מיזוג של חברת DVICO TVIX ???

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009

שליחה

בקיצור בעליו הקודם של dvico עשה אקזיט וגזר קופון יפה ועכשיו חברה גדולה יותר תקדם אותה כולם מרוויחים

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

frankym כתב:בקיצור בעליו הקודם של dvico עשה אקזיט וגזר קופון יפה ועכשיו חברה גדולה יותר תקדם אותה כולם מרוויחים
...
פרנקי קצר ולעניין (Y) :D

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן

שליחה

עדכון
מהמידע שברשותי אין כרגע שום שינוי במוצרי החברה או בחזון שלה ביקשתי מ DVICO ישירות שיוציאו הודעה
מסודרת לעיתונות בנושא במשך היום.
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 16/12/2010 3:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8140

שליחה

ziv_r כתב:טלHD,
ואתה באמת חושב שהיבואן יכול להגיב בצורה אחרת מאיך שהוא הגיב?

אי אפשר להגדיר היום שום חברה כמספר אחת. יש כאלה שיש להן יותר פיצ'רים, יש כאלה שמוכרים יותר, כל אחד יכול להכריז את זה איך שהוא רוצה מתי שהוא רוצה ואין לזה שום משמעות.
...
אני מסתכל על תכונה אחת ..
בעוד אנשים רבים פה ( שאני מאוד מכבד ) שדרגו את המזרימדיה שלהם 3 פעמים מאז שנת 2007, אני עדיין עם tvix4100 ( שרכשתי בספטמבר 07 ) ועדיין לא נתקלתי במשהו שלא יכולתי לנגן או סיבה ממשית שתגרום לי לרוץ ולשדרג ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

Lior_M כתב:
ziv_r כתב:טלHD,
ואתה באמת חושב שהיבואן יכול להגיב בצורה אחרת מאיך שהוא הגיב?

אי אפשר להגדיר היום שום חברה כמספר אחת. יש כאלה שיש להן יותר פיצ'רים, יש כאלה שמוכרים יותר, כל אחד יכול להכריז את זה איך שהוא רוצה מתי שהוא רוצה ואין לזה שום משמעות.
...
אני מסתכל על תכונה אחת ..
בעוד אנשים רבים פה ( שאני מאוד מכבד ) שדרגו את המזרימדיה שלהם 3 פעמים מאז שנת 2007, אני עדיין עם tvix4100 ( שרכשתי בספטמבר 07 ) ועדיין לא נתקלתי במשהו שלא יכולתי לנגן או סיבה ממשית שתגרום לי לרוץ ולשדרג ..
...
(Y)
גם אצלי המצב דומה....כמשדרג סידרתי מאז שנתקלתי במוצרים של DVICO אני אפילו לא חושב לרגע לעבור ליצרן אחר. מוצרי DVICO רק משתבחים עם השנים...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

דווקא ה4100 חסר פורמטים חדשים וניגון BD.
בין ה6500 ל6600 ההפרש זניח ולדעתי מתבטא באיכות התמונה ובקטנה
העם דורש..... כל מיני דברים

oznav פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 31

שליחה

באמת שלפעמים קשה להבין פה את חלק מהאנשים שכותבים פה בפורום.

מה בדיוק לא היה מדויק במה שפורסם במקום אחר וביקשתי אישור ממשהו בר סמכא שיכול לאשר או להזים את המידע הזה.

מה הקשר בין בעל ענין לבין מהות ההודעה.

פורסמה הודעה שלא קיבלה פה עדיין התייחסות והיא לדעתי בהחלט שווה דיון מקומי. ההודעה המקורית כמו ההודעה שלי לא אומרת דבר וחצי דבר רע על dvico ועל מוצריה שמי שאי פעם נתקל בהם לא יוכל להתכחש לאיכותם .

מה ההתלהמות, הפאניקה והצורך להסביר להגן ולטייח. פשוט אבסורד כמה שחלק מאנשי הפורום פה יכולים להיות "שקופים" כיבואנים "מטעם".

אם לא נח לכם לקרוא . אז תדלגו. או תתעלמו או שמנהל הפורום ימחק את השרשור הזה לחלוטין.

למי שיש ספק עדיין. אני לא עובד של חברת באג שמיבאת את האקסטרימר לארץ ואין לי שום אינטרס כלכלי באקסטרימר . אני נמנע מהלגיב או לתרום פה בפורום בגלל שחלק מכם ממש מתעקשים לייצר פה האווירה כל כך "חברית".

