מי יותר מתקדם ה PROPCON או ה XTREAMER
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46477
nir11,
אתה עדיין לא תורם.
פותח השרשור שאל שאלה, אם אתה יכול לתרום, קדימה.
אתה עדיין לא תורם.
פותח השרשור שאל שאלה, אם אתה יכול לתרום, קדימה.
- roeelo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
1. ה- Xtreamer היום נמכר במחיר של 470 ש"ח. הפופקורן נמכר במחיר של 770 ש"ח.Irus כתב: שוב, אם אתה מחפש נגן שתומך בקבצים מסוג זה ויעשה עבודה טובה יותר, לך על הפופקורן, הוא נמכר במחיר דומה לאקסטרימר, ולדעתי תהיה סבלני ותחכה ל-A210 שהוא הדגם החדש ביותר של היצרן.
אם ריפים כאלה פחות חשובים לך, וה-JB פחות חשוב לך, אז האקסטרימר גם יספק את הסחורה....
זה ממש לא מחיר דומה.
2. איזה בעיות יש עם JB ב- Xtreamer לעומת הפופקורן?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46477
roeelo,
לא קוראים לי Irus, אבל תרשה לי להגיב.
אין תמיכה בסדרות או מוזיקה.
ה MovieJukeBox כיום במכשירי ה NMT מתקדם וגמיש יותר מכל פתרון אחר אשר קיים במזרימי מדיה אחרים.
לא קוראים לי Irus, אבל תרשה לי להגיב.
אין תמיכה בסדרות או מוזיקה.
ה MovieJukeBox כיום במכשירי ה NMT מתקדם וגמיש יותר מכל פתרון אחר אשר קיים במזרימי מדיה אחרים.
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
שלום ניר!
תהיתי מתי נשמע ממך עוד פעם... זה פשוט נדמה שאתה מנסה להיכנס לוויכוח כל פעם מחדש...
שים לב, כותרת השרשור : מי מתקדם יותר? ה-POPCORN או ה-XTREAMER?
נראה לי שהתשובה ברורה, ונראה לי שגם אתה יודע אותה, במיוחד כשזה נוגע לחלק מן השאלות של פותח השרשור...
http://www.hometheater.co.il/vt128342.מ ... או-Popcorn
או פה:
מדוע נעלמת ליומיים והתעלמת משני השרשורים שכל כך היית להוט בהם - ולבסוף התברר שגם כל כך טעית בהם...
אז קדימה ניר, תאכל את הכובע, צריך גם לדעת לקבל ביקורת ולהתנצל כשטועים...
ואני ממליץ בחום, במקום לעקוב אחר השרשורים שלי, תתעל את האנרגיות שלך במתן עזרה לחברי הפורום!
גם אוסיף ואומר, שאדם שהוא כל כך נחרץ לגבי משהו ולא מקשיב לאחרים, למרות שהוא טועה, בשלב מסוים, מאבד את האמינות שלו וזה משפיע גם על דברים אחרים שהוא אומר. אני מציע שתתקן את הרושם הזה.
תהיתי מתי נשמע ממך עוד פעם... זה פשוט נדמה שאתה מנסה להיכנס לוויכוח כל פעם מחדש...
שים לב, כותרת השרשור : מי מתקדם יותר? ה-POPCORN או ה-XTREAMER?
נראה לי שהתשובה ברורה, ונראה לי שגם אתה יודע אותה, במיוחד כשזה נוגע לחלק מן השאלות של פותח השרשור...
אז, כרגיל, אני לא מבין על מה הוויכוח...nir11 כתב: לגבי ה XT, החיסרון שלו בניגון בלו ריי אינו בכך שאי אפשר לבחור שפת דיבור או תרגום - זה ניתן בקלות.
החסרון שלו הוא שהוא לא יודע לקבל מבנה קבצים של BD, ולנגן באופן אווטמטי את הסרט ממנו, מבלי צורך לבחור את הקובץ המתאים.
משפחת הפופקורן עושה את זה באופן כמעט מושלם, וה XT לא תמיד מגריל נכון.
הבעיה מחמירה כשאין בכלל קובץ אחד שמכיל את כל הסרט, אלא זה מפוזר בין מספר קבצים. במקרה כזה ה XT חסר אוני ם לחלוטין, אלא אם כן תעשה איזה מניפולציה על הסרט, מה שמצריך תוכנה מדהימה ולוקח זמן על מחשב....
