הוא מחובר ביחד עם המסך למגן ברקים, כך שלא נראה לי שמדובר בבעיה בשקע.לא הגיוני שפעם המכשיר לא נכבה בכלל, ובמקרה אחר כל 5 דקות הוא נכבה..בלי קשר, גם אם אני משאיר את המכשיר בתפריט הראשי , הוא מתחמם לא מעט. קיצור, דפוס התקלה לא סדיר ואינני רואה פתרון אחר מאשר לשלוח אותו לתיקון. בכל זאת מדובר על משהו שמפריע לי ... ומונע ממני להשתמש במכשיר לפעמים.MovieBit כתב:אולי זאת ממש יריה באפילה, אבל חשבת אולי שהבעיה היא ברשת החשמל אצלך?
אם השקע שחיברתי אליו את הקונסולה מקצר, ייתכן שמנגנון הגנה נכנס לפעולה וכיבה את הקונסולה לפני שתישרף.
אם הבעיה נמשכת, הייתי מייעץ לך להחליף שקע לאחד שמחובר אליו מכשיר אלקטרוני רגיש אחר (למשל מחשב) ולראות אם הבעיה נפתרת.
אם זה פותר את הבעיה, הייתי ממליץ שתזמין חשמחאי ולא תיקון לps3.
בעייה דומה הופיעה לי בעבר עם סתם מחשב.
בהצלחה....
PS3 Slim נכבה מעצמו
- lilbiggie
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..
-
DaJackaL
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
אז ככה,
המכשיר שלי נשלח לחו"ל (ישפאר לא נוגעים בכלל ב PS3, לפי הש"ל זאת הוראה של סוני העולמית - סוני יודעים משהו שאנחנו לא ?? ).
בנתיים קיבלתי מכשיר חלופי (לא SLIM) וגם זה היה רק אחרי שציינתי שאני מעוניין בחלופי, ישפאר בכלל לא הציעו או עידכנו אותי בעניין. ייקח עד חודש שאני אקבל את ה PS3 שלי בחזרה.
מתסכל !!!
תודעת השירות של ישפאר שואפת לאפס ואני הייתי צריך ליזום את כל השיחות מצידי לגבי המכשיר החלופי לברר מתי הוא יגיע ומתי אפשר לקחת אותו, לא מפליא אותי למה סוני לא נותנת לישפאר לגעת בPS .
המכשיר שלי נשלח לחו"ל (ישפאר לא נוגעים בכלל ב PS3, לפי הש"ל זאת הוראה של סוני העולמית - סוני יודעים משהו שאנחנו לא ?? ).
בנתיים קיבלתי מכשיר חלופי (לא SLIM) וגם זה היה רק אחרי שציינתי שאני מעוניין בחלופי, ישפאר בכלל לא הציעו או עידכנו אותי בעניין. ייקח עד חודש שאני אקבל את ה PS3 שלי בחזרה.
מתסכל !!!
תודעת השירות של ישפאר שואפת לאפס ואני הייתי צריך ליזום את כל השיחות מצידי לגבי המכשיר החלופי לברר מתי הוא יגיע ומתי אפשר לקחת אותו, לא מפליא אותי למה סוני לא נותנת לישפאר לגעת בPS .
- atb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 482
שירות *** נותנים ישפאר, לא תמיכה ב PSN כבר 4 שנים...DaJackaL כתב:אז ככה,
מתסכל !!!
תודעת השירות של ישפאר שואפת לאפס ואני הייתי צריך ליזום את כל השיחות מצידי לגבי המכשיר החלופי לברר מתי הוא יגיע ומתי אפשר לקחת אותו, לא מפליא אותי למה סוני לא נותנת לישפאר לגעת בPS ....
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
גם לא ישקיעו בזה בעתיד. לא יהיה פה PSN, תשכחו מזה..
זה פשוט יבואן חלש שמותג ה PS לא ממש מעניין אותו.
