כמה זמן תצטרך להביט עליהן עד שהבטא יגיע?
beta22 2-ch vs. concerto
-
Elior_Z
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
WOW תתחדש!
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
חודש + 
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
חודש? אני הייתי משתגעyossi126 כתב:חודש +...
-
Elior_Z
-
- חבר פעיל מאוד

כואב. משתמש בD2?
אני יכול להשאיל לך את הmillett SS שמשתעמם אצלי בארון.
אני יכול להשאיל לך את הmillett SS שמשתעמם אצלי בארון.
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

אני משאיל מדור את הSOHA שלו.
-
Elior_Z
-
- חבר פעיל מאוד

כפתרון זמני, יחד הם בטח ישמעו קצת יותר טוב מהRE0...
ובחזרה לנושא, כששאלתי על ההבדל בשימוש בסיגמא אחד או שתיים להגברת רמקולים הכוונה לא הייתה ליכולת לדחוף אותם.
הבונה שלי מודאג מהיכולת של סיגמא 1 לשרוד לאורך זמן תחת עומס של 2 רמקולים. הוא טוען שהסיגמא יתחמם יותר מדי בווליום גבוה.
למיטב הבנתכם, יש לי סיבה לחשוש?
בפעם היחידה שראיתי את השאלה הזו נשאלת בהד-פיי הבחור לא קיבל תשובה.
ובחזרה לנושא, כששאלתי על ההבדל בשימוש בסיגמא אחד או שתיים להגברת רמקולים הכוונה לא הייתה ליכולת לדחוף אותם.
הבונה שלי מודאג מהיכולת של סיגמא 1 לשרוד לאורך זמן תחת עומס של 2 רמקולים. הוא טוען שהסיגמא יתחמם יותר מדי בווליום גבוה.
למיטב הבנתכם, יש לי סיבה לחשוש?
בפעם היחידה שראיתי את השאלה הזו נשאלת בהד-פיי הבחור לא קיבל תשובה.
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

amb ממליץ על סיגמא לכל ערוץ לדחיפת רמקולים, זה כתוב באתר שלו.
-
Elior_Z
-
- חבר פעיל מאוד

נכון, אבל יש אילוצי תקציב ואני נאלץ לבחון אפשרות כזו.
ראיתי כמה שבנו את הבטא עם סיגמא 1 ויציאת רמקולים, הבעיה היא שלא מצאתי התייחסות של אף אחד מהם לנושא הזה.
בסופו של דבר החדר שלי קטן והוא סה"כ 3X3 ואני מתכנן רמקולים נצילים שיתחברו טוב לבטא. אני משער שזה אמור לעשות חיים מעט יותר קלים לבטא מבחינת הגברה. אבל כמובן שאני לא רוצה להסתמך על השערות.
ראיתי כמה שבנו את הבטא עם סיגמא 1 ויציאת רמקולים, הבעיה היא שלא מצאתי התייחסות של אף אחד מהם לנושא הזה.
בסופו של דבר החדר שלי קטן והוא סה"כ 3X3 ואני מתכנן רמקולים נצילים שיתחברו טוב לבטא. אני משער שזה אמור לעשות חיים מעט יותר קלים לבטא מבחינת הגברה. אבל כמובן שאני לא רוצה להסתמך על השערות.
- SoapSeller
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
כבר עניתי לך על השאלה הזאת מוקדם יותר בדיון.
SoapSeller כתב: הבטא22 שלי היה הרבה זמן עם סגימא22 אחד, גם בניסוי הרמקולים המדובר הוא היה עם סיגמא22 אחד.
לרמקולים הייתי מעדיף סיגמא אחד עם סינקים off-board מאשר שניים עם סינקים רגילים....
-
Elior_Z
-
- חבר פעיל מאוד

נכון אבל ציינת את זה כניסוי שהיית עם אנטולי. לא הצלחתי להבין את אתה משתמש בבטא עם רמקולים ביום-יום.
כששאלתי מחדש את השאלה הדגש היה אם סיגמא אחד ישרוד בשימוש לאורך זמן והתחממות היתר שקראתי עליה לא תפגום בו.
בינתיים הבונה הציע לשים שנאי 250VA לעומת 100VA שהיה מתוכנן לכל אחד משתי הסיגמות וסינקים 3" לעומת 1.5" הרגילים.
כששאלתי מחדש את השאלה הדגש היה אם סיגמא אחד ישרוד בשימוש לאורך זמן והתחממות היתר שקראתי עליה לא תפגום בו.
בינתיים הבונה הציע לשים שנאי 250VA לעומת 100VA שהיה מתוכנן לכל אחד משתי הסיגמות וסינקים 3" לעומת 1.5" הרגילים.