבר לתל אביב ולאחר בירור, לפני מספר ימים הסתבר כי הוא עדיין לא הגיע לשם. לפני יומיים קיבלתי טלפון מאמיגו תל אביב (יונתן) לבשר לי כי הקפה מחכה עבורי.

זו תחושה טובה לדעת שאתה לא צריך לרדוף כל הזמן אחרי בית העסק לוודא מה קורה עם ההזמנה שלך, בית העסק כאן עשה מאמץ לאתר אותי ולעדכן לגבי הזמנתי, מה שמאוד לא טריוויאלי במציאות הישראלית היומיומית.

כל הכבוד ותודה (Y) מבחינתי זכיתם בנקודה חיובית נוספת

אייסמן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 357
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #23 

מיץ_פטל כתב:אני מוסיף חוויה חיובית נוספת.

בצמוד לרכישה עם הקופונים ביום המבצע הראשון כאשר הייתי בחיפה, הזמנתי קפה ירוק שלא היה אז במלאי. ביקשתי שהוא יועבר לתל אביב ולאחר בירור, לפני מספר ימים הסתבר כי הוא עדיין לא הגיע לשם. לפני יומיים קיבלתי טלפון מאמיגו תל אביב (יונתן) לבשר לי כי הקפה מחכה עבורי.

זו תחושה טובה לדעת שאתה לא צריך לרדוף כל הזמן אחרי בית העסק לוודא מה קורה עם ההזמנה שלך, בית העסק כאן עשה מאמץ לאתר אותי ולעדכן לגבי הזמנתי, מה שמאוד לא טריוויאלי במציאות הישראלית היומיומית.

כל הכבוד ותודה (Y) מבחינתי זכיתם בנקודה חיובית נוספת
...
אני מצטרף למיץ פטל, ורוצה לשבח את יונתן על שירות אדיב מאד.
איכות פולי הקפה הירוק שלהם ממש נפלאה לדעתי, אפילו שבסנטה דומינגו התחבאה לה אבן עם צבעי הסוואה מצויינים.
רק דגים מתים שוחים עם הזרם

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #24 

יום חמישי נחתתי יחד עם השייח' בתשע ארבעים בחנות בראשון (10 דקות לפני הסגירה...), אנטולי שכבר קיפל הכל הקדיש לנו זמן, עזר במה שאפשר והיה מאוד אדיב. ככה יצא שבזבזנו יותר ממה שהתכוונו ויותר מהקופונים.
what's next?

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #25 

השלל שלי:
2 ברזיל, 2 קולומביה, 2 סנטו דומינגו, 2 אוגנדה, 3 גוואטמלה (אחד לצחי)
גם מתל אביב וגם מיונתן - באמת בחור נחמד.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

itzik_vip
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1014
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #26 

מצטרף לחוויה הטובה (Y) יונתן באמת בחור נחמד דיברנו רבות על חוויות מהתחום, יונתן הכין לי גם קפוצ'ינו.
השלל שלי צנוע: 2 סנטו דומינגו, 2 גוואטמלה חבל שלא רכשתי עוד קופונים.
לפעמיים הקנייה היא רק תירוץ (למרות שבמקרה של הקופנים ממש לא) אנחנו אוהבים לבקר בחנויות קונספט של קפה סתם כי בא לנו ללטף מכונות ולקנות שטויות :)

אייסמן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #27 

טוב, אם כולם כותבים על שללם ומצרפים מחמאות ליונתן, אז הנה שלי (אני ביקרתי אחרי עופר, אבל לא תיאמנו):
2 ק"ג סנטו דומינגו
1 ק"ג ברזיל
1 ק"ג קולומביה
1 ק"ג PNG
1 ק"ג אינדיאן פלטיישן
1 ק"ג סומטרה
1 ק"ג גואטמלה

joncafe פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו קפה
גורו קפה
תגובות: 2335
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #28 

נראה לי שעדיין אני מחזיק בשיא. יצאתי עם 12 ק"ג קפה ירוק מהמבצע הזה (7 ק"ג הודי ו-5 ק"ג סנטו-דומינגו).
Everything should be made as simple as possible, but not simpler

ntzachi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 210
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #29 

זה השלל שלי:

2 ק"ג ברזיל
1 ק"ג קוסטריקה
1 ק"ג פלנטיישן
4 ק"ג סנטו דומינגו
3 ק"ג גואטמלה

- מי גמר את הקונגו והאתיופיה :(

סה"כ 11 ק"ג , שלל נכבד

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #30 

טוב, נראה את השלל שלי:

גואטמלה – 3 ק"ג
סנטו דומינגו – 3 ק"ג
סומטרה – 2 ק"ג

מהבאים 1 ק"ג מכל אחד:
הודו פלנטשיין
הודו צרי
PNG
פרו
גאווה
אתיופיה דגימה
אתיופיה סידמו

כמה יצא לנו? – 15 ק"ג (האמת – קצת התפרעתי... במיוחד בשביל אחד שלא קלה כלל קפה)
זכיתי בתואר "ירוק עם הרבה ירוק"?

