בשעה טובה קיבלתי את המערכת+תמונות
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
-
ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
תודה רבה!
uriler וטל תודה, הבנתי עכשיו למה הכוונה!
אם יש עוד הערות אשמח לשמוע, אם לא, זה גם בסדר
uriler וטל תודה, הבנתי עכשיו למה הכוונה!
אם יש עוד הערות אשמח לשמוע, אם לא, זה גם בסדר
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
תתחדש, יפה מאוד!!

- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
אריאל, הערת אגב (לא קשורה לנושא),
אתה עושה שימוש לא נכון בכפתור ה"תודה" בתחתית ההודעה.
המטרה שלו אינה להודות למי שאמר "תתחדש" או "מזל טוב" (בשרשורי ברכות שונים).
המטרה היא סימון הודעה כתורמת מבחינה טכנית או תוכנית, כמסייעת וכמשהו שיכול לתרום גם לאחרים (למשל, ההודעות של טלHD + ההודעה שלי בנוגע לאלגוריתמי צליל היקפי).
קיים מנגנון אשר מאפשר מעקב אחר משתמשים שמקבלים "תודות" מרובות או הודעות המסומנות כך במטרה ליצור "דירוג יעילות" - שימוש שגוי פוגע במטרה הזו.
המטרה היא סימון הודעה כתורמת מבחינה טכנית או תוכנית, כמסייעת וכמשהו שיכול לתרום גם לאחרים (למשל, ההודעות של טלHD + ההודעה שלי בנוגע לאלגוריתמי צליל היקפי).
קיים מנגנון אשר מאפשר מעקב אחר משתמשים שמקבלים "תודות" מרובות או הודעות המסומנות כך במטרה ליצור "דירוג יעילות" - שימוש שגוי פוגע במטרה הזו.
-
ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

uriler כתב:אריאל, הערת אגב (לא קשורה לנושא),
קיים מנגנון אשר מאפשר מעקב אחר משתמשים שמקבלים "תודות" מרובות או הודעות המסומנות כך במטרה ליצור "דירוג יעילות" - שימוש שגוי פוגע במטרה הזו....
אהההה חחחח טוב לדעת
אני אשנה את זה.
אם ככה, אז תודה לכולם על התגובות
-
ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

עדכון-
היום ראיתי פעם ראשונה סרט שלם במערכת החדשה, במצב DIRECT.
והיה פשוט אדיר, היה תענוג. ועכשיו אני מבין מה זה ק"ב באיכות טובה, אני מאמין שעכשיו אני אבקר בקולנוע פחות.
ד"א הסרט היה סרט אקשן כמובן-
"מפריז באהבה"
והיה פשוט אדיר, היה תענוג. ועכשיו אני מבין מה זה ק"ב באיכות טובה, אני מאמין שעכשיו אני אבקר בקולנוע פחות.
"מפריז באהבה"
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
אחלה תמונות, לקחת רמקולים מעולים שיתנו לך שעות רבות של הנאה
בקשר לכיול האונקיו, לא יודע אם ההגדרות שאצלי נכונות. אבל כיילתי לאוזן שלי , וביחס בין הרסיבר לרמקולים. (בסרטים בעוצמה של 40 מתוך 70 כל השכונה יודעת שהפעלתי את המערכת)
את הDISTANCE אתה יכול לכייל אוטומטי עם המיקרופון. ראיתי שהמרחקים לא הכי מדוייקים אז שינתי קצת ידני ל3 מטר ממקום הישיבה.
2-4 LEVEL CALIBRATION
מוגבר כדי שהקידמיים לא ישתלטו על הדיאלוגים-CENTER 7DB
SURROUND 7DB-מוגבר כדי לשמוע את האפקט ברור יותר.
FRNT SPKRS 3DB
7-2 HDMI CNTRL ON (פונקציה טובה לטלויזיה, גם כשהרסיבר כבוי הוא מעביר וידאו דרך הHDMI)
בקשר לDIRECT
אני מעדיף שימוש בDTS נקי (אחרי שהסטרימר קולט את סוג הסרט אתה מתחיל להחליף את האופציות בDSP עד שתגיע לDTS במידה והסרט תומך. כנ"ל פורמטים חדשים).
לAUDIO אני משתמש בSTEREO כך שרק צמד הקידמיים (כולל סאב?) פעילים.
הPURE והDIRECT אולי טובים למנגינות או לסרטים ללא אפקטים. כל מה שכולל באס וסראונד, ההבדל במגוון הצלילים והבאס BY FAR לטובת הDTS
(יש עוד פונקציות שונות שמוסברות בחוברת שמגיע עם המכשיר , אבל בסופו של דבר תמצא את עצמך עם בחירה אחת)
לכל מכשיר הרסיבר זוכר לבד איזה DSP לבחור. לדוגמא שאני שומע דרך הסטרימר FLAC האונקיו עובר למצב STEREO
בPS3 עובר למצב GAMES
בקשר לכיול האונקיו, לא יודע אם ההגדרות שאצלי נכונות. אבל כיילתי לאוזן שלי , וביחס בין הרסיבר לרמקולים. (בסרטים בעוצמה של 40 מתוך 70 כל השכונה יודעת שהפעלתי את המערכת)
את הDISTANCE אתה יכול לכייל אוטומטי עם המיקרופון. ראיתי שהמרחקים לא הכי מדוייקים אז שינתי קצת ידני ל3 מטר ממקום הישיבה.
2-4 LEVEL CALIBRATION
מוגבר כדי שהקידמיים לא ישתלטו על הדיאלוגים-CENTER 7DB
SURROUND 7DB-מוגבר כדי לשמוע את האפקט ברור יותר.
FRNT SPKRS 3DB
7-2 HDMI CNTRL ON (פונקציה טובה לטלויזיה, גם כשהרסיבר כבוי הוא מעביר וידאו דרך הHDMI)
בקשר לDIRECT
אני מעדיף שימוש בDTS נקי (אחרי שהסטרימר קולט את סוג הסרט אתה מתחיל להחליף את האופציות בDSP עד שתגיע לDTS במידה והסרט תומך. כנ"ל פורמטים חדשים).
לAUDIO אני משתמש בSTEREO כך שרק צמד הקידמיים (כולל סאב?) פעילים.
הPURE והDIRECT אולי טובים למנגינות או לסרטים ללא אפקטים. כל מה שכולל באס וסראונד, ההבדל במגוון הצלילים והבאס BY FAR לטובת הDTS
(יש עוד פונקציות שונות שמוסברות בחוברת שמגיע עם המכשיר , אבל בסופו של דבר תמצא את עצמך עם בחירה אחת)
לכל מכשיר הרסיבר זוכר לבד איזה DSP לבחור. לדוגמא שאני שומע דרך הסטרימר FLAC האונקיו עובר למצב STEREO
בPS3 עובר למצב GAMES
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
-
ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

