http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 38#1190438
פטיש בראש
אגב, הספק (על הנייר) של ה ADAM או By Far מרשים יותר מזה של הסמסונג גלקסי טאב (על הנייר)

רק עכשיו ??theAman כתב:אריה, נחמד מאד להכניס מילים לפה של אחרים (עכשיו אני מבין את הצד של משה בויכוחים שלכם).
...

אני לא אמרתי שהם לא שימושיים בכלל. לכל דבר יש שימוש, גם למצלמה, ויהו אנשים שהשימוש הזה קריטי עבורם.theAman כתב:משה,
לפחות בעניין USB, כניסת SD, ומולטיטאסק, אין ספק שהם שימושיים ולא רק גימיק שאין למתחרה.
לגבי HDMI, אפשר להתווכח אם באמת ישתמשו בו ואז נקבל גם מזרימדיה או סוג של HTPC.
המצלמה מיועדת כאמור לשיחות וידאו, וזה כבר יותר גימיק מאשר צורך אמיתי....

לגבי מוזיקה, פה כנראה יש מסה לא קטנה של אנשים שעושים את שני הדברים ביחד וזו הסיבה כמובן שזה התאפשר על האייפאד. אבל אתה שאלת על נגן צד שלישי, ומיעוט של אנשים לא יסתפק בנגן מובנה. הרי המוזיקה לא תשתפר בהחלפת הנגנים.osherov כתב:משה,
לנגן מוזיקה באפליקציית נגן צד שלישי* ובאותו הזמן לגלוש בדפדפן = מולטיטאסקינג!!
לנווט ב GPS ולקבל שיחה במקביל = מולטיטאסקינג
אתה לא חושב שגם משתמש רגיל ירצה את היכולת הזאת? (הרבה יותר מאחוז קטן)...

1. לא כל אב טיפוס מגיע לידי השקה כמוצר בשל.osherov כתב:אורי,
1. מכשיר פרוטוטיפ עובד הוצג ב Mobile World Congress בתחילת השנה, לכן הייתי אומר שזה מקור לא רע ודי אמין למוצר שהוא קצת יותר מתרשים או כפרוספקט מוצלח על נייר וסירטון ב youtube...(שלא לדבר על כך שכל האתרים המובילים מלווים את הפרוייקט שלו כבר חצי שנה)
2. ראית מה הכותרת של המאמר על ה Boxee Box באתר? "הצצה ראשונה: ה- Boxee Box נחת. האם להתחיל להספיד את מזרימי המדיה?", ובצדק המכשיר והשרשור מכוון ומדבר בדיוק על השוואה בינו לבין מזרימי המדייה הקיימים ומכשירי HTPC
3. התגובות שלך בשרשור קצת הוציאו לי את החשק לדבר ולהסביר לעומק על ריבוי המשימות החלקי שממומש ב OS 4 (יש מספיק חומר על זה ברשת)...בקטנה אני אומר שאחד ההבדלים המרכזיים נעוצים בכך שלדוגמא תוכנת IGO כיום לא תומכת ביכולת הזאת במכשיר שמריץ את ה OS 4. בכל מערכת ריבוי משימות אמיתית אחרת (נניח אנדרואיד) לא היה שום צורך לבצע התאמת הקוד ע"י החברה המפתחת כדי לרוץ במקביל במערכת...