hassan כתב:השאלה האם הדגם האירופאי יציג תמונה יותר טובה בSD בגלל תמיכה ב50 HZ .?
או שיש משהוא לא מובן לי?
...
ממה שידוע לי לא. איכות תצוגת המסכים היא זהה.
...
ידוע לך לא נכון.
מציע לך לשים את המסכים אחד ליד השני ולבדוק.
חיבור מסכי פרימיום פנסוניק באמצעות SCART נותן תוצאה מופלאה בצפייה בשידורי SD ביחס לחיבור hdmi.
hassan כתב:השאלה האם הדגם האירופאי יציג תמונה יותר טובה בSD בגלל תמיכה ב50 HZ .?
או שיש משהוא לא מובן לי?
...
...
ידוע לך לא נכון.
חיבור מסכי פרימיום פנסוניק באמצעות SCART נותן תוצאה מופלאה בצפייה בשידורי SD ביחס לחיבור hdmi.
...
אתה מדבר על תכני SD שהם ממש לא גולת הכותרת של המסך. אני מדבר על תכני HD שאיכות הצפיה בהם זהה בשני המסכים.
אם ב-SD עסקינן אז לידיעתך איכות ערוצי 1, 2, 10, וכו' אשר נקלטים דרך מקלט ה-DTT הפנימי של הגרסה האירופית גבוהה ממה שמתקבל מ-HOT או YES דרך מחבר ה-SCART.
ofercohen
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 525
שליחה
nils3373 כתב:
ofercohen כתב:
nils3373 כתב:
או שיש משהוא לא מובן לי?
...
...
ידוע לך לא נכון.
...
אתה מדבר על תכני SD שהם ממש לא גולת הכותרת של המסך. אני מדבר על תכני HD שאיכות הצפיה בהם זהה בשני המסכים.
אם ב-SD עסקינן אז לידיעתך איכות ערוצי 1, 2, 10, וכו' אשר נקלטים דרך מקלט ה-DTT הפנימי של הגרסה האירופית גבוהה ממה שמתקבל מ-HOT או YES דרך מחבר ה-SCART.
...
מסכים איתך לגביי הקליטה ב DTT.
ודרך אגב,לגבי ה-SD:אחת הסיבות העיקריות שאנשים עדיין רוכשים כיום מסכי פלזמה-הוא הצורך בצפייה כמעט אבסולוטית בתכני SD.
נכון שיש את הייתרון של זוויות הצפייה וההשתקפויות,אבל לדעתי הן לא בדרגת החשיבות העליונה,ולמול החסרונות של הטכנולוגייה הזו
לדעתי האישית-ביום שבו ערוצי 2 ו-10 יעברו ל HD בישראל-מכירות מסכי הפלזמה יקרסו
עד כדי היעלמות(במקביל להתפתחות של מסכי הלד)
dude69il
עוסק בתחום
תגובות: 774
שליחה
ofercohen כתב:
nils3373 כתב:
ofercohen כתב:
nils3373 כתב:
או שיש משהוא לא מובן לי?
...
...
ידוע לך לא נכון.
...
...
מסכים איתך לגביי הקליטה ב DTT.
ודרך אגב,לגבי ה-SD:אחת הסיבות העיקריות שאנשים עדיין רוכשים כיום מסכי פלזמה-הוא הצורך בצפייה כמעט אבסולוטית בתכני SD.
נכון שיש את הייתרון של זוויות הצפייה וההשתקפויות,אבל לדעתי הן לא בדרגת החשיבות העליונה,ולמול החסרונות של הטכנולוגייה הזו
לדעתי האישית-ביום שבו ערוצי 2 ו-10 יעברו ל HD בישראל-מכירות מסכי הפלזמה יקרסו
עד כדי היעלמות(במקביל להתפתחות של מסכי הלד)
...
לא מסכים איתך
ולראיה אתה מוזמן לחנות ארמגדון במנחם בגין בר"ג
שם מוצגים בגאון:
מסך לד 8000 של סמסונג
מסך לד סוני 810 מסדרת NX
ומסך פנסוניק VT20
תבקש שיראו לך סטרימר ב- HD ותיווכח.
הפנסוניק (פלזמה) אוכלת את שניהם by far!!!!!!!!!!!!
9000es
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
שליחה
מסך הפלזמה לא יעלם והוא בטוח לא מיוצר בשביל ישראל כדי לצפות בערוצים 10. 2 .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 01/01/2011 13:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
dor8
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
שליחה
אין שום ספק שאתה טועה בגדול.
יש כאלה שלא צריכים ללכת לארמגדון בשביל להשוות בין מסכי לד פרימיום לבין מסכי הפלזמה הטובים ביותר. אני עושה את ההשוואות בבית יום יום.