נראה כאילו הםעשו טובה שהביאו אותו ארצה.
אין לו שום דחיפה בארץ, הם פשוט עשו את המינימום הנדרש - לייבא אותו ולתת אחריות כנדרש בחוק. שום דבר מעבר לזה.
לא פרסום, לא קידום מכירות ולא מחירים הוגנים.
זה פשוט יבואן חלש שמותג ה PS לא ממש מעניין אותו.
נראה כאילו הםעשו טובה שהביאו אותו ארצה.
אין לו שום דחיפה בארץ, הם פשוט עשו את המינימום הנדרש - לייבא אותו ולתת אחריות כנדרש בחוק. שום דבר מעבר לזה.
לא פרסום, לא קידום מכירות ולא מחירים הוגנים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- samcom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 182
למה שהיו מחירים הוגנים? מתי שבמינימום השקעה ובמקסימום מחיר אנשים ממשיכים לקנות.
כנראה הקצב והכמות מספקת את היבואן.
אז הוא יכול להמשיך באותה הדרך.
כנראה הקצב והכמות מספקת את היבואן.
אז הוא יכול להמשיך באותה הדרך.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אם היו בארץ מחירים הגיוניים לקוחות היו חושבים פעמיים לפני הזמנה מחו"ל.
הייתי שמח לפרגן לשוק בארץ ולרכוש הכל פה.
אבל המחירים פה פשוט תלושים מהמציאות. אין לי מושג איך מישהו קונה את זה..
אני לא מכיר אף אחד שקונה את המשחקים שלו כאן בארץ.
חוץ ממני יש לי עוד משהו כמו 5 חברים שרוכשים משחקים (כאחד בחודש בערך) וכולנו קונים ברשת מחו"ל.
כך עושים גם רוב חברי הפורום.
אני מאמין, תיקון - אני יודע, שכולנו היינו שמחים לרכוש בארץ אם המחיר היה אטרקטיבי.
פשוט בזיון התמחור שיש כאן. לפעמים אני נכנס לבאג סתם כדי לצחוק. ממש כך.
לפני משהו כמו שבועיים נכנסתי וראיתי שם שני משחקים שרכשתי בחו"ל ביחד בטיפה פחות מ 300 ש"ח כולל המשלוח ושם הם עלו כל אחד 350..
הייתי שמח לפרגן לשוק בארץ ולרכוש הכל פה.
אבל המחירים פה פשוט תלושים מהמציאות. אין לי מושג איך מישהו קונה את זה..
אני לא מכיר אף אחד שקונה את המשחקים שלו כאן בארץ.
חוץ ממני יש לי עוד משהו כמו 5 חברים שרוכשים משחקים (כאחד בחודש בערך) וכולנו קונים ברשת מחו"ל.
כך עושים גם רוב חברי הפורום.
אני מאמין, תיקון - אני יודע, שכולנו היינו שמחים לרכוש בארץ אם המחיר היה אטרקטיבי.
פשוט בזיון התמחור שיש כאן. לפעמים אני נכנס לבאג סתם כדי לצחוק. ממש כך.
לפני משהו כמו שבועיים נכנסתי וראיתי שם שני משחקים שרכשתי בחו"ל ביחד בטיפה פחות מ 300 ש"ח כולל המשלוח ושם הם עלו כל אחד 350..
- samcom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 182
Jacko תראה אני מניח שאתה מתמצא קצת בכלכלה, יש דבר כזה שנקרא ביקוש והיצע או כוחות השוק בכלליות, כנראה יש אנשים שכן קונים ויש ביקוש לכן ממשיכים לגבות מחירים כאלה. אם לא היו קונים לא היו מביאים אותם או שאולי היו מורידים מחירים קרוב למצב בחו"ל.
יש אגב גם כמה אתרים ישראליים שניתן למצוא שם מציאות מידיי פעם.
יש אגב גם כמה אתרים ישראליים שניתן למצוא שם מציאות מידיי פעם.
