מערכת קולנוע ביתי עים 23.1 ערוצים+תמונות

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

9000es כתב:
bariko כתב:

איציק,
אני דווקא מתחיל לגלות יותר כותרים עם 7.1 ויכול להיות שזה יתפוס תאוצה יחד עם ה- 3D
בעקבות כך אני שוקל את האפשרות להחזיר את הזוג האחורי של POLK , להציב אותם מאחורי ה-FOCAL ובכך להשלים רביעייה של רמקולים בי-פולאריים לצורך הסראונד
...
מרבית הכותרים ב 7.1 הם סרטים ישנים שאין להם שום אפקט מיוחד וחדשני .
...

דווקא בגלל המלצה שלך בשרשור מקביל, לקחתי מבלוקבאסטר את "עידן הקרח 3". האם לא שמת לב שהאודיו היה 7.1?

יש לי תחושה שכאשר יתחילו להוציא יותר כותרים ב- 3D , ידאגו להוסיף להם 7.1, בכדי להעניק גם לסאונד תחושה תלת מימדית.
אבל זו רק תיאוריה שלי, יכול להיות שאתבדה...

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

bariko כתב:
9000es כתב:
bariko כתב:

איציק,
אני דווקא מתחיל לגלות יותר כותרים עם 7.1 ויכול להיות שזה יתפוס תאוצה יחד עם ה- 3D
בעקבות כך אני שוקל את האפשרות להחזיר את הזוג האחורי של POLK , להציב אותם מאחורי ה-FOCAL ובכך להשלים רביעייה של רמקולים בי-פולאריים לצורך הסראונד
...
מרבית הכותרים ב 7.1 הם סרטים ישנים שאין להם שום אפקט מיוחד וחדשני .
...

דווקא בגלל המלצה שלך בשרשור מקביל, לקחתי מבלוקבאסטר את "עידן הקרח 3". האם לא שמת לב שהאודיו היה 7.1?

יש לי תחושה שכאשר יתחילו להוציא יותר כותרים ב- 3D , ידאגו להוסיף להם 7.1, בכדי להעניק גם לסאונד תחושה תלת מימדית.
אבל זו רק תיאוריה שלי, יכול להיות שאתבדה...
...
bariko

כתבתי שמרבית הסרטים ב 7.1 הם סרטים ישנים . ודאי שיש סרטים חדשים ב 7.1 אבל מעט מאוד .
מה שגורם לך לא לרוץ ולהוסיף עוד זוג רמקולים .

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

איציק,
נכון שכרגע יש מעט כותרים 7.1, אבל אני כבר רואה יותר כאלה מאשר בעבר.

שנית, קראתי פה בפורום דיווחים של משתמשים לפיהם רסיברים בעלי 2 THX (כמו שאצלך ואצלי), מוציאים סראונד נהדר עם שבעה רמקולים, גם בתכנים של 5.1

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”