תגובות לביקורת: פלזמת Panasonic TH-50U20
- singera
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 834
לגבי נושא ההספק כיצד זה ישפיע על יבוא הTV של ה65" וצפונה?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78952
- שם מלא: עפר לאור
- oshri8
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 794
תודה רבה על הסקירה המקיפה.
תיקון קטו ברשותך, היה דגם U10 אבל הוא לא יובא לארץ והיה מיועד לשוק האסיאתי.
U10 היה סדרה נמוכה מ S10 שיובא לארץ
משום מה פנסוניק החליטה לא לשווק השנה את סדרות S ו G לשוק האסיאתי (אולי כי הם neo pdp) ולכן U20 נחשבת ל "מחליפה" של S10 למרות שיש הבדלים גדולים בין שני המסכים לטובת S10.
משום מה פנסוניק החליטה לא לשווק השנה את סדרות S ו G לשוק האסיאתי (אולי כי הם neo pdp) ולכן U20 נחשבת ל "מחליפה" של S10 למרות שיש הבדלים גדולים בין שני המסכים לטובת S10.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
oshri8oshri8 כתב:תודה רבה על הסקירה המקיפה.
משום מה פנסוניק החליטה לא לשווק השנה את סדרות S ו G לשוק האסיאתי (אולי כי הם neo pdp) ולכן U20 נחשבת ל "מחליפה" של S10 למרות שיש הבדלים גדולים בין שני המסכים לטובת S10....
עם כל מה שכתבת . במידה וזה נכון ........ היה עדיף לקבל מנציג רשמי של יורוקום פנאסוניק .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 30/07/2010 1:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- oshri8
-
- חבר פעיל במיוחד

לא יודע למה צריך לשאול את יורוקום.9000es כתב:oshri8oshri8 כתב:תודה רבה על הסקירה המקיפה.
משום מה פנסוניק החליטה לא לשווק השנה את סדרות S ו G לשוק האסיאתי (אולי כי הם neo pdp) ולכן U20 נחשבת ל "מחליפה" של S10 למרות שיש הבדלים גדולים בין שני המסכים לטובת S10....
את כל מה שכתבת . במידה וזה נכון ........ היה עדיף לקבל מנציג רשמי של יורוקום פנאסוניק ....
הנה קישור לפלזמות לשוק האסיאתי של פנסוניק:
http://panasonic.net/avc/viera/asia2010 ... lasma.html
אין שם G ואין שם S שקיימים בשוק האירופאי והאמריקאי
הנה קישור לפלזמות שפנסוניק שיווקה לשוק האסיאתי ב 2009 שם היה S ו G
http://panasonic.net/avc/viera/asia/index.html
הנה קישור למפרט של U10 שמצאתי באתר בריטי
http://www0.dealtime.co.uk/xPO-Panasonic-TX-P50U10
רוב התוצאות היו ברוסית כך שאני מניח ש U10 שווקה בעיקר שם ולא באסיה כמו שחשבתי.
- Drazick
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
היכן ממוקמת ה- U20 לעומת ה- X20?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
לדעתי עשיתם קצת עליהום על המסך ללא סיבה.
הביקורת של עופר בסה"כ שיבחה את האיכות והחדות של התמונה, למסך אחידות מעולה והוא נטול עננות וזליגות אור, ונראה שבעיית ההשתקפות תהיה קריטית רק בחדרים מוארים באופן קיצוני ובשעות היום.
ולא, אין לי מסך של פנסוניק בבית...
הביקורת של עופר בסה"כ שיבחה את האיכות והחדות של התמונה, למסך אחידות מעולה והוא נטול עננות וזליגות אור, ונראה שבעיית ההשתקפות תהיה קריטית רק בחדרים מוארים באופן קיצוני ובשעות היום.
ולא, אין לי מסך של פנסוניק בבית...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
-
- מנהל

- Netstat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 690
חיפוש בGOOGLE וYAHOO על המוצר נותן מספר מצומצם של קישורים לאתרים מזרח אירופיים או מהמזרח הרחוק .
שום סיקור של אתר ידוע באנגלית ,מה שמצביע על מוצר לא מאוד איכותי ,אשר מיועד לשווקים אלו .
שום סיקור של אתר ידוע באנגלית ,מה שמצביע על מוצר לא מאוד איכותי ,אשר מיועד לשווקים אלו .
- Rainbow
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
אחלה סקירה שרק ממחישה כמה המסך הזה בינוני עם תמחור מופרך.9000es כתב:
על כל מקרה שרואים את המסך הזה בעיניים רואים כמה שהוא גרוע .
בנוסף לא הייתי מצפה מפנאסוניק ליצר מסך ברמה נחותה כזאת . ובתמחור כזה גבוהה .![]()
גם המתחרות שלה שהם לא הכי מצטיינות בתחום הפלזמה ?...............כל מסכי הכניסה שלהם בעלי איכות פאנל הרבה יותר טובה . ובטח גם המחיר .