-
DaJackaL
-
- חבר פעיל

אני חייב לעדכן שהסאגה ממשיכה.
הסוני שלי נשלח לחו"ל וחזר לאחר חודש, לישפאר אין שמץ של מושג מה הייתה הבעייה במכשיר ומה תיקנו אם בכלל.
אז ככה, יומיים לאחר שקיבלתי את ה SLIM שלי בחזרה (לקחתי אותו שבוע שעבר) הוא נכבה מעצמו שוב! פעמיים !
באותו הרגע רציתי לרצוח את הכלבים האלו . אני לא האמנתי שזה קרה שוב, אני כרגע במצב של בלגן איתם אני ביקשתי לדבר עם מנהל, ובנתיים הם רוצים לבדוק איתי שאני מתפעל את המכשיר נכון, אם אחרי הבדיקה הזאת, זה עדיין יקרה המנהל שלהם יצטרך לספק לי תשובות טובות.
ככל הנראה עובדים שם הרבה חובבנים, כי אחרי 12 חודש של שימוש בPS3 (ואחרי שעות משחק רבות..), נראה לי שאני יודע לתפעל PS3 אבל אלו ישפאר, לכו תבינו.
בכל אופן, אתמול ניסיתי לשחזר את הבעייה והיא לא השתחזרה ה PS3 לא נכבה מעצמו, שיחקתי איתו איזה שעה וחצי רצוף. אני ממש מקווה שהבעייה עכשיו לא הפכה להיות בעייה רנדומלית כי אז ישפאר יגידו לי שאין שום בעייה והוא חזר מתיקון בלה בלה בלה.
הסוני שלי נשלח לחו"ל וחזר לאחר חודש, לישפאר אין שמץ של מושג מה הייתה הבעייה במכשיר ומה תיקנו אם בכלל.
אז ככה, יומיים לאחר שקיבלתי את ה SLIM שלי בחזרה (לקחתי אותו שבוע שעבר) הוא נכבה מעצמו שוב! פעמיים !
באותו הרגע רציתי לרצוח את הכלבים האלו . אני לא האמנתי שזה קרה שוב, אני כרגע במצב של בלגן איתם אני ביקשתי לדבר עם מנהל, ובנתיים הם רוצים לבדוק איתי שאני מתפעל את המכשיר נכון, אם אחרי הבדיקה הזאת, זה עדיין יקרה המנהל שלהם יצטרך לספק לי תשובות טובות.
ככל הנראה עובדים שם הרבה חובבנים, כי אחרי 12 חודש של שימוש בPS3 (ואחרי שעות משחק רבות..), נראה לי שאני יודע לתפעל PS3 אבל אלו ישפאר, לכו תבינו.
בכל אופן, אתמול ניסיתי לשחזר את הבעייה והיא לא השתחזרה ה PS3 לא נכבה מעצמו, שיחקתי איתו איזה שעה וחצי רצוף. אני ממש מקווה שהבעייה עכשיו לא הפכה להיות בעייה רנדומלית כי אז ישפאר יגידו לי שאין שום בעייה והוא חזר מתיקון בלה בלה בלה.
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
זה הדבר הכי מעבן בעולם
מניסיון,
להיות דרוך כל הזמן ולחכות שזה יקרה,ממש מעצבן!
מניסיון,
להיות דרוך כל הזמן ולחכות שזה יקרה,ממש מעצבן!
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

הכי גרוע זו תקלה שחוזרת על עצמה בצורה רנדומלית. אלה התקלות הקשור ביותר לבדיקה ותיקון.
מאחל לך בהצלחה מולם.
מאחל לך בהצלחה מולם.
