Nexus חדש בעוד שבוע?
eagle75,
אין לי מושג וזה באמת לא נשמע הגיוני אבל לך תדע :oops
הגיון הנוסף עליו אני חושב הוא שאם באמת סמסונג תוציא את הנקסוס 2 שיהיה מבוסס על הגלקסי S + שידרוג חומרתי כלשהו אז זה יהיה ממש לירות ברגל של עצמך. מכיוון שהמכשיר החדש הזה לבטח יפגע במכירות מוצר הדגל של החברה, הסמסונג גלקסי S (על כל גירסאותיו)
הגיון הנוסף עליו אני חושב הוא שאם באמת סמסונג תוציא את הנקסוס 2 שיהיה מבוסס על הגלקסי S + שידרוג חומרתי כלשהו אז זה יהיה ממש לירות ברגל של עצמך. מכיוון שהמכשיר החדש הזה לבטח יפגע במכירות מוצר הדגל של החברה, הסמסונג גלקסי S (על כל גירסאותיו)
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אוטו קניבליזציה זה משהו די שכיח במוצרי צריכה אלקטרוניים. במיוחד בסלולר.osherov כתב:eagle75,
הגיון הנוסף עליו אני חושב הוא שאם באמת סמסונג תוציא את הנקסוס 2 שיהיה מבוסס על הגלקסי S + שידרוג חומרתי כלשהו אז זה יהיה ממש לירות ברגל של עצמך. מכיוון שהמכשיר החדש הזה לבטח יפגע במכירות מוצר הדגל של החברה, הסמסונג גלקסי S (על כל גירסאותיו)...
אל תשכח שבתוך אייפונים לדוגמא יש נוכחות נכבדת לצ'יפים של סמסונג.
Need more cowbell
טוב ייתכן שיש תשובה לפלונטר....
על פי מה שניתן להבין עכשיו, סמסונג תשיק מכשיר חדש שיריץ את ה Stock ROM של האנדרואיד, בגירסת Gingerbread החדשה (הגירסה הרשמית של גוגל ולא גירסת UI של חברת סמסונג). אני מניח שבאופן טבעי ופשוט ניתן יהיה לפתוח את המכשיר הזה להרשאות רוט, דבר שיאפשר להתקין עליו גירסאות ROM משודרגות. המכשיר לא יהיה שייך לגוגל (כמו הנקסוס 1). אבל במידה וכל הדברים נכונים אז אין לזה משמעמות מהצד שלנו, הלקוחות (זה ממש אותו הדבר כמו הנקסוס). החדשות הפחות טובות הן שהפרסום מדבר על כך שהשקת המכשיר תדחה, עקב בעיות חומרה שסמסונג נתקלים בייצורו.
במידה וכל זה נכון אז זה יכול להסביר:
-למה אנשים קוראים למכשיר הזה נקסוס 2 (מכיוון שהוא יריץ גירסה רשמית של אנדרואיד ולא את ה-TouchWiz)
-זה גם יכול להסביר למה סמסונג הכחישה שהם מייצרים מכשיר לגוגל (כי הם לא)
-וזה גם מסביר למה סמסונג לא תפגע ממהלך כזה (להפך זה ימנף עוד יותר את סידרת ה S שלהם מכיוון שהמכשיר יהיה שייך לסמסונג ולא לגוגל)
על פי מה שניתן להבין עכשיו, סמסונג תשיק מכשיר חדש שיריץ את ה Stock ROM של האנדרואיד, בגירסת Gingerbread החדשה (הגירסה הרשמית של גוגל ולא גירסת UI של חברת סמסונג). אני מניח שבאופן טבעי ופשוט ניתן יהיה לפתוח את המכשיר הזה להרשאות רוט, דבר שיאפשר להתקין עליו גירסאות ROM משודרגות. המכשיר לא יהיה שייך לגוגל (כמו הנקסוס 1). אבל במידה וכל הדברים נכונים אז אין לזה משמעמות מהצד שלנו, הלקוחות (זה ממש אותו הדבר כמו הנקסוס). החדשות הפחות טובות הן שהפרסום מדבר על כך שהשקת המכשיר תדחה, עקב בעיות חומרה שסמסונג נתקלים בייצורו.
