גם אני התחדשתי ברסיבר פיוניר SC-LX83 - יש תמונות !!!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

אם זה לא ציפורים ....אז זה תרנגול אם לא זה אז שפן.....בקיצור אל תתעסק עם האישה....מה זה ציפורים לעומת מערכת כזו

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

uris כתב:אם זה לא ציפורים ....אז זה תרנגול אם לא זה אז שפן.....בקיצור אל תתעסק עם האישה....מה זה ציפורים לעומת מערכת כזו
...
בכל מה שקשור למערכת זה תחום "קדוש"
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 23/11/2010 1:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

9000es כתב:
LiorShap כתב:לדעתי חברת פיוניר או יותר נכון ט.ר צריכה לשלם תמלוגים על מה שקורה כאן .. :roll:
רסיברים של דנון , ימהה , אונקיו נעלמו מהשטח לגמרי , מוזר וקצת מפריע האמת..
לא זוכר דבר כזה בפורום , מה אתם רוצים להגיד לי שפיוניר מציעה היום במחיר של כמעט 20K שח !!! את הדבר
האולטמטיבי ? בעולם לא גילו משהו שבישראל כן... (i)

ולפותח השירשור , תתחדש ותהנה (Y)
...
LiorShap

בעולם גילו את ה 83 לפננו .....תקרא את הביקורות לגביו ותבין שהוא מוביל בתחום .
...

אני חושב ש - LiorShap די צודק . יצאה סידרה חדשה לימהה שלפי הבנתי לא שמעת אותה , כי שאלתי אותך בפוסט מקביל ולא נעניתי על כך . איך אתה יוצא בהצהרות נחרצות מעין אלה לפני ששמעת מה יש למוצר מתחרה להציע בכלל ?

גם אם הייתי קונה פיוניר 83 {ואני מתעתד לרכוש} לא הייתי סוגד למכשיר או לחברה באופן עיוור - חייב לציין שזה תמוה בעיני

לפותח השרשור - תתחדש !!!

הייתי מאוד שמח אם תספר לנו אילו הבדלים אתה שומע אם בכלל לעומת ה 82 שהיה ברשותך - ועד כמה יש הצדקה לשידרוג כזה { ועזוב כרגע מעבד וידאו וכו'.....} אלא הבדלי סאונד .

ושוב - תתחדש !!!
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462

שליחה

bossgt6

כשרכשתי את ה-LX70 שלי השוותי אותו טוב טוב כמו שאני יודע מול אלטרנטיבות של ימאהה, אונקיו ודנון. זוכר איך תיארתי אז את החוויה של הפיוניר? "קרנבל"!

יש משהו בפרוססינג של פיוניר שגורמת לסאונד לצאת מהרמקולים בסרטים ולהפוך לתלת מימדי. נפח עצום, פירוד אבסולוטי, משהו שגורם למתחרים בק"ב להישאר מאחור.

ה-LX83 אמור להיות הרבה יותר טוב מה-LX70 בק"ב. איך הימאהה החדש יהיה? לא יודע אבל אם הייתי צריך לשים כסף, לא הייתי שם אותו עליו.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

דני

זה כלל לא היה מופנה כלפיך , אלא לאיציק !!! שכותב חזור ושנה :"
אין כיום שום רסיבר שיכול להתמודד מולו
...
" ועוד משפטים מסוג זה , בזמן שיוצאת סדרה חדשה לימהה מתחרה

כיוון שאין אנו עוסקים בהימורים { " וואו ואוו, איך שגלגל מסתובב לו ..... שים אותו על 7 אדום .... פעם למטה ופעם למעלה" } מדברי המשורר שמוליק קראוס { כפרה עליו } . וכולם כאן ממליצים תמיד לשמוע לפני שרכושים ,זה מעלה בי קצת תהיות .

ושוב אשמח לשמוע את דעתו של סופגי - { איך בא לי על דונאטס כרגע } , עם יד על הלב ואני מקווה ללא שכנוע עצמי .

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

bossgt6 כתב:דני

זה כלל לא היה מופנה כלפיך , אלא לאיציק !!! שכותב חזור ושנה :"
אין כיום שום רסיבר שיכול להתמודד מולו
...
" ועוד משפטים מסוג זה , בזמן שיוצאת סדרה חדשה לימהה מתחרה

כיוון שאין אנו עוסקים בהימורים { " וואו ואוו, איך שגלגל מסתובב לו ..... שים אותו על 7 אדום .... פעם למטה ופעם למעלה" } מדברי המשורר שמוליק קראוס { כפרה עליו } . וכולם כאן ממליצים תמיד לשמוע לפני שרכושים ,זה מעלה בי קצת תהיות .

