אכן אם זה נכון ...........שערוריהkiko11 כתב:זאת שערוריה ...בסוף יתברר שבמסכי פוגיקום יש פנאל של סמסונוג...
...
בנאדם קונה מסך של סמסונג ומתברר שקנה מסך אחר

בכלל לא הגזמתרוביןהוד כתב:בארה"ב סמסונג נמכרת בשליש מחיר מאשר המתחרות...

תעלה תמונה של המדבקה בצד.ariel-ro כתב:מישהו יכול להסביר לי איפה אני בודק על מסך הסמסונג שלי איזה פאנל יש לו?
בMODEL CODE
בSERIAL
או בVERSION?
אריאל...

כבר שאלתי על הנושא לפני יותר מחודשיים....ariel-ro כתב:אצלי זה CN01
זאת אומרת שזה CMO
זאת אומרת שזה פאנל סיני מחורבן.
ועוד המלצתי לאנשים לקנות סמסונג, אין סיכוי יותר שאני קונה סמסונג אלא אם מובטח לי שזה פאנל איכותי של סמסונג ולא איזה *** סיני במסך איכותי.(המסך שלי הוא 40b550)...

יש לך לינק לתגובה רשמית של היצרן?gro111 כתב:1. סמסונג העולמית הגיבה לעניין במריחות מפה ועד סין, אתם חושבים שדווקא סמסונג בארץ יתנו מענה מספק....
2.לפי דעתי זוהי הטעיית צרכן באופן בוטה! אני כמשתמש קצה רוצה לדעת איזה פאנל אני רוכש וזוהי זכותי המלאה.
...
איפה זה נמצא?טלHD כתב:תעלה תמונה של המדבקה בצד.ariel-ro כתב:מישהו יכול להסביר לי איפה אני בודק על מסך הסמסונג שלי איזה פאנל יש לו?
בMODEL CODE
בSERIAL
או בVERSION?
אריאל...
כתוב בפירוש בVERSION
פנל SQ01
לדוגמא זה אצלי:...
אשמח לשמוע מה אתה חושב אחרי שאתה קוראטלHD כתב:יש לך לינק לתגובה רשמית של היצרן?gro111 כתב:1. סמסונג העולמית הגיבה לעניין במריחות מפה ועד סין, אתם חושבים שדווקא סמסונג בארץ יתנו מענה מספק....
2.לפי דעתי זוהי הטעיית צרכן באופן בוטה! אני כמשתמש קצה רוצה לדעת איזה פאנל אני רוכש וזוהי זכותי המלאה.
......