במידה וכל זה נכון אז זה יכול להסביר:
-למה אנשים קוראים למכשיר הזה נקסוס 2 (מכיוון שהוא יריץ גירסה רשמית של אנדרואיד ולא את ה-TouchWiz)
-זה גם יכול להסביר למה סמסונג הכחישה שהם מייצרים מכשיר לגוגל (כי הם לא)
-וזה גם מסביר למה סמסונג לא תפגע ממהלך כזה (להפך זה ימנף עוד יותר את סידרת ה S שלהם מכיוון שהמכשיר יהיה שייך לסמסונג ולא לגוגל)
יעקוב,iakovl כתב:בקיצור, נחכה עוד שבוע ונדע יותר
אם זה SGS שמריץ רום שונה, XDA יקפצו על המכשיר כמו להקת פיראנות ואז לכל הSGSים יהיה את הרום החדש...
כמה היית רוצה לקחת את הגלקסי S שלך ולהפוך אותו לנקסוס 2! (שיזכיר לך את הנקסוס 1 שהיה לך)
אגב, קח בחשבון שאת ה Trackball אתה בכל מקרה לא תוכל לקבל בחזרה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
ה-Manual ותמונות ב-360 מעלות של המכשיר החדש של סמסונג שוחררו לקהל ע"י Verizon:
http://www.phonearena.com/news/A-bunch- ... es_id14483
זה כנראה יהיה הסלולרי עליו סמסונג תכריז היום בערב (Samsung Continuum i400).
http://www.phonearena.com/news/A-bunch- ... es_id14483
זה כנראה יהיה הסלולרי עליו סמסונג תכריז היום בערב (Samsung Continuum i400).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני לא חושב שאפל יכולים להמשיך עוד הרבה זמן עם הממשק הקיים שלהם. הפרדיגמה של לוח אינסופי של אפליקציות מאבדת מקסמה ויש לא מעט בעיות שצריך לטפל בהן, כמו נושא הודעות מערכת קופצות למשל. מה גם שאם יש דבר אחד שהאייפד לימד אותם זה שלא כל דבר שמתאים למסך קטן מתאים למסך גדול ולהיפך. באיזה שהוא שלב הם יצטרכו לעשות רביזיה אבל לא בטוח שזה יהיה בגרסת 5 של מערכת ההפעלה.
אבל מה החיפזון עם ה Nexus 2? אפשר לחשוב שה Nexus One הפך למיושן. זה עדיין אחד המכשירים הטובים ביותר עבור אנדרואיד והבעיה היחידה שלו היא לא שהוא זקוק למחליף אלא שהפסיקו לשווק אותו לקהל הרחב.
אבל מה החיפזון עם ה Nexus 2? אפשר לחשוב שה Nexus One הפך למיושן. זה עדיין אחד המכשירים הטובים ביותר עבור אנדרואיד והבעיה היחידה שלו היא לא שהוא זקוק למחליף אלא שהפסיקו לשווק אותו לקהל הרחב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מסכים עם אבי,
לאפל אין שום צורך לשנות את ה OS שלהם, אלא הם צריכים לבצע לו התאמות ושינויי UI. לא כי ה iOS שלהם הוא כל כך טוב, אלא כי הם עברו את הנקודה המאפשרת להם לבנות הכל מהתחלה (לטעמי הסיכון גדול מידי)
לאפל אין שום צורך לשנות את ה OS שלהם, אלא הם צריכים לבצע לו התאמות ושינויי UI. לא כי ה iOS שלהם הוא כל כך טוב, אלא כי הם עברו את הנקודה המאפשרת להם לבנות הכל מהתחלה (לטעמי הסיכון גדול מידי)
- mokagi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אריה, אמרת בדיוק את מה שרציתי לומר. כל ההערות על המערכת של אפל נכונות, אבל צריך לזכור שיש מאסה של משתמשים פשוטים שרגילים למערכת בדיוק כמו שהיא ולכן יהיה קשה לעשות בה שינוי דרסטיosherov כתב:מסכים עם אבי,
לאפל אין שום צורך לשנות את ה OS שלהם, אלא הם צריכים לבצע לו התאמות ושינויי UI. לא כי ה iOS שלהם הוא כל כך טוב, אלא כי הם עברו את הנקודה המאפשרת להם לבנות הכל מהתחלה (לטעמי הסיכון גדול מידי)...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אתם מדברים על אפל נכון? על אותה חברה שיש לה מסורת ארוכה ומפוארת של קבלת החלטות חד צדדיות שבהן מעיפים במחי יד אביזרים, פונקציות וממשקים ממחשבים ומערכות הפעלה ומפסיקים תמיכה במערכות הפעלה מבלי לספק נתיבי שדרוג? אתם לא מדברים על חברה אחרת שקוראים לה גם כן אפל, נכון?