- lilbiggie
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
dajackel
ממש מבאס לשמוע , רק בדיוק מזה חששתי. המכשיר שלי עדיין לא חזר מתיקון בחול, והבעיה שלי הייתה בדיוק כזאת, רנדונלית.רוב הסיכוים שאני אקבל אותו בחזרה כמו שאתה קיבלת אותו,אם זה מה שיקרה אני אדרוש מכשיר חדש,לא מענין אותי.אם לא , יש לי ולך סיבה טובה לחפש עוד אנשים כמונו ולארגן תביעה יצוגית. פשוט ביזיון, לא מספיק שולחים אותו לחול, הוא חוזר ככה? מקווה לנס.. נחכה ונראה.
ממש מבאס לשמוע , רק בדיוק מזה חששתי. המכשיר שלי עדיין לא חזר מתיקון בחול, והבעיה שלי הייתה בדיוק כזאת, רנדונלית.רוב הסיכוים שאני אקבל אותו בחזרה כמו שאתה קיבלת אותו,אם זה מה שיקרה אני אדרוש מכשיר חדש,לא מענין אותי.אם לא , יש לי ולך סיבה טובה לחפש עוד אנשים כמונו ולארגן תביעה יצוגית. פשוט ביזיון, לא מספיק שולחים אותו לחול, הוא חוזר ככה? מקווה לנס.. נחכה ונראה.
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..
- nokobik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2886
מעצבן מאוד!
שירות אופייני לארץ שלנו ודי מעליב אחרי המחיר המופקע שמשלמים פה.
שיהיה בהצלחה
שירות אופייני לארץ שלנו ודי מעליב אחרי המחיר המופקע שמשלמים פה.
שיהיה בהצלחה
קובי
- FP128
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
היי, נרשמתי באתר כי הייתי חייב להגיב על הפוסט כאן.
הגעתי לכאן במקריות (חבר מצא לינק לת'רד הזה ואמר לי שאני חייב לראות את זה), מה שקרה לך DaJackel קרה במדויק גם לי וגם בערך באותו התזמון (ועם אותן האמוציות).
לפני כחודשיים התחילה לי הבעיה עם הפס3 באותו האופן שתיארת אותה - הפס3 נכבה כאילו הוא מתנתק מהחשמל אחרי כמות כזו ואחרת של זמן. בהתחלה לא ייחסתי את זה לפס3, חשבתי שזו הייתה קפיצת מתח או משהו בסגנון. אז חיברתי את הפס3 למפצל מיוחד שיש בו מגן ברקים (וכן מגן נגד קפיצת מתח), והמשכתי לשחק לי להנאתי בפלייסטיישן. כשהבעיה (במהרה) חזרה, ואף החמירה (אם בהתחלה זה קרה אחרי שימוש ארוך במכשיר במשחקי בלו ריי שסחטו לו את המיץ, הרי כי אחרי כמה ימים המכשיר כבר נכבה מעצמו לאחר כ-3 דקות בהן הוא פעל מבלי שאפילו היה בו דיסק או משחק פועל), הבנתי שאין מנוס מפני תיקון.
אז כמובן שלחתי את המכשיר לתיקון (גם אצלי זה היה כחודש לפני שתמה האחריות), והכל היה טוב בעולם. לאחר כחודש קיבלתי את המכשיר בחזרה, והתחלתי לשחזר בו את כל מה שהיה לי במכשיר הקודם ועוד קצת. ואז לאחר יום וחצי של שימוש אינטנסיבי, בום! הבעיה חזרה!
ניסיתי לגרום לבעיה להופיע בשנית ע"י כך ששיחקתי במאנקי איילנד, ולא הצלחתי. אבל אז הכנסתי דיסק של KZ2, ותוך פחות מ-30 דקות הבעיה חזרה.
זה היה בשבוע שעבר (כמה ימים לפני תגובתך האחרונה כאן), וכמובן שמאז המכשיר חזר לתיקון (ואף קיבלתי מכשיר חלופי שמן במקום רזה הפעם), אבל אין לי ספק שגם בפעם הבאה שהמכשיר יחזור מהתיקון אני אמצא את עצמי כמה ימים לאחר מכן שוב אצל ישפאר. רק שאז כמובן כבר אדרוש לקבל מכשיר חדש מהקופסא ביחד עם אחריות חדשה.