התמונה בhd איכותית יותר וחדה הרבה יותר במסכי הלד.
הפרמטר היחיד בו הפלזמה עוד יכולה להתמודד זה בתחום הsd בלבד !
9000es
חבר במועדון 10K
שליחה
לדעתי מסכי הפלזמה של סמסונג נראים טוב יותר ואיכותיים יותר מאשר מסכי הליד של סמסונג .מכל הדגמים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
dor8
חבר מביא חבר
שליחה
9000 ,
אני שמח שהוספת את המילה "לדעתי"
ולא קבעת את זה כהצהרה. זאת כבר התקדמות.
על טעם וריח אין מה להתווכח !
dude69il
עוסק בתחום
שליחה
חבל שיש כאלו "שיודעים" הכל ולא צריכים לדעת עוד!!!
ביל גייטס אמר פעם (אם זיכרוני אינו מטעה אותי זה היה ביל גייטס)
"הדברים שלמדתי אחרי שידעתי הכל היו המעניינים ביותר"
אז אני כן רוצה לדעת עוד והלכתי ובחנתי מסכי לד שנחשבים לטובים ביותר ליד פלזמה פנסוניק VT20
ושוב אומר, הפלזמה אכלה את הלד by far, בשידורי HD בממיר של יס מסטרימר בסרטי HD ובבלו ריי.
nils3373
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
שליחה
9000es כתב:מסך הפלזמה לא יעלם והוא בטוח לא מיוצר בשביל ישראל כדי לצפות בערוצים 10. 2 .
...
dor8 כתב:אין שום ספק שאתה טועה בגדול.
יש כאלה שלא צריכים ללכת לארמגדון בשביל להשוות בין מסכי לד פרימיום לבין מסכי הפלזמה הטובים ביותר. אני עושה את ההשוואות בבית יום יום.
התמונה בhd איכותית יותר וחדה הרבה יותר במסכי הלד.
הפרמטר היחיד בו הפלזמה עוד יכולה להתמודד זה בתחום הsd בלבד !
...
גם זו דעתך שלך. אכן ה-C8000 הוא מסך מצויין אבל לשם השוואה לVT20 אציין כמה עובדות (לא דעות):
1. מה קורה לצבעים היפים בתצוגה של ה-C8000 כשאתה יושב לא ממול למסך?
2. בתכני 3D מסך ה-LED שלך אומנם לא מהבהב כמו ה-C7000 אבל עדיין מהבהב ביחס לפלאזמה C7000 ובוודאי ל-VT20.
לי אישית שתי העובדות הנ"ל מאוד קריטיות בבחירת מסך.
9000es
חבר במועדון 10K
שליחה
לכל החברים שעדיין מתלבטים בין מסך הפלזמה למסכי הליד ......
אז כך למסך הפלזמה יש את זמן התגובה הטוב ביותר שיש .. ואני לא יודע אם בכלל בעתיד מסכי הליד יוכלו להתקרב לזמן התגובה שיש למסכי הפלזמה .
לכן הטכנולוגייה של התלת מימד בראשית דרכה ושמשווים מסך תלת מימד פלזמה מול מסך תלת מימד ליד .
הפלזמה מנצחת אותו בכל פראמטר .
לכן לכל אלו שהעלו את הנושא שלהעלמות מסך הפלזמה בקרוב ......... פשוט טעות בידם .
שבוע טוב לכולם .
ofercohen
חבר פעיל במיוחד
שליחה
9000es כתב:לכל החברים שעדיין מתלבטים בין מסך הפלזמה למסכי הליד ......
אז כך למסך הפלזמה יש את זמן התגובה הטוב ביותר שיש .. ואני לא יודע אם בכלל בעתיד מסכי הליד יוכלו להתקרב לזמן התגובה שיש למסכי הפלזמה .
לכן הטכנולוגייה של התלת מימד בראשית דרכה ושמשווים מסך תלת מימד פלזמה מול מסך תלת מימד ליד .
הפלזמה מנצחת אותו בכל פראמטר .
לכן לכל אלו שהעלו את הנושא שלהעלמות מסך הפלזמה בקרוב ......... פשוט טעות בידם .
שבוע טוב לכולם .
...
נראה לי שכבר במסכים שיוצגו ב CES השבוע-כל ההצהרות האלו מצדך הולכות להתרסק
מציע לך להיות בהאזנה לגבי מה שהולך להיות מוצג שם
בעיקר מבחינת השיפורים שבוצעו במסכי הלד
dor8
חבר מביא חבר
שליחה
nils
כנראה שאתה מכיר את הC8000 הרבה יותר טוב ממני... אני עוד מעט שנה עם המסך ולא הצלחתי לראות
שום הבהוב שום הבהוז ושום ריצוד בתלת מימד ! תבדוק את עצמך לפני שאתה יוצא בהצהרות ללא ביסוס.