תגיד, גם פה דחפתי לפופקורן?Irus כתב: אם ריפים כאלה פחות חשובים לך, וה-JB פחות חשוב לך, אז האקסטרימר גם יספק את הסחורה....
http://www.hometheater.co.il/vt128342.מ ... או-Popcorn
או פה:
ואולי אתה בכלל פאנבוי של אקסטרימר???Irus כתב:אם אתה מדבר על תקציב של 800 ש"ח, קח בחשבון גם את הפופקורן A200\210 ואת ה-DVICO N1, בנוסף לאקסטרימר....
תגיד, אתה עוקב אחר השרשורים שאני כותב בהם, או שאתה סתם קופץ?nir11 כתב:המוצר שתפור לצרכים שלך הוא האקסטרימר. לא צריך את הפרו. הוא כל כך זול, שאין טעם לבחון אפשרויות אחרות, כגון סטרימר משומש.
לי יש אותו בחדר השינה, ואני מאושר עד הגג....
מדוע נעלמת ליומיים והתעלמת משני השרשורים שכל כך היית להוט בהם - ולבסוף התברר שגם כל כך טעית בהם...
nir11 כתב: הטיעון שלי לא הופרך, גם אם תגיד אלף פעמים שהוא כן. זה שחוזרים על דבר שטות, לא הופך אותו לנכון. אתה לא תיראה תפריטי בלו ריי בA 200. פשוט לא, ולא משנה כמה תתאמץ.
ואני מוכן לאכול את הכובע שאין לי...
אז קדימה ניר, תאכל את הכובע, צריך גם לדעת לקבל ביקורת ולהתנצל כשטועים...
ואני ממליץ בחום, במקום לעקוב אחר השרשורים שלי, תתעל את האנרגיות שלך במתן עזרה לחברי הפורום!
גם אוסיף ואומר, שאדם שהוא כל כך נחרץ לגבי משהו ולא מקשיב לאחרים, למרות שהוא טועה, בשלב מסוים, מאבד את האמינות שלו וזה משפיע גם על דברים אחרים שהוא אומר. אני מציע שתתקן את הרושם הזה.
נערך לאחרונה על ידי Irus ב 28/11/2010 17:33, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- Irus
-
- חבר מביא חבר

roeelo,
אני מודע להבדלים, כפי שרשמתי לך בסוף השבוע, כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו.
שים לב, בשאלה הראשונה בשרשור זה המשתמש דיבר על ה-PRO ולכך התייחסתי.
אני מודע להבדלים, כפי שרשמתי לך בסוף השבוע, כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו.
שים לב, בשאלה הראשונה בשרשור זה המשתמש דיבר על ה-PRO ולכך התייחסתי.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
אני רואה עצמי מחוייב לענות לשאלה שלך שהוצגה כאן:Irus כתב:שלום ניר!
גם אוסיף ואומר, שאדם שהוא כל כך נחרץ לגבי משהו ולא מקשיב לאחרים, למרות שהוא טועה, בשלב מסוים, מאבד את האמינות שלו וזה משפיע גם על דברים אחרים שהוא אומר. אני מציע שתתקן את הרושם הזה....
מדוע נעלמתי ליומיים? היה סופשבוע, הייתי עסוק, יש לי אישה וילדים, שיהיו בריאים, והקדשתי להם את סופהשבוע הזה.
סוף דין וחשבון. לא הייתי משעמם פה את הקוראים במידע הלא נחוץ הזה, אבל שאלת, ואני לא נוהג להשאיר אותך ללא תשובה (ניצחת, בדרך כלל...)
החדשות הטובות הן שלא נמנעתי מכלום, עניתי לך תשובה לגבי הנושא של התפריטים, אם כי רק בדיון אחד, אני מקווה שמקובל עליך לא לבצע את אותו ויכוח בשני דיונים. אם לא, רק תאמר ואמלא את משלאתך במענה כפול.
לגבי האמון, האמונה, והאמינות, תרשה לי לא לקבל את ההצעות שלך, לדעתי יפה היית נוהג אם היית בבחינת "נאה דורש נאה מקיים". הכל חוזר וגו'.
- Irus
-
- חבר מביא חבר

נהדר, רק לא ענית על כל החלקים הראשונים בפוסט שלי... וגם לא על השאלה של פותח השרשור...
שאלה פשוטה: מי מתקדם יותר?
יש לזה גם תשובה קצרה ופשוטה, כמו כן, גם הציטוט שלך תומך בה.
מעבר לזה, אתה מן הסתם, נטפל רק לנושא הפופקורן והתפריטים, ומתעלם מכ-90% מהפוסטים האחרים שלי בפורום.
שאלה פשוטה: מי מתקדם יותר?
יש לזה גם תשובה קצרה ופשוטה, כמו כן, גם הציטוט שלך תומך בה.
מעבר לזה, אתה מן הסתם, נטפל רק לנושא הפופקורן והתפריטים, ומתעלם מכ-90% מהפוסטים האחרים שלי בפורום.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

זו השאלה של פותח השרשור:
מעבר לזה, מנסיוני התמיכה בניגון m2ts זהה. לגבי פורמטי אודיו HD, הפופקורן (C200 שיש לי, ואני מניח שזה זהה לחלוטין ב A200) תומך בהם באופן מצויין, למעט מספר מועט של סרטים שאצלי נוגנו בדולבי דיגיטל, למרות שהפופקורן טען שהם מנוגנים בפורמט HD (לא זוכר איזה, זה קרה מעט מאוד). לגבי האקסטרימר, לי יש את הדגם המקורי שכלל אינו תומך בםורמטים אלה, לגבי הסיידווינדר והפרו, ממה שאני קורא פה נם נתמכים הייטב, אבל אני לא סומך על כל מה שמישהו כותב כאן, ולא בדקתי בעצמי.
יש גם אספקט נוסף, שאולי לא נכנס בהגדרה הקלאסית של "מתקדם" - יציבות. בהקשר לזה, מנסיוני האישי, הXT אוכל את הפופקורן לארוחת בוקר.
אני לא "סתם נטפל" לנושא הפופקורן והתפריטים, כמו שאתה יודע, זה נושא שחשוב להרבה משתמשים מזדמנים שרוצים לקבל מידע על התמיכה, ולי צורם שמועבר להם כאן מידע שאינו מדוייק, וזה בלשון המעטה.
עוד שאלות?
והוא גם הבהיר חד משמעית שאינו מתכוון לתפריטים, בהם יש לפופקורן יתרון ברור, בדיוק כמו שציטטת אותי.מי תומך בכל הפורמטים של HD כמו ניגון סרטי בלו ריי באופן מלא, הדגם הכי מתקדם של PROPCORN או ה XTREAMER PRO?...
מעבר לזה, מנסיוני התמיכה בניגון m2ts זהה. לגבי פורמטי אודיו HD, הפופקורן (C200 שיש לי, ואני מניח שזה זהה לחלוטין ב A200) תומך בהם באופן מצויין, למעט מספר מועט של סרטים שאצלי נוגנו בדולבי דיגיטל, למרות שהפופקורן טען שהם מנוגנים בפורמט HD (לא זוכר איזה, זה קרה מעט מאוד). לגבי האקסטרימר, לי יש את הדגם המקורי שכלל אינו תומך בםורמטים אלה, לגבי הסיידווינדר והפרו, ממה שאני קורא פה נם נתמכים הייטב, אבל אני לא סומך על כל מה שמישהו כותב כאן, ולא בדקתי בעצמי.
יש גם אספקט נוסף, שאולי לא נכנס בהגדרה הקלאסית של "מתקדם" - יציבות. בהקשר לזה, מנסיוני האישי, הXT אוכל את הפופקורן לארוחת בוקר.
אני לא "סתם נטפל" לנושא הפופקורן והתפריטים, כמו שאתה יודע, זה נושא שחשוב להרבה משתמשים מזדמנים שרוצים לקבל מידע על התמיכה, ולי צורם שמועבר להם כאן מידע שאינו מדוייק, וזה בלשון המעטה.
עוד שאלות?
- nir11
-
- חבר מביא חבר

עוד משהו חשוב מאוד לגבי "מתקדם".
שלט רחוק.
יכול להיות סטרימר חלומי, בלי שלט הוא לא שווה כ-לו-ם (לדעתי).
לפופקורן (C200, אבל כמדומני שב A הוא זהה) יש שלט מ-ע-ו-ל-ה.
אני אוהב מאוד את התאורה שלו, ואני אוהב עוד יותר את זה שהוא RF, ואני לא צריך קו עין. אצלי בכלל המכשיר בארון (למרות שיש לי רכזת IR למכשירים אחרים).
העיצוב הארגונומי שלו לא שלאגר, אבל עדיין קל לי מאוד למצוא את הכפתורים.
לXT יש שלט הרבה הרבה הרבה יותר גרוע. אני סובל מעט מאוד מבעיית הכיווניות שרבים מדברים אליה, אולי בגלל שאני קרוב למכשיר, אבל אין ספק שצריך לכוון אותו למסך.
