גם אני התחדשתי ברסיבר פיוניר SC-LX83 - יש תמונות !!!
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
אם זה לא ציפורים ....אז זה תרנגול אם לא זה אז שפן.....בקיצור אל תתעסק עם האישה....מה זה ציפורים לעומת מערכת כזו
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
בכל מה שקשור למערכת זה תחום "קדוש"uris כתב:אם זה לא ציפורים ....אז זה תרנגול אם לא זה אז שפן.....בקיצור אל תתעסק עם האישה....מה זה ציפורים לעומת מערכת כזו...
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 23/11/2010 1:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
9000es כתב:LiorShapLiorShap כתב:לדעתי חברת פיוניר או יותר נכון ט.ר צריכה לשלם תמלוגים על מה שקורה כאן ..![]()
רסיברים של דנון , ימהה , אונקיו נעלמו מהשטח לגמרי , מוזר וקצת מפריע האמת..
לא זוכר דבר כזה בפורום , מה אתם רוצים להגיד לי שפיוניר מציעה היום במחיר של כמעט 20K שח !!! את הדבר
האולטמטיבי ? בעולם לא גילו משהו שבישראל כן...![]()
ולפותח השירשור , תתחדש ותהנה...
בעולם גילו את ה 83 לפננו .....תקרא את הביקורות לגביו ותבין שהוא מוביל בתחום ....
אני חושב ש - LiorShap די צודק . יצאה סידרה חדשה לימהה שלפי הבנתי לא שמעת אותה , כי שאלתי אותך בפוסט מקביל ולא נעניתי על כך . איך אתה יוצא בהצהרות נחרצות מעין אלה לפני ששמעת מה יש למוצר מתחרה להציע בכלל ?
גם אם הייתי קונה פיוניר 83 {ואני מתעתד לרכוש} לא הייתי סוגד למכשיר או לחברה באופן עיוור - חייב לציין שזה תמוה בעיני
לפותח השרשור - תתחדש !!!
הייתי מאוד שמח אם תספר לנו אילו הבדלים אתה שומע אם בכלל לעומת ה 82 שהיה ברשותך - ועד כמה יש הצדקה לשידרוג כזה { ועזוב כרגע מעבד וידאו וכו'.....} אלא הבדלי סאונד .
ושוב - תתחדש !!!
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
bossgt6
כשרכשתי את ה-LX70 שלי השוותי אותו טוב טוב כמו שאני יודע מול אלטרנטיבות של ימאהה, אונקיו ודנון. זוכר איך תיארתי אז את החוויה של הפיוניר? "קרנבל"!
יש משהו בפרוססינג של פיוניר שגורמת לסאונד לצאת מהרמקולים בסרטים ולהפוך לתלת מימדי. נפח עצום, פירוד אבסולוטי, משהו שגורם למתחרים בק"ב להישאר מאחור.
ה-LX83 אמור להיות הרבה יותר טוב מה-LX70 בק"ב. איך הימאהה החדש יהיה? לא יודע אבל אם הייתי צריך לשים כסף, לא הייתי שם אותו עליו.
כשרכשתי את ה-LX70 שלי השוותי אותו טוב טוב כמו שאני יודע מול אלטרנטיבות של ימאהה, אונקיו ודנון. זוכר איך תיארתי אז את החוויה של הפיוניר? "קרנבל"!
יש משהו בפרוססינג של פיוניר שגורמת לסאונד לצאת מהרמקולים בסרטים ולהפוך לתלת מימדי. נפח עצום, פירוד אבסולוטי, משהו שגורם למתחרים בק"ב להישאר מאחור.
ה-LX83 אמור להיות הרבה יותר טוב מה-LX70 בק"ב. איך הימאהה החדש יהיה? לא יודע אבל אם הייתי צריך לשים כסף, לא הייתי שם אותו עליו.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

