עזרה במציאת כתבה/הודעה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
nvinyl66
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 826
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

בדיון האם משהו שווה סכום של 85 אלף ש"ח אנחנו לא בודקים האם זה ריאלי או לא לשלם את זה...
אני בהחלט חושב שבית של 50 דונם שווה הרבה מאוד, אולי הרבה מעל מה שאני יכול להרשות לעצמי. אבל הוא שווה הרבה. אז לגבי אודיו- הרבה מאיתנו מוציאים הרבה יותר מממשכורת חודשית ברוטו על המערכת שלנו. זה ריאלי? זה שווה את זה, בהתחשב באפשרויות הכלכליות המוגבלות של רוב האנשים?
אז הכל כאן הוא שאלה של סקאלה- ואין לי שום בעיה להתלהב מרמקול ולהבין שהוא אינו בסקאלה שלי -ובאותה העת להגיד שהוא שווה את הכסף.
נועם

tomertsin
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1844
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #22 

nvinyl66 כתב:בדיון האם משהו שווה סכום של 85 אלף ש"ח אנחנו לא בודקים האם זה ריאלי או לא לשלם את זה...
אני בהחלט חושב שבית של 50 דונם שווה הרבה מאוד, אולי הרבה מעל מה שאני יכול להרשות לעצמי. אבל הוא שווה הרבה. אז לגבי אודיו- הרבה מאיתנו מוציאים הרבה יותר מממשכורת חודשית ברוטו על המערכת שלנו. זה ריאלי? זה שווה את זה, בהתחשב באפשרויות הכלכליות המוגבלות של רוב האנשים?
אז הכל כאן הוא שאלה של סקאלה- ואין לי שום בעיה להתלהב מרמקול ולהבין שהוא אינו בסקאלה שלי -ובאותה העת להגיד שהוא שווה את הכסף.
...
$85K בחו"ל :wink:

nvinyl66
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 826
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #23 

שקלים, דולרים, מה ההבדל..... :)
נועם

שלח תגובה