אגב, ראיתי כאן מספר סברות בעניין הסיבה לבעיה הזו. אם זה לא היה ברור לכולם, אז הסיבה לבעיה היא משום שהמכשיר מתחמם יתר על המידה ואז כדי להציל את עצמו, הוא מנתק עצמו מהחשמל (בשונה מהאקסבוקס 360 שפשוט ממשיך לפעול עד שהוא מת).
מדוע הבעיה חזרה אחרי שהמכשיר היה בתיקון? לפי דעתי ההסבר לכך הוא שבתיקון הם תיקנו את הנזק שנגרם בעקבות התחממות היתר של המכשיר, אבל הם לא תיקנו את הגורם שגרם לו להתחמם יתר על המידה. ככה שהלכה למעשה, בתחילה המכשיר המתוקן עובד כמו מכשיר חדש, אך עם הזמן התחממות היתר דופקת שוב את הרכיבים, וגורמת למכשיר להיות רגיש יותר להחממות יתר. לפי דעתי, אם היית נותן למכשיר עוד כמה ימים לפעול לפני שהיית מוסר אותו לתיקון, היית רואה שהבעיה נהיית כה שכיחה עד שהמכשיר למעשה בלתי שמיש.
בכל מקרה, אני מאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך, ומקווה ששנינו נוכל בעוד כחודש מהיום לומר שכל הסיפור הזה כבר מאחורינו
הגעתי לכאן במקריות (חבר מצא לינק לת'רד הזה ואמר לי שאני חייב לראות את זה), מה שקרה לך DaJackel קרה במדויק גם לי וגם בערך באותו התזמון (ועם אותן האמוציות).
לפני כחודשיים התחילה לי הבעיה עם הפס3 באותו האופן שתיארת אותה - הפס3 נכבה כאילו הוא מתנתק מהחשמל אחרי כמות כזו ואחרת של זמן. בהתחלה לא ייחסתי את זה לפס3, חשבתי שזו הייתה קפיצת מתח או משהו בסגנון. אז חיברתי את הפס3 למפצל מיוחד שיש בו מגן ברקים (וכן מגן נגד קפיצת מתח), והמשכתי לשחק לי להנאתי בפלייסטיישן. כשהבעיה (במהרה) חזרה, ואף החמירה (אם בהתחלה זה קרה אחרי שימוש ארוך במכשיר במשחקי בלו ריי שסחטו לו את המיץ, הרי כי אחרי כמה ימים המכשיר כבר נכבה מעצמו לאחר כ-3 דקות בהן הוא פעל מבלי שאפילו היה בו דיסק או משחק פועל), הבנתי שאין מנוס מפני תיקון.
אז כמובן שלחתי את המכשיר לתיקון (גם אצלי זה היה כחודש לפני שתמה האחריות), והכל היה טוב בעולם. לאחר כחודש קיבלתי את המכשיר בחזרה, והתחלתי לשחזר בו את כל מה שהיה לי במכשיר הקודם ועוד קצת. ואז לאחר יום וחצי של שימוש אינטנסיבי, בום! הבעיה חזרה!
ניסיתי לגרום לבעיה להופיע בשנית ע"י כך ששיחקתי במאנקי איילנד, ולא הצלחתי. אבל אז הכנסתי דיסק של KZ2, ותוך פחות מ-30 דקות הבעיה חזרה.
זה היה בשבוע שעבר (כמה ימים לפני תגובתך האחרונה כאן), וכמובן שמאז המכשיר חזר לתיקון (ואף קיבלתי מכשיר חלופי שמן במקום רזה הפעם), אבל אין לי ספק שגם בפעם הבאה שהמכשיר יחזור מהתיקון אני אמצא את עצמי כמה ימים לאחר מכן שוב אצל ישפאר. רק שאז כמובן כבר אדרוש לקבל מכשיר חדש מהקופסא ביחד עם אחריות חדשה.