לא נראה לי שהפורום הזה הוא גירסה אלקטרונית של פראבדה. אם יש לחלק מכם הרושם שכך הוא צריך להיות הגיע הזמן לעשות לזה סוף. לזיו מגיע על זה שאפו, לפחות הוא יודע לשמור על נייטרליות.

אני לא היחיד שמקבל הרושם שיש פה כמה חברי פורום שרוצים מאוד להשתיק אחרים בטענה שמה שייוצא מפיהם הוא "מידע מגמתי ומסולף של בעל אינטרס". דווקא נוצר לי הרושם שבמקרה הזה ההיפך הוא הנכון.

מה קרה יש לכם סטוק של מכשיר tvix שכרגע נמצא בסכנה ועדיף להסתיר את האמת מהציבור או שמא יש מקום "לטמון את הראש בחול" ולהתעלם?

בשולי הדברים יש לציין בפעם המי יודע כמה : אין מחלוקת או עוררין שלחברת dvico מוצרים מצוינים שהוגדרו כמקצועיים על ידי אינספור מגזינים בעולם.

מה יקרה איתם מעכשיו ועם ציבור המשתמשים של המוצרים שלהם זו השאלה הגדולה . המידע הזה שקושר פה ללינק שפתח מנהל פורום באקסטרימר נקרא עשרות אם לא מאות פעמים על ידי אנשים מכל רחבי העולם וגם מהארץ ואין מקום "להסתיר אותו". למנהלי פורום אקסטרימר גישה לגוגל translate ואני מעריך שהם מריחים את המגמות פה בפורום. בשביל מה ההתלהמות והאמוציות. בסה"כ דווח (באופן לא מאומת) על מהלך מסחרי של חברה שמוכרת בסהכ מדיה סטרימרים ואשר עשתה מיזוג. אם זה טוב או רע ולמי עוד נראה.

oznav פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

ישבתי טרחתי לענות בפורום האחר על שאלה ישירה אם אני "בעל עניין"

אז במקום לכתוב הכל מההתחלה הנה הדברים במקורם:

אכן כן. בעבר הייתי פעיל בפורום הישראלי של אמויקס בעברית ואף שימשתי בו כמנהל פורום תרגומים ואפילו יצא לי לקבל מהם מכשיר חינם. מה אתה יודע. פעם חטאתי בתרגומים, לפני שנולדו הילדים והמשפחה עוד היתה אני אשתי והחתול. היום לכולם פחות זמן פנוי , אין היום אמויקס אין פורום ולי אין קשר מסחרי כלשהו לאזושהי חברה העוסקת בתחום.

באג מייבאת את אקסטרימר ולא נראה לי שחסרים להם עובדים.

יש לי סימפטיה גדולה למותג אקסטרימר שבא והפך את הקערה. בא וחתך מחיר לחצי והתפוצץ לכולם בפרצוף עם מוצר מדהים שרק משתפר כל העת.

אני כמו רבים אחרים הימרנו שזה הולך להיות הדבר הבא. שילמנו כמה גרושים על מוצר קטן וממזר ואני נהנה ממנו מאוד. מדי פעם יש לי כמה דקות לעזור לאנשים פה בפורום כי האקסטרימר זה לא המוצר הראשון או היחידי שיש לי בבית .

יש לי בבית גורטאות של mvix של פופקורן a-100 ואפילו מוצר מעלה אבק של חברה מסין שחבר הביא לי אחרי שהתיאש ממנו וסתם התחשק לי להתעסק איתו.

הפורום שלך פה נהדר. אני מוצא בו אנשים שיש להם עניין בתחום ואם אפשר לעזור למה לא.

לגופו של הפוסט הזה : אני מבין שהוא עורר אמוציות . לפחות אצל חלק מהאנשים העוסקים בדבר. בסה"כ ציטטתי לינק שפורסם על ידי מנהל פורום אקסטרימר העולמי. לדעתי בלבד, המהלך הזה של "המיזוג" זו מכבסה של מילים ותו לא. שום חברה שאני מכיר שהיא חזקה ומובילה לא צריכה שירכשו אותה כדי להזרים כסף אלא אם משהו רצה לעשות אקזיט או שמצבה הכלכלי לא מאפשר אחרת. באופן טבעי מחברה מובילה הייתי מצפה שהיא תבלע אחרות ולא ההפך.