ושוב אשמח לשמוע את דעתו של סופגי - { איך בא לי על דונאטס כרגע } , עם יד על הלב ואני מקווה ללא שכנוע עצמי .
...
bossgt6

ההבדל בין ימהה לבין פיוניר ברסיברים של קולנוע בייתי הוא שהאיכות של פיוניר משתבחת ממודל למודל .
ובימהה האיכות אינה משתבחת כלל אלא ההפך .

ולכן אני שוב חוזר אין כיום מתחרה לפיניר 83 בקולנוע בייתי .

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

איציק אני אשאל שוב התנסית עם הימהה החדש 2067 /3067 ???

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

bossgt6 כתב:איציק אני אשאל שוב התנסית עם הימהה החדש 2067 /3067 ???
...
התנסתי עם ימהה z-11 והוא לא מתקרב ליכולת של ה 82 .

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אבל מאז עבר הרבה כלור בצינורות .

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

bossgt6 כתב:אבל מאז עבר הרבה כלור בצינורות .
...
למרות כל הכלור בצינורות ........ לדברך . z-11 לא הצליחה התמודד מול ה 90 של פיוניר .
לכן ה 83 ברשותי והוא מדהים .

תאמין לי שיכולתי לרכוש כל רסיבר בסכום של ה 83 .

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ההבדל בין ימהה לבין פיוניר ברסיברים של קולנוע בייתי הוא שהאיכות של פיוניר משתבחת ממודל למודל .
...
יעני אני אמור להבין שה 2067 / 3067 יהיו גרועים יותר מ 1900/ 3900 וכך הלאה ? .

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

9000es כתב:
bossgt6 כתב:אבל מאז עבר הרבה כלור בצינורות .
...
למרות כל הכלור בצינורות ........ לדברך . z-11 לא הצליחה התמודד מול ה 90 של פיוניר .
לכן ה 83 ברשותי והוא מדהים .

תאמין לי שיכולתי לרכוש כל רסיבר בסכום של ה 83 .
...
מאמין לך , אבל אני מדבר איתך על הסדרה החדשה חדשה !!! ואתה מתעקש על רברס

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

bossgt6 כתב:
...
יעני אני אמור להבין שה 2067 / 3067 יהיו גרועים יותר מ 1900/ 3900 וכך הלאה ? .
...
תאמין לי שאין לי שום סנטימנטים לשום מותג . אבל לאחר בחינה ה 83 מתפקד מעולה בכל פראמטר אפשרי .

קח דוגמא מימהה .כבר שנים אנשים מתלוננים על בעיית תאורת הצג של הרסיברים של ימהה .ודבר לא משתנה .
תאמין לי שימהה מתמחים ביצור של כלי נגינה .ואופנועים איכותיים .

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

איציק כפרה עליך ועלי אני מאמין לך !!! אבל זו לא שאלה של אמונה . ואני בטוח שאתה מרוצה אבל יצא עגל זהב חדש שלא נבדק עדיין , ואתה מצהיר כבל עם וכבלים ( HOT) שהעגל שלך הוא ה 24 קראט היחיד שיש היום בשוק . מבלי לבדוק כלל וכלל את העגל החדש
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462

שליחה

bossgt6

ES9000 צודק, יש עניין של שם שחברה יוצרת לעצמה. ה-Z11 לטעמי הוא נפל ואפילו ה-LX70 שלי שם אותו בכיס הקטן. ברור שאי אפשר לדעת איך המודל החדש נשמע אבל עד שיוכח אחרת יש לצפות לאותה הרמה שהורגלנו אליה בעשר השנים האחרונות מימאהה. במידה ויפתיעו, מעולה. לא לי ולא ל-ES9000 יש מניות בפיוניר או בט.ר.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

תתחדש
נראה מדהים
העם דורש..... כל מיני דברים

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952

שליחה

תתחדש ותהנה!
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976

שליחה

יש מגפה באתר :lol: אני הולך לשים חיסון יפני של ימהה דחוף :wink: . סתם, סתם, יופי של רסיבר , תתחדש והרבה הנאה מהמוצר המאלף הזה (Y)
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

danlior כתב:bossgt6

ES9000 צודק, יש עניין של שם שחברה יוצרת לעצמה. ה-Z11 לטעמי הוא נפל ואפילו ה-LX70 שלי שם אותו בכיס הקטן. ברור שאי אפשר לדעת איך המודל החדש נשמע אבל עד שיוכח אחרת יש לצפות לאותה הרמה שהורגלנו אליה בעשר השנים האחרונות מימאהה. במידה ויפתיעו, מעולה. לא לי ולא ל-ES9000 יש מניות בפיוניר או בט.ר.
...