מקווה מאוד שפנאסוניק ישכילו לא ליצר מסכים כאלה עלובים בשעה ששאר המותגים צועדים קדימה מבחינה איכות טכנולוגית .
...
9000es צודק לגמרי.
מה שמזעזע במיוחד זה ההשתקפות הנוראית.
אפשר גם להסתכל על זה שבמחיר של הטלויזיה מרויחים גם מראה בגודל 50 אינץ.
- Vemp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
מחיר הLG נע סביב 6300.pixies כתב:לדעתי יהיה מאוד מעניין לבחון את 2 דגמי הפלזמות המתחרים למסך הזה באותה קטגוריית מחיר של סמסונג ו-LG, ה-50C550 וה-50PK550....
ואני מוכן לתת את שלי לצורך עריכת ביקורת.
- tvfan1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 677
עופר - תודה על הסקירה (ושאלה)
עופר,
תודה על הסקירה המקיפה (כתמיד!)
אני שוקל לקנות את המסך הזה: Panasonic TH-50PF20U
המשתייך גם הוא לסדרה 20 אבל לפי המפרט אמור להיות מבוסס על ה- NEO PDP
האם יש מקום להשוואה עם המסך שבדקת? האם אתה מכיר את המסך הזה (סדרת ה-PRO) ?
מחירו בארה"ב כ- 1800$
אשמח לשמוע את דעתך (ודעת אחרים בנושא..)
תודה
גבי
תודה על הסקירה המקיפה (כתמיד!)
אני שוקל לקנות את המסך הזה: Panasonic TH-50PF20U
המשתייך גם הוא לסדרה 20 אבל לפי המפרט אמור להיות מבוסס על ה- NEO PDP
האם יש מקום להשוואה עם המסך שבדקת? האם אתה מכיר את המסך הזה (סדרת ה-PRO) ?
מחירו בארה"ב כ- 1800$
אשמח לשמוע את דעתך (ודעת אחרים בנושא..)
תודה
גבי
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
Vemp כתב:מחיר הLG נע סביב 6300.pixies כתב:לדעתי יהיה מאוד מעניין לבחון את 2 דגמי הפלזמות המתחרים למסך הזה באותה קטגוריית מחיר של סמסונג ו-LG, ה-50C550 וה-50PK550....
ואני מוכן לתת את שלי לצורך עריכת ביקורת....
אולי כך פעם אחת נראה באמת מי המובילות בתחום בקטגוריית המחיר הזה
כפי שעשו בזמנו לרסיברים
אם כל האהדה שלי לפנאסוניק אני חושב שסמסונג תוביל בראש אחריה פנאסוניק ו LG אחרונה ואני מוכן להיתערב
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- viper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 693
Vemp
רק רוצה שיכיילו לו את המסך
רק רוצה שיכיילו לו את המסך
- oshri8
-
- חבר פעיל במיוחד

הנה קישור לבדיקות של צאד מ AVSFORUM לפי התוצאות שלו לא הייתי כלכך בטוח במה שאתה מוכן לשים עליו כסף...shay1 כתב:Vemp כתב:מחיר הLG נע סביב 6300.pixies כתב:לדעתי יהיה מאוד מעניין לבחון את 2 דגמי הפלזמות המתחרים למסך הזה באותה קטגוריית מחיר של סמסונג ו-LG, ה-50C550 וה-50PK550....
ואני מוכן לתת את שלי לצורך עריכת ביקורת....![]()
אולי כך פעם אחת נראה באמת מי המובילות בתחום בקטגוריית המחיר הזה
כפי שעשו בזמנו לרסיברים
אם כל האהדה שלי לפנאסוניק אני חושב שסמסונג תוביל בראש אחריה פנאסוניק ו LG אחרונה ואני מוכן להיתערב...
http://hdtvbychadb.com/reviews.htm
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
לצערי, אני מסכים עם הגישה הרווחת כאן
מדובר במסך שתומחר ביתר ביחס לתמורה.
