קפה Saquella - אתם חייבים לטעום!
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מוכרים בארץ בעיקר סאקוולה מייג'ור - היבואן שאל אותי איפה אני גר ולפי זה הוא רצה להפנות אותי למקומות שמהם אפשר לקנות (גם פרימו-ארומה)
אני לא בוחן בית קפה אלא מה שאני עשיתי בבית והיה אחלה.
אני לא בוחן בית קפה אלא מה שאני עשיתי בבית והיה אחלה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אולי זה יעזור לך לפעם הבאה,שים לב לכמות הרובוסטה ב-CREMA.moti_r כתב:זה בדיוק מה שרציתי לשער: כנראה שטעמתי תערובת טובה במיוחד שלהם.
אין שום סיכוי שהתערובת הזו דומה לבריסטוט. זה היה קפה עשיר, מאוד עמוק ומאוד טעים.
רובוסטה? יתכן. אני לא בטוח. היא לא היתה מאוד מרה.
אבל גם אם היתה שם רובוסטה, היא היתה מצויינת וקלויה מדויק, כי לא היה שום טעם לוואי.
בפעם הבאה שאהיה שם אבדוק בדיוק באיזו תערובת הם משתמשים. אני מנחש שמדובר בתערובת יקרה יחסית, כי זו מאפיה איכותית ומפונפנת....
http://www.saquella-coffee.com/espresso ... ea_bar.htm#
- איתןאוהבקפה
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אני חושב שתוכל למצוא את כל סוגיי הקפה של סקוואלה ברשת Si שכמו שנאמר כאן נמצאת גם בתחנת הרענון בכביש 6. יש בתי קפה הנושאים את שם המותג כפי שנאמר כאן - על קינג ג'ורג' אבל הסניף הטוב שלהם נמצא בדיזינגוף באיזור פינת פרישמן. בתי הקפה של Si ממוקמים בד"כ במתחמים עם אלונית. אני שתיתי קפוצ'ינו מ-ע-ו-ל-ה בבית הקפה שנצמא דרומית לעמק חפר על כביש גהה.
סה"כ מדובר בקפה מעולה לטעמי כאשר דוגמים את התערובות היקרות יותר.
שוב תודה על ההמלצה לקפה בפיתוח!
סה"כ מדובר בקפה מעולה לטעמי כאשר דוגמים את התערובות היקרות יותר.
שוב תודה על ההמלצה לקפה בפיתוח!
נערך לאחרונה על ידי איתןאוהבקפה ב 09/11/2010 17:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
si עובדים עם סגפרדו (גרוע בעיני)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
סגפרדו זו דוגמא מצויינת. התערובת הבסיסית שלהם זוועתית. היה לי חבר שניהל סניף של בית קפה שעבדו עם סגפרדו, והוא הביא לי קילו פולים לניסיון הביתה (כי אמרתי לו שהקפה אצלו גרוע), וזה לא היה טוב יותר אצלי. מספיק היה להריח את הפולים בשביל להבין ששום דבר טוב לא ייצא מהם.
לעומת זאת, התערובות הטובות יותר שלהם, הם בסדר גמור ואפילו די טעימות.
לעומת זאת, התערובות הטובות יותר שלהם, הם בסדר גמור ואפילו די טעימות.
יש לי היום כמה פגישות באזור הרצליה, אז יצא לי לבדוק את מזרין במשכית לפני כמה דקות. קודם כל, אין ספק שזה לא הסקוולה שאני טעמתי בעבר ובהחלט מדובר באספרסו טוב מאוד. הוא אמנם היה מעט חם מדי אבל לא ברמה שהקפה נהרס. הקפה עצמו נוטה למרירות גבוהה יותר מזו שאני אוהב, אבל מרירות מהסוג ה״טוב״ ובהחלט נהניתי מהאספרסו.
לא הייתי נסחף.. אף אדם שהוא 100% שפוי לא היה מגיע לתערובת בית הסוהר ללא איזו שריטה או שתיים.
אבל כן, אין ספק שזה אחד מהכוסות הטובים שאפשר למצוא בחוץ ואגב, הצטיידתי היום לראשונה בדנסי וראיתי באותה חנות גם את הסקוולה מייג'ור שזו התערובת בה משתמשים במזרין.
אבל כן, אין ספק שזה אחד מהכוסות הטובים שאפשר למצוא בחוץ ואגב, הצטיידתי היום לראשונה בדנסי וראיתי באותה חנות גם את הסקוולה מייג'ור שזו התערובת בה משתמשים במזרין.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
כן... מודה באשמה 
האמת שגם הקטע ההוא עם אניטה והחוטיני האדום... גם הוא לא מראה על שפיות יתרה.
אבל מאז שהתחלתי עם מכות החשמל, המצב ממש השתפר.
למעשה, הפסקתי לשמוע את הרוקי מדברת אלי ומבקשת שאכין לה קפה.
נותר רק לטפל בעניין הזה של הג'ין קפה, שמתעטש כל הזמן ומקלל ברומנית.
יאק.
האמת שגם הקטע ההוא עם אניטה והחוטיני האדום... גם הוא לא מראה על שפיות יתרה.
אבל מאז שהתחלתי עם מכות החשמל, המצב ממש השתפר.
למעשה, הפסקתי לשמוע את הרוקי מדברת אלי ומבקשת שאכין לה קפה.
נותר רק לטפל בעניין הזה של הג'ין קפה, שמתעטש כל הזמן ומקלל ברומנית.
יאק.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -