אולי יש צורך לעדכן את הדיעות הקדומות. בזמן האחרון הבריטים נעימים פחות לאוזן מהגרמנים.ילדיעפים כתב:זו חברה הבריטית היחידה שיש לה סאונד גרמני
יעיל,מדויק ולא נעים לאוזן...
האם B&W נחשבת חברה טובה בתחום הרמקולים
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
צריך לעדכן את האוזניים לא את הדיעות 
אמן מייסר
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
טוב אין לי ברירה את ההמנהל-רק שלא הבנת שתחת הבדיחות אני רציני לגמרי!
ותמיד אני מגיב כאיש מן השורה ולא כמו 'מומחים שמכירים את כל הדגמים ואת כל המוצרים וזה קורה המון,,
כאילו שהרבה נשמעים כאילו הם או היו בעלי עסק גדול למוצרי אודיו ומתפלספים המון,כמה ידע,,,,,,
מהסוג של כולנו חכמים כולנו נבונים -אבל שוב לפי הוראתך אני פוסק
ותמיד אני מגיב כאיש מן השורה ולא כמו 'מומחים שמכירים את כל הדגמים ואת כל המוצרים וזה קורה המון,,
כאילו שהרבה נשמעים כאילו הם או היו בעלי עסק גדול למוצרי אודיו ומתפלספים המון,כמה ידע,,,,,,
מהסוג של כולנו חכמים כולנו נבונים -אבל שוב לפי הוראתך אני פוסק
אמן מייסר
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8142
דווקא היו בתקציב, אבל לא היה להם עודף מ 400 אז ויתרתי.amiti כתב:danlior
דווקא יש לי B&W .. ואני מאוד מרוצה ( מערכת לקולנוע לא למוזיקה ) ועדיין, אני משוכנע שיש דברים טובים יותר.
במסגרת התקציב עליו החלטתי, זה הכי טוב שהיה.
ליאור...
אני מניח שהרמקולים האלה לא היו בתקציב שלך , ליאור(מחיר מבצע בסטריאו שופ - 395 אלף שקל). לחברה רמקולים ברמות מחירים שונות , אבל רמקולים זולים ממש - אין. זו חברה ותיקה מאוד שמוצריה שומרים בדרך כלל על ערכם גם בשוק המשומשים....
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9621
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
אני לא מבין 80% ממה שאתה כותב.ילדיעפים כתב:טוב אין לי ברירה את ההמנהל-רק שלא הבנת שתחת הבדיחות אני רציני לגמרי!
מהסוג של כולנו חכמים כולנו נבונים -אבל שוב לפי הוראתך אני פוסק...
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- amitbak
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4205
רמקולים נחמדים עם מחיר מטורף
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
אתה במצב טוב. אני לא מבין 99% ממה שהוא כותב.danlior כתב:אני לא מבין 80% ממה שאתה כותב.ילדיעפים כתב:טוב אין לי ברירה את ההמנהל-רק שלא הבנת שתחת הבדיחות אני רציני לגמרי!
מהסוג של כולנו חכמים כולנו נבונים -אבל שוב לפי הוראתך אני פוסק......
-
perlinpo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
בקיצור אני חוזר ת "קצת" ברחנו מהנושא....
אז אלה פרטי המערכת שלי שנקנתה לפני מספר שנים :
מגבר : DM-602-S3 דנון - יש לי הרגשה שאני לא מנצל אותו כמו שצריך
SUB: polk audio- PSW 10
Center: B&W:LCR 60 -s3 היחיד שמציל את המצב
2 רמקולים גדולים צדדיים DM-602-S3
2 רמקולים אחוריים קטנים של וורפדייל (אין לי את שם הדגם כרגע)
האם מה שרכשתי שווה/איכותי בנוסף אני נתקל בתופעה מעצבנת שכשאני נמצא על מצב דולבי הסנטר עובד חזק יחסית ואילו הרמקולים הגדולים לא מתפקדים כמו שצריך וכמעט ולא נשמעים (בזמן סרט) שלא נדבר על זה שהסאב או שממוטט את הבית או שלא נשמע כמעט בכלל
רק הסנטר תמיד נשמע מעולה בכל מצב ובכל דרך.
