מהיום אייפון 4 בישראל

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
teenet
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 787

שליחה

shooli כתב:חבר'ה, אני לא יודע למה אתם חושבים שלמכשיר יש בעיות קליטה, יש לי אחד כזה בלי באמפר
כבר כמה שבועות טובים והוא מתנהג מצויין. אפילו ניסיתי ממש ממש חזק לגרום לו לא לקלוט,
והפסדתי. היה לי נוקייה שלא קלט אצל השכנים, היה לי אייפון 3G שלא קלט אצל השכנים... האייפון 4
עובד מצויין. כל חברי הספקנים למשרד יעידו שגם הם ניסו והטלפון לא מאבד קליטה. ואני עוד שמאלי! :)

הנקסוס וואן שקניתי לחברתי לשעבר (כן, הוא נשאר אצלה...) ממש התקשה ברוב מדינת ישראל.

אני מניח שחוץ מאתרי חדשות לא הרבה אנשים הצליחו לשחזר את הבעייה הזאת.
...
מסכים איתך לחלוטין!!!
כל מי שהחליט "לרכב" על סיפור "בעיות הקליטה" כדי לקטול ולהתלונן - מדבר שטויות!!!
:)

ihananel
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
שם מלא: Idan Hananel

שליחה

לי יש אייפון 4 כבר כמעט חודש ואני מרוצה ממנו עד השמיים , מכשיר מדהים , מהיר לא נתקע ,
אין שום בעיות קליטה,
אגב בעניין הקליטה גם ב 3GS אם תתפסו את המכשיר עם שני הידים ותלחצו תרד הקליטה , זה גם קורא בסמרטפונים אחרים.

אני ממליץ להשתדרג מכשיר מהנה מאוד , ומבחינת עיצוב פשוט מהמם .

טלש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

ידידי חובבי האייפון - שימו לב עד כמה אתם שבויים בידי מערכת חזקה מכם

שליחה

לפני חצי שנה זה היה אייפון 3GS שלא יכולתם להירדם בלילה בגללו מרוב התרגשות. בעוד חצי שנה, האייפון 4 המדהים הזה יראה לכם כמו פיסת מתכת וזכוכית מיותרת. אפל, בגאונותה שאין עליה עוררין, יצרה מערכת שמשעבדת את חובביה ויוצרת תחושת מחסור והשתוקקות באמצעים מתוחכמים ומלאכותיים לגמרי.
אין חולק על יתרונותיו של האייפון 4, אבל יש טובים כמוהו לפחות. מה שנלווה אליו הוא הטרנד. ובשביל הטרנד הזה אתם משלמים הרבה. למעשה, ממש כמו בנות הזוג שלנו שמחליפות גרדרובה שלוש או ארבע פעמים בשנה, בלי שום הצדקה עניינית. זכותן? זכותן. זכותכם? זכותכם. רק לזכור שבזה המדובר: שיעבוד לתעשיית האופנה. אופנת האייפון במקרה הזה.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי

Re: ידידי חובבי האייפון - שימו לב עד כמה אתם שבויים בידי מערכת חזקה מכם

שליחה

טלש כתב:לפני חצי שנה זה היה אייפון 3GS שלא יכולתם להירדם בלילה בגללו מרוב התרגשות. בעוד חצי שנה, האייפון 4 המדהים הזה יראה לכם כמו פיסת מתכת וזכוכית מיותרת. אפל, בגאונותה שאין עליה עוררין, יצרה מערכת שמשעבדת את חובביה ויוצרת תחושת מחסור והשתוקקות באמצעים מתוחכמים ומלאכותיים לגמרי.
אין חולק על יתרונותיו של האייפון 4, אבל יש טובים כמוהו לפחות. מה שנלווה אליו הוא הטרנד. ובשביל הטרנד הזה אתם משלמים הרבה. למעשה, ממש כמו בנות הזוג שלנו שמחליפות גרדרובה שלוש או ארבע פעמים בשנה, בלי שום הצדקה עניינית. זכותן? זכותן. זכותכם? זכותכם. רק לזכור שבזה המדובר: שיעבוד לתעשיית האופנה. אופנת האייפון במקרה הזה.
...
אני לא מבין למה כל פעם חוזרים פה לויכוח הדבילי הזה.
כמו לרובנו באתר הזה,
אני בטוח שגם לך יש איזה תחום בו אתה בוחר את הדברים, ולאו דווקא מבחינה פונקציונאלית.
אחד משקיע ברמקול כי הוא יפה, השני, ברסיבר, השלישי משקיע בבית חכם, בקושי מנצל אותו,אבל רוצה להגיד שיש לו, וההוא בכלל רק פאסיבי פה, אבל משקיע ב- T-shirtים של abercrombie והולך עם שעון ברייטלינג על היד.
אני לא רואה שום דבר פסול ב"טרנד", כל עוד הוא ממלא צורך אצלך. ועכשיו בכלל, אם אפל השוו את הפונקציונאליות מול שאר הסמארטפונים בשוק, אז פשוט תרדו כבר מהעץ הזה, מיציתם..
רבאק..
לא רוצים, אל תקנו.
...