מה שהרבה יותר בעייתי בעיני זה שילוב של שלט קטן מאוד (ויש לי אישית כפות ידיים גדולות, מה שמחמיר את הבעיה כנראה) - עם חוסר תאורה. בחושך אני לא מצליח למצוא את הכפתורים, בעיקר לא את FF ו RW וזה על הפנים.
אני אומר לך את זה בצורה פשוטה - לXT יש *** של שלט. מקווה שזה סותם את הטענות המגוחכות שלך על פאנבואיזם. נראה אותך אומר משהו דומה על תכונה כלשהי של הפופקורן...
שלט רחוק.
אני אוהב מאוד את התאורה שלו, ואני אוהב עוד יותר את זה שהוא RF, ואני לא צריך קו עין. אצלי בכלל המכשיר בארון (למרות שיש לי רכזת IR למכשירים אחרים).
לXT יש שלט הרבה הרבה הרבה יותר גרוע. אני סובל מעט מאוד מבעיית הכיווניות שרבים מדברים אליה, אולי בגלל שאני קרוב למכשיר, אבל אין ספק שצריך לכוון אותו למסך.
מה שהרבה יותר בעייתי בעיני זה שילוב של שלט קטן מאוד (ויש לי אישית כפות ידיים גדולות, מה שמחמיר את הבעיה כנראה) - עם חוסר תאורה. בחושך אני לא מצליח למצוא את הכפתורים, בעיקר לא את FF ו RW וזה על הפנים.
אני אומר לך את זה בצורה פשוטה - לXT יש *** של שלט. מקווה שזה סותם את הטענות המגוחכות שלך על פאנבואיזם. נראה אותך אומר משהו דומה על תכונה כלשהי של הפופקורן...
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17943
לא מבין מה אתה כל כך מרוצה מהשלט של הפופקורן?nir11 כתב:עוד משהו חשוב מאוד לגבי "מתקדם".
שלט רחוק.
אני אומר לך את זה בצורה פשוטה - לXT יש *** של שלט. מקווה שזה סותם את הטענות המגוחכות שלך על פאנבואיזם. נראה אותך אומר משהו דומה על תכונה כלשהי של הפופקורן......
מנסיוני האישי הקצר איתו (אני בכלל משתמש בהרמוני)זה שיש לו תאורה לא מוסיף לו כלום, כי כשאתה מחזיק אותו בחושך התאורה לא עובדת כל עוד אתה לא לוחץ על הכפתור אז מה הועילו חכמים בתקנתם? ברגע שאני יודע על איזה כפתור ללחוץ (על סמך הרגל נרכש) מה עוזרת לי התאורה בכלל? בקיצור ענין התאורה נראה לי גימיק קישקושי וחסר תועלת, בקונפיגורציה הנוכחית שלו. אילו היו חושבים להאיר את המלל ,שמעל לכל כפתור, בעזרת לחיצה על כפתור תאורה נפרד זה כבר היה נחמד יותר אבל סביר להניח שהיה מייקר את המכשיר.
זה כמובן ללא קשר, שהשלט של האקסטרימר קטסטרופה בהתגלמותה.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

סיוני האישי הקצר איתו (אני בכלל משתמש בהרמוני)זה שיש לו תאורה לא מוסיף לו כלום, כי כשאתה מחזיק אותו בחושך התאורה לא עובדת כל עוד אתה לא לוחץ על הכפתור אז מה הועילו חכמים בתקנתם?...
מה שאני עושה זה למצוא בחושך (בקלות) את הכפתור העגול הענקי, ואז ללחוץ על חץ למטה. זה כפתור שלא עושה כלום בזמן ניגון, אבל הוא מדליק את התאורה, ומשם אני יכול לראות הכל. מסיבה זו התאורה שימושית מאוד עבורי.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

או קיי אז מצאת פתרון יצירתיnir11 כתב:סיוני האישי הקצר איתו (אני בכלל משתמש בהרמוני)זה שיש לו תאורה לא מוסיף לו כלום, כי כשאתה מחזיק אותו בחושך התאורה לא עובדת כל עוד אתה לא לוחץ על הכפתור אז מה הועילו חכמים בתקנתם?...
מה שאני עושה זה למצוא בחושך (בקלות) את הכפתור העגול הענקי, ואז ללחוץ על חץ למטה. זה כפתור שלא עושה כלום בזמן ניגון, אבל הוא מדליק את התאורה, ומשם אני יכול לראות הכל. מסיבה זו התאורה שימושית מאוד עבורי....