התגובה של היבואן הישראלי ככל שהוא בא מטעם עצמו או כציטוט ישיר של חברת dvico קצת מצחיקה אותי אני חייב לאמר ולשתף אותך. מה הלחץ הגדול? מה שקרי פה בדיוק ? מה הם לא מתמזגים? מה זה לא מוזר ותמוהה שהחברה שולחת לכל הנציגים שלהם בעולם מכתב שמודיע על "מיזוג" so called.
ועוד שבוע בדיוק לפני הקריסמס ?

הוא מעדיף להבין ולהסביר לנו את המהלך הזה של מיזוג החברה כחלק מתוכנית "אורנים הגדולה" להשתלטות רבתי על השוק ומחיצת השוק והמתחרים באחת. קצת צניעות. קצת פורפורציות ופחות להתלהם. מי שקורה את הפוסט הזה והוא לא טיפש מבין טוב מאוד שמשהו לא טוב קורה ב dvico ולכולנו יש "אלפי שעות טיסה" עם פוליטיקאים ישראלים שגם הם מיומנים ב "משחקי לשון" ותעתועי ניסוח.

לדידי מדובר במצב הפוך לחלוטין. חברת Dvico ככל הנראה נקלעה לקשיים כלכליים, מוצריה היקרים מה זמן רב איבדו את ההגמוניה שהיתה להם בשוק, ככל הנראה החברה היתה צריכה הזרמה מיידית של כסף כדי להמשיך ולהתקיים ולא היתה לה ברירה אלא להתמזג לחברה אחרת ( שאני בכלל לא שמעתי עליה, לא על שום מוצר שמבוסס עליה ובטח לא מובילה את השוק של המדיה סטרימרים כמו סיגמא או רילטק).

בעברית יש לזה שם - "נבלעה". עד כמה שאני יודע זוכר ומבין - כשחברה אחת בולעת אחרת החברה הנבלעת מתאדה. יש אינספור דוגמאות . מה יצא מזה אין לי מושג. מה שברור (לי לפחות) שהדבר הוא בהחלט מדאיג את מי שזה צריך להדאיג אותו והתגובה של גיל לייזר מאשרת לי זאת שבעתיים.

ברור שחברת dvico כמו שאנחנו מכירים אותה לא תמשיך להתקיים באותה מתכונת. מכאן הכותרת.

חבל. יש להם מוצרים מעולים אבל יקרים. אולי מוקדם להספיד אותה, בכל זאת מדובר באחת מאושיות התעשיה הזו ולא נראה לי שחברת סמיקונדוקטורים שרכשה אותה קנתה חתול בשק. אפשר לצפות שהם יכתיבו כרגע לחטיבת dvico שבשליטתם את האופן שהם יגיבו למגמות בשוק הזה . ניתן לצפות שהם יבקשו לאמץ את הידע והניסיון של חברת dvico בכדי לבסס מוצרים עתיידים המושתתים על ציפסטים מבית היוצר שלהם. זאת בהנחה שהמיזוג הזה לא גרם לטלטלה עמוקה מדי בחברה הזו ולבריחת מוחות ומהנדסים. מנהל פורום אקסטרימר כותב שיש שמועות שצוות גדול שלהם עזב את החברה . אם זה טוב או רע עוד נראה.

מכל מקום לי לא היה מספיק כסף או הצדקה להוציא על מוצר שלהם פי 3 ממה שמוצרים אחרים נתנו לי ועשו כמעט אותו דבר. אני מקווה שמוצרים שלהם יהיו זולים יותר בעתיד ואז אם וכאשר אחליט להשתדרג לא יהיה לי שום בעיה או היסוס לרכוש גם את המוצרים שלהם בהשוואה לאחרים באותה נקודת זמן נתונה.

בסופו של דבר, ככה אני מפרש את זה לפחות, נראה שציבור הלקוחות הצביע ברגליים ובחר לרכוש מוצרים אחרים זולים יותר.

זה לדעתי תוצאה ישירה וחלק של מהלך גדול יותר שהובילה חברת רילטק עם עשרות מוצרים מתוצרת סין שלחברת dvico לא היה מענה בטווח המחירים המוגזם של מוצריה. בטוח שלחברת xtreamer יש חלק ניכר בזה שכן כל מי שנתקל במוצרים שלה יודע שהם לא פחות טובים משל dvico והרבה יותר זולים ונמכרו באותם שווקים בדיוק וככל הנראה על ידי אותם ספקים. אבל כאמור גם מוצרי אקסטרימר לא שונים בהרבה מהמוצרים הסינים הרבים שנמכרים פה. כולם פחות או יותר עושים אותו דבר. בשינויים קלים. מה שעשה לי לפחות את ההבדל זה הקהילה הגדולה שהתפתחה סביב האקסטרימר. דבר ש dvico לא השכילה לעשות מעולם ואולי פה נכשלה.

