המלצה לסוג קפה בהתאם לטעם המבוקש
תשמע הרעיון הזה כמובן חייב לעבוד על שיתוף פעולה והתחשבות. מתאים תקלה, לא מתאים.. פעם אחרת. הכל כמובן ברוח טובה..
טעימות בחינם זה כמובן נהדר (אין ישראלי שלא יקפוץ על משהו בחינם) אבל לא חבל על הכסף? הרי הקפה הירוק עולה לך כסף...
אבל נגעת בנקודה חשובה- כל קולה לגופו. יש כאלה שיאהבו את זה (מקווה) ויש כאלה שכנראה לא יהיה להם פנאי לזה..
נראה מה תהיינה התגובות..
אגב, המשקלים לא חייבים להיות גבוהים.. אני מניח שניתן גם לבקש רק 250-500 גר' ולאו דווקא קילו..
ועוד אגב חשוב- מתי ניתן להזמין ממך טעימה בחינם
טעימות בחינם זה כמובן נהדר (אין ישראלי שלא יקפוץ על משהו בחינם) אבל לא חבל על הכסף? הרי הקפה הירוק עולה לך כסף...
אבל נגעת בנקודה חשובה- כל קולה לגופו. יש כאלה שיאהבו את זה (מקווה) ויש כאלה שכנראה לא יהיה להם פנאי לזה..
נראה מה תהיינה התגובות..
אגב, המשקלים לא חייבים להיות גבוהים.. אני מניח שניתן גם לבקש רק 250-500 גר' ולאו דווקא קילו..
ועוד אגב חשוב- מתי ניתן להזמין ממך טעימה בחינם
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
רעיון מעניין, אבל אני מרגיש כמו אייסמן.אייסמן כתב:אני בראש ובראשונה חושש שהתחביב יאבד מהקסם....אני מעדיף לתת טעימות בחינם על-פני להתחיל למכור במשקל...אני גם לא בנוי לקליות בנפחים גבוהים...אבל זה רק אני. יכול להיות שיהיו קופצים על הרעיון.......
זה תחביב, זה לא מקצוע עבורי, ויהיה מוזר לקלות ע"פ דרישה ועוד לקחת אחריות על התוצאה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- איתןאוהבקפה
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
גם אמא שלי הרגישה ככה לגבי העוגיות שלה. אז אני נכנסתי לתמונה ולאחר שלוש שנים אנחנו מוכרים עוגיות לשניים-עשר סניפים של בתי טבע כ"דרך אגב". באחריות יש לומר - זה עדיין לא מרגיש כאילו זה הפך למקצוע, אפילו לא הניהול השוטף. וההתמקצעות רק משתבחת עם הזמן...moti_r כתב:רעיון מעניין, אבל אני מרגיש כמו אייסמן.אייסמן כתב:אני בראש ובראשונה חושש שהתחביב יאבד מהקסם....אני מעדיף לתת טעימות בחינם על-פני להתחיל למכור במשקל...אני גם לא בנוי לקליות בנפחים גבוהים...אבל זה רק אני. יכול להיות שיהיו קופצים על הרעיון.......
זה תחביב, זה לא מקצוע עבורי, ויהיה מוזר לקלות ע"פ דרישה ועוד לקחת אחריות על התוצאה....
לדעתי באווירה תומכת של הפורום זה יכול להיות מגניב מאוד מתוך הידיעה ששום תערובת לא בהכרח תחזור על עצמה ובראש ובראשונה זה מאוד ישתלם כספית הן לרוכשים והן וליוצרים ובעיקר - זה יקרב את הקהילה ההולכת וגדלה.
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
הבעיה העיקרית היא שאנשים עובדים ועסוקים רוב היום יאלצו לעבוד שעות כדי לקלות כמה קילו בודדים במכשירי קליה ביתיים קטנים. לאחר מכן הם לא יוכלו לדרוש יותר מ-100 ש"ח לקילו כי אף אחד לא יקנה. בנוסף יש סכנה למכשירים שיישחקו לאחר פעילות יתר - הם לא מיועדים לכך.
הרעיון נחמד מאד אך לא כ"כ פרקטי.
הרעיון נחמד מאד אך לא כ"כ פרקטי.
- Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
ובא נגיד שהתגברנו על קטע המקצועיות שיניב קלייה אחידה,אייסמן כתב:רעיון יפה. כמעט כולו...הקטע עם הטעימות עלול להיות מורכב....לדעתי, יכולת החזרתיות בקליה של אנשי הפורום לא טובה כמו בית קלייה רציני. כך שגם אם תקבל 50 גר' לטעימה, והוא יהיה שמימי, הקילו (אין סיכוי שאני קולה קילו ) הבא עלול להיות מאכזב......
מי מבטיח ש נשיג בכל פעם את אותם פולים ובאותה איכות כדי לספק את אותו קפה?