דני
זה כלל לא היה מופנה כלפיך , אלא לאיציק !!! שכותב חזור ושנה :"
כיוון שאין אנו עוסקים בהימורים { " וואו ואוו, איך שגלגל מסתובב לו ..... שים אותו על 7 אדום .... פעם למטה ופעם למעלה" } מדברי המשורר שמוליק קראוס { כפרה עליו } . וכולם כאן ממליצים תמיד לשמוע לפני שרכושים ,זה מעלה בי קצת תהיות .
ושוב אשמח לשמוע את דעתו של סופגי - { איך בא לי על דונאטס כרגע } , עם יד על הלב ואני מקווה ללא שכנוע עצמי .
זה כלל לא היה מופנה כלפיך , אלא לאיציק !!! שכותב חזור ושנה :"
" ועוד משפטים מסוג זה , בזמן שיוצאת סדרה חדשה לימהה מתחרהאין כיום שום רסיבר שיכול להתמודד מולו...
כיוון שאין אנו עוסקים בהימורים { " וואו ואוו, איך שגלגל מסתובב לו ..... שים אותו על 7 אדום .... פעם למטה ופעם למעלה" } מדברי המשורר שמוליק קראוס { כפרה עליו } . וכולם כאן ממליצים תמיד לשמוע לפני שרכושים ,זה מעלה בי קצת תהיות .
ושוב אשמח לשמוע את דעתו של סופגי - { איך בא לי על דונאטס כרגע } , עם יד על הלב ואני מקווה ללא שכנוע עצמי .
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

bossgt6bossgt6 כתב:דני
זה כלל לא היה מופנה כלפיך , אלא לאיציק !!! שכותב חזור ושנה :"" ועוד משפטים מסוג זה , בזמן שיוצאת סדרה חדשה לימהה מתחרהאין כיום שום רסיבר שיכול להתמודד מולו...
ושוב אשמח לשמוע את דעתו של סופגי - { איך בא לי על דונאטס כרגע } , עם יד על הלב ואני מקווה ללא שכנוע עצמי ....
ההבדל בין ימהה לבין פיוניר ברסיברים של קולנוע בייתי הוא שהאיכות של פיוניר משתבחת ממודל למודל .
ובימהה האיכות אינה משתבחת כלל אלא ההפך .
ולכן אני שוב חוזר אין כיום מתחרה לפיניר 83 בקולנוע בייתי .
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

איציק אני אשאל שוב התנסית עם הימהה החדש 2067 /3067 ???
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

התנסתי עם ימהה z-11 והוא לא מתקרב ליכולת של ה 82 .bossgt6 כתב:איציק אני אשאל שוב התנסית עם הימהה החדש 2067 /3067 ???...
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

אבל מאז עבר הרבה כלור בצינורות .
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

למרות כל הכלור בצינורות ........ לדברך . z-11 לא הצליחה התמודד מול ה 90 של פיוניר .bossgt6 כתב:אבל מאז עבר הרבה כלור בצינורות ....
לכן ה 83 ברשותי והוא מדהים .
תאמין לי שיכולתי לרכוש כל רסיבר בסכום של ה 83 .
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

יעני אני אמור להבין שה 2067 / 3067 יהיו גרועים יותר מ 1900/ 3900 וכך הלאה ? .ההבדל בין ימהה לבין פיוניר ברסיברים של קולנוע בייתי הוא שהאיכות של פיוניר משתבחת ממודל למודל .
ובימהה האיכות אינה משתבחת כלל אלא ההפך ....
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

מאמין לך , אבל אני מדבר איתך על הסדרה החדשה חדשה !!! ואתה מתעקש על רברס9000es כתב:למרות כל הכלור בצינורות ........ לדברך . z-11 לא הצליחה התמודד מול ה 90 של פיוניר .bossgt6 כתב:אבל מאז עבר הרבה כלור בצינורות ....
לכן ה 83 ברשותי והוא מדהים .
תאמין לי שיכולתי לרכוש כל רסיבר בסכום של ה 83 ....
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

