גרפיקה במאפיה 2 לPS3 תהיה באיכות ירודה לעומת 360 ו PC

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697

שליחה

מי אמר יפשטו רגל? יש לזה שוק , תמיד יהיה לזה שוק.

העסק העיקרי של AMD וNVIDIA ואינטל הוא לא מעבדי גיימינג וכרטיסי מסך לגיימינג.
לAMD ואינטל זה בעיקר פלטפורמוט ללפטופים ומחשבים ביתיים זולים (ומצד שני מעבדי שרתים)
לNVIDIA זה תחנות גרפיות וכרטיסי מסך זולים.

זה בדיוק כמו ברכבים - הלחם והחמאה של מאזדה - זה מאזדה 2 ו3 , אבל בשביל התדמית והמשוגעים לדבר הם עושים גם RX8 ומיאטות.
(או סובארו עם אימפרזות 1.5 אוטומטי - אבל עושים גם STIים מעולות).

BIOWARE מפתחת עכשיו עם דגשים מיוחדים לקונסולות.

לגבי המשחקים רק לקונסולות - קישקוש , איזה ארקייד ופלטפורמות טובים יצאו למחשב לאחרונה? איזה JRPGים? איזה משחקי האבקות? איזה משחקי מכות מעבר לSF4? משחק סיגנון GOW?

לגבי ה15 שנה אני גם לא מבין מאיפה אתה מוציא את זה - במקסימום - קונסולות חיות סביב ה8 שנים עד שהמחליפה חזק בשוק , ונגיד את זה בעדינות שהPS3 והXBOX עדיין נראות "דיי טוב"

לגבי ה"אח הגדול" , על מה אתה מדבר? על זה שחייבים לעבור אישור כדי לעלות משחק לפלטפורמה? האישורים הם רק טכניים ופר גיל , לא של תוכן.
ויש דרכים מאוד נגישות למפתחים חדשים (XBLA וPSN) עם חשיפה מעולה.

ליביו

ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790

שליחה

לא היה להם סיבה לשדרג תקונסולות, הסביה שהם עושים אתזה אכשיו כי יש הבדל גדול בגרפיקה של מחשב לעומת הקונסולה.

תגיד לי, למה להם לשדרג תקונסולה עם אין אלתרנטיבה טובה יותר? להן תלך?

לגבי כ.מסך, אתה יודע ש נתך שוק הכי גדול הוא עצל אינטל? כי לוידאו ואינטרנט זה מספיק, אתה לא צריך כ.מסך של נוידיה לראות בלוריי

מהזה דגש אל קונסולה? זה יעבודע ל מחשב? עם גרפיקה יותר טובה או לא? בטח ש כן

אנשים קוברים תמחשב מאז שיצע PS1, והוא לא אולך לשום מקום

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

הם משדרגים את הקונסולות מדור לדור כדי להפוך אותם לONE STOP לבידור בסלון - והם צריכים לשדרג את זה - ובדור הנוכחי זה מאוד בולט (במיוחד במדינות כמו ארה"ב).

לגבי הכרטיסי מסך - אתה מן הסתם לא מחדש לי - והם אכן שולטים בשוק - מראה לך בדיוק איפה רוב השוק של המחשב - לא קשור לגיימינג , זה מצדיק מה שאני אומר , לא מה שאתה אומר.

לגבי הדגש על הקונסולה - גם ME וגם DA נבנו לקונסולות במחשבה עיקרית עם סט תפריטים מותאם במיוחד בשבילהן והרבה מחשבה בעיצוב מסביב.
היתה גם ידיעה לא ממזמן שבDA2 לדוגמא לא יהיה בכלל TOP VIEW (שהיה פיצ'ר של המחשב) כי הדגש הוא יותר לקונסולות.
אז אולי זה יעבוד על מחשב - וכנראה יראה יותר טוב ... אז מה?
לא רחוק היום לדעתי שגם פה המשחקים למחשב יצאו כפורטים מאוחרים (משהו אמר GTA4? או מחכה עדיין לRED DEAD?)

אנשים לא צריכים לקבור את המחשב - טוס לארה"ב כנס לחנות משחקים - התמהיל הוא - שליש חנות XBOX , שליש חנות PS3 וPSP ושליש חנות נינטנדו.
למחשב יוקצו 2 סטנדים עומדים באמצע החנות , וגם זה בעיקר בהשקות של משחקים חזקים.
כנ"ל ברוב אירופה - רק שבאירופה הPS3 חזק משמעותית.

אנחנו שוק מפגר משמעותית בנושא הזה , אבל גם פה - יבואנים כמו הד ארצי מולטימדיה ואטרי ישראל כבר לפני שנה הודו בכתבה שהקונסולות (PS3 בלבד אצלהם בארץ) כבר מהוות סביב ה50% מהמכירות וזה רק הולך וגדל לטובת הקונסולות.