תנסה לעבור להרמוני ושים את כל יתר השלטים עמוק במגירה לשימוש בזמן חרום
- nir11
-
- חבר מביא חבר

הייתי מת לעבור להרמוני, אבל יש לי שלוש מפלצות בעלות חיבה מיוחדת להשמדת שלטים בביתתנסה לעבור להרמוני ושים את כל יתר השלטים עמוק במגירה לשימוש בזמן חרום...
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3745
- שם מלא: חיים
istarmini כתב:nir11 כתב:[
תנסה לעבור להרמוני ושים את כל יתר השלטים עמוק במגירה לשימוש בזמן חרום...
אם איזה דגם של הרמוני אתה עובד?......
- Irus
-
- חבר מביא חבר

ניר,
קראתי את ההסברים שלך ועדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית, וכך גם פותח השרשור...
עכשיו, שים בצד את כל הדברים האחרים שהתווכחנו עליהם ותן תשובה עניינית:
מי מהמכשירים שהוזכרו מתקדם יותר???
התשובה היא - פופקורן.
הסבר:
אנחנו מדברים על המצב נכון להיום...
אני לא מציע לך להיכנס לנושא היציבות, זיו התייחס לכך בעבר בהרחבה.
מעבר לזה, ב-3 החודשים האחרונים הפורום התמלא בתלונות על בעיות קשות במכשירי אקסטרימר לאחר השדרוגים לקושחות האחרונות. אני ממליץ למי שבאמת רוצה לבדוק את העניין, שייכנס לשרשור עדכוני הקושחה של אקסטרימר ושיקבל את הרושם, מעבר לזה, ניתן לעבור ביסודיות על כ-10 מהעמודים האחרונים פה בפורום ולקבל את הרושם מהשרשורים השונים.
אבל, למרות שאתה התייחסת לכך בתשובתך, אני לא אכנס לזה כרגע ונמשיך בהשוואה.
לענייננו,
המצב כיום:
שים לב שבשאלתו פותח השרשור התייחס ל-PRO מול הדגם הבכיר של הפופקורן, למרות שזה לא כל כך משנה, ל-A210 יש מספיק יתרונות...
לפופקורנים יש חומרה חזקה משמעותית, מעבד, זיכרון וכו׳ - כן רלוונטי, לא רלוונטי, זה המצב.
לפופקורנים יש יתרון בהזרמה ברשת, במיוחד כשמדובר על תכנים כבדים.
לפופקורנים יש תמיכה בתפריטי בלו-ריי, מלאה או חלקית, תלוי בדגם, לאקסטרימר אין יכולת כזאת.
הפופקורנים מתמודדים טוב יותר עם תכני בלו-ריי ויש להם מנגנון SIMPLE BD לזיהוי וניגון מהיר ונכון של התוכן, לאקסטרימרים יש פה חיסרון גדול, וזה פיצ׳ר שנוגע ישירות לפותח השרשור ויקל עליו בניגון של תכנים כאלה, ללא קשר לתפריטים.
מבלי להיכנס כרגע להשוואה מול הרמוני וכאלה... השלט של הפופקורן פשוט הרבה יותר טוב מזה של האקסטרימר, גם מואר וגם מסוג RF בדגם הבכיר.
כיום, לפופקורן אפשרויות JB מגוונות יותר, יציבות יותר וקלות יותר לתפעול, אתה יכול לבחור ב-3 אפשרויות לפי הנוחות וההרגל שלך, יש תמיכה בעברית, יש תמיכה בסרטים, יש תמיכה בסדרות, יש תמיכה במוזיקה, ויש משיכת נתונים מ-IMDB. באקסטרימר המצב שונה, אולי זה ישתנה בעתיד, אבל כרגע זה לא בר השוואה.
אחסון וגמישות, אם ניקח את הדגמים הבכירים, ל-PRO יש מקום לשני כונני 3.5״ יחדיו, למרות שבפרו יש מאוורר קטן יש דיווחים על בעיות התחממות (כמו ב-A200) ויש אזכור על כך בסקירות ובהשוואה שנערכה בפורום. הפופקורן מגיע עם מארז מתכתי, קירור פאסיבי ואפשרויות מגוונות יותר של הוספת חומרה, ניתן להתקין כונן BD/DVD וכונן קשיח יחדיו, או שני כוננים קשיחים.
מבחינת תוכנות ותוספים, ניתן להתקין על הפופקורן חבילת שרתים רחבה שמאפשרת יצירת שיתופים בקלות יחסית, בנוסף לאפשרויות נוספות. מעבר לזה, יש תוכנות רבות ותוספים רבים שפותחו על ידי הקהילה ויכולים לשמש את בעלי המכשירים בפעולות שונות. באקסטרימר הנושא הזה פחות מפותח.
