תודה
המלצה על אוזניות ריצה לאייפון...
-
kingshoko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
כן, מחיר סביר, חזרתי מריצה! אחלה אוזניות, סאונד טוב, לא נופלות ומבודדת רעשים בצורה טובה.
תודה
תודה
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
- Eff
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
סנהייזר נותנים אחריות בין-לאומית של שנתיים אם אתה קונה אצל המורשים בחו'ל בכל אופן - הוא לא היה מביא אותם בפחות מ400 .uriler כתב:[
בכל מקרה - האחריות שווה את זה....
GO VEGAN
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
-
kingshoko
-
- חבר מביא חבר

תמיד אפשר למצוא יותר זול...
חוץ מזה שמשלוח לארה"ב לא עוזר לי במקרה הזה ובנוסף לא אוהב לדחות סיפוקים!
רוצה עכשיו, אז בשביל עוד כמה שקלים שווה לי ללכת לחנות הקרובה בת"א לקנות וכבר בערב לרוץ איתם
תודה.
רוצה עכשיו, אז בשביל עוד כמה שקלים שווה לי ללכת לחנות הקרובה בת"א לקנות וכבר בערב לרוץ איתם
תודה.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

לא אמרתי שלא, פשוט הגבתי ל Eff שאמרה שאי אפשר למצוא יותר בזול...kingshoko כתב:תמיד אפשר למצוא יותר זול...
רוצה עכשיו, אז בשביל עוד כמה שקלים שווה לי ללכת לחנות הקרובה בת"א לקנות וכבר בערב לרוץ איתם![]()
תודה....
- Eff
-
- חבר ותיק

uriler לא מצאת יותר זול ... הם לא שולחים לארץ . אנחנו ישראלים - לנו יש טוטל פרייס ..
חוצמזה.. אחרי הניסיון שלי עם זאפ-זיופים לא הייתי סומכת על המקוריות של מוצר אם הוא לא מחנות מורשית או מוכרת .
חוצמזה.. אחרי הניסיון שלי עם זאפ-זיופים לא הייתי סומכת על המקוריות של מוצר אם הוא לא מחנות מורשית או מוכרת .
GO VEGAN
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

אמזון לא ימכרו זיוף.
לגבי משלוח לארץ, תוסיפי משלוח של מסטופ (20 דולר מחיר בסיסי, יש הנחה של 10 דולר אוטומטי) - הגענו ל 76 דולר שהם 290 ש"ח (וזה בהנחה שאין מישהו בארה"ב שיביא את האוזניות, הרי אנחנו ישראלים ולכולנו יש חברים שנוסעים / מטיילים...)
בכל מקרה, בהודעתי הראשונה אמרתי שאפשר למצוא יותר זול, אבל שהמחיר שהוא קנה לדעתי מצוין.
לגבי משלוח לארץ, תוסיפי משלוח של מסטופ (20 דולר מחיר בסיסי, יש הנחה של 10 דולר אוטומטי) - הגענו ל 76 דולר שהם 290 ש"ח (וזה בהנחה שאין מישהו בארה"ב שיביא את האוזניות, הרי אנחנו ישראלים ולכולנו יש חברים שנוסעים / מטיילים...)
בכל מקרה, בהודעתי הראשונה אמרתי שאפשר למצוא יותר זול, אבל שהמחיר שהוא קנה לדעתי מצוין.
- Eff
-
- חבר ותיק

what the fucck is מסטופ ?uriler כתב:תוסיפי משלוח של מסטופ (20 דולר מחיר בסיסי, יש הנחה של 10 דולר אוטומטי)....
זה לא כמו איביי? חנויות או אנשים פרטיים?uriler כתב:אמזון לא ימכרו זיוף....
GO VEGAN
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

אמזון היא חנות ענק.
חלק מהמוצרים נמכרים ע״י אנשים פרטיים אבל הרוב הגדול ע״י אמזון.
בכל מוצר, אפשר לראות מתחת לשם המוצר מי מוכר אותו, במקרה הנ״ל - אמזון עצמם.
אחד היתרונות באמזון הוא היעדר המס בקנייה בתוך ארה״ב, מכיוון שהם שולחים ממרכז שנמצא בסטייט נידחת כלשהי, ולפי חוקי המס של ארה״ב אם קונים משהו שלא זמין פיזית באותה הסטייט - אין מס ( לכן למשל בקנייה מאתר אפל יש מס ברוב המוחלט של המקרים, כי כמעט בכל סטייט יש apple store).
Mustop זה שירות שבו נרשמים ומקבלים כתובת בארה״ב, אשר אליה אפשר להזמין מוצרים.
הם מקבלים את המוצר ושולחים אותו לארץ תוך טיפול בעמלות מכס וכו׳.
העלות היא 14$ בסיס ועוד 6$ לכל חצי ק״ג (משקלי או נפחי - למשל שמיכת פוך תחושב לפי נפחה), אבל יש להם תמיד מבצעי הנחות.
חלק מהמוצרים נמכרים ע״י אנשים פרטיים אבל הרוב הגדול ע״י אמזון.
בכל מוצר, אפשר לראות מתחת לשם המוצר מי מוכר אותו, במקרה הנ״ל - אמזון עצמם.
אחד היתרונות באמזון הוא היעדר המס בקנייה בתוך ארה״ב, מכיוון שהם שולחים ממרכז שנמצא בסטייט נידחת כלשהי, ולפי חוקי המס של ארה״ב אם קונים משהו שלא זמין פיזית באותה הסטייט - אין מס ( לכן למשל בקנייה מאתר אפל יש מס ברוב המוחלט של המקרים, כי כמעט בכל סטייט יש apple store).
Mustop זה שירות שבו נרשמים ומקבלים כתובת בארה״ב, אשר אליה אפשר להזמין מוצרים.
הם מקבלים את המוצר ושולחים אותו לארץ תוך טיפול בעמלות מכס וכו׳.
העלות היא 14$ בסיס ועוד 6$ לכל חצי ק״ג (משקלי או נפחי - למשל שמיכת פוך תחושב לפי נפחה), אבל יש להם תמיד מבצעי הנחות.
- Eff
-
- חבר ותיק

