sbtgn1 כתב:נתונים יבשים זה לא הכל צריך לעשות עליו ביקורת ....
הבנת הניקרא ידידי - כתבתי לבחון
ומעבר לזה המקרנים של JVC כבר עברו את שלב הנתונים היבשים
ודרך אגב גם 1; 25000 זה יוצא מן הכלל

sbtgn1 כתב:נתונים יבשים זה לא הכל צריך לעשות עליו ביקורת ....

הקונטרסט הוא NATIVE ב JVC לא דינמיshay1 כתב:לפי מה שאני רואה על הנייר לפחות לאפסון נתונים טובים יותר קונטרסט גבוה ואנסי גבוה
האם בגלל שהם שני טכנולוגיות שונות המדידה היא אחרת ב JVC...

shay1 כתב:לפי מה שאני רואה על הנייר לפחות לאפסון נתונים טובים יותר קונטרסט גבוה ואנסי גבוה
האם בגלל שהם שני טכנולוגיות שונות המדידה היא אחרת ב JVC...

האמת שזה מאוד מוזר לי הענייןride כתב:shay1,
תמונה, תמונה ופעם נוספת תמונה ! גם אני התלהתי שכל מכלול העדשה של המיצו הוא חשמלי, אבל מה לעשות, שאני קונה מקרן אני מכוון אותו פעם אחת, אבל רוצה לראות תמונה מדהימה כל הקרנה. האפסון עולה על המיצו ברמת התמונה כמו שאמרתי בכמה דרגות, ופרמטרים כמו שאני תמיד אומר הם יפים על הנייר, חייבים לראות בעיניים כדי לבחור...

מכייוון שהמקרן לא ישמש רק לסרטים בHD אלה גם תמונות משפחתיות מטיולים סרטים וצילומים של חברי המשפחהride כתב:לא ברור לי דבר אחד. במקרן מכוונים פעם אחת את הכיוונים של העדשה, פוקוס וזהו ! למה אתה חושב שתצטרך להתעסק עם זה כל הזמן?...

אתה מדבר על האפסון או באופן כללי על מקרנים כי לא ראיתי שליטה לאפסון על העדשהsbtgn1 כתב:ללא קשר לתוכן את המקרן מכוונים פעם אחת כאשר הפרמטרים הם גודל ומיקום התמונה ואת הפוקוס שלה,
כיוון ידני מאפשר לך FINE TUNING הרבה יותר טוב מאשר קפיצות קבועות דיגיטליות.
את כיולי המקרן בשביל כל תוכן בנפרד אתה יכול להעלות מהשלט....

בEPSON העדשה (שכמו שציינתי זה רק זום פוקוס ומיקום) נעשה באופן ידני אבל צריך להתבצע פעם אחת בלבדshay1 כתב:אתה מדבר על האפסון או באופן כללי על מקרנים כי לא ראיתי שליטה לאפסון על העדשהsbtgn1 כתב:ללא קשר לתוכן את המקרן מכוונים פעם אחת כאשר הפרמטרים הם גודל ומיקום התמונה ואת הפוקוס שלה,
כיוון ידני מאפשר לך FINE TUNING הרבה יותר טוב מאשר קפיצות קבועות דיגיטליות.
את כיולי המקרן בשביל כל תוכן בנפרד אתה יכול להעלות מהשלט.......