אז אלה פרטי המערכת שלי שנקנתה לפני מספר שנים :
מגבר : DM-602-S3 דנון - יש לי הרגשה שאני לא מנצל אותו כמו שצריך
SUB: polk audio- PSW 10
Center: B&W:LCR 60 -s3 היחיד שמציל את המצב
2 רמקולים גדולים צדדיים DM-602-S3
2 רמקולים אחוריים קטנים של וורפדייל (אין לי את שם הדגם כרגע)
האם מה שרכשתי שווה/איכותי בנוסף אני נתקל בתופעה מעצבנת שכשאני נמצא על מצב דולבי הסנטר עובד חזק יחסית ואילו הרמקולים הגדולים לא מתפקדים כמו שצריך וכמעט ולא נשמעים (בזמן סרט) שלא נדבר על זה שהסאב או שממוטט את הבית או שלא נשמע כמעט בכלל
רק הסנטר תמיד נשמע מעולה בכל מצב ובכל דרך.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
perlinpo
ל-B&W יש סדרות מוצלחות יותר ומוצלחות פחות (כמו לכל חברה) אתה נפלת על מודל מוצלח מסדרה מוצלחת פחות. אם כבר סדרת ה-600 הישנה אז כבר ה-602 S3.
בלי שום קשר, אין לי ספק שיש לך בעיה של כיוון המערכת. כשאתה עושה TEST TONE האם כל הערוצים נשמעים לך שווה?
ל-B&W יש סדרות מוצלחות יותר ומוצלחות פחות (כמו לכל חברה) אתה נפלת על מודל מוצלח מסדרה מוצלחת פחות. אם כבר סדרת ה-600 הישנה אז כבר ה-602 S3.
בלי שום קשר, אין לי ספק שיש לך בעיה של כיוון המערכת. כשאתה עושה TEST TONE האם כל הערוצים נשמעים לך שווה?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אותי דווקא מטרידים ה 20% שאתה כן מבין ..danlior כתב:אני לא מבין 80% ממה שאתה כותב.ילדיעפים כתב:טוב אין לי ברירה את ההמנהל-רק שלא הבנת שתחת הבדיחות אני רציני לגמרי!
מהסוג של כולנו חכמים כולנו נבונים -אבל שוב לפי הוראתך אני פוסק......
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
לכאורה ה602 אמורים להשמע חזקים יותר מן הסנטר עבור אותה כמות זרם היות וה-602 נצילים יותר. האם יתכן שההבדלים בין הרמקולים וחוסר האיזון נובעים מסיבות אקוסטיות של הצבתם בחדר? אם הפורט(פתח האויר) של הסנטר נמצא בחלק האחורי של הרמקול הצבתו קרוב לקיר או למשטח קשיח אחר (בתוך ארונית?) יגרום להדגשה של הבאס וצליל חזק יותר. לעומתו ה-602 עם פורט קדמי פחות חשוף להשפעה זו אבל מידת ריחוקו מן הקירות עדיין תשפיע לטובה או לרעה על הצליל שמתקבל.
נערך לאחרונה על ידי amiti ב 06/09/2010 19:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
perlinpo
-
- חבר שרק התחיל

טוב אצלי הסנטר בתוך ארונית כרגע
יש אתר או מדריך שמסביר כיצד יש לכייל את המגבר כדי שהסאונד יהיה טוב
או שלבצע בדיקה אוטומטית שהמגבר מציע... ובכלל אם עושים ידנית איך יודעים שהסאונד הוא טוב מה צריך להיות חזק ת חלש.... וכו'?
או שלבצע בדיקה אוטומטית שהמגבר מציע... ובכלל אם עושים ידנית איך יודעים שהסאונד הוא טוב מה צריך להיות חזק ת חלש.... וכו'?
- ארז_וחני
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4949
יודעים לפי האוזן.perlinpo כתב:טוב אצלי הסנטר בתוך ארונית כרגע
או שלבצע בדיקה אוטומטית שהמגבר מציע... ובכלל אם עושים ידנית איך יודעים שהסאונד הוא טוב מה צריך להיות חזק ת חלש.... וכו'?...
אתה יכול לעשות כיול אוטומטי שהמגבר מציע אבל אם לטעמך הסנטר מודגש יתר על המידה, אל תתביש ותנמיך את העוצמה שלו.
ציינת שהנסטר נמצא בארונית. האם יש לו פורט אחורי? אם כן אז זו בעיה כי צריך לתת מרחק לפורט האחורי.
