סוני מחפשת אותך!
- UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 388
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לא,
מנהל פורום קונסולות..
MAL, מה אתה אומר?
שנקמפיין אותך?
מנהל פורום קונסולות..
MAL, מה אתה אומר?
שנקמפיין אותך?
-
ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
כל מי שמשתמש בפריצה לא יכול לתחבר ל PSN בגלל שלפריצה אתה חייב קשוחה ישנה 3.41, ו PSN עובד רק עם יש לך 3.50ירקרק כתב:זו מלחמה אבודה מצד סוני
על כל אתר שיסגר יצוצו 100 חדשים
אי אפשר לנצח את האינטרנט
אני די בטוח שסוני תצליח מתישהו לגרום לכך שמי שיפרוץ את ה PS3 לא יוכל לשחק בכלל אונליין ,אבל בקרב של הפצת ה USB שפורץ,היא כבר הפסידה ממזמן...
"המחירים בעולם של המשחקים שפויים" זה משפט יחסי. לבנאדם שאין לו בעיה להוציא כסף על משחקיםmei00 כתב:לפי דעתי סוני עושה רק טוב וחבל ששאר הקונסולות לא בנויות ככה, כל עוד המחירים בעולם של המשחקים
שפויים ונגישים למה לפרוץ במיוחד שבעידן של היום מה שלא היה נפוץ בגרסה הקודמת האונ ליין זה דבר חובה
שהופך משחקים קצרים לכל כך מהנים.
הצעד הבא צריך להיות מצד בוני המשחקים להפוך משחקים לקצרים מאוד בגרסה הרגילה והרבה יותר ארוכים
כאשר מדובר בגרסת אונליין.
בקשר לאייפון הסיבה היחידה שהמכשיר נפרץ זה בגלל שהוא כול כך מסורס בלי פריצה שזה פשוט מבייש את המכשיר
תאמין לי שאם לא היה אפשר לפרוץ אותו נתח השוק שלו היה ממש קטן.
ובאמת תתקנו את הכותרת!!!...
כנראה לא תהיה סיבה לפרוץ את הקונסולה. אבל אנחנו חיים בעולם האינטרנט, שבו כל אחד יכול להשיג
כמעט כל מה שהוא רוצה. ובואו נודה בעובדה שלרוב האנשים לא ממש אכפת מהטרחה של מפתחי המשחקים,
ומוכנים להסתכן בחסימה כזו או אחרת כדי "להרוויח" משחק בחינם.
דעתי האישית היא שהסיפור עם סוני יהיה בדיוק כמו עם מייקרוסופט. מי שייכנס ל-PSN עם משחק פרוץ
יקבל חסימה לצמיתות מהרשת ולא יוכל לשחק אונליין. לדעתי העניין הזה דווקא יתרום למכירות של האקס בוקס.
להחזיק אקס בוקס פרוץ הרבה יותר משתלם כלכלית מאשר להחזיק סוני פרוץ.
צורב בלוריי זה לא דבר זול במיוחד, וגם הדיסקים די יקרים. וכמעט כל המשחקים יוצאים לשתי
הקונסולות (חוץ מבלעדיים). עד היום בעלי הפלייסטיישן 3 נאלצו לקנות את המשחקים שלהם ובכך בעצם
לשחק ברשת בחופשיות בלי דאגות. עכשיו כשהקונסולה נפרצה ויש סכנה לחסימה, כל אלה שלא יפריע להם
לשחק עם קונסולה פרוצה פשוט יפנו לאפשרות שתשתלם להם יותר.
לגבי האייפון -
קודם כל, בפעולת ה-jailbreak באייפון אין שום דבר לא חוקי, זה סה"כ משחרר אותו לשימוש בכל סים.
ובארה"ב אפילו הרשויות הפדרליות הכריזו על ה-jailbreak כפעולה חוקית שכן היא לא מפרה זכויות
יוצרים ואין בה שום פעולה לא חוקית ושום גניבה.
והמכשיר הזה ממש לא מסורס ללא jailbreak.
