שלום רב האם יש הבדל משמעותי בין קבצי בלורי מורדים מהמחשב
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
נגן הבלו ריי בסה"כ מבצע מה שהסטרימר מבצע גם בנושא אודיו, כמו שרשמתי בהודעה הראשונה את מרבית תשומת הלב צריך להשקיע ברסיבר תומך פורמטים חדשים. מחירו נע בין 2500-10,000 שקלים ויותר. יש הרבה סיקורים באתר בנושאים האלה.
בנוגע לאיכות תמונה, אני לא מומחה, אולי מישהו יתקן אותי אבל הנגן משתמש בצ'יפ ייחודי לפיענוח תמונה ולמקודד מאשר הצ'יפ בסטרימרים אז סיכוי סביר שאיכות התמונה בנגן איכותי תהיה עדיפה על סטרימר איכותי. לא בהכרח אבל ההיגיון אומר שהנגן אמור לתת את המיטב מבחינת איכות תמונה.
אותו דבר בנוגע לPS3 שמנגן BD
אם זו גניבה או לא, אפשר להתווכח עד אינסוף. מה נגיד על מנכ"ל בזק שהתראיין לפני מספר שבועות, וכששאלו אותו בשביל מה אנשים צריכים את ה100 או ה200 מגה, אז הוא ענה. "כדי לצפות בסרטים כמו AVATAR ".(לא יודע למה התכוון, אבל כשהחברה שלו מקדמת מכירות סטרימרים וגם הפרסומות צועקות באופן סמוי, יש מהירויות תחגגו...כמה צדיקים ישארו בדיוק?)
הספקיות מפרסמות אינטרנט במכירים אטרקטיביים כדי שנוכל לראות סטרימינג בלי באפרינג, אבל בפועל מגבילות את חבילות הבסיס ברוחב הפס לחול.
האם זה תקין? מפרסמים שירות במחיר X , מחייבים אותך על מחיר X לתקופה X , וכשהלקוח לא מבין מדוע YOUTUBE לא זז...מערבבים אותו בשקרים.
לוקח לו תקופה שלמה להבין שהוא צריך לשלם על תיעדוף, כאילו מדובר בזהב תהור. ומשם סופרים את הכסף במדרגות. גניבה? מה פתאום. הכל על פי חוק! מאוד יפה ומכובד.
זה שבארץ חברות הכבלים לא רוכשות/מגיעות להסכמים על DD5.1 בסדרות הנצפות, הלקוח שמשלם ממיטב כספו צריך לסבול דו ערוצי כמו בימי הביניים?
כל זינוקים במכירות הדיסקים הקשיחים , שרתי אחסון בעולם. הפירטיות גרמה לשוק להתאים את עצמו לתופעה.
גופים רבים הבינו שלא ניתן להלחם עם זה, ואפילו לא לצמצם את זה.
אומנם זו לא לגיטימציה , אבל זה תחום אפור ועד הודעה חדשה יישאר כזה. לא יודע אם יש טעם לפתוח פה דיון נוסף על משהו שנטחן. (יש מספיק בעיות בארץ חוץ מהפירטיות)
בנוגע לאיכות תמונה, אני לא מומחה, אולי מישהו יתקן אותי אבל הנגן משתמש בצ'יפ ייחודי לפיענוח תמונה ולמקודד מאשר הצ'יפ בסטרימרים אז סיכוי סביר שאיכות התמונה בנגן איכותי תהיה עדיפה על סטרימר איכותי. לא בהכרח אבל ההיגיון אומר שהנגן אמור לתת את המיטב מבחינת איכות תמונה.
אם זו גניבה או לא, אפשר להתווכח עד אינסוף. מה נגיד על מנכ"ל בזק שהתראיין לפני מספר שבועות, וכששאלו אותו בשביל מה אנשים צריכים את ה100 או ה200 מגה, אז הוא ענה. "כדי לצפות בסרטים כמו AVATAR ".(לא יודע למה התכוון, אבל כשהחברה שלו מקדמת מכירות סטרימרים וגם הפרסומות צועקות באופן סמוי, יש מהירויות תחגגו...כמה צדיקים ישארו בדיוק?)