אף פעם לא הסתדרתי עם אמזון - ה"סל קניות" שלי שם מלא במוצרים שלא נישלחים לארץ . חוץ מספרים לא נתקלתי באף מוצר שהסכימו לשלוח לארץ הקודש .. בכל אופן תודה רבה uriler על האינפורמציה , אני רוצה להשאר נשואה אז לא אבדוק לעומק את השירות של מסטופ .
GO VEGAN
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

הם אכן שולחים לארץ רק ספרים, סרטים ודיסקים.
הסיבה היא הסכם שנערך עם המכס בארץ - המכס מאמין להצהרות של אמזון לגבי ערך החבילה והתכולה ולא פותח את החבילות (אלא אם יש משהו חריג מבחינת גודל ביחס לעלות או משהו כזה).
כרגע - מסטופ (ויש עוד כמה שירותים דומים) הם הפתרון הנוח למי שרוצה משהו מאמזון וכרגע אין איזה חבר בארה"ב.
הסיבה היא הסכם שנערך עם המכס בארץ - המכס מאמין להצהרות של אמזון לגבי ערך החבילה והתכולה ולא פותח את החבילות (אלא אם יש משהו חריג מבחינת גודל ביחס לעלות או משהו כזה).
כרגע - מסטופ (ויש עוד כמה שירותים דומים) הם הפתרון הנוח למי שרוצה משהו מאמזון וכרגע אין איזה חבר בארה"ב.
- קובי_ג
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 112
kingshoko, קודם כל תתחדש!
אני גם מחפש לעצמי אוזניות לריצה, בעיקר בחדר כושר, שיתאימו לאייפון.
איך ההתרשמות עכשיו, שבועיים אחרי שקנית את האוזניות? ולפי הקישור ששלחת לא מופיע שם מיקרופון (או שאני לא שמתי לב) האם יש לך דגם עם מיקרופון? והאם הפלאג הוא 3.5 מ"מ רגיל או 3 ערוצים (למיקרופון) כזה שיתאים גם לאייפון מהדור הראשון?
תודה
אני גם מחפש לעצמי אוזניות לריצה, בעיקר בחדר כושר, שיתאימו לאייפון.
איך ההתרשמות עכשיו, שבועיים אחרי שקנית את האוזניות? ולפי הקישור ששלחת לא מופיע שם מיקרופון (או שאני לא שמתי לב) האם יש לך דגם עם מיקרופון? והאם הפלאג הוא 3.5 מ"מ רגיל או 3 ערוצים (למיקרופון) כזה שיתאים גם לאייפון מהדור הראשון?
תודה
-
kingshoko
-
- חבר מביא חבר

תודה קובי,
לא אין לאוזניות מיקרופון, האוזניות מדהימות, שומעים מעולה, לא נופלות בריצה, גם כשמזיעים.
לא אין לאוזניות מיקרופון, האוזניות מדהימות, שומעים מעולה, לא נופלות בריצה, גם כשמזיעים.
- יקי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
רעשים מהכבל
היי
כרגע אני רץ עם אזניות גראדו ענקיות על האוזן (שומעים נפלא, אבל מזיעים שחבל על הזמן...). ניסיתי לעבור לאזניות IN EAR שנשמעו מעולה עד שהן אבדו לי, אבל בריצה קרו שני דברים שמנעו ממני שימוש:
1. הכבל שלהם העביר כל מגע עם החולצה באופן שלא אפשר שמיעה
2. כל משב רוח העביר רעש ישר לתוך האוזן. לא, אני לא רץ כל כך מהר...
האם האזניות שקנית חולקות את הבעיות האלו? אני צריך אותן לריצת מרתון, כך שזה יכול להטריד מאוד בטווח הארוך...
אשמח לכל מידע והמלצה
כרגע אני רץ עם אזניות גראדו ענקיות על האוזן (שומעים נפלא, אבל מזיעים שחבל על הזמן...). ניסיתי לעבור לאזניות IN EAR שנשמעו מעולה עד שהן אבדו לי, אבל בריצה קרו שני דברים שמנעו ממני שימוש:
1. הכבל שלהם העביר כל מגע עם החולצה באופן שלא אפשר שמיעה
2. כל משב רוח העביר רעש ישר לתוך האוזן. לא, אני לא רץ כל כך מהר...
האם האזניות שקנית חולקות את הבעיות האלו? אני צריך אותן לריצת מרתון, כך שזה יכול להטריד מאוד בטווח הארוך...
אשמח לכל מידע והמלצה