מקרה שקרה לי עם אלון מקדמה: רכשתי מכונת אספרסו דמויית מקינטה של בריקה למטרת מתנה ב-1250 שקל. הייתי מרוצה, ואחרי יומיים מצלצל אלי אלון, ומודיע לי שהמחיר ירד ואני צריך לעבור אצלו ולקבל 251 שקל החזר. כיוון שזו הייתה פעם ראשונה בחיים שלי שקורה לי דבר כזה, נתתי לו את כל המחמאות בפורום (היחיד שהיה קיים באותו זמן). ההשקעה שלו השתלמה לו 10 פעמים, אבל אני הייתי שלם עם עצמי, וידעתי שעשיתי נכון. זה היה בתקופה שעוד היתה לו רק חנות אחת, ושני מקצוענים אלון וחיים. היום אולי השליטה שונה, וקשה יותר: סניף בכל מקום, עובדים ברמות שונות (בלי להשמיץ), וכך מתבצעות גם טעויות. הבסיס של העסק עדיין מעולה, ואני ממליץ פשוט להגיע, אם יש בעייה, ל"אבות המייסדים", ולא לסמוך על מוכרים פחות מקצועיים ב"רשת". חבל שמגיעים למצב של רשת, כי אלון וחיים יש רק אחד מכל סוג, כמו ששאול רובין יש רק אחד ולא ניתן לקבל יעוץ ברמה של האנשים שהזכרתי, מהאנשים שמחזיקים היום את עשרות החנויות שמוכרות היום את המוצרים שאנו מחפשים.
אדי
שאלה על קולה GENE
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
איזה יופי!Kerenfood כתב:תראו כמה כוח יש לפורום שלנו:
פתחתי את השירשור הזה לפני פחות מ 24 שעות ולפני שעתיים קיבלתי טלפון מהנהלת "קדמה"![]()
שאלו אם אהיה זמין מחר במשך היום כי מוציאים שליח UPS במיוחד אלי על מנת להביא לי קג קפה ירוק וחשבונית
החיים יפים...
שמח בשבילך BIG TIME
רק דגים מתים שוחים עם הזרם