מדובר במסך שתומחר ביתר ביחס לתמורה.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- zaviv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1570
לדעתי אתם שוכחים פרט חשוב מאד
פמסוניק הפנימה שעל מנת לחדור לשווקים רחבים יותר קרי שקם אלקטריק א.ל.מ וכל החנויות הדומות למינהן היא חייבת להציג מסך שיתומחר במחיר נמוך, ה- 9000 ש"ח הוא מחיר רשמי בפועל הוא ימכר בסביבות ה- 6000-6500 ש"ח היא חייבת להתחרות במסכים הזולים של LG וסמסונג
אנשים כאן בפורום שוכחים שהם לא רוב העם אין מה לעשות אנחנו יחידי סגולה עם שגעונות משלנו אבל מה לעשות הישראלי הממוצע ירכוש את המסך שלו ברוב במקרים לא בחנויות מתמחות אלא בחנויות כמו שציינתי למעלה
מה לעשות שאם נשאל את מרבית חברי האתר כאן את דעתם למשל על LG או טושיבה הם יפסלו את המותג אז תשאלו את עצמכם איך הם עדין מוכרים כל כך הרבה מסכים תגיעו לתשובה חברי האתר לא מייצגים את העם ואולי פנסוניק רוצים להיכנס לנישה הזאת עם מסך שמימכר בזול
פמסוניק הפנימה שעל מנת לחדור לשווקים רחבים יותר קרי שקם אלקטריק א.ל.מ וכל החנויות הדומות למינהן היא חייבת להציג מסך שיתומחר במחיר נמוך, ה- 9000 ש"ח הוא מחיר רשמי בפועל הוא ימכר בסביבות ה- 6000-6500 ש"ח היא חייבת להתחרות במסכים הזולים של LG וסמסונג
אנשים כאן בפורום שוכחים שהם לא רוב העם אין מה לעשות אנחנו יחידי סגולה עם שגעונות משלנו אבל מה לעשות הישראלי הממוצע ירכוש את המסך שלו ברוב במקרים לא בחנויות מתמחות אלא בחנויות כמו שציינתי למעלה
מה לעשות שאם נשאל את מרבית חברי האתר כאן את דעתם למשל על LG או טושיבה הם יפסלו את המותג אז תשאלו את עצמכם איך הם עדין מוכרים כל כך הרבה מסכים תגיעו לתשובה חברי האתר לא מייצגים את העם ואולי פנסוניק רוצים להיכנס לנישה הזאת עם מסך שמימכר בזול
- oferlaor
-
- מנהל

1. לשאלות על מודלים שאני לא מכיר - איני יכול לענות. אני משתדל להמנע מלהעיר על מוצרים שלא בדקתי באופן כלשהו.
2. לגבי הצעות נדיבות לבדיקות של מסכים:
א. אין לי יכולת טכנית לבדוק מסכים של אנשים מחוץ למעבדה שלנו.
ב. מבחינת ביטוח וסיכון, מסכים נבדקים רק כאשר חנות או יבואן דואגים ללוגיסטיקה. אם חלילה וחס יקרה משהו למסך, אני לא רוצה להיות אחראי על כך.
אז תודה על ההצעות אבל אם יש לכם רצון שמשהו יבדק אצלנו, הכתובת לפנות אליה זה היבואנים - צרו איתם קשר ותגידו שאתם ממתינים לסקירה על מוצר X או Y בכליון עיניים. אנחנו בודקים בסופו של דבר כל מוצר שנשלח אלינו לבדיקה.
2. לגבי הצעות נדיבות לבדיקות של מסכים:
א. אין לי יכולת טכנית לבדוק מסכים של אנשים מחוץ למעבדה שלנו.
ב. מבחינת ביטוח וסיכון, מסכים נבדקים רק כאשר חנות או יבואן דואגים ללוגיסטיקה. אם חלילה וחס יקרה משהו למסך, אני לא רוצה להיות אחראי על כך.
אז תודה על ההצעות אבל אם יש לכם רצון שמשהו יבדק אצלנו, הכתובת לפנות אליה זה היבואנים - צרו איתם קשר ותגידו שאתם ממתינים לסקירה על מוצר X או Y בכליון עיניים. אנחנו בודקים בסופו של דבר כל מוצר שנשלח אלינו לבדיקה.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
zaviv
אין לי שום בעייה לגבי תמחור של מסך מסויים . הבעיה היא לגבי הדגם שנבדק שאיכות הפאנל שלו כל כך גרוע . שהיא נראת כמו דור6 של פנסוניק אפילו פחות מזה .
אני יכול לומר לך שאפילו הפאנל של סדרת ה -X הייתה איכותית יותר למרות שהייתה HDR . וכמובן גם סדרת ה- S היוצאת .
גש ותראה את המסך הזה בעיניים ואז תבין המה מדובר .
יום טוב לך .
אין לי שום בעייה לגבי תמחור של מסך מסויים . הבעיה היא לגבי הדגם שנבדק שאיכות הפאנל שלו כל כך גרוע . שהיא נראת כמו דור6 של פנסוניק אפילו פחות מזה .
אני יכול לומר לך שאפילו הפאנל של סדרת ה -X הייתה איכותית יותר למרות שהייתה HDR . וכמובן גם סדרת ה- S היוצאת .
גש ותראה את המסך הזה בעיניים ואז תבין המה מדובר .
יום טוב לך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
לתמחר מסך ברמה נחותה במחיר של נניח 6500 ש"ח מה גם שלפי דעתי אתה טועה בתימחור זה עדיין יחשב יקר בהשוואה למה שיש לחברות אחרות להציע תמורה בעד האגרהzaviv כתב:לדעתי אתם שוכחים פרט חשוב מאד
מה לעשות שאם נשאל את מרבית חברי האתר כאן את דעתם למשל על LG או טושיבה הם יפסלו את המותג אז תשאלו את עצמכם איך הם עדין מוכרים כל כך הרבה מסכים תגיעו לתשובה חברי האתר לא מייצגים את העם ואולי פנסוניק רוצים להיכנס לנישה הזאת עם מסך שמימכר בזול...
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.