בתור בעל אייפון "פרוץ" (מה לעשות, מכשיר מארה"ב שהגיע נעול ל-AT&T...) אני יכול לומר
שלא הרגשתי שינוי גדול לאחר ששחררתי אותו, חוץ מאפשרות להוריד אפליקציות צד ג' מהסידיה
שלא הגיעו לאפסטור כי לא אושרו ע"י אפל.
-
ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

אתם לא מקשיבים הא?mgold כתב:"המחירים בעולם של המשחקים שפויים" זה משפט יחסי. לבנאדם שאין לו בעיה להוציא כסף על משחקיםmei00 כתב:לפי דעתי סוני עושה רק טוב וחבל ששאר הקונסולות לא בנויות ככה, כל עוד המחירים בעולם של המשחקים
שפויים ונגישים למה לפרוץ במיוחד שבעידן של היום מה שלא היה נפוץ בגרסה הקודמת האונ ליין זה דבר חובה
שהופך משחקים קצרים לכל כך מהנים.
הצעד הבא צריך להיות מצד בוני המשחקים להפוך משחקים לקצרים מאוד בגרסה הרגילה והרבה יותר ארוכים
כאשר מדובר בגרסת אונליין.
בקשר לאייפון הסיבה היחידה שהמכשיר נפרץ זה בגלל שהוא כול כך מסורס בלי פריצה שזה פשוט מבייש את המכשיר
תאמין לי שאם לא היה אפשר לפרוץ אותו נתח השוק שלו היה ממש קטן.
ובאמת תתקנו את הכותרת!!!...
כנראה לא תהיה סיבה לפרוץ את הקונסולה. אבל אנחנו חיים בעולם האינטרנט, שבו כל אחד יכול להשיג
כמעט כל מה שהוא רוצה. ובואו נודה בעובדה שלרוב האנשים לא ממש אכפת מהטרחה של מפתחי המשחקים,
ומוכנים להסתכן בחסימה כזו או אחרת כדי "להרוויח" משחק בחינם.
דעתי האישית היא שהסיפור עם סוני יהיה בדיוק כמו עם מייקרוסופט. מי שייכנס ל-PSN עם משחק פרוץ
יקבל חסימה לצמיתות מהרשת ולא יוכל לשחק אונליין. לדעתי העניין הזה דווקא יתרום למכירות של האקס בוקס.
להחזיק אקס בוקס פרוץ הרבה יותר משתלם כלכלית מאשר להחזיק סוני פרוץ.
צורב בלוריי זה לא דבר זול במיוחד, וגם הדיסקים די יקרים. וכמעט כל המשחקים יוצאים לשתי
הקונסולות (חוץ מבלעדיים). עד היום בעלי הפלייסטיישן 3 נאלצו לקנות את המשחקים שלהם ובכך בעצם
לשחק ברשת בחופשיות בלי דאגות. עכשיו כשהקונסולה נפרצה ויש סכנה לחסימה, כל אלה שלא יפריע להם
לשחק עם קונסולה פרוצה פשוט יפנו לאפשרות שתשתלם להם יותר.
לגבי האייפון -
קודם כל, בפעולת ה-jailbreak באייפון אין שום דבר לא חוקי, זה סה"כ משחרר אותו לשימוש בכל סים.
ובארה"ב אפילו הרשויות הפדרליות הכריזו על ה-jailbreak כפעולה חוקית שכן היא לא מפרה זכויות
יוצרים ואין בה שום פעולה לא חוקית ושום גניבה.
והמכשיר הזה ממש לא מסורס ללא jailbreak.
בתור בעל אייפון "פרוץ" (מה לעשות, מכשיר מארה"ב שהגיע נעול ל-AT&T...) אני יכול לומר
שלא הרגשתי שינוי גדול לאחר ששחררתי אותו, חוץ מאפשרות להוריד אפליקציות צד ג' מהסידיה
שלא הגיעו לאפסטור כי לא אושרו ע"י אפל....
