עיבוד מתקדם או רום קורקשיין מתקדם ?
-
bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
אז על איזה כדור אתה ממליץ ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- gro111
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1519
לבן עם סמיילי 
- gro111
-
- עוסק בתחום

כשאתה מטפל אקוסטית לפני הRC, יש פחות צורך בהגברה או הנחתה של הבנדים, ובהתאם יש פחות בעיות של PHASE SHIFT מלכתחילה 
- gro111
-
- עוסק בתחום

אפילו פשוט יותר...
תשמע אצלך במערכת מה נשמע לך הכי טוב
אין פה אמת אבסלוטית, אם כמה שזה היה עושה לכולנו חיים קלים.
תשמע אצלך במערכת מה נשמע לך הכי טוב
אין פה אמת אבסלוטית, אם כמה שזה היה עושה לכולנו חיים קלים.
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
אין אמת אבסולוטית?!gro111 כתב:אפילו פשוט יותר...
תשמע אצלך במערכת מה נשמע לך הכי טוב![]()
אין פה אמת אבסלוטית, אם כמה שזה היה עושה לכולנו חיים קלים....
בוודאי שיש אלגוריתם RC שהוא טוב יותר אבסולוטית מאלגוריתם אחר.
אולי אתה מתכוון למכלול שמציע הרסיבר, פרוססור הגברה ופיצ'רים, שם באמת יש ענין של העדפה.
אבל באלגוריתמים של RC, בפירוש יש אלגוריתם אחד יותר טוב אבסולוטית מהשני.
-
bossgt6
-
- חבר מביא חבר

אני אדם של אמיתות אבסולטויות בלבד , מה שלא אבסולוטי - ממני והלאה ...... כולל וודקה
- gro111
-
- עוסק בתחום

מה אתה אומר...opv כתב:אין אמת אבסולוטית?!gro111 כתב:אפילו פשוט יותר...
אולי אתה מתכוון למכלול שמציע הרסיבר, פרוססור הגברה ופיצ'רים, שם באמת יש ענין של העדפה.
אבל באלגוריתמים של RC, בפירוש יש אלגוריתם אחד יותר טוב אבסולוטית מהשני....
אמת אבסלוטית זה מצב שבו כולם מסכימים שאודיסי (לצורך העניין), היא מערכת RC הכי טובה נקודה! ולכן נשמעת הכי טוב נקודה!
ומערכת RC זה יותר מרק אלגוריתם... זה מערך מורכב של אלגורתמים ופשרה בין יכולת עיבוד לרזולוצייית עבודה ועוד..
אני ממש לא מתייחס בדיון הזה לרסיבר כאל מכלול, אלא נטו RC.
ולא אין דבר כזה אלגוריתם הכי טוב בRC.
הגישה שבה המערכת פועלת יכולה להיות שונה בתכלית, ולכן אין מקום להשוואה כזאת, או לפחות אין מקום לקביעה אבסלוטית כשלך.
שורה תחתונה ולראיה, תקיש Audyssey VS MCACC, ותגיד לי אם אתה מגיע למסקנה אבסלוטית
יכול להיות שבחלל מסויים עם מערכת מסויימת, MCAA תשמע טוב יותר או לחילופין
יכול להיות שאדם מסויים יעדיף את "חתימת הסאונד" של אודיסי בכל מצב, וכנ"ל לגבי MCAA
1+1=2 זה אמת אבסלוטית
- opv
-
- חבר מביא חבר