אגב, ראיתי כאן מספר סברות בעניין הסיבה לבעיה הזו. אם זה לא היה ברור לכולם, אז הסיבה לבעיה היא משום שהמכשיר מתחמם יתר על המידה ואז כדי להציל את עצמו, הוא מנתק עצמו מהחשמל (בשונה מהאקסבוקס 360 שפשוט ממשיך לפעול עד שהוא מת).
מדוע הבעיה חזרה אחרי שהמכשיר היה בתיקון? לפי דעתי ההסבר לכך הוא שבתיקון הם תיקנו את הנזק שנגרם בעקבות התחממות היתר של המכשיר, אבל הם לא תיקנו את הגורם שגרם לו להתחמם יתר על המידה. ככה שהלכה למעשה, בתחילה המכשיר המתוקן עובד כמו מכשיר חדש, אך עם הזמן התחממות היתר דופקת שוב את הרכיבים, וגורמת למכשיר להיות רגיש יותר להחממות יתר. לפי דעתי, אם היית נותן למכשיר עוד כמה ימים לפעול לפני שהיית מוסר אותו לתיקון, היית רואה שהבעיה נהיית כה שכיחה עד שהמכשיר למעשה בלתי שמיש.
בכל מקרה, אני מאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך, ומקווה ששנינו נוכל בעוד כחודש מהיום לומר שכל הסיפור הזה כבר מאחורינו
- adicoh
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
למחוק בבקשה
-
DaJackaL
-
- חבר פעיל

FP128 אני משתתף בצערך - לפי מה שהבנתי מהטכנאי של ישפאר הם כבר נתקלו בבעייה הזאת ומודעים לזה שזה קורה (כמובן שהם לא מודים בזה רישמית...). אני בראשון על הבוקר אתקשר אליהם ואבדוק איך אני סוגר איתם את העניין אחת ולתמיד.
אודה לך אם תוכל תעדכן כאן בפורום אם הבעייה נפתרה או לא. לפי שאני ראיתי נראה כי הסל"ד של המאווררים לא עולה (למרות שהמכשיר מגיע לטמפ' גבוהה..) בקיצור יש איזה בעייה עם החיישנים או משהו כזה ואז המכשיר מכבה את עצמו.
שיהיה בהצלחה לשנינו ואני מקווה שזה יסתדר.
נ.ב
אני מאוד מקווה שזאת לא בעייה בסדרה של המכשירים קצת מוזר לי העניין...
אודה לך אם תוכל תעדכן כאן בפורום אם הבעייה נפתרה או לא. לפי שאני ראיתי נראה כי הסל"ד של המאווררים לא עולה (למרות שהמכשיר מגיע לטמפ' גבוהה..) בקיצור יש איזה בעייה עם החיישנים או משהו כזה ואז המכשיר מכבה את עצמו.
שיהיה בהצלחה לשנינו ואני מקווה שזה יסתדר.
נ.ב
אני מאוד מקווה שזאת לא בעייה בסדרה של המכשירים קצת מוזר לי העניין...
נערך לאחרונה על ידי DaJackaL ב 01/10/2010 16:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
אני קורא וקורא... ומתחיל לקבל פיק ברכיים...
אני עם הגירסא השמנה של ה PS3 - עד לא מזמן אפילו לא טרחתי לבדוק אם הוא מתחמם
עכשיו כשאני נוגע בו גם אני מרגיש התחממות, אומנם לא חוויתי את מה שמתואר פה,
אבל לפי כל הפוסטים פה זה עניין של זמן,
עכשיו! שלי יצא מאחריות מזמן, וממש לא בא לי להתחיל עם תיקונים, ביחוד שלמיטב הבנתי הם לא אפקטיביים.
יכול להיות שצריך להקדים תרופה למכה ולהתחיל לקרר עם פתרונות קירור...
