המלצה לסוג קפה בהתאם לטעם המבוקש

פורום תערובות קפה וקליה ביתית, איפה לקנות, איך להכין ואיך לקלות
אייסמן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 357
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #21 

אני בראש ובראשונה חושש שהתחביב יאבד מהקסם....אני מעדיף לתת טעימות בחינם על-פני להתחיל למכור במשקל...אני גם לא בנוי לקליות בנפחים גבוהים...אבל זה רק אני. יכול להיות שיהיו קופצים על הרעיון....

alogobi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
נתן תודות: 93 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #22 

תשמע הרעיון הזה כמובן חייב לעבוד על שיתוף פעולה והתחשבות. מתאים תקלה, לא מתאים.. פעם אחרת. הכל כמובן ברוח טובה..
טעימות בחינם זה כמובן נהדר (אין ישראלי שלא יקפוץ על משהו בחינם) אבל לא חבל על הכסף? הרי הקפה הירוק עולה לך כסף...
אבל נגעת בנקודה חשובה- כל קולה לגופו. יש כאלה שיאהבו את זה (מקווה) ויש כאלה שכנראה לא יהיה להם פנאי לזה..
נראה מה תהיינה התגובות..
אגב, המשקלים לא חייבים להיות גבוהים.. אני מניח שניתן גם לבקש רק 250-500 גר' ולאו דווקא קילו..
ועוד אגב חשוב- מתי ניתן להזמין ממך טעימה בחינם :wink:

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #23 

אייסמן כתב:אני בראש ובראשונה חושש שהתחביב יאבד מהקסם....אני מעדיף לתת טעימות בחינם על-פני להתחיל למכור במשקל...אני גם לא בנוי לקליות בנפחים גבוהים...אבל זה רק אני. יכול להיות שיהיו קופצים על הרעיון....
...
רעיון מעניין, אבל אני מרגיש כמו אייסמן.
זה תחביב, זה לא מקצוע עבורי, ויהיה מוזר לקלות ע"פ דרישה ועוד לקחת אחריות על התוצאה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

alogobi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

moti_r כתב:[quote

....ועוד לקחת אחריות על התוצאה.
...
אני מבטיח לא לתבוע 8)

אייסמן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #25 

עזור לתבוע... כל הפורום יתמלא השמצות....

alogobi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

אייסמן כתב:עזור לתבוע... כל הפורום יתמלא השמצות....
...
אני תובע לפרנסתי.. וברשותך אני אשאיר את המקצוע שלי מחוץ לתחביב שלי.. חוץ מזה לא שורפים גשרים טובים כמו מוטי..

איתןאוהבקפה
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 189
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #27 

moti_r כתב:
אייסמן כתב:אני בראש ובראשונה חושש שהתחביב יאבד מהקסם....אני מעדיף לתת טעימות בחינם על-פני להתחיל למכור במשקל...אני גם לא בנוי לקליות בנפחים גבוהים...אבל זה רק אני. יכול להיות שיהיו קופצים על הרעיון....
...
רעיון מעניין, אבל אני מרגיש כמו אייסמן.
זה תחביב, זה לא מקצוע עבורי, ויהיה מוזר לקלות ע"פ דרישה ועוד לקחת אחריות על התוצאה.
...
גם אמא שלי הרגישה ככה לגבי העוגיות שלה. אז אני נכנסתי לתמונה ולאחר שלוש שנים אנחנו מוכרים עוגיות לשניים-עשר סניפים של בתי טבע כ"דרך אגב". באחריות יש לומר - זה עדיין לא מרגיש כאילו זה הפך למקצוע, אפילו לא הניהול השוטף. וההתמקצעות רק משתבחת עם הזמן...

לדעתי באווירה תומכת של הפורום זה יכול להיות מגניב מאוד מתוך הידיעה ששום תערובת לא בהכרח תחזור על עצמה ובראש ובראשונה זה מאוד ישתלם כספית הן לרוכשים והן וליוצרים ובעיקר - זה יקרב את הקהילה ההולכת וגדלה.

doron_boogie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #28 

הבעיה העיקרית היא שאנשים עובדים ועסוקים רוב היום יאלצו לעבוד שעות כדי לקלות כמה קילו בודדים במכשירי קליה ביתיים קטנים. לאחר מכן הם לא יוכלו לדרוש יותר מ-100 ש"ח לקילו כי אף אחד לא יקנה. בנוסף יש סכנה למכשירים שיישחקו לאחר פעילות יתר - הם לא מיועדים לכך.
הרעיון נחמד מאד אך לא כ"כ פרקטי.

Kerenfood
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 902
נתן תודות: 122 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #29 

אייסמן כתב:רעיון יפה. כמעט כולו...הקטע עם הטעימות עלול להיות מורכב....לדעתי, יכולת החזרתיות בקליה של אנשי הפורום לא טובה כמו בית קלייה רציני. כך שגם אם תקבל 50 גר' לטעימה, והוא יהיה שמימי, הקילו (אין סיכוי שאני קולה קילו ) הבא עלול להיות מאכזב... :hammer:
...
ובא נגיד שהתגברנו על קטע המקצועיות שיניב קלייה אחידה,
מי מבטיח ש נשיג בכל פעם את אותם פולים ובאותה איכות כדי לספק את אותו קפה?

שלח תגובה

חזור אל “תערובות קפה וקלייה ביתית”