את הסנטר הגברתי, כי הקידמיים בלעו אותו(במיוחד שהם מחוברים בBI-AMP), לא מצאתי איך מגבירים את האחוריים, אבל לא חיפשתי מספיק.
בקשר לפונקציה שמעבירה סאונד וודיאו, סוף סוף אני יודע תחת איזה שם היא מופיעה!
אלך לנסות את הכל, תודה!
בקשר לפונקציה שמעבירה סאונד וודיאו, סוף סוף אני יודע תחת איזה שם היא מופיעה!
אלך לנסות את הכל, תודה!
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
באותו תפריט בSETUP של LEVEL CALIBRATION שאתה מגביר בהם את הקידמיים והסאב, יורדים עם החצים למטה ואז נפתח דף מספר 2 עם האחוריים והסאב.
בעניין הגברת הקידמיים והאחוריים אולי המומחים יגידו אחרת, פשוט האונקיו ברמת הגברה X נשמע יותר טוב עם ההגברה.
ברור שאם הם יהיו על 0 ואני אגביר מספיק, ישמעו את מה שצריך אבל בLEVEL מעל 40 כל פיצוץ מרעיד את הבית, כך שזה מן סנכרון מווסת
בעניין הגברת הקידמיים והאחוריים אולי המומחים יגידו אחרת, פשוט האונקיו ברמת הגברה X נשמע יותר טוב עם ההגברה.
ברור שאם הם יהיו על 0 ואני אגביר מספיק, ישמעו את מה שצריך אבל בLEVEL מעל 40 כל פיצוץ מרעיד את הבית, כך שזה מן סנכרון מווסת
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
- haimbl
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1202
uriler כתב:אריאל, הערת אגב (לא קשורה לנושא),
קיים מנגנון אשר מאפשר מעקב אחר משתמשים שמקבלים "תודות" מרובות או הודעות המסומנות כך במטרה ליצור "דירוג יעילות" - שימוש שגוי פוגע במטרה הזו....
רעיון נחמד אבל ממש לא ברור. תודה זה תודה, אולי כדאי לשנות ל "תשובה מועילה" או שקר כל שהוא.
הוא לא הבן אדם היחידי שלא הבין את זה.
- Nir547
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 723
- שם מלא: nir547
תוכל לשמוע הרבה יותר טוב אם תשפר את האקוסטיקה.ariel-ro כתב:עדכון-
והיה פשוט אדיר, היה תענוג. ועכשיו אני מבין מה זה ק"ב באיכות טובה, אני מאמין שעכשיו אני אבקר בקולנוע פחות.![]()
"מפריז באהבה"...
שטיח + וילון יכולים לעזור הרבה לשיפור המצב.
תתחדש.
ניר.
-
ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

שטיח בדר"כ יש שם, בגלל שקדחתי הרבה, אז הוצאתי אותו.
ווילנות אתה מתכוון על החלונות מצידי הטלוויזיה? אם כן, אז זה התכנון בהמשך.
ווילנות אתה מתכוון על החלונות מצידי הטלוויזיה? אם כן, אז זה התכנון בהמשך.