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו

שליחה

במסגרת עבודתי אני הוא שאחראי על נושא הטלפוניה
כשדיברתי עם איש המכירות שלי האורנג' לגבי המכשיר
שאלתי אותו אם הוא מושלם והגיע לבשלות
הוא צחק ואמר לי חיים זה לא מעניין אותנו,זה מביא כסף,אנשים יקנו אפילו חרה
אם הסמל של התפוח יהיה מאחור.

זה תרנד,ואנחו לא רוצים לפספס את המומנט

נו....הבנתם!
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417

שליחה

חיים כתב: שאלתי אותו אם הוא מושלם והגיע לבשלות

!
...
מושלם ?! מה זה מושלם ??? יש בכלל מושג כזה בעולם הטלפונים ?! הרי כל חצי שנה יוצא עדכון/שיפור/שדרוג.
עצם השאלה שלך מראה כי אתה מנסה לחפש משהו שאין-אין סלולרי מושלם!

סלולרי כמו הרבה דברים אחרים זה עניין של טעם, אני לא מסוגל להתקרב לטלפונים של נוקיה ! הרבה מתלהבים מסדרת ה-N הידועה שלהם אך ברגע שנגעתי באייפון ולאחר מכן ניסיתי להשתמש ב N97 הרגשתי הבדלים אדירים. על כל חובב אייפון, יקומו שלושה שיגידו שהוא סתם מתלהב ועושה מזה יותר ממה שזה.

אם האייפון היה רק טרנד, סביר להניח שאחרי הדור הראשון או אפילו ה 3G, היית רואה ירידה חדה במכירות אבל עובדה שרק אחרי האייפון 3GS, אפל הצליחה לתפוס את המקום הראשון במכירת פלאפונים בעולם! רק שיווק ? אני ממש בספק, אנשים שיקנו מכשיר לא פוקציונלי, לא יטרחו לשבח להלל, להמליץ לחברים ולחכות לשדרוג.

אז כל אלה שלא מבינים על מה ההיסטרייה, מותר לכם- (f) המכשיר פשוט לא מדבר אליכם.
עם ביקורות מקצועיות, דעות של מיליונים שחוזרים שוב ושוב ונתוני מכירות-לא מתווכחים.
נערך לאחרונה על ידי דאוס ב 25/09/2010 11:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78972
שם מלא: עפר לאור

שליחה

טלש,

יופי נחמה, גילית את אמריקה.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

teenet כתב:
shooli כתב:חבר'ה, אני לא יודע למה אתם חושבים שלמכשיר יש בעיות קליטה, יש לי אחד כזה בלי באמפר
כבר כמה שבועות טובים והוא מתנהג מצויין. אפילו ניסיתי ממש ממש חזק לגרום לו לא לקלוט,
והפסדתי. היה לי נוקייה שלא קלט אצל השכנים, היה לי אייפון 3G שלא קלט אצל השכנים... האייפון 4
עובד מצויין. כל חברי הספקנים למשרד יעידו שגם הם ניסו והטלפון לא מאבד קליטה. ואני עוד שמאלי! :)

הנקסוס וואן שקניתי לחברתי לשעבר (כן, הוא נשאר אצלה...) ממש התקשה ברוב מדינת ישראל.

אני מניח שחוץ מאתרי חדשות לא הרבה אנשים הצליחו לשחזר את הבעייה הזאת.
...
מסכים איתך לחלוטין!!!
כל מי שהחליט "לרכב" על סיפור "בעיות הקליטה" כדי לקטול ולהתלונן - מדבר שטויות!!!
:)
...
תלוי מאד בקליטה שיש לך באיזור.
אני הצלחתי לגרום לאייפון 4 לאבד קליטה לחלוטין מבלי להתאמץ יותר מדי, ואני מבטיח לך שאני לא מדבר שטויות (כפי שכתבת).

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

תקנו אותי אם אני טועה, אבל הבנתי שבתוך אורנג' לא ניתן לבצע שיחות וידאו מאייפון 4 למנוי אחר שאין לו אייפון 4 (נוקיה E52, למשל), אלא רק לבעלי אייפון ורק דרך Wi Fi או אינטרנט סלולרי.
האם זה נכון? אם כן, אז זה חסרון ממש רציני.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

הגרסא הנוכחית של facetime דורשת wifi ושני מכשירי iphone 4.

