פיוניר VSX920K לקולנוע ביתי בלבד - דעות?
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
קשה לי להאמין שלא תרצה לשמוע את הרסיבר גם בסטריאו (חוץ מסידרת הLX הרסיברים של פיוניר הם מהחלשים בתחום הזה). בק"ב הרסיבר הזה בסדר גמור אבל בהשוואה ל608 חסר את הסאונד החם והאגרסיבי (מתי שצריך) ולכן אם הייתי צריך לבחור הייתי הולך על האונקיו, גם אם לא היה לו תקן THX אבל זה הכל שאלה של טעם, אני אישית לא מחפש סאונד יחודי, אני מחפש לשמוע את מה שיוצרי הסרטים או המוזיקאים התכוונו שאשמע.
-
smaster_1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 219
זה לא עניין של אמונה, אלא של העדפה. בתכלס, אני שומע מוזיקה בדרך כלל באוזניות סטודיו ברמה מקצועית.
ה-608 באמת נשמע לי מאד חם, מאוזן ועוטף. בפועל, אחרי מספר שבועות עם הפיוניר, הוא עושה את העבודה נפלא בקולנוע ביתי. אכן, ניסיתי לראות איתו הופעת מוזיקה ב DTS 1080P, וזה לא היה זה, בלשון המעטה.
החיפוש שלך אחרי "מה שיוצרי הסרטים או המוזיקאים התכוונו שאשמע" הוא בעל גוון פילוסופי מאד, וזאת מפני שכל אחד מאיתנו שומע בהדגשה רובד אחר בתוך מנעד הצלילים. לכן - יש אנשים שאוהבים את הפיוניר - שמדגיש תדרים מסויימים ואחרים את האונקיו - שמדגיש תדרים שונים. בסופו של דבר, כל המגברים פשוט מדגישים חלק מתוך "האמת האודיטורית", ואף אחד לא שומע באמת את כל מה שהתכוונו שישמע....אלא משלים לעצמו את החוסרים.
יש על זה תיאוריה פסיכולוגית שלמה, מפני שזה פועל בכל תחומי החיים. קוראים לה "גשטאלט".
רן
ה-608 באמת נשמע לי מאד חם, מאוזן ועוטף. בפועל, אחרי מספר שבועות עם הפיוניר, הוא עושה את העבודה נפלא בקולנוע ביתי. אכן, ניסיתי לראות איתו הופעת מוזיקה ב DTS 1080P, וזה לא היה זה, בלשון המעטה.
החיפוש שלך אחרי "מה שיוצרי הסרטים או המוזיקאים התכוונו שאשמע" הוא בעל גוון פילוסופי מאד, וזאת מפני שכל אחד מאיתנו שומע בהדגשה רובד אחר בתוך מנעד הצלילים. לכן - יש אנשים שאוהבים את הפיוניר - שמדגיש תדרים מסויימים ואחרים את האונקיו - שמדגיש תדרים שונים. בסופו של דבר, כל המגברים פשוט מדגישים חלק מתוך "האמת האודיטורית", ואף אחד לא שומע באמת את כל מה שהתכוונו שישמע....אלא משלים לעצמו את החוסרים.
יש על זה תיאוריה פסיכולוגית שלמה, מפני שזה פועל בכל תחומי החיים. קוראים לה "גשטאלט".
רן
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
ההופעה בDTS שמעת אותה עם הפיוניר או האונקיו?smaster_1 כתב:זה לא עניין של אמונה, אלא של העדפה. בתכלס, אני שומע מוזיקה בדרך כלל באוזניות סטודיו ברמה מקצועית.
...
-
smaster_1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 219
שמעתי עם הפיוניר. למה?
- dz1988
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
אחי לי יש את ה1020k וגם לי זה קרה עם השלט של היס.. אז פשוט מיתגתי את השלט של היס לשלט של הפיוניר.erezsegev כתב:לי יש 920K כבר כמה חודשים ואני מאוד מרוצה.
הדבר היחיד שאני לא מצליח להתגבר זה המיתוג של הפעלת הרסיבר והווליום דרך השלט של הוט.
בהתחלה זה עבד מצויין והתנתק, עוד פעם עבד ושוב התנתק.
עכשיו אני כבר לא מצליח למתג את השלט עם הרסיבים.
עשיתי איפוס כללי, הצלבתי כבלים וכו'. ועדיין לא עוזר.
עצות?...
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
Eli_G כתב:תקן THX SELLEC 2
ממש טיעון חזק!!!! כאילו שמי שקונה רסיבר בתקציב הזה ממש מעניין אותו עם הוא עומד בתקן של THX
לא ממש נכון
הפיוניר תומך 1.4
לפיוניר יש אפליקצית שליטה מאיפון
מגבר עם הגברת טרנזיסטורים ולא STK ולכן נשמע מעולה בכל הפרמטרים
תצוגת מסך ידידותית מאוד...
צודק,
שליטה מאיפון זה באמת חשוב ..
שמעתי שעוד מעט אפשר יהיה לעשות like מהשלט.
תכל'ס כל ה פיצ'רים האלה לא ממש משנים ( כולל תמיכה ב HDMI1.4 ). לא חייבים להעביר את סיגנל הוידאו דרך הרסיבר. מה שחשוב ברסיבר בסופו של דבר הוא איך זה נשמע בסטאפ שלך.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי