חוצפה: מחיר החלפת שלט יס - 60 שח !
שלטים של יס יש לי ניסיון איתם- כל פעם שהיו נדפקים הייתי פותח אותם ואז הם היו מסתדרים. :S
עם מילא אתה מחליף אז שווה לנסות לפתוח- אני לא אחראי על כל נזק שתעשה...
עם מילא אתה מחליף אז שווה לנסות לפתוח- אני לא אחראי על כל נזק שתעשה...
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
מה בדיוק עשית שסידר אותם?ModChiP כתב:שלטים של יס יש לי ניסיון איתם- כל פעם שהיו נדפקים הייתי פותח אותם ואז הם היו מסתדרים. :S
עם מילא אתה מחליף אז שווה לנסות לפתוח- אני לא אחראי על כל נזק שתעשה......
האמת אני לא בטוח,mulder כתב:מה בדיוק עשית שסידר אותם?ModChiP כתב:שלטים של יס יש לי ניסיון איתם- כל פעם שהיו נדפקים הייתי פותח אותם ואז הם היו מסתדרים. :S
עם מילא אתה מחליף אז שווה לנסות לפתוח- אני לא אחראי על כל נזק שתעשה.........
לפני כמה שנים עשיתי את זה.
רק פתחתי אותם עם הבורג שבתא הסוללות, עשיתי קצת רוח והחזרתי אותם. אולי כשהם נופלים אז לחצני הגומי נלחצים ואז הם יוצאים מאיזון והפתיחה מסדרת אותם.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
לי היה מקרה דומה.
צלצלתי ליס ואמרתי להם שאינני מוכן לשלם את עלות ההחלפה בדואר.
לאחר דין ודברים הסכימו לזכות אותי על עלות ההחלפה.
איך אמר ציון צנעני:
"דין פרוטה כדין מאה"
מי שיש לו כסף מיותר שישלם.
צלצלתי ליס ואמרתי להם שאינני מוכן לשלם את עלות ההחלפה בדואר.
לאחר דין ודברים הסכימו לזכות אותי על עלות ההחלפה.
איך אמר ציון צנעני:
"דין פרוטה כדין מאה"
מי שיש לו כסף מיותר שישלם.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מניסיון אישי ....... ויש ברשותי 5 ממירים של יס .
איכות השלטים ברמה גבוהה . עשוייה מחומרים משובחים ..... אינם נופלים ואינם שנשברים .
אני עדיין לא החלפתי שום שלט והכל עובד כשורה .
איכות השלטים ברמה גבוהה . עשוייה מחומרים משובחים ..... אינם נופלים ואינם שנשברים .
אני עדיין לא החלפתי שום שלט והכל עובד כשורה .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 09/12/2010 22:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

יש אחריות רק ל 3 חודשים עם קבלה. אבל מה, לממיר כן יש אחריות לכל התקופה (רק שממיר בלי שלט לא ממש עוזר).ziv_r כתב:כלומר לפי מה שאני מבין, אין אחריות לשלטים? זה בהחלט מקומם....
הממיר הרבה יותר יקר מהשלט, אבל כנראה הסיכוי שלו להתקלקל מאוד נמוך. מצד שני השלטים האלה יותר מועדים לקלקול, ואז הם עולים לנו 60 שח , כשעלותם ליס, כמה? 10-15 שח ליחידה? דרך נפלאה לעשות רווח, אם מוכנים לשלם ל**%#%## האלה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, ניסיתי לפתוח את השלט, עברתי עם קצת אצטון (זה מה שהיה בבית
) , וזה באמת שיפר קצת. גם השלט השני עובד יותר טוב. תודה למי שנתן את ההצעה.
אז תודה על כלום YES, ואתם יודעים לאן לדחוף את הכסף שלכם. אני אפיץ את השיטה לכל מי שאני מכיר.
אז תודה על כלום YES, ואתם יודעים לאן לדחוף את הכסף שלכם. אני אפיץ את השיטה לכל מי שאני מכיר.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
DIY
המחיר כמובן מופרז.
בלי קשר הנה הדרך שלי לטפל בשלטים שמפסיקים לעבוד (קראתי באתר כלשהו ניסיתי וזה הצליח):
הבעיה היא שהחומר המוליך שנמצא בתחתית לחצני הגומי נשחק עם הזמן ולא סוגר מעגל עם הלחיצה על גבי הלוח המודפס.
הפתרון: נייר אלומיניום+דבק מהיר.
1. פותחים את השלט: משחררים את הבורג שנמצא בבית הסוללות. ואח"כ עם מברג בעדינות לאורך החריץ שבצד עד שכל התפסים מפלסטיק משתחררים. בעדינות כי הם הם שבירים.
2. מניחים בצד את כל החלקים חוץ מחתיכת הגומי הגדולה שהיא לוח הלחצנים. אותה מניחים הפוך כדי שתהיה גישה לגלילים השחורים שנמצאים מתחתיה.
3. חותכים חתיכות ממש קטנות של נייר אלומינים עם מספריים. הגודל הוא בערך 2-3 מ"מ קוטר. בערך בגודל של תחתית הגלילים השחורים. לא צריך להיות מדוייק. רק שלא יהיו גדולים מגודל הלחצן עצמו. הכמות היא לפי כמות הלחצנים שהפסיקו להגיב. אין צורך להכין לכל הלחצנים. מה שעובד עובד. מה שיתקלקל בעתיד יתוקן בעתיד.
4. מורחים מעט מאד דבק מהיר על הגליל של הלחצן הסורר ובעדינות מניחים את פיסת האלומיניום על כל אחד. שימו לב להשתמש במעט דבק כדי שלא ינזל.