אז נכון - תמיד יהיו ה"משוגעים" של המחשבים בעולם - וזה השוק ההארדקור באמת ואיפה שהביצועים הגבוהים באמת נמצאים - אבל ממש לא איפה שהרוב, אפילו לא שליש ולא רבע (מחוץ למדינת ישראל)

ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790

שליחה

בשנת 2009 באמריקה נמכרו פי 2 מחשבי Gaming Grade מ כול הקונסולות ביחד
http://www.rockpapershotgun.com/2010/08 ... d-in-2009/

לשנת 2009 יש 216 מיליון מחשבי משחקים והמספר רק יגדל ל322 מיליון בשנת 2014
בשנת 2009 נמכרו 45 מיליון משחקי מחשב (אמריקה, חנות+אונליין)
http://www.vg247.com/2010/07/21/pc-reta ... -says-npd/

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

ליביור - לרוב אני רב ומתווכח עם וירוס, אבל הפעם הוא צודק. עדיין הרבה יותר אנשים משחקים במחשב מאשר בכל הקונסולות ביחד. אני לא יודע למה בחנויות בחו"ל יש נוכחות הרבה יותר חזקה לקונסולות - אולי בגלל הפיראטיות, אולי בגלל שלמחשב יש שירותים כמו סטים ובאטל-נט, אולי שילוב של הדברים.

זה לא משנה לאנשים כמוך וכמוני שמעדיפים את הקונסולות - מבחינתנו המחשב לא באמת יכול להתחרות בקונסולה, אבל זה לא משנה את העובדות בשטח.

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

זה מאוד משנה - סבבה שנמכרו (לפי אתר שמתמחה בPC GAMING) המון מחשבים שהם GAMING GRADE.
זה לא משנה את העובדה שלא נמכרים הרבה משחקים! ומכך אתה יודע שאו שהם משחקים בצורה פירטית (כלומר למפתחות אין שום אינטרס להשקיע) , או שהם לא משחקים (כנ"ל)

תמצא לי מולטי פלטפורם אחד שמכר יותר מגירסאת הקונסולות שבו?

אין!

(וזה לפני חישובי עלויות של תמיכה במחשב ופיתוח למחשב שחייב לתמוך ב1000 חומרות שונות וגירסאות מערכת הפעלה)

ליביו

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845

שליחה

זה נתון די מעוות בהתחשב בזה שלמחב יש עוד איזה מליון שימושים...להגיד שהגיימינג לא נעלם מהמחשב כי אנשים קונים מחשבי גיימינג זה לא נכון,מכיוון שהמחשב לא משמש רק לזה , בניגוד לPS3 אלא משמש גם לזה ...חוץ מזה זה ממש לא תלוי בשחקני המחשב , הם יכולים לשבת ולהמשיך לשחק , אבל הכסף נמצא בקונסולות והמפתחות מבינות את זה ולאט לאט פחות ופחות משחקים מפותחים לPC ובסוף כשיפסיקו לפתח אז הוא יות כפלטפורמת משחקים , בלי קשר לזה הסיבה שהוא עדיין חזק (יחסית) בעסק היא שחברות ענק מתגמלות מפתחות בהמון כסף בשביל שיפתחו גם למחשב.
לכל החברות שנשענות בעיקר על פיתוח חומרת מחשב יש אינטרס עצום שמשחקים ימשיכו לצאת,הרי בגדול אפשר להגיד שזו הסיבה היחידה היום לשדרג מחשב . . .אף אחד היום לא צריך I7 920 בשביל עבודה משרדית ואפילו לא בשביל עבודה מחקרית.כל החברות שנמצאות בשוק הזה של מעבדים כרטיסי מסך לוחות אם מארזים וכו' חיות על זה שאנשים קונים מחשבי גיימינג בהמון כסף במקום מחשב זול שיספיק לצרכים שלהם (במידה והם לא משחקים) .אף אחד שלא משחק גם לא יצטרך HD5970 ולא GTX460 ולא מארז שנראה כאליו הוא מהירח ולא עכבר עם 6000DPI וכו' וכו'.

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444

שליחה

אני שומע אנשים מדברים על ימיו הספורים של המחשב כבר 10 שנים.

זה קישקוש מוחלט, המחשב תמיד יהיה מעל הקונסולות...

אני אתן לכם דוגמא אישית אבל היא משקפת.

אני בן 28, יש לי אח בן 13.
הוא כמובן מקבל הכל מוכן, יש לו XBOX360 משלו, מחשב גיימינג משלו פלזמה וכו בחדר.

80% מהזמן שלו הוא מעביר במחשב, משחק במחשב וגולש (כמובן) במחשב.
השאר זה באקסבוקס.

הוא למד את הטריק, מחברים את השלט של האקסבוקס למחשב והחוויה זהה אם לא טובה יותר :)

בעוד שנתיים שהוא ירצה לשדרג את חווית המשחק שלו ולשחק נגיד עם שלושה מסכים (EFINITY) הוא פשוט יחליף כרטיס מסך והמחשב מוכן

אני חושב שהדיון שלכם הוא NEVER ENDING STORY.

כל הפלטפורמות הנ"ל ישרדו מכיוון שלכולן יש קהל יעד, האקסבוקס/PS3 יותר זמינים, סוג של PLUG AND PLAY
מחשב זה קצת יותר התעסקות.
אבל לכולן יש קהל יעד ולכולן תמיד יהיה המחשב לא ימות וגם לא הקונסולות.

חזור אל “קונסולות”