בשלב זה אני בעיקר מתלהב ממכונת הגלידה (תענוג אלגנטי וטעים), הג'ין יחכה מעט לאחר שנגיע לשלב של כמעט-סוף-הקפה- הקלוי-שקניתי-במבצע-באמיגו (דנסי אורו שולתתת!). כרגע אני מחסל קפה קלוי מהמבצע שהיה באילנס (תערובת שהגיתי ולדעתי מוציאה את הטוב שבשתי תערובות - חצי אנגלו מיו וחצי נגרו אלגרו).

צריך גם מתישהו לקנות מכונת אספרסו ראויה. התלבטויות כמו חול ואין מה לאכול.

לילה טוב וחלומות פז

נ.ב. אם למישהו נשארו קופונים למכירה, אשמח לשקול להצטייד בעוד מספר דברים.

אייסמן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #31 

מיץ_פטל כתב:טוב, נראה את השלל שלי:

גואטמלה – 3 ק"ג
סנטו דומינגו – 3 ק"ג
סומטרה – 2 ק"ג

מהבאים 1 ק"ג מכל אחד:
הודו פלנטשיין
הודו צרי
PNG
פרו
גאווה
אתיופיה דגימה
אתיופיה סידמו

כמה יצא לנו? – 15 ק"ג (האמת – קצת התפרעתי... במיוחד בשביל אחד שלא קלה כלל קפה)
זכיתי בתואר "ירוק עם הרבה ירוק"?

בשלב זה אני בעיקר מתלהב ממכונת הגלידה (תענוג אלגנטי וטעים), הג'ין יחכה מעט לאחר שנגיע לשלב של כמעט-סוף-הקפה- הקלוי-שקניתי-במבצע-באמיגו (דנסי אורו שולתתת!). כרגע אני מחסל קפה קלוי מהמבצע שהיה באילנס (תערובת שהגיתי ולדעתי מוציאה את הטוב שבשתי תערובות - חצי אנגלו מיו וחצי נגרו אלגרו).

צריך גם מתישהו לקנות מכונת אספרסו ראויה. התלבטויות כמו חול ואין מה לאכול.

לילה טוב וחלומות פז

נ.ב. אם למישהו נשארו קופונים למכירה, אשמח לשקול להצטייד בעוד מספר דברים.
...
גבר באמת התפרעת! (Y)

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #32 

זה מה שנקרא לרתום את הסוסים לפני העגלה...
יש מטחנה ואין מכונה.
יש קפה ירוק ואין קולה...
בסוף מיץ פטל יקנה gs3.
נערך לאחרונה על ידי דבוטאנט ב 11/01/2011 16:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

אייסמן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #33 

מה שנקרא "על כל צרה". אם פתאום יבואו הגרמנים - מיץ פטל יהיה מסודר....מסודר בריבוע
מזכיר לי את נווה חמציצים: "הבעיה שלי בחיים היא שיש לי ת'מקלות, אבל אין לי ת'תופים"

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 559 פעמים

שליחה #34 

אסור להתלבט יותר מידי בסך הכל זו מכונת קפה, כמה גרועה ההחלטה יכולה להיות ? אתה דיי מתמצא במרבית דגמי המכונות המדוברות פה בפורום לא ?

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #35 

זה מאוד פשוט, חופרים קצת באינטרנט, הולכים לחנות במטרה לרכוש, ורוכשים. ככה אני תמיד עושה, אני גם נהנה מהקניה, ולא חושב שאי פעם גיליתי אחכ שנדפקתי. בד"כ כולם מגיעים בסוף לאותם מחירים ויש את זאפ שמגלה לנו מה אמור להיות המחיר פלוס מינוס (בד"כ פלוס). ההתלבטות לא תמיד תביא אותנו להחלטות הנכונות.
what's next?

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #36 

מספר תגובות (תודה על ההערות, אגב):
קולה יש לי, גין חדש, מהמבצע של אמיגו - אוציא אותו מהקופסא ואשתמש בו בעתיד הקרוב, עוד חודש חודשיים. אף אחד לא רודף אחרי, קפה ירוק יש בשפע וגם קלוי שממנו אני נהנה בתקופה הקרובה כל עוד הוא "טרי".
גם מכונת קפה יש שמפיקה קפה סביר (מכונת סאקו פשוטה שאצלי כבר ארבע שנים ללא כל תקלה). בשביל להנות מקפה מעולה אני צריך מאוד להתאמץ (אגב יש לי מטחנת K3 שקניתי לפני שנה בערך ובעקבותיה חווית הקפה השתדרגה פלאים). כמעט תמיד אני ובת זוגי שותים אספרסו וברוב המקרים הקפה יוצא טוב- טוב מאוד, לעיתים אפילו ממש מעולה. צריך להתל בטרמוסטט ולשגע קצת את המכונה, לחלוט בדיוק ברגע הנכון (טריקים צברתי לרוב ולמדתי הרבה על השפעת טמפרטורת החליטה על טעם הקפה).