חבל שאתה בא בגישה מזלזלת.gro111 כתב:מה אתה אומר...opv כתב:אין אמת אבסולוטית?!gro111 כתב:אפילו פשוט יותר...
אבל באלגוריתמים של RC, בפירוש יש אלגוריתם אחד יותר טוב אבסולוטית מהשני....
אמת אבסלוטית זה מצב שבו כולם מסכימים שאודיסי (לצורך העניין), היא מערכת RC הכי טובה נקודה! ולכן נשמעת הכי טוב נקודה!
ומערכת RC זה יותר מרק אלגוריתם... זה מערך מורכב של אלגורתמים ופשרה בין יכולת עיבוד לרזולוצייית עבודה ועוד..
אני ממש לא מתייחס בדיון הזה לרסיבר כאל מכלול, אלא נטו RC.
ולא אין דבר כזה אלגוריתם הכי טוב בRC.
הגישה שבה המערכת פועלת יכולה להיות שונה בתכלית, ולכן אין מקום להשוואה כזאת, או לפחות אין מקום לקביעה אבסלוטית כשלך.
שורה תחתונה ולראיה, תקיש Audyssey VS MCACC, ותגיד לי אם אתה מגיע למסקנה אבסלוטית![]()
יכול להיות שבחלל מסויים עם מערכת מסויימת, MCAA תשמע טוב יותר או לחילופין![]()
יכול להיות שאדם מסויים יעדיף את "חתימת הסאונד" של אודיסי בכל מצב, וכנ"ל לגבי MCAA![]()
1+1=2 זה אמת אבסלוטית...
אני פיתחתי בחיי מספר לא מבוטל של אקולייזרים, כך שאני לא מדבר מקריאה של ספציפיקציות.
מערכות MCACC ו Audyssey הן מערכות ולא רק אלגוריתם. כלומר, הן מבוססות על אלגוריתם + מימוש עם פשרות שונות.
כשאתה רוצה להשוות אלגוריתמים ולא מערכות, חפש מאמרים אקדמיים ולא השוואה של מערכות מסחריות, אז תגלה שיש לך עוד הרבה מה ללמוד.
-
bossgt6
-
- חבר מביא חבר

חברה בוא נקרר את העניינים תרתי משמע
זה אבסולוט או לא ?
זה אבסולוט או לא ?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- gro111
-
- עוסק בתחום

opv,
1. ממש לא באתי בגישה מזלזלת, אבל במידה והרגשת כך אני מתנצל, זו לא הייתה הכוונה
2. אתה לעומת זאת מציע לי להתייחס למאמרים אקדמיים ולא מאמרים מסחריים, מבלי לדעת כהוא זה מאיפה אני יודע מה שאני יודע, ועוד מוסיף שיש לי הרבה מה ללמוד.
סלח לי אבל זה נשמע לי מזלזל וגם מתנשא.
3.אני וכל הדיון התייחס לRC כמערכת ולא ירד לרמת האלגוריתם.
מטרת הדיון היא להבין באיזה RC ישמעו טוב יותר ולמה, והשוואה בין אלגורתמים פחות רלבנטית לדיון, לפחות לדעתי.
4.ברגע שהגישה של החברה שעומדת מאחורי מערכת הRC שונה, אפילו טיפה, מחברה אחרת, כל השוואה בין האלגוריתמים, (תהיה אשר תהיה), לא בהכרח רלוונטית לאיכות השמע שתתקבל מהמערכת.
מקווה שתתייחס לדברי בכבוד הראוי גם אם אתה חושב אחרת, ושוב אני מתנצל אם התנסחתי בצורה מזלזלת בהודעה הקודמת.
1. ממש לא באתי בגישה מזלזלת, אבל במידה והרגשת כך אני מתנצל, זו לא הייתה הכוונה
2. אתה לעומת זאת מציע לי להתייחס למאמרים אקדמיים ולא מאמרים מסחריים, מבלי לדעת כהוא זה מאיפה אני יודע מה שאני יודע, ועוד מוסיף שיש לי הרבה מה ללמוד.
מטרת הדיון היא להבין באיזה RC ישמעו טוב יותר ולמה, והשוואה בין אלגורתמים פחות רלבנטית לדיון, לפחות לדעתי.
4.ברגע שהגישה של החברה שעומדת מאחורי מערכת הRC שונה, אפילו טיפה, מחברה אחרת, כל השוואה בין האלגוריתמים, (תהיה אשר תהיה), לא בהכרח רלוונטית לאיכות השמע שתתקבל מהמערכת.
מקווה שתתייחס לדברי בכבוד הראוי גם אם אתה חושב אחרת, ושוב אני מתנצל אם התנסחתי בצורה מזלזלת בהודעה הקודמת.
- opv
-
- חבר מביא חבר

אין כעס.gro111 כתב:opv,
1. ממש לא באתי בגישה מזלזלת, אבל במידה והרגשת כך אני מתנצל, זו לא הייתה הכוונה![]()
מקווה שתתייחס לדברי בכבוד הראוי גם אם אתה חושב אחרת, ושוב אני מתנצל אם התנסחתי בצורה מזלזלת בהודעה הקודמת....
אני רק מתייחס לאמירה שלך שאין אמת אבסולוטית . בוא נפריד בין אלגוריתם הRC לבין הפיצ'רים.
העובדה שפיוניר מאפשרת לכייל ידנית את המערכת ואודסי לא מאפשרת היא פיצ'ר .
העובדה שאודסי מתקנת את תגובת ההלם של החדר בעוד שפיוניר מתקנת את המגניטודה של היענות התדר היא לא פיצ'ר. מדובר על אלגוריתם (שבתאוריה) יותר נכון.
מי עשה מה בפועל זה ענין אחר ויכולים להיות גם באגים שונים, אבל אני טוען שהאלגוריתמים שמאחורי המערכות ניתנים להשוואה אבסולוטית.
- gro111
-
- עוסק בתחום