מישהו פה התנסה עם משהו בסגנון ל PS3 ויכול להמליץ?
עכשיו! שלי יצא מאחריות מזמן, וממש לא בא לי להתחיל עם תיקונים, ביחוד שלמיטב הבנתי הם לא אפקטיביים.
מישהו פה התנסה עם משהו בסגנון ל PS3 ויכול להמליץ?
- FP128
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
אתה יודע, מעולם לא שמתי לב לשינויים בסל"ד, אחרי הכל המכשיר כ"כ שקט בכל מצב, אבל עכשיו כשאתה מציין את זה, זה באמת נשמע הגיוני. אחרי הכל, מאז שקיבלתי את הפס3 השמן החלופי, לא יכולתי שלא לשים לב לשינויים בסל"ד של המאווררים... ממש עושה חור באוזניים (אם כי ייאמר שעל פניו נראה שהמכשיר החלופי שלי מפצה יתר על המידה מהבחינה הזו, שכן הוא מגביר את פעילות המאווררים תוך זמן קצר מהפעלת המכשיר).
בכל מקרה, אני אדאג לעדכן את כולכם כשיגיע הפרק הבא בסאגה
אגב, (למקרה ולא ידעת) זה טבעי שמכשיר חשמלי (בעיקר כזה עם הספק של מעל 500 וואט...) יתחמם, אחרי הכל זרם חשמלי יוצר בין היתר חום, אז אל תתן לעובדה שהמכשיר קצת חם להדאיג אותך יותר מדי (בעיקר אם החום שאתה מדבר עליו מגיע מפתחי האוורור, אשר נמצאים שם כדי להוציא את החום החוצה).
בכל מקרה, אני אדאג לעדכן את כולכם כשיגיע הפרק הבא בסאגה
אני לא יכול להבטיח לך שהפס3 שלך תהיה בסדר, אבל אני יכול לנחם אותך בעובדה שאנו מדברים על פס3 מסוג SLIM, ולא מהסוג השמן (אגב הסוג השמן ידוע כאפקטיבי יותר בהתמודדות שלו עם התחממות), ככה שגם אם המכשירים שלנו התקלקלו, זה לא אומר דבר על המכשיר שלך.kaplaey2 כתב:אני קורא וקורא... ומתחיל לקבל פיק ברכיים...![]()
מישהו פה התנסה עם משהו בסגנון ל PS3 ויכול להמליץ?...
אגב, (למקרה ולא ידעת) זה טבעי שמכשיר חשמלי (בעיקר כזה עם הספק של מעל 500 וואט...) יתחמם, אחרי הכל זרם חשמלי יוצר בין היתר חום, אז אל תתן לעובדה שהמכשיר קצת חם להדאיג אותך יותר מדי (בעיקר אם החום שאתה מדבר עליו מגיע מפתחי האוורור, אשר נמצאים שם כדי להוציא את החום החוצה).
- Jackel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 442
רעיון שעלה לי בעת קריאת השרשור
שמתי לב שכל המכשירים הבעיתיים הינם באחריות ישפאר ומתשובה שקיבלתי קודם לכן בשרשור שאלות שלי הבנתי כי ישפאר נותנת אחריות למכשירים בעלי שיטת שידור PAL.
יש מצב כי אלו הם המכשירים הבעיתיים - ללא קשר לשיטת השידור כבעיה עצמה אלא צמצום וריכוז הבעיה ע"מ לגלות אילו הם המכשירים הבעיתיים.
חשוב:
ע"מ לפסול רעיון זה: האם ישנם כאן בעלי מכשירי SLIM בשיטת NTSC אשר נתקלו בבעיה זו ???
יש מצב כי אלו הם המכשירים הבעיתיים - ללא קשר לשיטת השידור כבעיה עצמה אלא צמצום וריכוז הבעיה ע"מ לגלות אילו הם המכשירים הבעיתיים.
