55" גדול מדי בשביל מרחק 2.8-3 מ' ?
אני נתפס לתכני SD, בגלל שאני משוכנע ש:
1) זה מה שרובה המוחלט של האוכלוסיה רואה לפחות 95 אחוז מהזמן.
2) גם בפורום, יש לי הרגשה שאנשים רואים פחות HD ממה שהם מדווחים. אני לא אומר לשניה שאנשים משקרים חלילה, אלא פשוט מפריזים מבלי משים. כדי לראות 70 אחוז HD צריך לראות 5 ימים בשבוע רק HD. לדעתי מתי מעט מגיעים לזה.
2) גם בפורום, יש לי הרגשה שאנשים רואים פחות HD ממה שהם מדווחים. אני לא אומר לשניה שאנשים משקרים חלילה, אלא פשוט מפריזים מבלי משים. כדי לראות 70 אחוז HD צריך לראות 5 ימים בשבוע רק HD. לדעתי מתי מעט מגיעים לזה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
nir11nir11 כתב:אני נתפס לתכני SD, בגלל שאני משוכנע ש:
2) גם בפורום, יש לי הרגשה שאנשים רואים פחות HD ממה שהם מדווחים. אני לא אומר לשניה שאנשים משקרים חלילה, אלא פשוט מפריזים מבלי משים. כדי לראות 70 אחוז HD צריך לראות 5 ימים בשבוע רק HD. לדעתי מתי מעט מגיעים לזה....
אני אישית צופה במכני SD אולי 20 דקות ביום הכוונה רק מהדורת חדשות ובמידה והיא קיימת בערוץ 511 ב HD
אז אין לי מה לחפש ב SD
1. יש מספיק תכנים בבלוריי
2. יש מספיק תכנים בסטרימר
3. וכמובן YES MAX HD
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
וילדים, יש?9000es כתב:nir11nir11 כתב:אני נתפס לתכני SD, בגלל שאני משוכנע ש:
2) גם בפורום, יש לי הרגשה שאנשים רואים פחות HD ממה שהם מדווחים. אני לא אומר לשניה שאנשים משקרים חלילה, אלא פשוט מפריזים מבלי משים. כדי לראות 70 אחוז HD צריך לראות 5 ימים בשבוע רק HD. לדעתי מתי מעט מגיעים לזה....
אני אישית צופה במכני SD אולי 20 דקות ביום הכוונה רק מהדורת חדשות ובמידה והיא קיימת בערוץ 511 ב HD
אז אין לי מה לחפש ב SD
1. יש מספיק תכנים בבלוריי
2. יש מספיק תכנים בסטרימר
3. וכמובן YES MAX HD...
nils3373 כתב:nir11,
באותה הזדמנות תשאל גם את Bugged אם יש לו ילדים שכן 60 אחוז HD זה נשמע יותר מדי לא?
אני חושב שזה ממש לא במקום לשאול שאלה אישית כזו בפורום שכזה ובכלל....
הוא שאל אם יש ילדים, כדי להגיד שהם רואים רק SD, ולא HD.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
זה ברור שהוא שאל בהקשר של צפיה בתוכן SD אבל עדיין לדעתי מדובר בשאלה אישית ולא קשורה שכן ניתן לשאול בפשטות האם אחוז הצפיה בתוכן SD הוא גבוהה ללא קשר לסיבה (ילדים זקנים וכו') .ariel-ro כתב:nils3373 כתב:nir11,
באותה הזדמנות תשאל גם את Bugged אם יש לו ילדים שכן 60 אחוז HD זה נשמע יותר מדי לא?
אני חושב שזה ממש לא במקום לשאול שאלה אישית כזו בפורום שכזה ובכלל....
הוא שאל אם יש ילדים, כדי להגיד שהם רואים רק SD, ולא HD....
לא שאלתי אותו כמה הוא מרוויח. תרגיע.
התאוריה שלי אומרת שאנשים נסחפים באחוזי ה HD שהם חושבים שהם רואים. אולי אני טועה, אבל אולי אני צודק.
לכן, אני לא שואל מהם האחוזים, כי מראש אני חושב שיש כאן סטייה, אני שואל שאלה אחרת שיכולה לעזור למצוא את האחוז הנכון, במידה ואני צודק.
ברור לי שילדים זה פרמטר שמקטין אחוזי צפיה ב HD, ולכן אני מבין מאיפה באה התרעומת שלך.
התאוריה שלי אומרת שאנשים נסחפים באחוזי ה HD שהם חושבים שהם רואים. אולי אני טועה, אבל אולי אני צודק.
לכן, אני לא שואל מהם האחוזים, כי מראש אני חושב שיש כאן סטייה, אני שואל שאלה אחרת שיכולה לעזור למצוא את האחוז הנכון, במידה ואני צודק.