תאמין לי שאין לי שום סנטימנטים לשום מותג . אבל לאחר בחינה ה 83 מתפקד מעולה בכל פראמטר אפשרי .bossgt6 כתב:יעני אני אמור להבין שה 2067 / 3067 יהיו גרועים יותר מ 1900/ 3900 וכך הלאה ? .ההבדל בין ימהה לבין פיוניר ברסיברים של קולנוע בייתי הוא שהאיכות של פיוניר משתבחת ממודל למודל .
ובימהה האיכות אינה משתבחת כלל אלא ההפך .......
קח דוגמא מימהה .כבר שנים אנשים מתלוננים על בעיית תאורת הצג של הרסיברים של ימהה .ודבר לא משתנה .
תאמין לי שימהה מתמחים ביצור של כלי נגינה .ואופנועים איכותיים .
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

איציק כפרה עליך ועלי אני מאמין לך !!! אבל זו לא שאלה של אמונה . ואני בטוח שאתה מרוצה אבל יצא עגל זהב חדש שלא נבדק עדיין , ואתה מצהיר כבל עם וכבלים ( HOT) שהעגל שלך הוא ה 24 קראט היחיד שיש היום בשוק . מבלי לבדוק כלל וכלל את העגל החדש
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
bossgt6
ES9000 צודק, יש עניין של שם שחברה יוצרת לעצמה. ה-Z11 לטעמי הוא נפל ואפילו ה-LX70 שלי שם אותו בכיס הקטן. ברור שאי אפשר לדעת איך המודל החדש נשמע אבל עד שיוכח אחרת יש לצפות לאותה הרמה שהורגלנו אליה בעשר השנים האחרונות מימאהה. במידה ויפתיעו, מעולה. לא לי ולא ל-ES9000 יש מניות בפיוניר או בט.ר.
ES9000 צודק, יש עניין של שם שחברה יוצרת לעצמה. ה-Z11 לטעמי הוא נפל ואפילו ה-LX70 שלי שם אותו בכיס הקטן. ברור שאי אפשר לדעת איך המודל החדש נשמע אבל עד שיוכח אחרת יש לצפות לאותה הרמה שהורגלנו אליה בעשר השנים האחרונות מימאהה. במידה ויפתיעו, מעולה. לא לי ולא ל-ES9000 יש מניות בפיוניר או בט.ר.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
תתחדש
נראה מדהים
נראה מדהים
העם דורש..... כל מיני דברים
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
תתחדש ותהנה!
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- Shtirlitz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4976
יש מגפה באתר
אני הולך לשים חיסון יפני של ימהה דחוף
. סתם, סתם, יופי של רסיבר , תתחדש והרבה הנאה מהמוצר המאלף הזה 
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