איציק אם בפיוניר היו יודעים עליך את ה 84 היית מקבל בחינם !!!

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7446

שליחה

danlior כתב:bossgt6

...
אתה שמעת את ה-Z11....??!?!?!?
(או שכרגיל על כל מוצר אתה מגיב בצורה עיוורת)

אני מתערב שלא רק שלא שמעת את ה-Z11 אלא לא שמעת YAMAHA מעולם...

לי דווקה היה ניסיון עם ה-Z9...(ואת ה-Z11 יצא לי לשמוע אצל שכן שהיה לי)...
וכמכשיר all in one, אין מה להשוות אותו ל-LX70 או LX81/82 (על אחת כמה וכמה ל-Z11)....
יש לסדרת Z איזון מוזיקלי מעוללה...הגברה מאוד דינאמית ובעל depth מצויין, כמעט ואין תחושה או זקיקה להוספת פאואר, כמובן שחשוב החלל או הרמקולים איתם עובדים..
היכולות DIRECT של סדרת Z עולים על ה-DIRECT בפיוניר...(אם כל הכבוד)...
היכולות כיול, הגעתי לתוצאות הרבה יותר משביעות רצון עם פיוניר מאשר ימאהה...
גיליתי שהכיול בימאהה (גם סדרת Z) (גם ידני) אינו מדוייק, ואינו פרטני כמו אצל פיוניר (air studios)

אני מחלק זאת כך:

סדרת Z - (Y)
(הגברה משובחת מאוד, ואף נשמעת כמו פאואר חיצוני בשל הדינאמיקה ויכולות ה-separation בין הערוצים באופן מצויין לטעמי, מצב DIRECT במוזיקה וקולנוע משובח ניטרלי ומאוד מעודן סמיוחד ב-דו ערוצי (כן ימאהה)

(n)
כיול לוכה בחסר, לאחר שעות של משחקים הגעתי למסקנה שמצב ה-DIRECT נשמע לי הכי מאוזן והכי ניטרלי, לכיול האוטומטי ישנה נטייה לצבוע את הצליל, גם המשחקים לשיפור הכיול לו ממש הוסיפו ולעיתים גרעו)

סדרת LX (Y)
פרוססור משובח מאוד שמתעורר לחיים לאחר כיול וכיוון, יכולת פירוט ודימאמיקה כשל פרוססור הייאנד, הפרדה מצויינת בין הערוצים!! סטיראו לאחר כיול ובשידוח הגברה איכותית יכול להשתוות לסטים הייאנד מטורפים ויוקרתיים.

(n)
הגברה לטעמי, רזה ולעיתים over בהירה..(גם ה-70 הטרנזיסטורי), ישנה הרגשה שחסר איזה push ("ביצים")להגברה ואיזה פקטור שיכניס את הפרוססור לעבודה, תחושה אנמית במקצת, במיוחד בסדרות ה-ICE, (לא שמעתי את ה-83) אך ישנה תחושה שכזו עם ה-81 וה-82 פאואר חיצוני איכותי משפר מהותית את הגוון ומשתלב מעולה עם הפרוססור.
מצב PURE DIRECT, לטעמי "יבש", לא מעודן, ללא קסם ומשעמם, כיול איכותי משפר זאת פלאים!!!

בגדול הייתי הולך על PIONEER בעיניים עצומות, רק חשוב כיול מותאם לחלל, והגברה חיצונית למי שרוצה "להנות יותר" מהפרוססור האיכותי שנמצא בסדרות ה-LX..

אגב ONKYO (החל מדגם 875 ומעלה)הם מעין שילוב של השניים אם נטייה להגברה "בריאה" יותר משניהם, אך פרוססור שיורד ונופל משמעותית מפיוניר אך נשמע לטעמי טוב מימאהה בעל גוון חמים יותר ולא "קריסטלי מידי" כמו ימאהה.

DENON לטעמי נשמעים טוב עם תחושה של "איכות" רק מדגם 4XXX...ועד ה-טופ.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”