ארז
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אמן !ארז_וחני כתב:יודעים לפי האוזן.perlinpo כתב:טוב אצלי הסנטר בתוך ארונית כרגע
או שלבצע בדיקה אוטומטית שהמגבר מציע... ובכלל אם עושים ידנית איך יודעים שהסאונד הוא טוב מה צריך להיות חזק ת חלש.... וכו'?......
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- nati2060
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
שנה טובה חברים
אבל לגבי הרמקולים הנ"ל חבר אם תקח אותם ותשווה מול חברה טובה . אחד לאחד תדע לבד ! לא פירסומת ולא דעות . אוזנייך צריכות להיות קשובות אבל הכל תלוי בך .
-
perlinpo
-
- חבר שרק התחיל

קודם כל תודה כל התשובות.
לגבי הסנטר מה זה פורט אחורי? אני מניח שזה כמו יציאת באס כזאת?? ... בכל מקרה מאחורה יש לי רק עץ עם חיבור לרמקולים...
אני אנסה לבצע כיול מחדש לפי האוזן... הבעיה כמובן שאינני בעל נסיון בתחום הכל יכול להשמע טוב
ולהפך...
האם יש טכניקה? ז"א מה להשמיע?ולדוגמא כיצד לכווון: לכוון את הקידמיים הגדולים אח"כ הסאב ואח"כ הסנטר וכו'...הסדר חשוב? כי כשהכל עובד ביחד קשה להבחין מי גורם לצליל זה או אחר.
לגבי הסנטר מה זה פורט אחורי? אני מניח שזה כמו יציאת באס כזאת?? ... בכל מקרה מאחורה יש לי רק עץ עם חיבור לרמקולים...
אני אנסה לבצע כיול מחדש לפי האוזן... הבעיה כמובן שאינני בעל נסיון בתחום הכל יכול להשמע טוב
האם יש טכניקה? ז"א מה להשמיע?ולדוגמא כיצד לכווון: לכוון את הקידמיים הגדולים אח"כ הסאב ואח"כ הסנטר וכו'...הסדר חשוב? כי כשהכל עובד ביחד קשה להבחין מי גורם לצליל זה או אחר.
- exejun
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
שנה טובה לכולם!
תחפש במגבר את האופציה של כיוון עוצמת הרמקולים זה יהיה תחת קטגורית level cal או שם דומה .. תראה שאתה נמצא באופציה שאתה בכלל תוכל להגיע לתפריט הרלוונטי לדוגמא בחלק מהמגברים עם אתה נמצא על ערוץ A אתה תוכל להגיע לתפריט אבל אתה נמצא על AB אתה לא תוכל.
לאחר שתמצא תכוון את כולם ל 0db ותתחיל לשחק עם זה עד שתהיה מרוצה מהתוצאה.
תבדוק גם עם חיברת את הכבל (שאני מניח שהוא כבל סטיראו רגיל) לשתי יציאות התחתנות שרשום עליהם LF ולא לעליונים וכן שיש גשר שמגשר ל HF אחרת הטוויטר לא עובד והצליל יישמע עמום.
מקווה שזה עזר
תחפש במגבר את האופציה של כיוון עוצמת הרמקולים זה יהיה תחת קטגורית level cal או שם דומה .. תראה שאתה נמצא באופציה שאתה בכלל תוכל להגיע לתפריט הרלוונטי לדוגמא בחלק מהמגברים עם אתה נמצא על ערוץ A אתה תוכל להגיע לתפריט אבל אתה נמצא על AB אתה לא תוכל.
לאחר שתמצא תכוון את כולם ל 0db ותתחיל לשחק עם זה עד שתהיה מרוצה מהתוצאה.
תבדוק גם עם חיברת את הכבל (שאני מניח שהוא כבל סטיראו רגיל) לשתי יציאות התחתנות שרשום עליהם LF ולא לעליונים וכן שיש גשר שמגשר ל HF אחרת הטוויטר לא עובד והצליל יישמע עמום.
מקווה שזה עזר
-
perlinpo
-
- חבר שרק התחיל

תודה אתה יכול להרחיב על מה מדובר ב-"תבדוק גם עם חיברת את הכבל (שאני מניח שהוא כבל סטיראו רגיל) לשתי יציאות התחתנות שרשום עליהם LF ולא לעליונים וכן שיש גשר שמגשר ל HF אחרת הטוויטר לא עובד והצליל יישמע עמום.
"
זה ברמקול? במגבר? לא ממש הבנתי וגשרים בטוח אין לי
"
זה ברמקול? במגבר? לא ממש הבנתי וגשרים בטוח אין לי