כי אם אנחנו מדברים באמת על אותה חברה אז תאימות לאחור ושמירה על סטנדרטים קיימים הם הדברים האחרונים שבאמת מעניינים אותה ואין לזה שום קשר למספר המשתמשים הקיימים.
לרגע חששתי שלרגל הטיעון של שמירה על תאימות אחורה ומדיניות של שינויים קלים במששקים אתם מדברים על מיקרוסופו ונורא נבהלתי.
כי אם אנחנו מדברים באמת על אותה חברה אז תאימות לאחור ושמירה על סטנדרטים קיימים הם הדברים האחרונים שבאמת מעניינים אותה ואין לזה שום קשר למספר המשתמשים הקיימים.
לרגע חששתי שלרגל הטיעון של שמירה על תאימות אחורה ומדיניות של שינויים קלים במששקים אתם מדברים על מיקרוסופו ונורא נבהלתי.
קלוד,
אני לא דיברתי על תאימות לאחור אלא על כך שאתה לא מחליף מוצר מנצח (OS) ולו רק בגלל הסיכון (הכסף). מה גם שה OS הוא די חדש וסביר ובטח לא דורש בנייה מהיסוד (מישהו אמר פה סימביאן
)
אני לא דיברתי על תאימות לאחור אלא על כך שאתה לא מחליף מוצר מנצח (OS) ולו רק בגלל הסיכון (הכסף). מה גם שה OS הוא די חדש וסביר ובטח לא דורש בנייה מהיסוד (מישהו אמר פה סימביאן
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אריה, מה שאמרתי הוא שמאסה של המשתמשים והדאגה אליהם אף פעם לא הייתה שיקול אצל אפל כשהם לקחו החלטות. זה סעיף שפשוט לא קיים במנטליות של חברה שתמיד הקריבה את הקיים על מזבח החדשנות ולעזאזל הסיכון הכרוך בכך.
אם מחר יחליט SJ שהוא דורש ממשק 3D או מסך מעויין כדי לשמור על פער החדשנות אז זה מה שיקבלו צרכני אפל בגירסה הבאה.
בנוגע לשאלה האם הם באמת צריכים את זה? אז לדעתי אין להם הרבה בררה.
אם מחר יחליט SJ שהוא דורש ממשק 3D או מסך מעויין כדי לשמור על פער החדשנות אז זה מה שיקבלו צרכני אפל בגירסה הבאה.
בנוגע לשאלה האם הם באמת צריכים את זה? אז לדעתי אין להם הרבה בררה.
Catskinner,
כן, אפל לא דואגת תמיד לתאימות לאחור ומנצלת לגמרי את היתרון שבהתנהלות זו.
הטלפונים האחרונים מבוססי Android ו WP סוגרים במהירות את הפער וצריך להתחדש.
אם זה ימשיך כך, אייפון 4 יהיה הטלפון האחרון של אפל שאני קונה בשנים הקרובות.
כן, אפל לא דואגת תמיד לתאימות לאחור ומנצלת לגמרי את היתרון שבהתנהלות זו.
הטלפונים האחרונים מבוססי Android ו WP סוגרים במהירות את הפער וצריך להתחדש.
אם זה ימשיך כך, אייפון 4 יהיה הטלפון האחרון של אפל שאני קונה בשנים הקרובות.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אני לא יודע מה איתכם ,אבל הממשק של WP7 פשוט כושל ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
זה לא מכשיר הסלולר הראשון עם מסך משני ואפילו לא מסך סמסונג ראשון עם מסך משני.theAman כתב:עכשיו זה כבר סופי, סמסונג הודיעו רשמית שהמכשיר שיוצג בכנס יהיה ה-Continuum, הנה ההודעה בטוויטר:...
ל LG היה כבר דגם עם שני מסכי מגע (מסדרת שוקולד)
Need more cowbell