הספקיות מפרסמות אינטרנט במכירים אטרקטיביים כדי שנוכל לראות סטרימינג בלי באפרינג, אבל בפועל מגבילות את חבילות הבסיס ברוחב הפס לחול.
האם זה תקין? מפרסמים שירות במחיר X , מחייבים אותך על מחיר X לתקופה X , וכשהלקוח לא מבין מדוע YOUTUBE לא זז...מערבבים אותו בשקרים.
לוקח לו תקופה שלמה להבין שהוא צריך לשלם על תיעדוף, כאילו מדובר בזהב תהור. ומשם סופרים את הכסף במדרגות. גניבה? מה פתאום. הכל על פי חוק! מאוד יפה ומכובד.
זה שבארץ חברות הכבלים לא רוכשות/מגיעות להסכמים על DD5.1 בסדרות הנצפות, הלקוח שמשלם ממיטב כספו צריך לסבול דו ערוצי כמו בימי הביניים?
כל זינוקים במכירות הדיסקים הקשיחים , שרתי אחסון בעולם. הפירטיות גרמה לשוק להתאים את עצמו לתופעה.
אומנם זו לא לגיטימציה , אבל זה תחום אפור ועד הודעה חדשה יישאר כזה. לא יודע אם יש טעם לפתוח פה דיון נוסף על משהו שנטחן. (יש מספיק בעיות בארץ חוץ מהפירטיות)
נערך לאחרונה על ידי sheva23 ב 27/10/2010 22:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
מתן כל נגן בלו ריי תומך בפורמטים החדשים, אחרת הוא לא מקבל תקן. זה כמו להגיד האם נגן DVD מקורי תומך בהצגת כתוביות של דיסק מקורי.
כל העניין בנגן בלו ריי שינצל את הטכנולוגיה.
כל העניין בנגן בלו ריי שינצל את הטכנולוגיה.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
רק אל תשכח שבשביל ליהנות כמו שצריך מפורמטי האודיו המתקדמים אתה צריך גם רסיבר תומך, ורמקולים איכותיים...matan147 כתב:הכול בסדר איתי כמו שאמרתי לפי דעתי זה טימטום לקנות נגן בלורי באלפי שקלים אם הבדל בוודיאו אבל אני לא קונה נגן בלורי בגלל
הוואדיו אבל בגלל האדיו המושבח שיש לו שבקבוץ מורד זה DTS
מיושן ושמה יש מונחים חדשים ונפלאים ולכן אני קונה בנתאים עד שהיה לי מספיק כסף אני יסתפק בסרטים מורדים מהמחשב
לפי דעתי זה גניבה מצידים למכור לנו כול סרט ב150 שבאנגלינה זה נימכר ברבע מחיר לפי דעתך זה לא גזלנות?...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
matan147matan147 כתב:9000es
האם פיוניור 120 נחשב לנגן אכותי שתומך בפורמטרים החדשים?
כי זה הנגן שאני רוצה לקנות
והמשך יום טוב...
כל נגני הבלוריי של פיוניר הם מצויינים . דגם ה 120 של פיוניר בעל יתרון עצום שהוא פתוח לכל האזורים בבלוריי .
כמובן במידה והנגן נרכש תחת האחריות הרשמית ט.ר 3 שנות אחריות .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3744
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 867 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
יפה אמרתsheva23 כתב:נגן הבלו ריי בסה"כ מבצע מה שהסטרימר מבצע גם בנושא אודיו, כמו שרשמתי בהודעה הראשונה את מרבית תשומת הלב צריך להשקיע ברסיבר תומך פורמטים חדשים. מחירו נע בין 2500-10,000 שקלים ויותר. יש הרבה סיקורים באתר בנושאים האלה.