בעניין הרכישה, הכל התחיל ברצון שלי לפני כשנה וחצי להשתדרג מעט ולהחליף את מכונת הקפה. ההקצבה הכלכלית ההתחלתית עמדה על סילביה, אני מרוצה מאוד שלא מימשתי רצון זה מיד במקום, כי אז אני מניח שהייתי היום תקוע עם סילביה... עם התעניינות באינטרנט, הפורום, טיולי התעניינות בארץ וההתלבטות התקציב התרחב וכיום מבליחות אפילו מחשבות להשקיע בגדול...מי יודע.
אני לא לחוץ לקנות וחושב שההתלבטות לא מציקה או מתסכלת אבל ביום בו תיפול ההחלטה הסופית המכונה תרכש. כפיר, כיום אני לא שולל מכונה כמו שלך...מה שלפני מספר חודשים נראה כמו הוצאה שאינה מתקבלת על הדעת. אין כאן החלטות נכונות יותר או פחות, אבל לוקח זמן (אצלי) עד שאני מרגיש שההחלטה התקבלה ואני שלם איתה.
האמת שעל הדרך, בנבכי ההתעניינות והזמן הרב שהייתי בדרכים עקב כך, פגשתי הרבה אנשים מקצועיים ונחמדים ושמעתי המון סיפורים: הייתי מספר שעות אצל רם עם כל המשפחה וחוויתי אצלו טעימה של קפה קלוי טרי טרי, שיחות על קפה ומכונות עתיקות (כמעט קניתי פונטה וקיו וחביתוש). הגעתי לאלון בקדמה (כמעט קניתי אקילה באותו היום) והודרכתי על ידי עובר אורח באיזור למסעדה עם חומוס מעולה. פגשתי את אנדרי ואיוון מאספרסימו והתרשמתי מעבודתם (כמעט קניתי אניטה). ביקרתי אצל רוני בקפה רות (מחפשים את המטמון). הייתי באינטרפרק עוד לפני המפגש (כמעט קניתי סמיאוטומטיקה).
החיפזון מהשטן לא?

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #37 

עכשיו תקפוץ למשרדי קפה ג'ו ותשקול Gs3...
אין מה למהר במיוחד אם אתה רוצה לקנות את המכונה האחרונה שלך.

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 559 פעמים

שליחה #38 

תשמע הייתי רוצה לראות את תהליך קבלת ההחלטות שלך כשאתה קונה דירה :)

בחייך תקל קצת ראש זה כולה מכונת קפה, נכון שזו קניה יקרה וזה משהו שאמור לשרת אותך שנים אבל לעשות כזה מחקר ולהשקיע כל כך הרבה זמן זה ממש שווה את זה ?

לדעתי לעולם לא תהיה שלם ב 100% עם אף מכונה וכל קניה היא למעשה סוג של פשרה ומציאת המכונה שעונה על הכי הרבה דרישות שלך היא המכונה שתתאים (כמובן במסגרת התקציב או לפחות קרוב אליו).

אם היית קונה סילביה לא היית נתקע, ההיפך היית נהנה מקפה טוב יותר מהסאקו ולומד המון בדרך על הסילביה וצובר נסיון.
אז היום היית מחפש להחליף את הסילביה, אז מה ? אז הלכו כמה שקלים (ואני לא מזלזל חלילה בהוצאה) אבל בכל זאת זה עדיין קטן לעומת נופש בחו" ל או קניה של רכב שהרבה ישראלים בני ארצינו עושים בצורה דיי תכופה. למה כשנוסעים לנופש לא עושים כזה מחקר ומריצים כל כך הרבה שיקולים בראש ? זה בדיוק אותו הדבר ... זה רק עניין של פרספקטיבה.

תהנה ידידי, החיים קצרים (מאוד) וזו ממש לא קלישאה !

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #39 

כפיר - תן לו זמן. בסוף ראובן יקנה ספידסטר, הוא בחור רציני אל תדאג....

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #40 

חברה,
אתם מתארים את ההתלבטות כדבר בעייתי ומתסכל. האמת היא שאני נהנה מהמחקר ונהנתי מהמפגש עם האנשים. שכחתי להזכיר בהודעה הקודמת מפגש נחמד עם ניר מקפה עולה שלידו גיליתי מאפיית לחם מיוחדת.
את ההחלטות שלי בחיים אני מקבל לאט יחסית עד לאותו רגע בו אני שלם עם ההחלטה ואז הדברים "טסים". אני פשוט יודע שתהליכי ההחלפה אצלי אורכים זמן רב (אם בכלל) ולכן אני משתדל לחשוב לטווח ארוך. כל אחד והדינאמיקה שמתאימה לו.

נ.ב. מכיוון שמי שנמצא במערכת זוגית צריך לקחת בחשבון גם דעות אחרות, הדינאמיקה של החלטות שיש להן משמעויות כלכליות עשויה להתארך יותר. אתה צריך להצדיק את הרכישה גם לעצמך אבל גם לסביבה הקרובה. בנוסף, שני ילדים קטנים מכניסים עניינים אחרים לפרופורציה...

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”