זה לא קשור לאורנג׳. מצד שני אין מניעה מצד אפל לממש ממשק אלטרנטיבי (פרינג, סקייפ)

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

נמחק
שי

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן

שליחה

חברים, האם ניתן לרכוש אותו בכל נקודות המכירה או רק בתחנות שירות?
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

laluka
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180
שם מלא: יובל

שליחה

לכל האייפוניסטים תגידו מה רע בדבר הזה

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

laluka,
זה כמו שתשאל את האייפוניסטים מה רע בדבר הזה:
תמונה

מה הקשר בין מכשיר הטאבלט של סמסונג (שיש לו גם יכולת לבצע שיחות) בגודל 7 אינצ' לבין מכשיר סמארטפון בגדול 3.5 אינצ'?! (בדיוק רבע ממנו)

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493

שליחה

האייפון הכניס אותי להתלבטות קשה.
עד עכשיו התכנון היה לקחת למשפחה 3 מיילסטונים(תוכניות חיילים) ו2 לג'נד
עכשיו הכל השתנה,אני לא חובב אפל, וממש לא עושה לי כלום התפוח הלעוס שלהם, אבל אין מה לעשות האייפון 4 הוא מכשיר שנכון להיום לא נופל מאף ANDROID בשוק.
הוא גם עולה אותו דבר כמו הלג'נד, והוא יותר טוב משמעותית מהמיילסטון.
אני שוקל האם לקחת 5 אייפונים ולגמור את הסיפור, או שלהשאר עם הבחירה שלי.
אני מתלבט בגלל הANDROID שמתפתח בקצב רצחני.

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)

שליחה

מהחוזה של סלקום:

"לקוח החווה בעיות אנטנה מוזמן לעשות שימוש בכיסוי המצורף לערכה"

"לעיתים, חיישן הקירבה במכשיר אינו מתפקד בזמן שיחה כך שבעת הצמדת המכשיר לאוזן המסך לא כבה ועקב מגע של הפנים עם המכשיר שיחה עשויה להכנס למצב החזק או השתק או להתנתק"

"ייתכן ובמכשיר חדש יופיעו כתמים צהובים על גבי המסך"

"טמפ' העבודה המומלצת עם המכשיר, על פי הגדרות היצרן, הינה 35-0 מעלות. במידה ותהייה חריגה בטמפ' תוך כדי שימוש במכשיר תתקבל התראה ויזואלית והמכשיר יפסיק לפעול. במקרה כזה, יש לדאוג להביאו לטמפ' העבודה."

"לתשומת לבך, מסמך זה כולל תופעות עיקריות בלבד ואינו מכיל תופעות נוספות/התנהגות מכשיר חריגה. לברור מלוא הפרטים אנא פנה לנציג השירות"
:?

ציטוט מעמוד 3 כאן:
http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/P ... hone_4.pdf

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

כסת"ח, לא יותר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

laluka,

זה פשוט קטן מדי.

טלש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

ariel-ro כתב:האייפון הכניס אותי להתלבטות קשה.
עד עכשיו התכנון היה לקחת למשפחה 3 מיילסטונים(תוכניות חיילים) ו2 לג'נד
עכשיו הכל השתנה,אני לא חובב אפל, וממש לא עושה לי כלום התפוח הלעוס שלהם, אבל אין מה לעשות האייפון 4 הוא מכשיר שנכון להיום לא נופל מאף ANDROID בשוק.
הוא גם עולה אותו דבר כמו הלג'נד, והוא יותר טוב משמעותית מהמיילסטון.
אני שוקל האם לקחת 5 אייפונים ולגמור את הסיפור, או שלהשאר עם הבחירה שלי.
אני מתלבט בגלל הANDROID שמתפתח בקצב רצחני.
...
בתור "לא חובב" אייפון, אבל אב לכמה "כן חובבים", קח בחשבון שיקול נוסף: הערך השיורי של המכשיר. בעוד כארבעה חודשים אפל תציג את האייפון 4 GS (או איך שלא יקראו לו) וכולם יהיו חייבים שיהיה להם GS. באותו רגע המחיר של האייפונים שקנית ירד מכ-4000 שקל כל אחד לכ-2500 שקל כל אחד. (זה אומר נפילה של 7500 שקל על כל המכשירים שלך, אם אני מחשב נכון). מצד שני, לאייפון יש אכן ערך שיורי ואפשר למכור אותו בכל רגע ולהשלים את המחיר למכשיר החדש יותר.
בלג'נד זה לא עובד ככה ולמיילסטון אין ערך שיורי בכלל. זאת אומרת שאתה תשתמש במכשירים כל עוד זה מתאים לך (בטח יותר מחצי שנה) ולאחר מכן תשלשל אותם לפח הזבל של ההיסטוריה.
עכשיו תחליט מה כדאי. ..

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

לאפל יש מסלול פיתוח מאוד ברור. הם מוציאים טלפון בערך פעם בשנה...

היו תאוריות שנראה iPhone CDMA בינואר, כרגע זה לא נראה שזה יקרה. יותר סביר שבינואר נראה שבארה"ב משחררים מהחוזים ו-T-MOBILE יציגו את ה-3GS או את ה-4 כמכשיר נוסף בקטלוג שלהם.

זה בפני עצמו יעשה רעידת אדמה ענקית בארה"ב.

קשה לי להאמין שנראה שינוי נוסף בשלב ההוא.

חזור אל “חדשות ניידים”