5. אחרי שהדבק יבש (תלוי בסוג הדבק) מרכיבים חזרה את השלט. המכסה נסגר בלחיצה. לא לשכוח את הבורג.
זהו.
אצלי עובדים כמו חדשים.
בלי קשר הנה הדרך שלי לטפל בשלטים שמפסיקים לעבוד (קראתי באתר כלשהו ניסיתי וזה הצליח):
הבעיה היא שהחומר המוליך שנמצא בתחתית לחצני הגומי נשחק עם הזמן ולא סוגר מעגל עם הלחיצה על גבי הלוח המודפס.
1. פותחים את השלט: משחררים את הבורג שנמצא בבית הסוללות. ואח"כ עם מברג בעדינות לאורך החריץ שבצד עד שכל התפסים מפלסטיק משתחררים. בעדינות כי הם הם שבירים.
2. מניחים בצד את כל החלקים חוץ מחתיכת הגומי הגדולה שהיא לוח הלחצנים. אותה מניחים הפוך כדי שתהיה גישה לגלילים השחורים שנמצאים מתחתיה.
3. חותכים חתיכות ממש קטנות של נייר אלומינים עם מספריים. הגודל הוא בערך 2-3 מ"מ קוטר. בערך בגודל של תחתית הגלילים השחורים. לא צריך להיות מדוייק. רק שלא יהיו גדולים מגודל הלחצן עצמו. הכמות היא לפי כמות הלחצנים שהפסיקו להגיב. אין צורך להכין לכל הלחצנים. מה שעובד עובד. מה שיתקלקל בעתיד יתוקן בעתיד.
4. מורחים מעט מאד דבק מהיר על הגליל של הלחצן הסורר ובעדינות מניחים את פיסת האלומיניום על כל אחד. שימו לב להשתמש במעט דבק כדי שלא ינזל.
5. אחרי שהדבק יבש (תלוי בסוג הדבק) מרכיבים חזרה את השלט. המכסה נסגר בלחיצה. לא לשכוח את הבורג.
זהו.
אצלי עובדים כמו חדשים.
Enjoy the Silence
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
Re: DIY
תודהOferL כתב:המחיר כמובן מופרז.
זהו.
אצלי עובדים כמו חדשים....
צריך לשים את ההסבר ב"דביק" תרתי משמע
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
mulder כתב:טוב, ניסיתי לפתוח את השלט, עברתי עם קצת אצטון (זה מה שהיה בבית) , וזה באמת שיפר קצת. גם השלט השני עובד יותר טוב. תודה למי שנתן את ההצעה.
אז תודה על כלום YES, ואתם יודעים לאן לדחוף את הכסף שלכם. אני אפיץ את השיטה לכל מי שאני מכיר....
חחח גם אני הייתי עובד עם אצטון
אבל לא רציתי לפרסם את זה כי לא הייתי בטוח אם זה יפגע בשלט
יפה מאוד
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
שלט מורכב מצ'יפ שמכיל את הקודים וממיר ל IR
משדר IR קטן
כל זה מורכב על PCB
אין כאן מה שיתקלקל, זה לא סלולרי שיכול להפול וישבר לו הLCD
אני לא רואה מקרה סטנדרטי של שלט שנופל ונשבר לו ה PCB, הפלסטיק שעוטף אותו ישבר הרבה לפני.
בגלל זה שלט כמעט ואף פעם לא מתקלקל באמת כמעט אף פעם אין לו סיבה.
מה שכן שימוש יכול להרוס אותו ע"י בלאי כפי שתואר 2 הודעות מעלי, המגעים נהרסים.
במקרים אחרים נעשה שימוש עם ידיים מלוכלכות ברוטב ספגטי, סוכר, מיונז
הבנתם את הרעיון.
זה חודר לאט לאט בין החורים של הכפתורים והורס את השלט.
בסופו של דבר נקיון עם אציטון ברוב המקרים פותר את הבעיה.
משדר IR קטן
כל זה מורכב על PCB
אין כאן מה שיתקלקל, זה לא סלולרי שיכול להפול וישבר לו הLCD
אני לא רואה מקרה סטנדרטי של שלט שנופל ונשבר לו ה PCB, הפלסטיק שעוטף אותו ישבר הרבה לפני.
בגלל זה שלט כמעט ואף פעם לא מתקלקל באמת כמעט אף פעם אין לו סיבה.
מה שכן שימוש יכול להרוס אותו ע"י בלאי כפי שתואר 2 הודעות מעלי, המגעים נהרסים.
במקרים אחרים נעשה שימוש עם ידיים מלוכלכות ברוטב ספגטי, סוכר, מיונז
זה חודר לאט לאט בין החורים של הכפתורים והורס את השלט.
בסופו של דבר נקיון עם אציטון ברוב המקרים פותר את הבעיה.
לנקות את הלוח או את תחתית הלחצנים?
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לדעתי אציטון זה חומר חזק מדי והוא עלול להמיס חלקי פלסטיק בשלט.
אני לא מבין גדול בזה, אבל ככל הנראה עדיף אלכוהול או אולי בנזין לבן.
אני לא מבין גדול בזה, אבל ככל הנראה עדיף אלכוהול או אולי בנזין לבן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- shlomiassaf
- חבר ותיק

אציטון הורס את ההדפסים שעל השלט זה בוודאות.
בגדול את הפלסטיקה בשלט מנקים עם סבון ומיים.
את התחתית של הלחצנים ניתן עם אציטון בזהירות כי אין מה שינזק שם.
בגדול את הפלסטיקה בשלט מנקים עם סבון ומיים.
את התחתית של הלחצנים ניתן עם אציטון בזהירות כי אין מה שינזק שם.