לגבי זוית הצפיה , אני אף פעם לא צופה מהצד כך שלא מטריד אותי מה קורה לצבעים ולתמונה במצב זה....
מי שרוצה לשבת לצפות מהצד אז אתה צודק בהחלט. עדיף שירכוש לו פלזמה.
9000ES ,
רק כדי לתקן אותך שוב. שאתה קובע שהפלזמה עדיפה בתלת מימד בכל פרמטר ואני בספק אם הנסיון
שלך בתחום זה עדיף על שלי אז תבדוק שוב את העובדות.
לדוגמא ברגע שאתה שם את משקפי התלת מימד עוצמת ההארה ובהירות המסך יורדת ב50 אחוז !
פה יש יתרון עצום למסכי הלד כי עוצמת ההארה והבהירות שלהם עדיפה בהרבה על מסכי הפלזמה ואז
כשצופים בתלת מימד התמונה נשארת בהירה הרבה יותר והצבעים חיים יותר ויפים יותר.
זה יתרון חשוב מאוד וניתן למצוא סימוכין לכך בהרבה השוואות שנעשו בין לד לפלזמה.
נערך לאחרונה על ידי dor8 ב 02/01/2011 18:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
ofercohen
חבר פעיל במיוחד
שליחה
dor8 כתב:nils
כנראה שאתה מכיר את הC8000 הרבה יותר טוב ממני... אני עוד מעט שנה עם המסך ולא הצלחתי לראות
שום הבהוב שום הבהוז ושום ריצוד בתלת מימד ! תבדוק את עצמך לפני שאתה יוצא בהצהרות ללא ביסוס.
לגבית זוית הצפיה , אני אף פעם לא צופה מהצד כך שלא מטריד אותי מה קורה לצבעים ולתמונה במצב זה....
9000ES ,
רק כדי לתקן אותך שוב. שאתה קובע שהפלזמה עדיפה בתלת מימד בכל פרמטר ואני בספק אם הנסיון
לדוגמא ברגע שאתה שם את משקפי התלת מימד עוצמת ההארה ובהירות המסך יורדת ב50 אחוז !
פה יש יתרון עצום למסכי הלד כי עוצמת ההארה והבהירות שלהם עדיפה בהרבה על מסכי הפלזמה ואז
...
דור 8
[behave]
פניה לגופו של אדם - מרטין
[/behave]
dor8
חבר מביא חבר
שליחה
הוא תמיד מוזמן ! דלתי פתוחה בפניו.
9000es
חבר במועדון 10K
שליחה
ofercohen כתב:
dor8 כתב:nils
לגבית זוית הצפיה , אני אף פעם לא צופה מהצד כך שלא מטריד אותי מה קורה לצבעים ולתמונה במצב זה....
9000ES ,
...
דור 8
[behave]פניה לגופו של אדם - מרטין[/behave]
...
ofercohen
[behave]התבטאות שאינה הולמת - מרטין [/behave] שאני צריך שידגימו לי תלת מימד אני רואה תלת מימד כל יום ..... יכול להיות שזה די מתאים לאנשים מסויימים ............ לי לא .
qashoa
חבר ותיק
תגובות: 1121
שליחה
על מה כל הריב הזה
יש סקירה באתר על שני המסכים
הVT 20 ניצחה את הC8000 גם בHD וגם ב 3D
dude69il
עוסק בתחום
שליחה
dor8
אני מודע לפסיכולוגיה של אדם שקונה מסך ולכן הוא הכי טוב בעולם וזה בסדר גמור, יש לך מסך מצויין בבית.
אבל,
יש יותר טוב כמו תמיד, גם בעוצמת ההארה אתה מוזמן שוב לחנות בר"ג (ארמגדון) ולהיווכח בעצמך.
תוכל לבדוק אותן בתלת מימד HD ושידור רגיל.
בהצלחה
dor8
חבר מביא חבר
שליחה
dude69il כתב:dor8
אני מודע לפסיכולוגיה של אדם שקונה מסך ולכן הוא הכי טוב בעולם וזה בסדר גמור, יש לך מסך מצויין בבית.
אבל,
יש יותר טוב כמו תמיד, גם בעוצמת ההארה אתה מוזמן שוב לחנות בר"ג (ארמגדון) ולהיווכח בעצמך.
תוכל לבדוק אותן בתלת מימד HD ושידור רגיל.
בהצלחה
...
חבר יקר ,
אם אתה חושב שהטענה שבמסך LED עוצמת ההארה גבוהה יותר זה עניין פסיכולוגי ותלוש מהמציאות
אז באמת שאין לי מה להוסיף בעניין.
לגבי הביקור בארמגדון אוותר על התענוג. אני כבר יודע מה טוב בשבילי !