בכלל כל התעשיה הזו עומדת לפני פריש מיש גדול עם כניסתם של גוגל והטלויזיות עם הסטרימר המובנה מתוצרת סמסונג ו LG. להערכתי המאוד לא נחשבת, dvico כמו הרבה מותגים מתחרים להם בתחום פשוט יעלמו או ישנו צורה.

אלו היו שישים שניות על dvico סטרימרים והחתול שבינהם.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

oznav
לפי הצהרתך ניתן להבין שהמטרה שלך הייתה לייצר פרובוקצייה כדי שמישהו "יזים את מה שקראת בפורום אקסטרימר"
עשיתה זאת ב DTOWN וכאן .
שאתה מפרסם רק "19" הודעות ורובם מצונזרות על ידי מנהלי הפורום וגם מפרסם בפורום DTOWN תחת אותו השם את אותה ההודעה זה נראה חשוד, אתה יכול להיתמם עד מחר זה נראה ממש לא טוב (n)
אגב שכחת לציין שהחברה העומדת מאחורי MVIX חברת UNICORN היא גם חברת האם של אקסטרימר והבעלים הוא ישראלי.
ל DTOWN הגעתי במקרה כי התשובה של ט.ר ניתנה לליאור מנהל DTOWN שפנה לגיל לייזר ישירות ושאל לגבי המידע שאתה פרסמת.
לגבי מה שקרה פה באמת עם DVICO יש כל מיני חצאי אמיתות ואני ממתין לתשובה מסודרת מהם.
אני גם כבר לא בטוח שהייתה פה באמת רכישה ואני אפרט בהמשך...
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 16/12/2010 8:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

למה שיתנו לך תשובה מסודרת יותר ממה שנתנו לגיל?
:roll: :roll:

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

istarmini
למעשה כבר קיבלתי הסבר באופן אישי מחברת DVICO ואני ממתין להודעה מסודרת שלהם בנושא.
אני חושב ש DVICO לא העריכו כמה רעש עשה המהלך הזה של המיזוג וכמה המתחרים ייקפצו על הנושא.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

arotman כתב:istarmini
למעשה כבר קיבלתי הסבר באופן אישי מחברת DVICO ואני ממתין להודעה מסודרת שלהם בנושא.
אני חושב ש DVICO לא העריכו כמה רעש עשה המהלך הזה של המיזוג וכמה המתחרים ייקפצו על הנושא.
...
מה שאתה אומר לי בעצם שלך הם נתנו הסבר מפורט ולגיל , שהוא היבואן הרישמי, נתנו הסבר קצת פחות מפורט?

או שגיל, משיקוליו הוא, בחר להעביר רק חלק מההסבר שלהם. :o

זה מענין העסק הזה

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

istarmini כתב:
arotman כתב:istarmini
...
מה שאתה אומר לי בעצם שלך הם נתנו הסבר מפורט ולגיל , שהוא היבואן הרישמי, נתנו הסבר קצת פחות מפורט?

או שגיל, משיקוליו הוא, בחר להעביר רק חלק מההסבר שלהם. :o

זה מענין העסק הזה
...
אני מרכז את התמיכה של DVICO בארץ ובקשר ישיר עם האנשים הטכניים וסך הכל אומר שיש פה פריש מיש של מתחרים ויתכן שגם אני הטעיתי מבלי לשים לב ואין לנו את כל הנתונים . זו הסיבה שאני ממתין לתשובה מסודרת רשמית מDVICO.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78952
שם מלא: עפר לאור

שליחה

oznav,

לא הבנתי איך מהעובדה שהם מתמזגים עם עוד חברה יצא כותרת כה פרובוקטיבית, שבאמת נראית כאילו מטרתה היא להפחית ממהות המותג.

אין שום סימוכין ש DVICO נכנסו לבעיה כלכלית, זה השערות פרטיות שלך.

למה לא ההיפך? אולי הם כל כך מצליחים שחברה אחרת רוצה להתמזג איתם ולהרוויח מהסינרגיה המשותפת?

