כן, אם אתה רוצה להוריד קבצי HD.yiftahf כתב:יש פה משהו שלא מובן לי.
האם אני חייב לעבוד עם הספקים האלו?...
ספק השירות שלך לא מתיימר לתת לך שירות NNTP איכותי, אלא בעיקר צינור גישה לאינטרנט. שירות NNTP איכותי יעלה לספק שלך לא מעט כסף, אז אל תצפה לקבל אותו ככה על הדרך ביחד עם חבילת הגלישה שלך. שרת ה NNTP שהוא בכל זאת מחזיק הוא בעיקר כדי לצאת ידי חובה (כלומר כדי לספק את המטרה המקורית של קבוצות הדיון שזה, ובכן, דיון...), ולכן איכות השירות שתקבל ממנו נמוכה מאוד ולא תתאים לצרכיך. ספציפית, רוב הסיכויים שהשרת לא מכיל את רוב או כל הקבוצות תחת alt.binaries, ובטח שלא את a.b.hdtv. כמו כן קצב ההורדה הצפוי הוא נמוך, כמות השגיאות גבוה, ומספר הימים שהודעות נשמרות בשרת נמוך. בקיצור אין ארוחות חינם - אם אתה רוצה שירות טוב אתה צריך לשלם, גם בעידן האינטרנט.yiftahf כתב:אם יש לי חשבון באינטרנט זהב יש לי גישה לUSENETS מה ההבדל לספקים אלו?...
- כמות הורדות - לא בטוח למה התכוונתה - אולי קצב הורדה? את זה אני מניח שאתה מבין.yiftahf כתב:לא הבנתי את משמעות הנפחים. מה זה כמות ההורדות של קבצים? למה אני צריך אחסנה אם אני מוריד למחשב?...
- אחסנה = אחסנה על השרת. כמות המידע שמופצת בקבוצות הדיון היא עצומה - טרבייטים רבים ליום. בסופו של דבר יש חוות שרתים ששומרת את האניפורמציה המופצת. מאחר שמקום איחסון הוא משאב יקר ולכן סופי, הודעות יימחקו מהשרת לאחר X ימים ולא תיהיה לך יותר גישה אליהם.