ישראל מתיבשת - Take 2
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
הסיבה היחידה שמפזרים חסכמים לכולם היא שמישהו שימן מישהו אחר וכך זכה בבוננזה. בדיוק כמו הסיפור עם מעילי הבטיחות הצהובים באוטו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8142
ללא ספק,
זה מייצר הכנסה למישהו. אח"כ יגידו שנוצרו עוד מקומות עבודה והאבטלה ירדה.
בדיוק אותו סיפור עם איסוף מסכות המגן. אתם יודעים שעל כל מסכת אב"כ שנאספה קיבל הקבלן כסף ?
זה מייצר הכנסה למישהו. אח"כ יגידו שנוצרו עוד מקומות עבודה והאבטלה ירדה.
בדיוק אותו סיפור עם איסוף מסכות המגן. אתם יודעים שעל כל מסכת אב"כ שנאספה קיבל הקבלן כסף ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
הצרכנים הגדולים ביותר של מים הם החקלאות והתעשיה, רק מהמים שמשמשים לקרור טורבינת כוח אחת אפשר לספק את כל הצרכים הביתיים של עיר ממוצעת במשך שנה. כך שלהערכתי אפילו אם כל עם ישראל יפסיק לשתות, להתרחץ, לכבס ולשטוף והצריכה תרד לאפס אנחנו עדיין נשאר עם קרוב ל 70 אם לא 80 אחוז מהבעיה.
אבל לממשלה רבה יותר קל לקנוס את האזרחים ולרדת לחייהם דרך יצירת תאגידי המים העירוניים, כך אפשר גם להעלות את התעריפים, גם לגבות עליהם מע"מ וגם להכין את הקרקע למכירת ליזם פרטי שיעשה על גבנו מיליארדים. ואם יש אזרח שיפתח את הפה ויעיז לצפצף אז ידחפו לו גם חסכם לגרון.
אבל לממשלה רבה יותר קל לקנוס את האזרחים ולרדת לחייהם דרך יצירת תאגידי המים העירוניים, כך אפשר גם להעלות את התעריפים, גם לגבות עליהם מע"מ וגם להכין את הקרקע למכירת ליזם פרטי שיעשה על גבנו מיליארדים. ואם יש אזרח שיפתח את הפה ויעיז לצפצף אז ידחפו לו גם חסכם לגרון.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
חשבתי על כל החברה האלה שהולכים לכל בית ומתקינים חסכמים.
הרי ברור שבלא מעט בתים ברגע שפתחת איזה הברגה עתיקה מלאת אבנית, לא תצליח לסגור חזרה בלי נזילה או בכלל תישבר ההברגה.
מה הם עושים אז בתור אורח שלא בדיוק קראו לו? המתקין שלי היה נחמד אבל היה מייד ברור שאפילו אני קרוב יותר למקצוע השרשרבות ממנו (אני מהמר שהיה סטודנט), כך שהוא לא היה מסתדר עם בעייה בלתי צפויה שפתיחת הדוש הייתה אולי גורמת.
היה קטע, הוא בא לפתוח את המסננת הקיימת עם פלייר פטנט (ג'בקה קוראים לזה?) עם שיניים. מייד עצרתי אותו לפני שהוא שורט לי שם משהו ופתחתי בעצמי עם מפתח שוודי חלק. הוא התנצל ש"זה מה שנתנו לנו"
הרי ברור שבלא מעט בתים ברגע שפתחת איזה הברגה עתיקה מלאת אבנית, לא תצליח לסגור חזרה בלי נזילה או בכלל תישבר ההברגה.
מה הם עושים אז בתור אורח שלא בדיוק קראו לו? המתקין שלי היה נחמד אבל היה מייד ברור שאפילו אני קרוב יותר למקצוע השרשרבות ממנו (אני מהמר שהיה סטודנט), כך שהוא לא היה מסתדר עם בעייה בלתי צפויה שפתיחת הדוש הייתה אולי גורמת.
היה קטע, הוא בא לפתוח את המסננת הקיימת עם פלייר פטנט (ג'בקה קוראים לזה?) עם שיניים. מייד עצרתי אותו לפני שהוא שורט לי שם משהו ופתחתי בעצמי עם מפתח שוודי חלק. הוא התנצל ש"זה מה שנתנו לנו"
משה