מחפש המלצה על סטרימר לאחר אכזבה קשה מה-Xtreamer
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
זה נכון שהוא נמכר במחיר אטרקטיבי, אבל הוא לא מציב רף חדש, עוד לפניו היו מכשירים זולים וקומפקטיים יותר שנתנו תמורה מצוינת לכסף, וכשהמחיר של האקסטרימר ירד בצורה משמעותית בארץ, בנוסף לתמיכה בפיצ'רים מתקדמים יותר, זה כבר היה אחרי שיצאו מכשירים עם יכולות דומות שנמכרו באותם סכומים (POHD למשל), או מכשירים עם יכולות גבוהות יותר שנמכרו בסכום דומה (כמו ה-A200).
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
תן דוגמה לסטרימר שהיה זול וקומפקטי מתחת ל-1000 שקל עם יכולות תמיכה בעברית מלאה?
- Irus
-
- חבר מביא חבר

כפי שלך לא קריטי JB, יש כאלה שלא קריטי להם תמיכה בעברית מלאה, אלא מספיקה תמיכה חלקית. זה שאתה בוחר תנאי הכרחי מסוים זה בסדר, אני, למשל, חושב ש-JB עם תמיכה בסרטים ובסדרות זה פיצ'ר הרבה יותר חשוב (קיים למעלה משנה בפופקורן ועוד לא קיים באקסטרימר).
אני יכול, למשל, להיזכר ב-WD HDTV שנמכר בארץ ב-599 ש"ח עוד לפני שהאקסטרימר יצא לשוק. הוא תמך ב-MKV, ואני מזכיר לך שגם כשהאקסטרימר יצא, הוא לא תמך במספר פיצ'רים שקיימים היום.
בקיצור, האקסטרימר אולי הביא מספר פרמטרים חדשים לשוק והוא בטח תרם לתחרות, אבל הוא לא התחיל את המהפיכה.
אני יכול, למשל, להיזכר ב-WD HDTV שנמכר בארץ ב-599 ש"ח עוד לפני שהאקסטרימר יצא לשוק. הוא תמך ב-MKV, ואני מזכיר לך שגם כשהאקסטרימר יצא, הוא לא תמך במספר פיצ'רים שקיימים היום.
בקיצור, האקסטרימר אולי הביא מספר פרמטרים חדשים לשוק והוא בטח תרם לתחרות, אבל הוא לא התחיל את המהפיכה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
מי שבאמת גרם ליצרנים השונים לראשונה לאבד בטחון היה ה WD TV כשיצא.
בחבילה זולה למדי, תמורה גבוהה ועם שם חזק של Western Digital מאחוריו, הוא סחף הרבה אנשים והצליח להכניס עמוק את המושג של סטרימר מעבר לים.
בחבילה זולה למדי, תמורה גבוהה ועם שם חזק של Western Digital מאחוריו, הוא סחף הרבה אנשים והצליח להכניס עמוק את המושג של סטרימר מעבר לים.
- Joss
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- שם מלא: יוסי
Very unhappy with my Xtreamer
tried and tried and it doesnt perform well
Moved all my videos to Jukebox, put in the art and details and its works very very slow
its not wife and child proof
I am willing to sell my xtreamer Sidewinder + internal 500GB drive for 600 shekel

Moved all my videos to Jukebox, put in the art and details and its works very very slow
its not wife and child proof
I am willing to sell my xtreamer Sidewinder + internal 500GB drive for 600 shekel
-
ami_s
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
הצלחתי להחליף את הסטרימר הקודם בA200, ובנתיים אני מאוד שמח שעשיתי זאת!
הוא עובד יותר מהר, מרגיש יותר חזק, ואפילו הצליח לנגן כל מיני קבצי בדיקה של DTS MA ו Dolby HD שהXtreamer לא הצליח.
יש לו גם שלט נורמלי.
בסופו של דבר קניתי בהתחלה את הXtreamer לאחר שראיתי איך שממליצים עליו בכל הפורומים (כנראה שהתעלמתי מכל הביקורות הרעות והשרשורים של "לא עובד לי..."). אני רוצה להגיד לכל אלה ש"ממש מרוצים ממנו": לדעתי בחיים שלכם לא עבדתם עם סטרימר שיש לו JukeBox!. זו תכונה חושבה כ"כ לאין שיעור. היכולת לזרוק את כל הקבצים למקום מסויים בלי להתחיל לסדר ושתהיה תוכנה שיכולה להוריד את כל האינפורמציה ומסדר את זה בWall יפה.. זה MUST!
מה אנחנו 10 שנים אחורה שצריך לעבור דרך הספריה בשביל לנגן קובץ? זה חיים אחרים לגמרי! ותחשבו על זה....
הוא עובד יותר מהר, מרגיש יותר חזק, ואפילו הצליח לנגן כל מיני קבצי בדיקה של DTS MA ו Dolby HD שהXtreamer לא הצליח.
יש לו גם שלט נורמלי.
בסופו של דבר קניתי בהתחלה את הXtreamer לאחר שראיתי איך שממליצים עליו בכל הפורומים (כנראה שהתעלמתי מכל הביקורות הרעות והשרשורים של "לא עובד לי..."). אני רוצה להגיד לכל אלה ש"ממש מרוצים ממנו": לדעתי בחיים שלכם לא עבדתם עם סטרימר שיש לו JukeBox!. זו תכונה חושבה כ"כ לאין שיעור. היכולת לזרוק את כל הקבצים למקום מסויים בלי להתחיל לסדר ושתהיה תוכנה שיכולה להוריד את כל האינפורמציה ומסדר את זה בWall יפה.. זה MUST!
מה אנחנו 10 שנים אחורה שצריך לעבור דרך הספריה בשביל לנגן קובץ? זה חיים אחרים לגמרי! ותחשבו על זה....
- Irus
-
- חבר מביא חבר

מסכים לגמרי
אני תמיד אומר שמי שמתרגל ל-JB טוב, לא יכול לחזור אחורה...
אני תמיד אומר שמי שמתרגל ל-JB טוב, לא יכול לחזור אחורה...