ואתה חושב שאפשר להסיק מזה איזה מערכת RC תשמע טוב יותר? ובאופן אסלוטי
איך אפשר להשוות אלגוריתמים שבמהות שלהם פועלים אחרת?
איך אפשר להשוות אלגוריתמים שבמהות שלהם פועלים אחרת?
- opv
-
- חבר מביא חבר

איזו מן שאלה זאת?gro111 כתב:ואתה חושב שאפשר להסיק מזה איזה מערכת RC תשמע טוב יותר? ובאופן אסלוטי![]()
איך אפשר להשוות אלגוריתמים שבמהות שלהם פועלים אחרת?...
גם LCD ופלאזמה במהות שלהם עובדים אחרת ובכ"ז לכל אחד מהם יש יתרונות אבסולוטיים.
אם שני האלגוריתמים באים לטפל באותה הבעיה, למי איכפת אם הם פועלים אחרת, איכפת לי מי מביא לתוצאה טובה יותר.
- gro111
-
- עוסק בתחום

השאלה בהתאם לדבריך.opv כתב:איזו מן שאלה זאת?gro111 כתב:ואתה חושב שאפשר להסיק מזה איזה מערכת RC תשמע טוב יותר? ובאופן אסלוטי![]()
איך אפשר להשוות אלגוריתמים שבמהות שלהם פועלים אחרת?...
גם LCD ופלאזמה במהות שלהם עובדים אחרת ובכ"ז לכל אחד מהם יש יתרונות אבסולוטיים.
אם שני האלגוריתמים באים לטפל באותה הבעיה, למי איכפת אם הם פועלים אחרת, איכפת לי מי מביא לתוצאה טובה יותר....
ובקשר להשוואה בין סוגי הטלויזיות זה דוגמא מצויינת לכך שאין אמת אבסלוטית גם בתחום הזה.
וכן, אין דבר כזה טלויזיה הכי טובה בהכל, ולכל אחד יש טעם והעדפות לפיצ'רים שונים.
יתרון זה יתרון, זה לא אומר שהמוצר טוב יותר בהכל! משמע באופן אבסלוטי.
וגם אם יש הסכמה שאלגוריתם X טוב יותר מאלגוריתם Y ברמת התיכנות, זה לא נותן אינדיקציה מי ישמע טוב יותר, שזה מהות כל הדיון.
אני לא יודע למה נכנסת להשוואת האלגוריתמים בכלל
כתבת,
"אם שני האלגורתמים באים לטפל באותה הבעיה, למי איכפת אם הם פועלים אחרת, איכפת לי מי מביא לתוצאה טובה יותר".
בדיוק!
עכשיו אשמח אם תסביר לי מי נשמע הכי טוב ללא עוררין? ולמה...???
הגישה של דרך הטיפול של הRC חשובה לא פחות מיישום האלגוריתם.
ככה שאני פשוט לא מסכים אם דבריך בהקשר זה
ואל תגיד לי שבאופן מדיד התוצאה של RC מסויים טובה יותר... מדידות זה לא הכל
או שאנחנו מתווכחים סתם על סמנטיקה, או שאנחנו לא מסכימים.
אני מכבד את דבריך ולא מנסה ללמד אותך אחרת, פשוט לא מסכים, ועדיין לא מבין למה הכנסת את האלגוריתם לתמונה
אחלה יום
- opv
-
- חבר מביא חבר

אני לא רוצה לחטוף את השרשור לפותח השרשור המכובד ולכן אני אעצור את חלקי בויכוח הזה כאן.
אני רק אציע לך לחזור אחורה בשרשור ולגלות שהשרשור דן באלגוריתמים של כיול, האם הכיול נעשה במישור הזמן או בתדר, הרבה לפני שאני הגבתי.
יום טוב.
אני רק אציע לך לחזור אחורה בשרשור ולגלות שהשרשור דן באלגוריתמים של כיול, האם הכיול נעשה במישור הזמן או בתדר, הרבה לפני שאני הגבתי.
יום טוב.