ברור לי שילדים זה פרמטר שמקטין אחוזי צפיה ב HD, ולכן אני מבין מאיפה באה התרעומת שלך.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

עכשיו אני רגוע שכן יש סוף סוף גוף שמחליט מה תמהיל הצפיה שלנו - תודה!nir11 כתב:לא שאלתי אותו כמה הוא מרוויח. תרגיע.
ברור לי שילדים זה פרמטר שמקטין אחוזי צפיה ב HD, ולכן אני מבין מאיפה באה התרעומת שלך....
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
גם אם אנשים רואים פחות מ-5% HD וגם אם הם מפריזים מבלי משים בכמות הHD שהם רואים - זה רק מחזק את הטענה שצריך להתייחס לתכני HD בכטבד ראש בעת קבלת ההחלטה.nir11 כתב:אני נתפס לתכני SD, בגלל שאני משוכנע ש:
האחוז שאנשים מדווחים מבטא לא רק את משך הצפייה בתוכן מסוים, לדעתי, אלא גם את החשיבות שהם נותנים לאותו תוכן.
יכול להיות שרואים מעט HD, אבל זה הזמן בו באמת רואים טלויזיה, מתעמקים בתמונה, נהנים מהסאונד וכו' ולכן לשם כך רוכשים מסך איכותי יותר וגדול יותר.
כאשר רואים תוכן SD אין ציפייה למשהו איכותי, לסאונד מרגש ועומק תמונה...
ההחלטה לדעתי צריכה להתקבל בהתאם לחשיבות שאני נותן לתוכן מסוים ותמהיל הצפייה.
nils3373 כתב:עכשיו אני רגוע שכן יש סוף סוף גוף שמחליט מה תמהיל הצפיה שלנו - תודה!nir11 כתב:לא שאלתי אותו כמה הוא מרוויח. תרגיע.
ברור לי שילדים זה פרמטר שמקטין אחוזי צפיה ב HD, ולכן אני מבין מאיפה באה התרעומת שלך.......
חבל שאתה מגיב בצורה כזו מזלזלת ויהירה. תודה על הפתיחות.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

עכשיו שאתה רציני אז גם אני אהיה. כוונת הקריצה היתה ציניות וממש לא יהירות או זלזול - מי שמכיר את אופן כתבתי כאן בפורום יכול להעיד על כך.nir11 כתב:nils3373 כתב:עכשיו אני רגוע שכן יש סוף סוף גוף שמחליט מה תמהיל הצפיה שלנו - תודה!nir11 כתב:לא שאלתי אותו כמה הוא מרוויח. תרגיע.
ברור לי שילדים זה פרמטר שמקטין אחוזי צפיה ב HD, ולכן אני מבין מאיפה באה התרעומת שלך.......
חבל שאתה מגיב בצורה כזו מזלזלת ויהירה. תודה על הפתיחות....
למרות שמאוד קשה לקבוע טון כתיבה אתה "הצלחת" לבחור במילים ובמשפטים לא נאותים כגון "תרגיע" או "מה השלב הבא? הוא לא מכוייל? הרי לא יתכן שאני צודק" ו-"כמובן שזה או אני, או המסך, איו מצב שאתה טועה."
זה לא משנה מה דעתך או דעתי - זה משנה איך מציגים את הדברים.
אני לא מכיר אותך ואתה לא אותי כך שכדאי שנפסיק את ההתנגחות המיותרת הנ"ל לאלתר.
ושיהיה לך שבוע טוב!
מזל טוב על הקנייה - תתחדש!
לדעתי קנית את הגודל הנכון. אל תשכחו שגם תכני HD של הכבלים\לווין, ברוב המקרים לא משהו. ונראה לי שממרחק 3 מ', גם 720P של סרטים "לא-הכי-חוקיים" (4-8 גיגה) ייראו קצת מגורענים על 55".
גם אצלי מרחק הצפייה הוא דומה, ויש לי מסך 42". אני חושב על גדול יותר, אבל לא מעבר ל-50"....
מה שכן, אני גם מפנטז על מקרן FHD, אבל לתכני בלוריי מלאים בלבד....
תתחדש ותהנה!
לדעתי קנית את הגודל הנכון. אל תשכחו שגם תכני HD של הכבלים\לווין, ברוב המקרים לא משהו. ונראה לי שממרחק 3 מ', גם 720P של סרטים "לא-הכי-חוקיים" (4-8 גיגה) ייראו קצת מגורענים על 55".
גם אצלי מרחק הצפייה הוא דומה, ויש לי מסך 42". אני חושב על גדול יותר, אבל לא מעבר ל-50"....
מה שכן, אני גם מפנטז על מקרן FHD, אבל לתכני בלוריי מלאים בלבד....
תתחדש ותהנה!