אפשר לנחש מה שרוצים, אין לזה שום ערך או משמעות. בפועל, מה זה באמת משנה אם בעל החברה הוא איש בעל שם קוריאני אחד או אחר, הדבר היחיד שמשנה זה אם ימשיכו עם המותג ואם המותג ישתפר. לא הבנתי מכל הדיסאינפורמציה שיש כאן אם זה המקרה או לא.

אם מותר לי לנחש, תחום ה-DMP מתחבר כיום לתחומים רבים וזה רק שאלה של זמן עד שנראה הרבה יותר קונסולידציות בתחום הזה. לא הייתי מתפלא כלל אם עוד חברות מהתחום יירכשו על ידי גופים שונים בתחום.

אם זה יכניס לחברות עוד כסף ויאפשר להן עוד גמישות במוצרים, אז מה רע?

oznav פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

עופר,

מסכים איתך שיש מקום לשנות את כותרת הפוסט ולהוסיף בסופו סימן שאלה. שכן הנושא כולו לוט בערפל ולא ברור אם אכן זוהי סופה או תחילתה (למרות שלדעתי הפרטית והלא נחשבת כאמור הדבר מלמד על כיוון אחד ברור) של החברה בפעילותה במתכונתה הנוכחית.

באמת זה לא משנה מי <נערך ע"י uriler:ניסוח לא הולם> שעומד מאחוריה או בראשה, מבחינתי יכול לעמוד שם גם גינגי מנומש עם קוקיות. זה לא הנושא. כמוך כמוני קראתי שרשור בפורום אחר של מתחרה של dvico חשדתי שהוא מגמתי ולא מהימן. פירסמתי פה , נראה שיש רגליים לשמועה הזו והיא מבוססת במציאות כל שהיא ( לפחות ככה עולה מהתגובות של מי שקשור איתם ישירות פה בפורום)

כל היתר ספקולציות על דעת הקורא או הכותב החשדן והמיומן.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

לא רלוונטי
תודה לעורך (Y)
נערך לאחרונה על ידי sam22 ב 16/12/2010 11:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8140

שליחה

sam22 כתב:דווקא ה4100 חסר פורמטים חדשים וניגון BD.
בין ה6500 ל6600 ההפרש זניח ולדעתי מתבטא באיכות התמונה ובקטנה
...
לא כואב לי לנווט בספריה ולהריץ את קובץ ה m2ts.
קצת לא נוח, אבל בשביל סרט בשבוע ( וגם לא כולם Rips מלאים ) לשדרג ?
לא שווה אפילו את זמן הנסיעה לחנות ..( לדעתי בכל אופן )

ולגבי רכישת החברה למה זה צריך בכלל לשנות ?
אם קנית בזמן X מכשיר מצוין מדגם Y זה ממש לא צריך לשנות לך אם יש העברת מניות בין אדם אחד לאחר.
המכשיר שלך ימשיך לעבוד אותו הדבר..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

Lior_M,
לא ידעתי שהוא מריץ M2TS
שכחתי :oops:

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

ממש מארק טווין של הסטרימרים
"השמועות על מותי היו מוקדמות"

oznav פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

הכותרת תוקנה. אני מקווה שהיא פחות "פרובוקטיבית". אני מתנצל אם פגעתי ברגשות של מי מחברי הפורום.

חלק מהחברים כתבו בכזה פאטוס ומיד הפעילו מתודות של הסיקורטאטי שלאחר שקראתי את הפוסט שלהם בתגובה חשבתי לשניה שעלי לעמוד ב - ח' או לכל הפחות להסתדר בשלשות ולתת הקשב.

וואו כמה השיחה בנושא איזוטרי של מזרימדיה יכולה להיות טעונה ואמוציונלית פה בפורום. חלק מהכותבים פה ממש מתבטאים ב"דם נפשם".

בכלל הנושא של מזרימדיות כל כך רגיש שלא פעם אני נתקל פה בפורום בפוסטים שגובלים כמעט ועל סף "אלימות וירטואלית".

חברה בואו נתרכז בעיקר. מרביתנו פה בגלל הג'וק הזה למכשירים שמנגנים לנו תוכן בזמננו הפנוי .בגלל הפאן. בגלל שיש לנו משיכה טבעית לצעצועים עם שלט. ויש לנו קצת ניסיון עם כמה מאות שקלים ארוזים בקופסא עם חיבורים לטלויזיה.

peace !

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”