התייעצות מכונתית
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
גלעד 2 דברים:
1. בצ'ימבלי ראש בודד יש פרה אינפיוז'ן? זה לא רק במכונות המסחריות?
2. שים לב שהדאבל בוילר המודרניות לא מבוססת תרמוסטט אלא PID וב לה ספציאלה הפרה אינפיוז'ן מתוכנת גם כן.
מחליף חום שומר על טמפרטורה רק בזמן חליטה - לפני חליטה אתה עושה קולינג פלאש ובסופו הטמפרטורה יציבה אבל לא ידועה לגמרי.
1. בצ'ימבלי ראש בודד יש פרה אינפיוז'ן? זה לא רק במכונות המסחריות?
2. שים לב שהדאבל בוילר המודרניות לא מבוססת תרמוסטט אלא PID וב לה ספציאלה הפרה אינפיוז'ן מתוכנת גם כן.
מחליף חום שומר על טמפרטורה רק בזמן חליטה - לפני חליטה אתה עושה קולינג פלאש ובסופו הטמפרטורה יציבה אבל לא ידועה לגמרי.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- גלעד_אינטרפרק
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 156
- שם מלא: גלעד מוסקוביץ
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
עופר - גם בראש אחד יש פרה-אינפיוז'ן, מהבחינה הזו הוא לא שונה משאר המכונות של צימבלי - זה אותו ראש.
אם אתה רוצה לראות דאבל בוילר תן קפיצה אלינו לאולם תצוגה. לפני זה תעיף מבט פה : http://cimbali.com/eng/pr_scheda.asp?id=109
בכמה מילים - בוילר ראשי שממנו יוצאים שני HX בטור. מהם הולכים המים לבוילר נפרד לכל ראש - 400CC ו-800W. כמובן שהכל מבוקר טמפ' (יותר נכון לחץ) אלקטרונית עם יכולת כיוון טמפ' מדויקת לכל דוד בנפרד.
לגבי כן שיין או לא שיין - החיצוניות זה עניין של טעם. פתח את הצ'ימבלי (רועי יעשה את זה בשמחה עבורך באולם התצוגה, זה ההובי שלו
)ותבין שיש דברים שנסתרים מהעין ומשפיעים הרבה יותר.
גלעד
אם אתה רוצה לראות דאבל בוילר תן קפיצה אלינו לאולם תצוגה. לפני זה תעיף מבט פה : http://cimbali.com/eng/pr_scheda.asp?id=109
בכמה מילים - בוילר ראשי שממנו יוצאים שני HX בטור. מהם הולכים המים לבוילר נפרד לכל ראש - 400CC ו-800W. כמובן שהכל מבוקר טמפ' (יותר נכון לחץ) אלקטרונית עם יכולת כיוון טמפ' מדויקת לכל דוד בנפרד.
לגבי כן שיין או לא שיין - החיצוניות זה עניין של טעם. פתח את הצ'ימבלי (רועי יעשה את זה בשמחה עבורך באולם התצוגה, זה ההובי שלו
גלעד
מנכל אינטרפרק - מרכז תרבות קפה.
יבואנים בלעדיים : Cimbali, Elektra, Ascaso
אולם התצוגה הגדול בארץ לתחום הקפה - ביתי ומקצועי
סוף לסאגה או התחלה חדשה
תודה לכולם על הסיוע והעצות
החלטתי לקחת את ה"סיכון" ולקנות את הצ'ימבלי ביד שניה.
היא הגיעה ביחד עם מטחנה של סימונלי וזוהי הזדמנות שכנראה לא מגיעה כל יום.
בינתיים אני עדין לומד את המכונה והמטחנה ומרגיש שאני רחוק מתוצאות טובות ובטח עקביות
אבל התחושה שיש פוטנציאל.
החשוב הוא שחזרנו בבית להנות מהקפה ועושר הטעם והריחות שהיה חסר.
בסוף הרי כולנו קמים בבוקר או מגיעים הביתה בערב עם הצפיה לאותו כוס קפה שיביא לנו את חיוך האושר
החלטתי לקחת את ה"סיכון" ולקנות את הצ'ימבלי ביד שניה.
היא הגיעה ביחד עם מטחנה של סימונלי וזוהי הזדמנות שכנראה לא מגיעה כל יום.
בינתיים אני עדין לומד את המכונה והמטחנה ומרגיש שאני רחוק מתוצאות טובות ובטח עקביות
אבל התחושה שיש פוטנציאל.
החשוב הוא שחזרנו בבית להנות מהקפה ועושר הטעם והריחות שהיה חסר.
בסוף הרי כולנו קמים בבוקר או מגיעים הביתה בערב עם הצפיה לאותו כוס קפה שיביא לנו את חיוך האושר
- גלעד_אינטרפרק
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 156
- שם מלא: גלעד מוסקוביץ
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
תתחדש!
מנכל אינטרפרק - מרכז תרבות קפה.