אתה בכלל לא להתכבר ל PSN עם יש לך פריצה. בשביל הפריצה אתה צריך PS3 עם קשוחה 3.41 ובשביל PSN אתה צריך 3.50
חברה זה קרב אבוד מצד סוני
גם אם קונים משחק בזול מ"חול" זה יוצא 200 שקל למשחק
10 משחקים = 2000 שקל
2000 שקל = קונים עוד מכשיר PS3
במחיר של 10 משחקים "זולים" קונים עוד PS3 ואז במכשיר אחד משתמשים בפריצה וצוברים את כל המשחקים שרוצים ובחינם, ובמכשיר הזה אין שימוש במשחקי אונליין ו PSN
המכשיר השני יהיה נקי מפריצות וממנו ישחקו אונליין במשחקים שנקנו כחוק.
10 משחקים = 2000 שקל
במחיר של 10 משחקים "זולים" קונים עוד PS3 ואז במכשיר אחד משתמשים בפריצה וצוברים את כל המשחקים שרוצים ובחינם, ובמכשיר הזה אין שימוש במשחקי אונליין ו PSN
המכשיר השני יהיה נקי מפריצות וממנו ישחקו אונליין במשחקים שנקנו כחוק.
-
ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

זה בדיוק מה שעשיתי, יש לי PS3 לבן שמן 40GB פרוץ ואני יקנה עוד PS3 120GB SLIM ל משחקי תלת מימד, בלו ריי תלת מימד, PSN PLUS וכל שער הדבריםירקרק כתב:חברה זה קרב אבוד מצד סוני
10 משחקים = 2000 שקל
המכשיר השני יהיה נקי מפריצות וממנו ישחקו אונליין במשחקים שנקנו כחוק....
-
ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

יש לי 360 פרוץ אבל אני אשמור אותו למשחקים אקסקלוזיבים.DorM כתב:למה שני PS3 כשאפשר אחד XBOX360 פרוץ בלי רשת ואחד PS3 לא פרוץ עם רשת?...
ב PS3 פרוץ פשוט יותר נח לשתמש, מעתיק משחקים ל הרד דיסק ומשחק לא צריך דיסקים
גם אני לא צריך דיסקים בXBOX360 שלי יש לי JTAG.ViruzZ כתב:יש לי 360 פרוץ אבל אני אשמור אותו למשחקים אקסקלוזיבים.DorM כתב:למה שני PS3 כשאפשר אחד XBOX360 פרוץ בלי רשת ואחד PS3 לא פרוץ עם רשת?...
ב PS3 פרוץ פשוט יותר נח לשתמש, מעתיק משחקים ל הרד דיסק ומשחק לא צריך דיסקים...
ושיחקתי כבר במעל 40 משחקים, אלה שלא אהבתי מחקתי ואלה שאהבתי המשכתי.
ממש שמחתי לראות שיש משחקים שאמרתי מזל שלא קניתי. ויש משחקים שאמרתי וואלה חבל שלא קניתי אבל עכשיו אפשר לשחק בהם.
כמו שתגובה אחת מעלי רשם, בשביל PS3 גם לא פרוץ וגם פרוץ? איפה החיסכון בכסף? רוב המשחקים היו לPS3 הם עם אונליין.
אני למשל כל משחק שאני רוצה משחק בXBOX ואם אני מחליט שבאלי לי על האונליין שלו אז אני אקנה לPS3 כמו שאני מתכנן לקנות בערך בעוד חודש תפיפא11 לPS3 בשביל הרשת אם המשחק טוב, פשוט תאקסלוסיבים של הבוקס אני לא אוהב.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אם מנסים לחזור שניה לנושא הדיון המקורי בניגוד לעמוד וחצי האחרונים שלא קשורים לכלום -
סוני יכולה להמשיך לחפש. אותי את ההאקרים ואת האתרים. שיחפשו וימצאו. מאחל להם בהצלחה.
שיביאו פורצים ומפיצים למשפט. אחד או שניים ייפלו ועשרה אחרים יקומו..
עשורים עוצרים שופטים ואוסרים סוחרי סמים. לא רואה מצב באופק שזה נפסק לצערי.
אי אפשר לעצור פיראטיות. נקודה.
הם יכולים לעשות לא מעט קונצים ולסרבל את הפריצה בכל עדכון קושחה ולבטל או להקשות את החיבור ל PSN לפרוצים,
אך מה שכנראה ייקרה בפועל זה מה שקורה תמיד - מה שחוקי ייפגע הכי הרבה.
אני לא מעוניין בפריצה של המכשיר שלי נכון לעכשיו מפני שזה פשוט לא קורץ לי.
גם ככה אני מוצא משחק שבאמת מעניין אותי רק פעם באיזה חודש-חודשיים, אז אני יכול להרשות לעצמי לקנות אותו.
אני מחכה קצת ורוכש אותו מחו"ל אחרי שהוא קצת מתיישן וטוב לי ככה. בלי פריצות ובלי לפחד שאני אקבל יום אחד איזה
YLOD בגלל שמישהו בסוני ייתחרפן ויחליט להשבית מכשירים שנמצאו פרוצים. פשוט לא שווה את זה.
מצד שני, אין לי חמלה לסוני. מבחינתי שיפסידו מיליונים מפיראטיות. מעניין אותי באמת..
אני פשוט דואג לעצמי. מעין כסת"ח.
למה שיהיה אכפת לי מחברה שלא אכפת לה ממני ??
האמת, אני קצת יכול להבין את מצב הפיראטיות בישראל.
מחירי המשחקים וגם המכשירים תלושים מהמציאות, מה גם שרמת השכר פה נמוכה יחסית למדינות מערביות אחרות.
אין תמיכה בלקוחות מבחינת מעבדת תיקונים מקומית, מבחינת PSN חוקי ומבחינת תמיכה בעברית במכשיר.
אז כן, אני יכול להבין את הפורצים. סוני רק מקבלת יריקה חזרה בפרצוץ ממי שהיא יורקת עליו.
שיהיה לכולם חג שמח,
וכנראה שסוני לא תחפש אתכם - היא כנראה לא מכירה מדינה בשם ישראל בכל מקרה..
סוני יכולה להמשיך לחפש. אותי את ההאקרים ואת האתרים. שיחפשו וימצאו. מאחל להם בהצלחה.
שיביאו פורצים ומפיצים למשפט. אחד או שניים ייפלו ועשרה אחרים יקומו..
עשורים עוצרים שופטים ואוסרים סוחרי סמים. לא רואה מצב באופק שזה נפסק לצערי.
אי אפשר לעצור פיראטיות. נקודה.
הם יכולים לעשות לא מעט קונצים ולסרבל את הפריצה בכל עדכון קושחה ולבטל או להקשות את החיבור ל PSN לפרוצים,
אך מה שכנראה ייקרה בפועל זה מה שקורה תמיד - מה שחוקי ייפגע הכי הרבה.
אני לא מעוניין בפריצה של המכשיר שלי נכון לעכשיו מפני שזה פשוט לא קורץ לי.
גם ככה אני מוצא משחק שבאמת מעניין אותי רק פעם באיזה חודש-חודשיים, אז אני יכול להרשות לעצמי לקנות אותו.
אני מחכה קצת ורוכש אותו מחו"ל אחרי שהוא קצת מתיישן וטוב לי ככה. בלי פריצות ובלי לפחד שאני אקבל יום אחד איזה
YLOD בגלל שמישהו בסוני ייתחרפן ויחליט להשבית מכשירים שנמצאו פרוצים. פשוט לא שווה את זה.
מצד שני, אין לי חמלה לסוני. מבחינתי שיפסידו מיליונים מפיראטיות. מעניין אותי באמת..
אני פשוט דואג לעצמי. מעין כסת"ח.
למה שיהיה אכפת לי מחברה שלא אכפת לה ממני ??
האמת, אני קצת יכול להבין את מצב הפיראטיות בישראל.
מחירי המשחקים וגם המכשירים תלושים מהמציאות, מה גם שרמת השכר פה נמוכה יחסית למדינות מערביות אחרות.