אז עכשיו נשאלת עוד פעם השאלה: מי מתקדם יותר?
נראה לי שעכשיו יהיה לך קל יותר לתת תשובה קצרה ולעניין.
התשובה היא - פופקורן.
הסבר:
אנחנו מדברים על המצב נכון להיום...
אני לא מציע לך להיכנס לנושא היציבות, זיו התייחס לכך בעבר בהרחבה.
מעבר לזה, ב-3 החודשים האחרונים הפורום התמלא בתלונות על בעיות קשות במכשירי אקסטרימר לאחר השדרוגים לקושחות האחרונות. אני ממליץ למי שבאמת רוצה לבדוק את העניין, שייכנס לשרשור עדכוני הקושחה של אקסטרימר ושיקבל את הרושם, מעבר לזה, ניתן לעבור ביסודיות על כ-10 מהעמודים האחרונים פה בפורום ולקבל את הרושם מהשרשורים השונים.
אבל, למרות שאתה התייחסת לכך בתשובתך, אני לא אכנס לזה כרגע ונמשיך בהשוואה.
לענייננו,
המצב כיום:
שים לב שבשאלתו פותח השרשור התייחס ל-PRO מול הדגם הבכיר של הפופקורן, למרות שזה לא כל כך משנה, ל-A210 יש מספיק יתרונות...
לפופקורנים יש חומרה חזקה משמעותית, מעבד, זיכרון וכו׳ - כן רלוונטי, לא רלוונטי, זה המצב.
לפופקורנים יש יתרון בהזרמה ברשת, במיוחד כשמדובר על תכנים כבדים.
לפופקורנים יש תמיכה בתפריטי בלו-ריי, מלאה או חלקית, תלוי בדגם, לאקסטרימר אין יכולת כזאת.
הפופקורנים מתמודדים טוב יותר עם תכני בלו-ריי ויש להם מנגנון SIMPLE BD לזיהוי וניגון מהיר ונכון של התוכן, לאקסטרימרים יש פה חיסרון גדול, וזה פיצ׳ר שנוגע ישירות לפותח השרשור ויקל עליו בניגון של תכנים כאלה, ללא קשר לתפריטים.
מבלי להיכנס כרגע להשוואה מול הרמוני וכאלה... השלט של הפופקורן פשוט הרבה יותר טוב מזה של האקסטרימר, גם מואר וגם מסוג RF בדגם הבכיר.
כיום, לפופקורן אפשרויות JB מגוונות יותר, יציבות יותר וקלות יותר לתפעול, אתה יכול לבחור ב-3 אפשרויות לפי הנוחות וההרגל שלך, יש תמיכה בעברית, יש תמיכה בסרטים, יש תמיכה בסדרות, יש תמיכה במוזיקה, ויש משיכת נתונים מ-IMDB. באקסטרימר המצב שונה, אולי זה ישתנה בעתיד, אבל כרגע זה לא בר השוואה.
אחסון וגמישות, אם ניקח את הדגמים הבכירים, ל-PRO יש מקום לשני כונני 3.5״ יחדיו, למרות שבפרו יש מאוורר קטן יש דיווחים על בעיות התחממות (כמו ב-A200) ויש אזכור על כך בסקירות ובהשוואה שנערכה בפורום. הפופקורן מגיע עם מארז מתכתי, קירור פאסיבי ואפשרויות מגוונות יותר של הוספת חומרה, ניתן להתקין כונן BD/DVD וכונן קשיח יחדיו, או שני כוננים קשיחים.
מבחינת תוכנות ותוספים, ניתן להתקין על הפופקורן חבילת שרתים רחבה שמאפשרת יצירת שיתופים בקלות יחסית, בנוסף לאפשרויות נוספות. מעבר לזה, יש תוכנות רבות ותוספים רבים שפותחו על ידי הקהילה ויכולים לשמש את בעלי המכשירים בפעולות שונות. באקסטרימר הנושא הזה פחות מפותח.
אז עכשיו נשאלת עוד פעם השאלה: מי מתקדם יותר?
נראה לי שעכשיו יהיה לך קל יותר לתת תשובה קצרה ולעניין.
- dudi7
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 351
לי יש את האקסרימר כבר הרבה זמן וסה"כ אני מרוצה ממנו.
אבל יש לו חיסרון אחד שגיליתי בזמנו.
אם ניקח לדוגמא את הסרט אוואטר בבלוריי (ריפ של 40 גיגה)
אז אני יכול להגיד שהוא לא מסוגל להריץ אותו.