חשוב:
ע"מ לפסול רעיון זה: האם ישנם כאן בעלי מכשירי SLIM בשיטת NTSC אשר נתקלו בבעיה זו ???
-
DaJackaL
-
- חבר פעיל

דרך אגב, עכשיו שאני מדליק את המכשיר לא עוברות 5 דקות והוא נכבה ישר. למזלי, הבעייה משתחזרת ככה שישפאר לא יכולים להגיד הבעייה לא שלנו...
Jackel - תראה, אני לא יכול להגיד לך שאין לך מה לחשוש. כמו לכל מכשיר חשמלי, לפעמים יש תקלות. במקרה שלי ושל הבחור השני לשנינו יש PS3 SLIM ואותה בעייה ומכיוון שיש לנו אחריות אז אנחנו כמובן מקבלים שירות. חשוב לציין שישפאר נותנים אחריות רק על מכשירים שנקנו דרכם (או דרך ספק מורשה שלהם) וכל המכשירים שלהם הם מסוג PAL - ישפאר לא מוכרים NTSC .
המכשירים של PAL יותר יקרים כי סביר להניח שהם מגיעים עם אחריות של ישפאר (למעשה אתה משלם על האחריות...). אתה מקבל אחריות של 12 חודשים למכשירים של ישפאר.
לגבי האם זאת בעייה של PAL או NTSC, לדעתי אין שום קשר ומדובר על בעיית התחממות של המכשיר בין אם זה קשור למאווררים / חיישנים וכו'. מחיפושים שלי בפורומים בחו"ל חלקם אמריקאים כמובן גם שם יש את הבעייה.
אני מאמין שאפשר להשיג מכשירי PAL בארץ בלי אחריות של ישפאר. זאת החלטה שלך כבר איפה לקנות ואיזה דגם. מה שכן, אם תביא מכשיר PS3 תקול לישפאר הם ידרשו ממך בסביבות ה-1000 שקל לתיקון ככה שכבר לא שווה לתקן במחירים כאלו.
Jackel - תראה, אני לא יכול להגיד לך שאין לך מה לחשוש. כמו לכל מכשיר חשמלי, לפעמים יש תקלות. במקרה שלי ושל הבחור השני לשנינו יש PS3 SLIM ואותה בעייה ומכיוון שיש לנו אחריות אז אנחנו כמובן מקבלים שירות. חשוב לציין שישפאר נותנים אחריות רק על מכשירים שנקנו דרכם (או דרך ספק מורשה שלהם) וכל המכשירים שלהם הם מסוג PAL - ישפאר לא מוכרים NTSC .
המכשירים של PAL יותר יקרים כי סביר להניח שהם מגיעים עם אחריות של ישפאר (למעשה אתה משלם על האחריות...). אתה מקבל אחריות של 12 חודשים למכשירים של ישפאר.
לגבי האם זאת בעייה של PAL או NTSC, לדעתי אין שום קשר ומדובר על בעיית התחממות של המכשיר בין אם זה קשור למאווררים / חיישנים וכו'. מחיפושים שלי בפורומים בחו"ל חלקם אמריקאים כמובן גם שם יש את הבעייה.
אני מאמין שאפשר להשיג מכשירי PAL בארץ בלי אחריות של ישפאר. זאת החלטה שלך כבר איפה לקנות ואיזה דגם. מה שכן, אם תביא מכשיר PS3 תקול לישפאר הם ידרשו ממך בסביבות ה-1000 שקל לתיקון ככה שכבר לא שווה לתקן במחירים כאלו.
- Jackel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 442
כמובן שאין קשר בין תקלת ההתחממות לשיטת השידור
ניסיתי למצוא מכנה משותף, מעין ריכוז ומציאת סדרת מכשירים בעיתיים
אליהם אסור להתקרב
ניסיתי למצוא מכנה משותף, מעין ריכוז ומציאת סדרת מכשירים בעיתיים
אליהם אסור להתקרב