אין תמיכה בלקוחות מבחינת מעבדת תיקונים מקומית, מבחינת PSN חוקי ומבחינת תמיכה בעברית במכשיר.
אז כן, אני יכול להבין את הפורצים. סוני רק מקבלת יריקה חזרה בפרצוץ ממי שהיא יורקת עליו.
שיהיה לכולם חג שמח,
וכנראה שסוני לא תחפש אתכם - היא כנראה לא מכירה מדינה בשם ישראל בכל מקרה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
jacko-il
אני גם כמוך לא מעוניין בפריצה. קונה באותם הרגלים כמוך (לא במועד השקה ומחו"ל).
אבל לא ברור לי למה מבחינתך זה מגיע לסוני. על פי מה לסוני לא איכפת ממך?
אנחנו שוק מאוד קטן ומאוד!!! פירטי ולכן לא קיימים על המפה המיסחרית שלהם
יש פה נציגה ,ישפאר, אבל היא לא באמת סוני.
המחירים פה של המשחקים ושל המכשירים לא מושפעים בשום צורה מסוני.
ישפאר היא זאת שמתמחרת את המוצר להיות יקר במאות שקלים מהמחיר באירופה.
אני רואה כאינטרס שלי שהפירצה לא תצליח. אני רוצה השקעה מקסימלית של החברות במשחקים.
הפריצה לא פוגעת רק בסוני. אנחנו כלקוחות ניפגע לטווח ארוך.
אבל לא ברור לי למה מבחינתך זה מגיע לסוני. על פי מה לסוני לא איכפת ממך?
אנחנו שוק מאוד קטן ומאוד!!! פירטי ולכן לא קיימים על המפה המיסחרית שלהם
יש פה נציגה ,ישפאר, אבל היא לא באמת סוני.
המחירים פה של המשחקים ושל המכשירים לא מושפעים בשום צורה מסוני.
ישפאר היא זאת שמתמחרת את המוצר להיות יקר במאות שקלים מהמחיר באירופה.
אני רואה כאינטרס שלי שהפירצה לא תצליח. אני רוצה השקעה מקסימלית של החברות במשחקים.
הפריצה לא פוגעת רק בסוני. אנחנו כלקוחות ניפגע לטווח ארוך.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
גם אני מקווה שהפירצה לא תצליח כדי שאולי החברות המפתחות ישקיעו יותר בפיתוח המשחקים שלהם.dman23 כתב:jacko-il
אבל לא ברור לי למה מבחינתך זה מגיע לסוני. על פי מה לסוני לא איכפת ממך? -שאלת-
אנחנו שוק מאוד קטן ומאוד!!! פירטי ולכן לא קיימים על המפה המיסחרית שלהם -וענית לעצמך-
יש פה נציגה ,ישפאר, אבל היא לא באמת סוני. -מבחינתי כלקוח הם סוני ישראל. זה מה שעלוב פה-
המחירים פה של המשחקים ושל המכשירים לא מושפעים בשום צורה מסוני. -נכון, אבל זה לא שייך. זה מצב קיים-
ישפאר היא זאת שמתמחרת את המוצר להיות יקר במאות שקלים מהמחיר באירופה. -שוב, מבחינתי ישפאר הם סוני בישראל. סוני בחרה בהם כנציגה שלהם, לא אני-
הפריצה לא פוגעת רק בסוני. אנחנו כלקוחות ניפגע לטווח ארוך....
למרות שהמציאות לא כזו שחור או לבן. שוק המשחקים פרוץ בערך מהיום שהמציאו משחק מחשב.
ה X360 פרוץ FROM DAY ONE, וככה זה עם רוב הקונסולות שיצאו להוציא את ה PS3,
אך עדיין יוצאים משחקים חדשים כל הזמן וכל הזמן החברות מפתחות את המשחק הבא.
לא חושב שזה הפריע גם בזמנו למכירות של משחקים ב PS2.
צריך להבין שלמרות הפיראטיות, רוב רוכשי הקונסולות קונים משחקים מקוריים. לא בכל מקום בעולם
הפיראטיות חוגגת כמו כאן..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".