כאשר הביט רייט גבוה מידי הוא לא עומד בעומס ולא משנה מאיפה מנגנים אם זה דרך הרשת
ב CIFS או NFS או מקומית דרך דיסק פנימי.
לפי מה שאני קורא הפופקורן כן מצליח לנגן ריפים עם ביטרייט גבוה.
אז אם אתה לא מעוניין בצפייה של ריפים כאלו ומספיק לך MKV או ריפ בלו ריי בביטרייט יותר נמוך
אז האקסרימר יעשה את העבודה בצורה מעולה.
אבל יש לו חיסרון אחד שגיליתי בזמנו.
אם ניקח לדוגמא את הסרט אוואטר בבלוריי (ריפ של 40 גיגה)
אז אני יכול להגיד שהוא לא מסוגל להריץ אותו.
כאשר הביט רייט גבוה מידי הוא לא עומד בעומס ולא משנה מאיפה מנגנים אם זה דרך הרשת
ב CIFS או NFS או מקומית דרך דיסק פנימי.
לפי מה שאני קורא הפופקורן כן מצליח לנגן ריפים עם ביטרייט גבוה.
אז אם אתה לא מעוניין בצפייה של ריפים כאלו ומספיק לך MKV או ריפ בלו ריי בביטרייט יותר נמוך
אז האקסרימר יעשה את העבודה בצורה מעולה.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

Irus כתב:ניר,
התשובה היא - פופקורן.
הסבר:
...
אתה שואל את השאלה, ובמקום לתת לי לענות, כבר עונה לי על כל הדברים שלא כתבתי עוד.
אני לא מכרתי את נשמתי לאקסטרימר, ולא לפופקורן. אני לא חושב שאחד הוא מלאך והשני שטן.
tאתה מנסה בכל הכוח לגרום לי לומר שהפופקורן יותר מתקדם.
אני לא מציע לך להיכנס לנושא היציבות, זיו התייחס לכך בעבר בהרחבה....
פה אני צריך שממש תקשיב טוב, ניסיתי לומר לך את זה, אבל זה לא נקלט:
אני קורא את הסקירות והמאמרים של זיו בעניין ובעיון רב. אני מבין שעבורך הוא נחשב לסמכות המוחלטת והבלתי ניתנת לערעור בנושא בסטרימרים. שיהיה לך ברור- עבורי זה לא המצב. אני מאוד מכבד ומעריך את הדעה שלו, אבל יש לי אחת משלי, מותר לי לחשוב אחרת, ואני לא משנה את דעתי באופן אוטומטי רק בגלל שמישהו חושב אחרת.
לכן אני לא מקבל את הצעתך להמנע מנושא היציבות, ומזכיר לך את מה שאמרתי רבות בעבר - ה Xא יותר יציב.
אסייג ואומר שזה מהשוואה אצלי בין הדגם המקורי, לC-200. אם הפרו לא מחזיר מעמד דקה למעלה - אני לא אדע על זה.
יש את הטענה שאת ה XT מכבים ואת הפופקרון לא, ולכן הוא יותר יציב. כמו שאמרת לא מכבים, כן מכבים - זה לא משנה. הוא יותר יציב.
מעבר לכך, יש לך את הטבלה היפה שזיו פירסם יש לך שם את כל התשובות, זיו כותב מפורשות שהפופקורן הוא הכי מתקדם (כך זכור לי, מקווה שאני זוכר נכון), זיו הוא האורים והבתומים שלך, אז יש לך את כל התשובות ממי שאתה סומך עליו.
אם תסתכל קצת על ההיסטוריה של החברות, תיראה שיש להן תפיסות עולם שונות, שבאות לידי ביטוי עד היום:
פופקורן (סיבס) שיחררה לאורך זמן רב טכנולוגיות, לא מוצרים. מספיק להסתכל על ה A-100. זאת הייתה מן קופסה משונה עם שניים וחצי ברגים שהחזיקו אותה, בלי שום כפתור אמיתי עליה, בלי כיבוי אמיתי. תסתכל על ה C-200, ספינת הדגל. אין ספק שצעדו שם צעדי ענק קדימה. בשנה הראשונה ליציאת המכשיר הזה, כל הפיצרים הקילרים שבו לא פעלו כמו שצריך, והוא היה נתקע על ימין ועל שמאל, ואנשים (כולל אני) אכלו ממנו מרורים.
היום הוא מספק את הסחורה ביג טיים. אני כבר לא זוכר מתי נכשלתי לנגן בו ריפ מלא עם תפריטים. בעבר זה היה נגמר בתקיעה בדרך כלל, היום זה רוק אנד רול.