אומנם זו לא לגיטימציה , אבל זה תחום אפור ועד הודעה חדשה יישאר כזה. לא יודע אם יש טעם לפתוח פה דיון נוסף על משהו שנטחן. (יש מספיק בעיות בארץ חוץ מהפירטיות)...
9000es כתב:matan147matan147 כתב:9000es בתור חבר פורום פעיל ואדיופיל כבד שמבין דבר אחד או שנים בבלו ריי
האם הבחנתה בהדל בין הזרמת הסרטים מהסטריימיר להזרמת הסרטים מהבלוריי
גם דעתי לפני השרשור הזה שפוצצץ לי הכול בפנים חשבתי שרק נגן בלורי אכותי יכול להצייג תסרטים בצורה הטובה ביותר מבחנית אודיו ווידאיו
אולי לך יש דעה בענין^_^?...
יש ברשותי נגן בלוריי של סוני דגם 350 שנחשב לנגן בלוריי מכובד . בנוסף יש ברשותי גם סטרימר של דויקו 6600 החדש התומך בפורמטים החדשים .
בכל מקרה אני מעדיף את נגן הבלוריי .
1. אין שינויים באיכות התמונה לכל אורך הסרט .איכות סאונד ללא פשרות .אין קירטועים או כל מיני ג'אדרים בסרט .
הכל עובד מושלם ללא שום בעיה . לדעתי איכות התמונה בנגן בלוריי היא ללא פשרות .
במידה ואתה מוריד סרטי בלוריי מלאים למחשב . כל סרט תופס נפח ענק שבשורה התחתונה העלות של הארד דיסק יקרה יותר מאשר רכישת סרט בבלוריי . כיום מחירי הסרטים בבלוריי באמזון אנגליה נעים סביב ה 50 ש"ח כולל משלוח .לארץ .
יום טוב ....
אני צופה בסטרימר שלי אך ורק בסרטי בלו ריי מלאים. מעולם לא נתקלתי באף אחת מהתופעות שציינת. לא בקרטועים ולא בשינוי איכות תמונה. יש בעיות אחרות, כגון סרטים שלא נטענים, אבל זה סיפור אחר לגמרי, ואני חייב להודות שאחרי שצפיתי בכ 30 סרטי בלו ריי מאז ששודרגה הקושחה בנגן שלי - הבעיה הזו די פתורה.
לגבי מחיר, הבה ונחשב. נצא מתוך הנחה שכל סרט בלו ריי תופס 50 גיגה. זה אומר שעל דיסק בגודל טרה ניתן לאחסן 20 סרטים כאלה. דיסק בגודל טרה עולה כיום 300 שקל. כמה יעלו 20 סרטי בלו ריי? נניח שכל אחד עולה 50 שקל (ספק כבד בליבי אם הדבר נכון לגבי NEW RELEASES) ).
שני סרטים שצפיתי בהם לאחרונה הם טורפים ו A TEAM. כל אחד מהם עולה 18 ליש"ט, ולא בדקתי בכלל עלויות משלוח. זה עניין של 100 שקל לסרט (ללא משלוח), כפול ממה שתארת.
אבל נניח שזה חמישים: חמישים כפול עשרים זה אלף. יותר מפי שלוש. לדעתי ההפרש הרבה יותר גבוה, ונדמה לי גם שרוב הסרטים שתרכוש באמאזון לא יכללו תרגום לעברית, שזה חסרון אדיר.
אני אישית יכול להסתדר עם כתוביות באנגלית, אבל זה מקשה עלי ופוגע בחוויה. רוב האוכלוסיה לא יכולה להסתדר בכלל בלי תרגום לעברית.
בהתנן האופציה לנגן סרטים על נגן בלו ריי יעודי, גם אני הייתי בוחר בה, אבל היא בעייתית מאוד, כמו שתארתי.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אגב הפיוניר 120, הבנתי שהוא בעצם שארפ "בתחפושת". גם אני הייתי בדרך להזמין אותו, בסוף ויתרתי עליו.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.