danlior כתב:bossgt6
ES9000 צודק, יש עניין של שם שחברה יוצרת לעצמה. ה-Z11 לטעמי הוא נפל ואפילו ה-LX70 שלי שם אותו בכיס הקטן. ברור שאי אפשר לדעת איך המודל החדש נשמע אבל עד שיוכח אחרת יש לצפות לאותה הרמה שהורגלנו אליה בעשר השנים האחרונות מימאהה. במידה ויפתיעו, מעולה. לא לי ולא ל-ES9000 יש מניות בפיוניר או בט.ר....
איציק אם בפיוניר היו יודעים עליך את ה 84 היית מקבל בחינם !!!
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
אתה שמעת את ה-Z11....??!?!?!?danlior כתב:bossgt6
ES9000 צודק, יש עניין של שם שחברה יוצרת לעצמה. ה-Z11 לטעמי הוא נפל ואפילו ה-LX70 שלי שם אותו בכיס הקטן. ברור שאי אפשר לדעת איך המודל החדש נשמע אבל עד שיוכח אחרת יש לצפות לאותה הרמה שהורגלנו אליה בעשר השנים האחרונות מימאהה. במידה ויפתיעו, מעולה. לא לי ולא ל-ES9000 יש מניות בפיוניר או בט.ר....
(או שכרגיל על כל מוצר אתה מגיב בצורה עיוורת)
אני מתערב שלא רק שלא שמעת את ה-Z11 אלא לא שמעת YAMAHA מעולם...
לי דווקה היה ניסיון עם ה-Z9...(ואת ה-Z11 יצא לי לשמוע אצל שכן שהיה לי)...
וכמכשיר all in one, אין מה להשוות אותו ל-LX70 או LX81/82 (על אחת כמה וכמה ל-Z11)....
יש לסדרת Z איזון מוזיקלי מעוללה...הגברה מאוד דינאמית ובעל depth מצויין, כמעט ואין תחושה או זקיקה להוספת פאואר, כמובן שחשוב החלל או הרמקולים איתם עובדים..
היכולות DIRECT של סדרת Z עולים על ה-DIRECT בפיוניר...(אם כל הכבוד)...
היכולות כיול, הגעתי לתוצאות הרבה יותר משביעות רצון עם פיוניר מאשר ימאהה...
גיליתי שהכיול בימאהה (גם סדרת Z) (גם ידני) אינו מדוייק, ואינו פרטני כמו אצל פיוניר (air studios)
אני מחלק זאת כך:
סדרת Z -
(הגברה משובחת מאוד, ואף נשמעת כמו פאואר חיצוני בשל הדינאמיקה ויכולות ה-separation בין הערוצים באופן מצויין לטעמי, מצב DIRECT במוזיקה וקולנוע משובח ניטרלי ומאוד מעודן סמיוחד ב-דו ערוצי (כן ימאהה)
כיול לוכה בחסר, לאחר שעות של משחקים הגעתי למסקנה שמצב ה-DIRECT נשמע לי הכי מאוזן והכי ניטרלי, לכיול האוטומטי ישנה נטייה לצבוע את הצליל, גם המשחקים לשיפור הכיול לו ממש הוסיפו ולעיתים גרעו)
סדרת LX
פרוססור משובח מאוד שמתעורר לחיים לאחר כיול וכיוון, יכולת פירוט ודימאמיקה כשל פרוססור הייאנד, הפרדה מצויינת בין הערוצים!! סטיראו לאחר כיול ובשידוח הגברה איכותית יכול להשתוות לסטים הייאנד מטורפים ויוקרתיים.
הגברה לטעמי, רזה ולעיתים over בהירה..(גם ה-70 הטרנזיסטורי), ישנה הרגשה שחסר איזה push ("ביצים")להגברה ואיזה פקטור שיכניס את הפרוססור לעבודה, תחושה אנמית במקצת, במיוחד בסדרות ה-ICE, (לא שמעתי את ה-83) אך ישנה תחושה שכזו עם ה-81 וה-82 פאואר חיצוני איכותי משפר מהותית את הגוון ומשתלב מעולה עם הפרוססור.
מצב PURE DIRECT, לטעמי "יבש", לא מעודן, ללא קסם ומשעמם, כיול איכותי משפר זאת פלאים!!!
בגדול הייתי הולך על PIONEER בעיניים עצומות, רק חשוב כיול מותאם לחלל, והגברה חיצונית למי שרוצה "להנות יותר" מהפרוססור האיכותי שנמצא בסדרות ה-LX..
אגב ONKYO (החל מדגם 875 ומעלה)הם מעין שילוב של השניים אם נטייה להגברה "בריאה" יותר משניהם, אך פרוססור שיורד ונופל משמעותית מפיוניר אך נשמע לטעמי טוב מימאהה בעל גוון חמים יותר ולא "קריסטלי מידי" כמו ימאהה.
DENON לטעמי נשמעים טוב עם תחושה של "איכות" רק מדגם 4XXX...ועד ה-טופ.