בעיות? יש לי בו נגן בלו ריי שלא עובד, ודיסק 2.5. המכשיר רותח. אני ממש חושש שהוא יידפק לי.
ומה עם כיבוי מלא? עדיין לא קיים בצורה נורמלית. צריך ללחוץ על כפתור, אחר כך על עוד כפתור, ולקוות שזה יעבוד.
מצטער, זה לא מוצר!
הלאה, תפריטים. התפריטים של הפופקורן הם פיכסה. אני יודע שיש את הגוקבוקס, אבל הוא איטי בטרוף.
עכשיו תסתכל על ה XT. מדיי וואן היה פה מוצר. תסתכל איך הוא נראה, תסתכל על התפריטים, הכל הרבה יותר אנושי, וכן - יש כפתור כיבוי נורמלי. זה מוצר. כמובן שיש את העניין השולי של השלט....
אגב, השווית יפה מאוד בין המכשירים, אבל שכחת להתייחס למחיר. ה XT עולה היום פאקינג 470 שקל, ה A200 עולה 770 שקל (אם יש יותר זול תקן אותי, אני לא מצאתי), הפרו עולה 720 שקל, והC200?
1490 שקל.
במחיר הזה ההתלבטות הופכת להיות מאוד פשוטה.
כן, בהחלט, יש פלח שוק אחד של משתמשים, עבורם הפופקורנים עדיפים. מי שרואה בלו ריי מלא. הפופקורן, גם ה A200, מנצח כאן בגדול.
אגב, הפרדוקס הגדול כאן הוא שאני בכלל שייך לסוג המשתמשים האלה...
המציאות היא (לדעתי) שרוב המשתמשים מסתפקים ב MKV, שם אין שום יתרון לפופקורן והוא יקר בטרוף.
סיפור קטן: שני חברים פנו אלי לאחרונה כדי לקבל עצה על סטרימר. שאלתי אותם לדרישות שלהם. ואחרי שהבנתי שבלו ריי לא על הפרק, המלצתי על ה XT סיידוווינדר. כמובן ששניהם מרוצים עד הגג. אחד מהם גם חשוב היה לו מאוד שיוכל לצפות בסרטים מהמצלמה הבייתית שלו, וכמובן שזה עובד לו פיקס על ה XT. אני מעולם לא ניסיתי, אבל ממה שזכור לי, נכתב כאן שבמשפחת הפופקורן חלק ניכר מסרטי מצלמות דיגיטליים לא יעבדו. משהו שקשור לצ'יפים, לא זכורים לי הפרטים. סיגמה מול רילטק אם אינני טועה.
- Irus
-
- חבר מביא חבר

ניר תהיה ממוקד:
בלי סיפורים מסביב,
מי יותר מתקדם???
האקסטרימר או הפופקורן?
בלי סיפורים מסביב,
מי יותר מתקדם???
האקסטרימר או הפופקורן?
- nir11
-
- חבר מביא חבר

Irus כתב:ניר תהיה ממוקד:
בלי סיפורים מסביב,
מי יותר מתקדם???
האקסטרימר או הפופקורן?...
כמו שהסברתי לך בפוסטה הקודמת, מהיבטים מסויימים, הXT יותר מתקדם, מהיבטים אחרים הפופקורן יותר מתקדם.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

"ומה עם כיבוי מלא? עדיין לא קיים בצורה נורמלית. צריך ללחוץ על כפתור, אחר כך על עוד כפתור, ולקוות שזה יעבוד.nir11 כתב:Irus כתב:ניר תהיה ממוקד:
בלי סיפורים מסביב,
מי יותר מתקדם???
האקסטרימר או הפופקורן?...
כמו שהסברתי לך בפוסטה הקודמת, מהיבטים מסויימים, הXT יותר מתקדם, מהיבטים אחרים הפופקורן יותר מתקדם....
מצטער, זה לא מוצר! "
לא מבין על איזה כפתור ועוד כפתור אתה מדבר? לחיצה אחת ארוכה על כפתור ה POWER והמכשיר נכנס לשינה עמוקה
מאחר ואצלי ואצל חבר נגן הבלו ריי עובד פצצה והמכשיר כלל לא מתחמם, למרות שיש בו דיסק פנימי של 2.5 ,לדעתי יש לך כנראה בעיה ספציפית במכשיר או ברכיבים המותקנים בו.
גם במרצדס יש תקלות זה עדין לא הופך את הרכב לרכב לא טוב או לרכב שלא מוביל בקטגוריה שלו.